kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 130
- Like
- 9.089
- Πόντοι
- 7.885
Ρε τύπε εσύ δεν έλεγες ότι δεν ξαναπατας το πόδι σου εκείBlue vision Πειραιά κανείς να πάμε μαζί τώρα?
Ρε τύπε εσύ δεν έλεγες ότι δεν ξαναπατας το πόδι σου εκείBlue vision Πειραιά κανείς να πάμε μαζί τώρα?
εχει τεραστια αναγκη το ιδρυμαΡε τύπε εσύ δεν έλεγες ότι δεν ξαναπατας το πόδι σου εκεί. Πάλι αγαμητος θα μείνεις και μπαίνεις εδώ να κλαιγεσαι.
Κήπα και εγώ δεν θα πεταχτεί η πουτσα ο μαλάκας της παρέας να πει την μαλακια του?Ρε τύπε εσύ δεν έλεγες ότι δεν ξαναπατας το πόδι σου εκεί. Πάλι αγαμητος θα μείνεις και μπαίνεις εδώ να κλαιγεσαι.
Το έγραψες ή δεν το έγραψες ρε μαλακα. Πουτσα θες τώρα την θες, σκατοβλακα.Κήπα και εγώ δεν θα πεταχτεί η πουτσα ο μαλάκας της παρέας να πει την μαλακια του?
Ρε πήγαινε γαμησου νούμερο και φέρε μας την είσπραξη.πουτσοζητιανα εδώ μέσα αρχιδι έχεις γαμησει όλα τα θέματα ρε μουνοπανο.αντε παλιοσαβουρα που σε κρατάνε εδώ μέσα και κοροιδευεις όλο τον κόσμο ξεκολιαρη.Το έγραψες ή δεν το έγραψες ρε μαλακα. Πουτσα θες τώρα την θες, σκατοβλακα.
Τύπε κόσμο δεν μαζεύει ποτέ αλλά μπορείς να πας με τον τύπο @xlarg που ψάχνεται να τον γαμησουν εκεί μέσα.Πήγα πρωτη φορα χτες Παρασκευή στις 1 30 και ηταν κλειστο. Γενικα τι ωρες παιζει?Απο κοσμο τι μαζευει?
Θεωρείς ότι τώρα που εβρισες είσαι μάτσο άντρας?Ρε πήγαινε γαμησου νούμερο και φέρε μας την είσπραξη.πουτσοζητιανα εδώ μέσα αρχιδι έχεις γαμησει όλα τα θέματα ρε μουνοπανο.αντε παλιοσαβουρα που σε κρατάνε εδώ μέσα και κοροιδευεις όλο τον κόσμο ξεκολιαρη.
αυτα τα ιδρυματα που υπαρχουν για φορολογικους λογους των ιδιοκτητων οπως το μπλου το ατραξ το λαμδα που εκλεισε δεν εχουν ουτε σταθερα ωραρια ουτε κοσμο,ανοιγουν οταν θυμουνται,απο κοσμο μαζευει 2-3 παθητικα ζομπι που ειναι μονιμοι εκει λογικα θα μενουν κοντα και κανα γυφτο που ζηταει λεφταΠήγα πρωτη φορα χτες Παρασκευή στις 1 30 και ηταν κλειστο. Γενικα τι ωρες παιζει?Απο κοσμο τι μαζευει?
Ευχαριστω για την απαντηση.Απλα μου τη βαρεσε προχθες και εφυγα απο αθηναικο για να το εξερευνησω αλλα εφαγα φολααυτα τα ιδρυματα που υπαρχουν για φορολογικους λογους των ιδιοκτητων οπως το μπλου το ατραξ το λαμδα που εκλεισε δεν εχουν ουτε σταθερα ωραρια ουτε κοσμο,ανοιγουν οταν θυμουνται,απο κοσμο μαζευει 2-3 παθητικα ζομπι που ειναι μονιμοι εκει λογικα θα μενουν κοντα και κανα γυφτο που ζηταει λεφτα
Τι εννοείς φόλα τύπε??Ευχαριστω για την απαντηση.Απλα μου τη βαρεσε προχθες και εφυγα απο αθηναικο για να το εξερευνησω αλλα εφαγα φολα
Κλειστό το μαγαζίΤι εννοείς φόλα τύπε??
γιατι εφυγες απτο αθηναικο που ειναι το ιδρυμα της ηδονης?Κλειστό το μαγαζί
Ποίες μέρες μαζεύει κόσμο και τι ώρες επειδή θέλω να το επισκεφτώ με την κοπέλα μου;
Με το ζόρι να βρεις θέση να κάτσεις τύπεΚαλησπέρα έχει καθόλου κόσμο το μεσημέρι;
Ότι όλοι όσοι μπήκαν/ήταν ήδη εκεί όταν πήγα τους είχα δει τουλάχιστον μια φορά στο παρελθόν.εχω πολυ καιρο. οι ιδιοι λεγοντας? αν συνεννοηθουμε απο εδω ισως να ξαναπαω αλλιως δε νομιζω να αξιζει πια.