dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
μαλιστα ο ενας σερβιτορος μας ζητησε κ τα ''ρεστα''...παραλιγο γλιτωσαμε το ''σωου''...Μαλάκες......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![Sm 1 :s&m_1: :s&m_1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/sm_1.gif)
θα γελαγε κοσμος....
μαλιστα ο ενας σερβιτορος μας ζητησε κ τα ''ρεστα''...παραλιγο γλιτωσαμε το ''σωου''...Μαλάκες......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τι να κανω ρε...με ειχε κοψει λορδα κ τα πηρα κρανιο....καλά ξηγηθηκες μαν
μαλιστα ο ενας σερβιτορος μας ζητησε κ τα ''ρεστα''...παραλιγο γλιτωσαμε το ''σωου''...
θα γελαγε κοσμος....![]()
ετοιμος ημουν...ειχα εκρηξη αδρεναλινης χθες... :S :SΈπρεπε να του έριχνες μια "καρπαζά"....![]()
Αφου δεν εχει παρει ακομα ο κολος του φωτια παλυ καλα
Έρχεται Χειμώνας![]()
Τωρα μουρθε τυποι μου , θα βουλοση το σιφονι παλυ![]()
Πάρε κανά imodium τύπεΤωρα μουρθε τυποι μου , θα βουλοση το σιφονι παλυ![]()
θα στουπωσει αμα παρει. :SΠάρε κανά imodium τύπε
Καλη επιτυχια dimmits!!!!
Κορυφαιο θρεντ το παρων!!!
Μετα την ημερ.ενημερωση για μπουρδελα το 2o πιο σημαντικο!
εδω κ λιγη ωρα η κοιλια μου βραζει...εφαγα αγελαδινο βουτηρο με μαρμελαδα κ μερεντα,ηπια χυμο ποροκαλι κ καπακι 500 αρι μιλκο παγωμενο....θανατηφορο κοκτεϊλ...περιμενω αποτελεσμα σκατοβροχης που ενδεχεται να πληξει κ αλλες γεωγραφικες περιοχες....ειδωμεν.![]()
ευχαριστω ζερο...πηγα αλλα περιμενα πιο εντυπωσιακο αποτελεσμα...Καλη επιτυχια dimmits!!!!
Κορυφαιο θρεντ το παρων!!!
Μετα την ημερ.ενημερωση για μπουρδελα το 2o πιο σημαντικο!
@dimmits,κουράγιο..............![]()
![]()
![]()
ετσι περιμενα κ γω,γιατι εφυγα κλανοντας για τουαλετα,αλλα ειχα ενα νορμαλ χεσιμο....την επομενη φορα θα ξαναπειραματιστω με αλλα υλικα.τυπε το πορτοκαλι με γαλα η βουτυρο ειναι συνδυασμος που σκοτωνει.κανει την κοιλια σου φουρνελο![]()
οχιΜήπως έβγαλες καμιά φωτό;
Φράση από σενάριο επιστημονικής φαντασίας!ευχαριστω ζερο...πηγα αλλα περιμενα πιο εντυπωσιακο αποτελεσμα......τελικα εβγαλα μια σκουρα τοξικη λασπη.
![]()
........................