kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.161
- Πόντοι
- 7.885
Τι να πάει ρε τύπε, δεν διάβασες τι γράφει στο προηγούμενο ποστ.Κάποιος που θα πάει απόψε ή αύριο;
Τι να πάει ρε τύπε, δεν διάβασες τι γράφει στο προηγούμενο ποστ.Κάποιος που θα πάει απόψε ή αύριο;
Είμαστε και μεις που δεν μπορούμε να τρέχουμε Αθήνα στα λοιπά συναφή, οπότε αναγκαστικά βολευόμαστε με αυτό.Τι να πάει ρε τύπε, δεν διάβασες τι γράφει στο προηγούμενο ποστ.
Ρε φίλε τι να βολευτούμε? Ξέρεις τι είναι με τέτοια ζέστη χωρίς κλιματισμό? Πλάκα μου κάνεις? Ας το κλείσει το μπουρδελο του.κσι θέλει και 9 ευρώ είσοδοΕίμαστε και μεις που δεν μπορούμε να τρέχουμε Αθήνα στα λοιπά συναφή, οπότε αναγκαστικά βολευόμαστε με αυτό.
Δεν κάνετε καμιά διαδήλωση να ξανανοίξει το Olympic εσείς οι Πειραιώτες;Είμαστε και μεις που δεν μπορούμε να τρέχουμε Αθήνα στα λοιπά συναφή, οπότε αναγκαστικά βολευόμαστε με αυτό.
Αν πας πάνω δεν είναι και τόσο χάλια. Το κάτω διάζωμα είναι ανυπόφορο. Όσο για τα 9 συμφωνώ, με αυτά που προσφέρει 5 και πολλά είναι.Ρε φίλε τι να βολευτούμε? Ξέρεις τι είναι με τέτοια ζέστη χωρίς κλιματισμό? Πλάκα μου κάνεις? Ας το κλείσει το μπουρδελο του.κσι θέλει και 9 ευρώ είσοδο
Απάνω έπαιζε μόνο 1 τηλεοραση του λέω άναψε καμία τηλεοραση στα τέτοια τους.στα μεγαλα δωμάτια οι βάσεις από τις τηλεοράσεις γυρνάει γύρω γύρω και ύστερα βλέπεις λοξά.Αν πας πάνω δεν είναι και τόσο χάλια. Το κάτω διάζωμα είναι ανυπόφορο. Όσο για τα 9 συμφωνώ, με αυτά που προσφέρει 5 και πολλά είναι.
Απάνω έπαιζε μόνο 1 τηλεοραση του λέω άναψε καμία τηλεοραση στα τέτοια τους.στα μεγαλα δωμάτια οι βάσεις από τις τηλεοράσεις γυρνάει γύρω γύρω και ύστερα βλέπεις λοξά.
Τίποτα σωστό ρε φίλε.
Α και το κορυφαίο κλείσανε και την 1 τουαλέτα δεν ξέρω
Τίποτα σωστό ρε φίλε.
Α και το κορυφαίο κλείσανε και την 1 τουαλέτα δεν ξέρω τον λόγο
Επειδή σκεφτόμασταν να πάμε ζευγάρι είμαστεΚατι γίνεται από ώριμους ίσως και συνταξιούχους. Έτοιμοι για όλα.
Όλα πιθανά είναι οι άνθρωποι μάλλον ξεπλένουν χρήμα.δεν υπάρχει άλλη εξήγηση τόσο αδιαφορίαΤύπε με τόσα χυσαμόλια εκει μέσα σκατά και κάτουρα θα γεννήθηκε κάνα περίεργο πλάσμα εκει μέσα και την έκλεισαν.
οτι παιζει παντα ,τα 2-3 παθητικα γερικα ζομπι που συχναζουν χρονια εκει μεσα και κανα δυο γυφτοι ζιγκολοπαίζει κάτι τώρα;
ΌχιΚαλησπερα . θα παει κανεις σημερα?