Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για χέσιμο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΠΥΡΑΥΛΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 201K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

daredevil12345

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2013
Κριτικές
5
Like
34
Πόντοι
6
η μαλακια παει συννεφο αηδιαστικοι τυποι αλλα εχω λωσει στο γελιο με την ιστορια Zero ....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Λιλα ετσι όπως εχεις γινει μη μιλας καθολου καλυτερα  :s&m_2:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.701
Πόντοι
3.656
Μωρή πουτανίτσα  :grin: ....εσύ ρουφούσες τις ψωλές στο τσοντο-σινεμά...άσε τον κόσμο να χέσει... :-* :-* :-*

τυπε ο λιλας ειναι παραδειγμα αξιοπρεπειας,δεν ασχολειται με σκατα,οταν ειναι να χεσει μπαινει αλλος στον κωλο του και τα βγαζει με το φτυαρι  :grin:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ωραιο πραγμα το χεσιμο

δημητρακης 2012

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.074
Πόντοι
42.697
Φοιτητική εκδρομή στην Πάργα με συναγωνιστές πριν χρόνια, ντρεπόμουν τους άλλους 3 συναγωνιστές και δεν είχα χέσει για 3 μέρες ( παρότι είχαμε νοικιάσει 2 δωμάτια, το ένα για αραλίκια και το άλλο για γαμίσια που θα προέκυπταν). Μετά από 2 μέρες ατυχών καταδρομικών σε τουρίστριες και Ελληνίδες ( ήμασταν λίγο πέφτουλες....) πάμε από νωρίς για μπάνιο στην παραλία του Βάλτου που είναι πίσω από Πάργα. Σαν μαλάκας εγώ με την κοιλιά να πονάει ήδη παραγγέλνω παγωτό από το beach bar. Μου to φέρνουν σε όρθιο ποτήρι με σαντυγί, σε 5 λεπτά το σαβουρώνω γιατί έλιωνε αλλά αυτό ήταν! Δεν ξέρω το παγωτό, η σαντυγί κάτι ήταν χαλασμένο. Με έπιασε ένας απίστευτος πονόκοιλος και τρέχω στις τουαλέτες. Ορμάω σε μια τούρκικη χωρίς να ξέρω εάν μπήκα σε αντρικές η γυναικείες, και ρίχνω ένα τιτανομέγιστο χέσιμο ( ένα κουβά με απ΄ολα πραγματικά). Απ΄εξω ακουγότανε κατί τύποι να λένε oh my God what a smell και με πιάνει ένα νευρικό γέλιο,τόσο πολύ που λέρωσα το μαγιό με σκατά. Ευτυχώς η τούρκικη ήταν μεγάλη και είχε βρύση μέσα και ψιλοκαθαρίστικα. Με το μαγίο όμως? Γυρνάω στην παραλία και κατευθείαν στην θάλασσα ( σαν τον Ζερο ολόιδια σκέψη) παώ στα βαθιά βγάζω το μαγιό και το καθαρίζω κάτω από νερό. Τελικά τράβηξα και μια ψιλή με κάτι topless γκόμενες και γύρισα ανανεωμένος ορεξάτος στην παρέα!

:rockon: :rockon: :rockon:

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.155
Πόντοι
506
ο θρονος με καλει.......

το μενου εχθες ειχε:

κρεατινη, 2 κοτοπουλα, 6 ντοματες, 60γρ. optimum nutrition 100% whey standard gold σε 2 λιτρα γαλα, 2 μηλα, 3 λιτρα νερο, 5 ροδακινα και 2 μπανανες

τη συνεχεια την αφηνω στην φαντασια σας

υγ. respect sto zero......πρωτη φορα στη ζωη μου ζηλεψα χεσιμο

OP
OP
ΠΥΡΑΥΛΟΣ

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Σημαντική ιδιότητα του χεσίματος: Είναι δωρεάν!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Φοιτητική εκδρομή στην Πάργα με συναγωνιστές πριν χρόνια, ντρεπόμουν τους άλλους 3 συναγωνιστές και δεν είχα χέσει για 3 μέρες ( παρότι είχαμε νοικιάσει 2 δωμάτια, το ένα για αραλίκια και το άλλο για γαμίσια που θα προέκυπταν). Μετά από 2 μέρες ατυχών καταδρομικών σε τουρίστριες και Ελληνίδες ( ήμασταν λίγο πέφτουλες....) πάμε από νωρίς για μπάνιο στην παραλία του Βάλτου που είναι πίσω από Πάργα. Σαν μαλάκας εγώ με την κοιλιά να πονάει ήδη παραγγέλνω παγωτό από το beach bar. Μου to φέρνουν σε όρθιο ποτήρι με σαντυγί, σε 5 λεπτά το σαβουρώνω γιατί έλιωνε αλλά αυτό ήταν! Δεν ξέρω το παγωτό, η σαντυγί κάτι ήταν χαλασμένο. Με έπιασε ένας απίστευτος πονόκοιλος και τρέχω στις τουαλέτες. Ορμάω σε μια τούρκικη χωρίς να ξέρω εάν μπήκα σε αντρικές η γυναικείες, και ρίχνω ένα τιτανομέγιστο χέσιμο ( ένα κουβά με απ΄ολα πραγματικά). Απ΄εξω ακουγότανε κατί τύποι να λένε oh my God what a smell και με πιάνει ένα νευρικό γέλιο,τόσο πολύ που λέρωσα το μαγιό με σκατά. Ευτυχώς η τούρκικη ήταν μεγάλη και είχε βρύση μέσα και ψιλοκαθαρίστικα. Με το μαγίο όμως? Γυρνάω στην παραλία και κατευθείαν στην θάλασσα ( σαν τον Ζερο ολόιδια σκέψη) παώ στα βαθιά βγάζω το μαγιό και το καθαρίζω κάτω από νερό. Τελικά τράβηξα και μια ψιλή με κάτι topless γκόμενες και γύρισα ανανεωμένος ορεξάτος στην παρέα!
γιατι δεν εχεζες μεσα στην θαλασσα τυπε? :grin:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Έφαγα κάτι ξυλάγγουρα ξέρετε άγουρα πεπόνια μου τα έδωσε ένας φίλος και τώρα περιμένω αποτελέσματα

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Έφαγα κάτι ξυλάγγουρα ξέρετε άγουρα πεπόνια μου τα έδωσε ένας φίλος και τώρα περιμένω αποτελέσματα
:tooth:
σημερα εφαγα ενα μπολακι συκο-μαρμελαδα σπιτικη κ μου ηρθε δυο φορες υπουλο χεσιμο....οσο ωρα εχεζα βλεφαριαζα το γκομενακι απο απεναντι που τιναζε κουβερτα.... :cum:

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
:tooth:
σημερα εφαγα ενα μπολακι συκο-μαρμελαδα σπιτικη κ μου ηρθε δυο φορες υπουλο χεσιμο....οσο ωρα εχεζα βλεφαριαζα το γκομενακι απο απεναντι που τιναζε κουβερτα.... :cum:

ayth που βογκαγε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom