papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.458
- Πόντοι
- 27.261
αμα δε ξερεις ατακες... δε γαμας, να ξεςΓια σου Voula εγώ είμαι από το Μαραθώνα δεν ξέρω αν με έχεις ακουστα.
αμα δε ξερεις ατακες... δε γαμας, να ξεςΓια σου Voula εγώ είμαι από το Μαραθώνα δεν ξέρω αν με έχεις ακουστα.
Έχω περίεργα γούστα όμως!!αμα δε ξερεις ατακες... δε γαμας, να ξες
περιεργες ατακες ειναι το ζητημα να εχεις ομωςΈχω περίεργα γούστα όμως!!
Να δροσίσει πρώτα, μην ιδρώσεις ...περιεργες ατακες ειναι το ζητημα να εχεις ομως
@Voula τι λες... ποτε θα μπαζωσουμε ?
Έλα ρε, εγώ ένα κουμπάρο στο Μαραθώνα!!!
Οπότε θα συνεννοηθούμε!!
τραβαω και στην ανηφορα, μην ανησυχεις βουλα.Να δροσίσει πρώτα, μην ιδρώσεις ...
χοντρη και ασχημη το λεμε εδω μεσαΜαλακομαγνητης είναι η επιστημονική ορολογία
ξερεις και απο επιστημες, εκτος απο ατακες ?Μαλακομαγνητης είναι η επιστημονική ορολογία
Σοφό.....ξερεις και απο επιστημες, εκτος απο ατακες ?
γιατι οτι εκπεμπεις, αυτο σου'ρχεται... αν γνωριζεις.
Με βλέπεις?χοντρη και ασχημη το λεμε εδω μεσα
Σοφό.....
Αυτοθαυμαζεσαι !!!!! Μπράβο....και στο χωριό είχαμε έναν τέτοιο.....
Που είναι το χωριό σου Voula?Αυτοθαυμαζεσαι !!!!! Μπράβο....και στο χωριό είχαμε έναν τέτοιο.....
τσαντιστηκες βουλα ????Αυτοθαυμαζεσαι !!!!! Μπράβο....και στο χωριό είχαμε έναν τέτοιο.....
απο ατακες βλεπω.... φυσαςςςς.Ένα δεν το ξέρεις...
Δον Κιχώτη θαυμάζεις σίγουρα..... Αλλά να σε ρωτήσω τη διαφορά του νεκρού και του ηλίθιου την ξέρεις?τσαντιστηκες βουλα ????
την εφαγες και ησυχασες παλι απλα... οπως χθες
απο ατακες βλεπω.... φυσαςςςς.
μου θες και ατακες τρομαρα σου
λυπαμαι, θα σε απογοητευσω.Δον Κιχώτη θαυμάζεις σίγουρα..... Αλλά να σε ρωτήσω τη διαφορά του νεκρού και του ηλίθιου την ξέρεις?
ελαααααα, μη με αφηνεις με την απορια τωρα.Σε λυπάμαι, οπότε απλά δεν συνεχίζω, είναι κρίμα να ασχοληθώ έστω και λίγο σοβαρά, καλό καλοκαίρι
Χωριό κωμόπολη η κόμβος είναι το Ένα?Ένα δεν το ξέρεις...