dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
γαμησέ τα, είναι να μη σε πιάσει, μετά δεν έχει τελειωμό
γαμησέ τα, είναι να μη σε πιάσει, μετά δεν έχει τελειωμό
:Sτυπε εχουμε φαει χειροτερα: ετοιμοθανατη γιδα για πρωϊνο με γαλοτυρι κ μας πηγε αιμα...8 φορες σε μια ωρα...ουτε τα immodium δεν μας πιανανε....
τυπε εχουμε φαει χειροτερα: ετοιμοθανατη γιδα για πρωϊνο με γαλοτυρι κ μας πηγε αιμα...8 φορες σε μια ωρα...ουτε τα immodium δεν μας πιανανε....
πιτσιρικας μια χρονια πηρα κρεατινη για 2 εβδομαδες για το γυμναστηριο....τετοια χεσιματα δεν εχω ξαναριξει.
τις μερες που επινα κ ξυδια υπηρχε σοβαρο προβλημα να χεστω επιτοπου.
οι δε κλανιες ητανε ενα ονειρο.
τελικα η κρεατινη δινει γραμμωση απο το πολυ
πιτσιρικας ειπα, δεν σκεφτεσαι τοτε.Καλά καμένος είσαι....κρεατίνη με ξύδια...? Ρε χαζέ...τα νεφρά σου και το συκώτι,πήγαν γαμιώντας....
Μακριά από το ινδικό σουβλάκι Mirch στην Ερμού. Τουμπάνιασα και έχεζα φωτιές.
Πας σε τέτοια πιρφορομάγαζα τύπε? Εγώ πάντως μια φορά που έφαγα από κει σουβλάκι είχα χέσει φυσιολογικά χωρίς να παρατηρήσω κάτι παράξενοΜακριά από το ινδικό σουβλάκι Mirch στην Ερμού. Τουμπάνιασα και έχεζα φωτιές.
τι φτιαχνει ο ανθρωπος....
Έρχεται Χειμώνας
Πας σε τέτοια πιρφορομάγαζα τύπε? Εγώ πάντως μια φορά που έφαγα από κει σουβλάκι είχα χέσει φυσιολογικά χωρίς να παρατηρήσω κάτι παράξενο
Παν μέτρον άριστον τύπε ;)Παντού πάω τύπε. Έχω πλούσια κοινωνική ζωή.
Εχθές είχα πάει στον φίλο μου τον Παναγιώτη (ναι έχω και κανονικούς φίλους )....να μας κεράσει για την γιορτή του.... Για 7 άτομα,πήρε 8 κιλά κρέας... (μπριζόλες/πανσέτα)...ακόμα 20 σουβλάκια και 1 κιλό λουκάνικα χωριάτικα!
Τους είπα ότι είναι πολύ το κρέας...αλλά αυτοί εκεί...
Αποτέλεσμα...φάγαμε τον αγλέουρα...συν τις μπύρες μας... Ξύπνησα σήμερα....ήπια ένα κρύο Milko....και έγινε πανικός...πάλι καλά που έκανα το σύστημα...χέζω και τραβάω με προσοχή το καζανάκι ταυτόχρονα!!!
εγω παλι χθες πηγα ταβερνα κ μετα απο μια ωρα δεν μας ειχαν σερβιρει ακομη το κοψιδι...πληρωσα τα υπολοιπα κ σηκωθηκα κ εφυγα....
καλά ξηγηθηκες μαν
εγω παλι χθες πηγα ταβερνα κ μετα απο μια ωρα δεν μας ειχαν σερβιρει ακομη το κοψιδι...πληρωσα τα υπολοιπα κ σηκωθηκα κ εφυγα....