dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.256
- Πόντοι
- 8.535
μαλιστα ο ενας σερβιτορος μας ζητησε κ τα ''ρεστα''...παραλιγο γλιτωσαμε το ''σωου''...Μαλάκες......
θα γελαγε κοσμος....
μαλιστα ο ενας σερβιτορος μας ζητησε κ τα ''ρεστα''...παραλιγο γλιτωσαμε το ''σωου''...Μαλάκες......
τι να κανω ρε...με ειχε κοψει λορδα κ τα πηρα κρανιο....καλά ξηγηθηκες μαν
μαλιστα ο ενας σερβιτορος μας ζητησε κ τα ''ρεστα''...παραλιγο γλιτωσαμε το ''σωου''...
θα γελαγε κοσμος....
ετοιμος ημουν...ειχα εκρηξη αδρεναλινης χθες... :S :SΈπρεπε να του έριχνες μια "καρπαζά"....
Αφου δεν εχει παρει ακομα ο κολος του φωτια παλυ καλα
Έρχεται Χειμώνας
Τωρα μουρθε τυποι μου , θα βουλοση το σιφονι παλυ
Πάρε κανά imodium τύπεΤωρα μουρθε τυποι μου , θα βουλοση το σιφονι παλυ
θα στουπωσει αμα παρει. :SΠάρε κανά imodium τύπε
Καλη επιτυχια dimmits!!!!
Κορυφαιο θρεντ το παρων!!!
Μετα την ημερ.ενημερωση για μπουρδελα το 2o πιο σημαντικο!
εδω κ λιγη ωρα η κοιλια μου βραζει...εφαγα αγελαδινο βουτηρο με μαρμελαδα κ μερεντα,ηπια χυμο ποροκαλι κ καπακι 500 αρι μιλκο παγωμενο....θανατηφορο κοκτεϊλ...περιμενω αποτελεσμα σκατοβροχης που ενδεχεται να πληξει κ αλλες γεωγραφικες περιοχες....ειδωμεν.
ευχαριστω ζερο...πηγα αλλα περιμενα πιο εντυπωσιακο αποτελεσμα... ...τελικα εβγαλα μια σκουρα τοξικη λασπη.Καλη επιτυχια dimmits!!!!
Κορυφαιο θρεντ το παρων!!!
Μετα την ημερ.ενημερωση για μπουρδελα το 2o πιο σημαντικο!
@dimmits,κουράγιο..............
ετσι περιμενα κ γω,γιατι εφυγα κλανοντας για τουαλετα,αλλα ειχα ενα νορμαλ χεσιμο....την επομενη φορα θα ξαναπειραματιστω με αλλα υλικα.τυπε το πορτοκαλι με γαλα η βουτυρο ειναι συνδυασμος που σκοτωνει.κανει την κοιλια σου φουρνελο
οχιΜήπως έβγαλες καμιά φωτό;
Φράση από σενάριο επιστημονικής φαντασίας!ευχαριστω ζερο...πηγα αλλα περιμενα πιο εντυπωσιακο αποτελεσμα... ...τελικα εβγαλα μια σκουρα τοξικη λασπη.
........................
Ακόμα ανοιχτές είναι οι πόρτες,για να κάνει ρεύμα...