Νέα

Illusions στο Μπουρνάζι! (πρώην Paradise) (ΚΛΕΙΣΤΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xiale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 82
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
δυστυχώς απέθανε.Και είχαμε περάσει απίστευτα στο πριβέ του.Το ωραιότερο πριβέ στην ιστορία μου το έχω κάνει εκεί με την πιό καύλα γυναίκα που κυκλοφορεί αλλού τώρα...
ποια και που ρε;;;μολογα....

MATADOR31

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
δυστυχώς απέθανε.Και είχαμε περάσει απίστευτα στο πριβέ του.Το ωραιότερο πριβέ στην ιστορία μου το έχω κάνει εκεί με την πιό καύλα γυναίκα που κυκλοφορεί αλλού τώρα...

Φίλε πάθος respect...και εγώ το καλύτερό μου πριβέ το είχα κάνει πίσω από τις κουρτινούλες του illusions αλλά όχι με ντόπια κορασίδα, αλλά extradaki με υποσχετική από mousses...μελαχροινό μαλλί μελαχροινό δέρμα, συστήθηκε ως Θεσσαλονικιά, εμένα μου φάνηκε ως roumanoρομακι...τεσπά - και μιας και έχει φουντώσει η συζήτηση σε άλλα θρεντ για φραπέδες και κρεατικά, η εν λόγω προσέφερε αφθονη καφεϊνη συνοδεύοντάς τη και από κατάποση...δυστυχώς μέστο πιώμα και την απειρία μου δε το ξεδίψασα το κορίτσι τότε.... :jerking:

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
το ιλλουζιονς έκλεισε και οι κοπέλες του στην πλειοψηφία τους μεταφέρθηκαν στο bad ladies..??

MATADOR31

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
το ιλλουζιονς έκλεισε και οι κοπέλες του στην πλειοψηφία τους μεταφέρθηκαν στο bad ladies..??

Πότε έκλεισε ρε συναγωνίστα? Πριν από κάνα δεκαήμερο ήμουνα εκεί...Για τα κορίτσια του δεν ξέρω αλλά εδώ και χρόνια ανταλλάσσονται διαρκώς και κυκλοφορούν με υποσχετική στο Μουλέν Μπλε...Μέχρι και προσκλήσεις για την ανακαίνιση του μοιράζανε πριν κάνα χρόνο. Για κράτα μας ενήμερους

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Άνθρωπέ μου καταλαβαίνεις τι λες??????????
Ειρήνη όχι πάλι!!!!!!!!!!
URL]]

MATADOR31

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Θέλετε να γελάσετε...? Σε πρόσφατη και ασχολίαστη επίσκεψη στο εν λόγω κατάστημα, το παρεάκι μου τσίμπησε το τηλεφωνάκι από μία γεροντομιλφ(όχι gilf) ....ψιλοκαλούτσικι...ενάμιση μήνα μετά, δηλ, προχτές του άρχισε τα μηνύματα...πότε θα περάσεις να με δεις και ιστορίες....Και λέω ...ρε που τους έχει φτάσει η κρίση...Με τέτοια μπαζάκια και χωρίς καφεδοκαλαμάκια βλέπεις το πάνε για φούντο το μαγαζάκι...ε ρε γλέντια :s&m_2:

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
Πότε έκλεισε ρε συναγωνίστα? Πριν από κάνα δεκαήμερο ήμουνα εκεί...Για τα κορίτσια του δεν ξέρω αλλά εδώ και χρόνια ανταλλάσσονται διαρκώς και κυκλοφορούν με υποσχετική στο Μουλέν Μπλε...Μέχρι και προσκλήσεις για την ανακαίνιση του μοιράζανε πριν κάνα χρόνο. Για κράτα μας ενήμερους
κοπέλα από το bad ladies μου το είχε πει. στο τέλος της πρότασης μου είχε δύο ερωτηματικά!! συνεπώς ρωτούσα, δεν απαντούσα.. η ειρήνη ήταν στο bad ladies όταν είχε πρωτοανοίξει τώρα δε γνωρίζω..
δε βγαίνω τόσο συχνά όπως παλιά για να σας κρατώ ενήμερους, και κυρίως παω σπανιότατα στο περιστέρι-μπουρνάζι (εννοώ και την περιοχή και το μαγαζί). 

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
κοπέλα από το bad ladies μου το είχε πει. στο τέλος της πρότασης μου είχε δύο ερωτηματικά!! συνεπώς ρωτούσα, δεν απαντούσα.. η ειρήνη ήταν στο bad ladies όταν είχε πρωτοανοίξει τώρα δε γνωρίζω..
δε βγαίνω τόσο συχνά όπως παλιά για να σας κρατώ ενήμερους, και κυρίως παω σπανιότατα στο περιστέρι-μπουρνάζι (εννοώ και την περιοχή και το μαγαζί). 
Αλό ανηψάκι !

MATADOR31

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Ρε τι έχω πάθει με αυτούς που έχω για φίλους...Ο ένας τσιμπάει τηλεφωνάκια και μου ερωτεύεται και κολλάει σε χάπατα μαγαζιά και ο άλλος κολλάει με οποιαδήποτε του θυμίζει την καψούρα του και δεν ξεκολλάει τον κόλο του από τα Δ. Π. για να κατηφορίσουμε λεωφόρο.

Με τον πρώτο από αυτούς, ανεβήκαμε στο εν λόγω μαγαζάκι την Παρασκευή. Κάτι που του είχαν γίνει και κάτι τηλέφωνα, κάτι που βαριόταν κιόλας...Παίδες για πολύ δράμα μιλάμε. Παρασκευή βράδυ και είμασταν δεν είμασταν μισή ντουζίνα πελατάκια. Τεμάχια?Δεν έχω λόγια να τα (κακοχαρακτηρίσω). Εκεί να δεις δράμα. Μιά Τζούλια από Ρομανία ψιλοέσωζε την κατάσταση από τον εμετό που κινδύνευε οιοσδήποτε έβλεπε μέχρι και 50άρα χοντροτζίλφ που επέμενε ότι είναι από Ισπανία(!) και ερχόταν με υποσχετική από star, μιά ξανθιά αλβανόμορφη ρουμούνα και κάνα 2 άλλες που δε γυρνάς να τις κοιτάξεις καν. Λυπάμαι πραγματικά τους ιδιοκτήτες του μαγαζιού: ερημιά, εγκατάλειψη, ναυάγιο, τραγωδία. Αναρωτιέμαι πραγματικά γιατί δεν το κλείνουν και δίνουν παράταση στο μαρτύριό τους (μας)

Raul Loop

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
υπαρχει ακομη αυτο το ελεινο μαγαζι οπως τα αφεντικα του ? μουφα μεγαλη το μαγαζι

nanakas

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2009
Κριτικές
13
Like
120
Πόντοι
10
Είχα πάει στο Rock And Strip Party του μαγαζιού.Ντεκαντάνς,αλλά είχε το γέλιο του.Έχει ένα τρελό πουλέν εκεί πέρα,την Έλενα.Ξέρει κανείς καμία λεπτομέρεια για το τί παίζει με την κοπέλα.Λόγω πάρτυ,δεν έκανα τα κουμάντα μου όπως ήθελα...

Zigfried44

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Ξέρει κανένας αν το μαγαζί έχει κλείσει? Η Ειρήνη :tits2: ακομα εκει δουλεύει?Ευχαριστώ

MATADOR31

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Τελικά ρε παιδιά ξέρει κανείς αν είναι ανοιχτό το εν λόγω μαγαζι...?

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
σινεμπουρδελιαρηδες οποιος θελει αυτες τις δυσκολες εποχες να πεταξει ευρω στα σκουπιδια μπορω να του πω ανετα πως μπορει να το κανει .... Ντανιελα στο Ιλουζιονς ... Ρουμανα καλο μουνι .... ο χορος της ειναι max 2λεπτο,μην διανοηθειτε να τη γλυψετε θα σας πεταξει το κεφαλι πισω με κινδυνο να χτυπησετε το κεφαλι σας στον τοιχο .... παλι καλα που δεν μου εδεσε τα χερια με χειροπεδες για να μην την πιανω .... μαυρο,τοσο μαυρο που ουτε το ΠΑΣΟΚ με τη ΝΔ μαζι δεν θα φανε στις επερχομενες εκλογες ...

metaxourgeios

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Θέλω να πάω να το επισκευτώ,πείτε γνώμες και εμπειρείες.

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Θέλω να πάω να το επισκευτώ,πείτε γνώμες και εμπειρείες.

το σαββατο αργα το βραδυ που ημουν εκει για ασχετο λογο δηλαδη ειχα παει βολτα μπουρναζι αλλου και οχι για το στριπ κατα τις 3-4 που περναγα απο κατω ηταν εντελως κλειστο παντως δεν μπορει να δουλευει και να ειναι κλειστο τετοια ωρα που γινεται χαμος στη πλατεια οποτε αν και εχω χρονια(πανω απο 2-3..) να παω ισως να εχει κλεισει φετος... :dunno: :dunno: :dunno:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom