papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.484
- Πόντοι
- 27.261
βουλα, ασε λιγο τις ατακες στην ακρη και πεσμας... εισαι μουναρα, γαμευσιμη η' μπαζο ολκης ?Πω πω με ταπωσε.....
βουλα, ασε λιγο τις ατακες στην ακρη και πεσμας... εισαι μουναρα, γαμευσιμη η' μπαζο ολκης ?Πω πω με ταπωσε.....
Επιλέγω το μπάζο ολκής.....βουλα, ασε λιγο τις ατακες στην ακρη και πεσμας... εισαι μουναρα, γαμευσιμη η' μπαζο ολκης ?
ημουν σιγουροςΕπιλέγω το μπάζο ολκής.....
Συγχαρητήριαημουν σιγουρος
εγω με δυο γραμμες γαμαω και μπαζα να ξερεις. Αν πεινασεις ποτε και εχεις καβατζα μου λεςΕπιλέγω το μπάζο ολκής.....
Για εμένα δύο γραμμές δεν κάνουν τίποταεγω με δυο γραμμες γαμαω και μπαζα να ξερεις. Αν πεινασεις ποτε και εχεις καβατζα μου λες
Ψηλός είμαι αλλά δεν με θέλεις...Μου αρέσουν οι ψηλοί!!!! Τούλαχιστον να με κοιτούν στα ίσα.
τι κερδιζω... κανα μουσακα απο τα χερακια σου ?Συγχαρητήρια
Αμα παμε παραπερα βουλα θα σε φιμωσω για να πιω μονος μουΓια εμένα δύο γραμμές δεν κάνουν τίποτα
ε αφου δε σε θελει, τι επιμενεις και εσυ και μας διακοπτεις απο την ουσιαστικη κουβεντα που εχουμε ανοιξει ?Ψηλός είμαι αλλά δεν με θέλεις...
Να το κοιτάξεις μην το αφήσειςΨηλός είμαι αλλά δεν με θέλεις...
Την καλύτερη δουλειά θα κάνειςΑμα παμε παραπερα βουλα θα σε φιμωσω για να πιω μονος μου
δεν τηνε κοβω για τετοια τη βουλαρα μαςΑμα παμε παραπερα βουλα θα σε φιμωσω για να πιω μονος μου
Ωραία ατάκαΝα το κοιτάξεις μην το αφήσεις
Η χειρότερη μου......μόνο τέτοιες γίνονται κατανοητές....Ωραία ατάκα
ψαχνεις και εσυ ατακες να γαμηθεις μηπως παιχτη ?Ωραία ατάκα
Ε όχι και τιτάνας νορμάλ μύστης είμαι και εγώ όπως όλοι μαςγια να το λες κατι ξερεις καλυτερα να κανεις.
να με συγχωρας τιτανα που δε συχναζω σε καταστασεις λαμδα κι ετσι ομως... εεε?
μα εσυ ειπες για α' εθνικη, ευρωπεη κλπ.Ε όχι και τιτάνας νορμάλ μύστης είμαι και εγώ όπως όλοι μας
Ναι μύστη συνάδελφε για το θέμα που αναφέρονται όχι πρωσοπικα για εμένα , εγώ ένα απλό μέλος είμαι, που άμα είχα ασχοληθεί από το 2018 που είμαι μέλος θα είχα πάρει και αξιολόγηση αρκετά καλή , αλλά γενικά δεν πολύ μπενω γιατί η ζωή με θέλει της ώρες που είμαι χαλαρά να κοιμάμαιμα εσυ ειπες για α' εθνικη, ευρωπεη κλπ.
οχι τωρα... τα παιρνεις πισω ?
Για σου Voula εγώ είμαι από το Μαραθώνα δεν ξέρω αν με έχεις ακουστα.Η χειρότερη μου......μόνο τέτοιες γίνονται κατανοητές....