Είναι ακριβά ρε τύπε :S Έχει το lidl κάτι καλά αλλά δεν φτουράνε...
Εγώ δεν έχω κωλότριχες τύπε.... ;)
Είναι ακριβά ρε τύπε :S Έχει το lidl κάτι καλά αλλά δεν φτουράνε...
ο Μασουτης τα χει 0,69 λεπτα τα 20 αρια..πολυ καλα,δοκιμασμενα σε αντιξοες συνθηκες...(δημοσιες τουαλετες κτλ)Είναι ακριβά ρε τύπε :S Έχει το lidl κάτι καλά αλλά δεν φτουράνε...
κρίμα που δεν έχουμε Μασούτη :Sο Μασουτης τα χει 0,69 λεπτα τα 20 αρια..πολυ καλα,δοκιμασμενα σε αντιξοες συνθηκες...(δημοσιες τουαλετες κτλ)
α οκ δεν το ηξερα...κρίμα που δεν έχουμε Μασούτη :S
Τύπε το σύστημα αυτό ειναι πολύ αποτελεσματικό κι όταν η αφόδευση συνοδεύεται με ριπες απο κλανιδια, με αποτέλεσμα να εκτοξεύονται παντού στη χεστρα και να κολλάνε. Με το καζανάκι τραβηγμένο δεν κολλάει τιποτα!!Εγώ έκανα ένα σύστημα.... Τράβηξα το καζανάκι και καπάκι έχεζα,ώστε να μην μπλοκάρει το θέμα... Γαμώ τα συστήματα...
Σε τέτοιες περιστάσεις συνδέεις την βρύση του νιπτήρα με ένα λάστιχο και καθαρίζεις την λεκάνη μετά την αφόδευσηΤύπε το σύστημα αυτό ειναι πολύ αποτελεσματικό κι όταν η αφόδευση συνοδεύεται με ριπες απο κλανιδια, με αποτέλεσμα να εκτοξεύονται παντού στη χεστρα και να κολλάνε. Με το καζανάκι τραβηγμένο δεν κολλάει τιποτα!!
Τύπε το σύστημα αυτό ειναι πολύ αποτελεσματικό κι όταν η αφόδευση συνοδεύεται με ριπες απο κλανιδια, με αποτέλεσμα να εκτοξεύονται παντού στη χεστρα και να κολλάνε. Με το καζανάκι τραβηγμένο δεν κολλάει τιποτα!!
Είναι και γαμώ τα συστήματα,τι να λέμε....
billy ........ ξέρης κανένα μηστικό για τήν δισκοιλιότητα ??????
Λές να βρώ άκρη μέ τόν δονητή μου ??????????
Άσε μην τα κάνεις χειρότερα...
να ξυριζεις κανα ακτινιδιοφασόλια, δαμάσκηνα, χόρτα σαλάτα, πορτοκάλια, περπάτημα.
Δεν χρειάζεται να παιδεύεσαι με όλα αυτά.φασόλια, δαμάσκηνα, χόρτα σαλάτα, πορτοκάλια, περπάτημα.
Δεν χρειάζεται να παιδεύεσαι με όλα αυτά.
Φάε ένα-δυο μηρμηγκάκια, ξέρεις αυτά τα μικρά που περπατάνε.
Θα ξεπλυθεί το άντερο σου.
Δεν υπάρχει καλύτερο (και φυσικότερο) καθαρκτικό.
Μηρμηγκικό οξύ λέγεται, και αυτά τα έντομα έχουν από λίγο το καθένα!
Βαλ' το μέσα σε μια μπουκιά ψωμί, αν σε απωθεί η ιδέα. Σαν να το έτρωγες κατά λάθος στο πικ-νικ σου.
Μήπως είσαι οξύουρος τύπεΔεν χρειάζεται να παιδεύεσαι με όλα αυτά.
Φάε ένα-δυο μηρμηγκάκια, ξέρεις αυτά τα μικρά που περπατάνε.
Θα ξεπλυθεί το άντερο σου.
Δεν υπάρχει καλύτερο (και φυσικότερο) καθαρκτικό.
Μηρμηγκικό οξύ λέγεται, και αυτά τα έντομα έχουν από λίγο το καθένα!
Βαλ' το μέσα σε μια μπουκιά ψωμί, αν σε απωθεί η ιδέα. Σαν να το έτρωγες κατά λάθος στο πικ-νικ σου.