sαλμονελα τυπε!!!
Γαμώ το σπίτι του τύπε...αλλά δεν έχω θέμα...έφαγα κανονικά και ήπια και Red Bull...σήμερα...
sαλμονελα τυπε!!!
Γαμώ το σπίτι του τύπε...αλλά δεν έχω θέμα...έφαγα κανονικά και ήπια και Red Bull...σήμερα...
μαλλον χαλια σουβλακι αλλα αφου το 'εβγαλες 'αμεσως no problem
πολλοι μαζι με την τιμη ριξαν κ την ποιοτητα
1.80€...δεν είναι φθηνό για Δ.Αττική φίλε... Αχαρνών/Λιοσίων κτλ...δεν έχω πάθει ποτέ τίποτα...ούτε με σουβλάκια...ούτε με φαλάφελ κτλ...
Ήπια το πρωι εναν ελληνικό διπλό σκέτο,κάπνισα μισο πακέτο,ήπια μετα εναν φραπέ δυνατό σκέτο με γάλα,το μεσημέρι δε έφαγα μια χωριάτικη με φέτα και δυο μερίδες φιλετινια κοτόπουλο απο γκουντις
Έχω χέσει τα αντερα μου,ουτε καθαρτικό να επαιρνα
Τι λέτε να έφταιξε;
Ήπια το πρωι εναν ελληνικό διπλό σκέτο,κάπνισα μισο πακέτο,ήπια μετα εναν φραπέ δυνατό σκέτο με γάλα,το μεσημέρι δε έφαγα μια χωριάτικη με φέτα και δυο μερίδες φιλετινια κοτόπουλο απο γκουντις
Τι λέτε να έφταιξε;
ηταν μια ατυχής έμπνευση ομολογουμενωςπως πινεται το φραπε φιλε?
ετσι κ πιω μια γουλια
Ναι,φάε γκούντις....και ψάξε μετά να δεις τι έφταιξε...
kfc rules
Πέρα από την πλάκα...δεν τρώω σε μεγάλες αλυσίδες εδώ και αρκετό καιρό...
δεν πίστευω τυπε τρώω συχναΝαι,φάε γκούντις....και ψάξε μετά να δεις τι έφταιξε...
Τι λέτε να έφταιξε;
πάντως άδειασα καλά...θα κάνω μέρες να χεσω παλιΗ ρίγανη από την χωριάτικη.
πάντως άδειασα καλά...θα κάνω μέρες να χεσω παλι
πάντως άδειασα καλά...θα κάνω μέρες να χεσω παλι
Ο.Κ.
Όταν ξαναχέσετε, ενημερώστε μας.
Πολυ πιπερι δημιουργουν σπαστικη κολιτηδα και πολλα αερια :Skfc rules
ιδανικά για τηλεφονικο κλασιμο δλδΠολυ πιπερι δημιουργουν σπαστικη κολιτηδα και πολλα αερια :S