dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
εναι ρεμαναπο προβατο εχεις δει πως ειναι?
εναι ρεμαναπο προβατο εχεις δει πως ειναι?
το ρομαντικα εξτραδακια ειναι καλητερο φιλε γραφουν και πολλα παραμυθια απο οτι εδω
το thread τα σπάει
πιστεύω όμως ότι πρέπει να μπαίνουν και ρομαντικές φώτο
για να γουστάρουμε.
το ρομαντικα εξτραδακια ειναι καλητερο φιλε γραφουν και πολλα παραμυθια απο οτι εδω
Ενημερωτικά οι διακόπτες μπαίνουν πάντα στην πλευρά που ανοίγει η πόρτα για ευκολία χειρισμού…άσχετα αν εσύ θέλεις αλέρετούρΜάστορες θελω να κανω μια καταγγελια:
Οι μπριζολιτσες και οι τηγανιτες πατατες απο χθες το βραδυ έκαναν το θαυμα τους. Ως κλασσικός Νεοέλλην πηρα το tablet μου και πηγα προς αφόδευση. Ήταν απόγευμα και ηταν η πρωτη μου αφόδευση μετά μεσήμβρίας από τοτε που άλλαξε η ώρα. Επειδη λοιπόν η ποσότητα ήταν μεγάλη καθυστέρησα. Έτσι καθισα στην τουαλέτα με το φως του ηλιου και οταν σηκωθηκα είχε νυχτώσει...
Και εδω ερχεται η καταγγελία:
Καταγγελω όλους τους μηχανικούς, υπομηχανικούς και ηλεκτρολόγους των νέων κατοικιών, που βάζουν το διακόπτη των φώτων ΕΚΤΟΣ της τουαλέτας και όχι εντός. Ιδού που μας οδηγεί η Νεα Ταξη Πραγματων. Μας θελει σκλάβους και στην τουαλέτα. 30 sec για ψιλό και 5 λεπτά για χοντρό....ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ.
Θα αντισταθούμε για το χεσιμο που ολοι αγαπούμε....
πώππωωωω
έφαγα 2 πίτα γύρο χοιρινό απόλα
1 μερίδα πατάτες σως
πίνω και μια Fischer τώρα και έχω σκάσει...
δε θέλω να ξέρω τι θα βγει στη συνέχεια
πώππωωωω
έφαγα 2 πίτα γύρο χοιρινό απόλα
1 μερίδα πατάτες σως
πίνω και μια Fischer τώρα και έχω σκάσει...
δε θέλω να ξέρω τι θα βγει στη συνέχεια
κρυωσα...τα κακα μου ειναι μελατα και πρασινωπα..
σπαμαρεις πολυ "φιλε"
σπαμαρεις πολυ "φιλε"
Σε εκνευριστικό βαθμό σπαμάρεις. Σταμάτα το.
αν έχετε παρατηρήσει σπαμαρω σε thread όπως την Ημερήσια ενημέρωση για χέσιμο/νόμο του Picker/Chat Room
και σε thread όπως την Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα γράφω ότι πληροφορία έχω και κοιτάω να βοηθάω τα μέλη του
site. Επειδή δεν έχω δει εσάς να κάνετε κάτι ανάλογο και μόνο να κουνάτε το δαχτυλάκι ξέρετε . Κάντε μου μια χάρη .
Πιείτε λίγο ξύδι.
Σιγά το θέμα που σπαμάρεις:
Ημερήσια Ενημέρωση για Χέσιμο.
Μη Χέσω.
Στα σοβαρά πορνικά θέματα βοηθάς όσο μπορείς και με το παραπάνω.
Ξύδι και Παντζάρια.
με κάτι θα πρέπει να προσδιορίσουν την ύπαρξη τους
Και για να μην σπαμάρουμε, επανέρχομαι στο θέμα.
Αφού έφαγα δυο πιάτα σπανακόρυζο, εψές το βράδυ, και δύο μπίφτεκους, έριξα σήμερα κατά τις 10:00 ένα επικό άμορφο χέσιμο.
Χρειάστηκε 3 καζανάκια να ξαφανιστεί ο κουραδοπολτός.
Η ανακούφιση ήταν απίστευση.
Μεταεκκενωτική αποχαύνωση σε όλο της το Μεγαλείο.