Νέα

Illusions στο Μπουρνάζι! (πρώην Paradise) (ΚΛΕΙΣΤΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xiale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 82
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Kαλά το bournazi είναι γνωστό και "ο παράδεισος των απανταχού καυλιάρηδων τιμωρών που βρίσκονται σε φάση εύρεσης λυγερόκορμου άτακτου πιπινιού προς τιμωρία!!!", που θα έλεγε κι ο συνάδελφος pitsi!

Οπότε τα πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο!
πσσσσσσσσσσσσ!!!!!!!!!πος  τα λες ετσι μπαγασακο λιομα!!!!μας εφτιαξες παλι τσαχπινοκαυλιαρετζο μου!!!!!
πραγματικα στο μπουρναζι κικλοφορουν πολες ατακτες πορνεσ που ψαχνουν για τον ψολοβροντι τιμορο τους που θα τουσ τιμορισι το ατιθασο κολαρακι τους!προκαλουν παντου με τισ φουστιτσες τουσ και τα γιμνα μπουτακια τους τιμορουσ καυλιαριδες ...αναζιτοντας απεγνοσμενα τιν λιτροσι απο τις μουνοκαυλες τους!ατιμες ξεβρακοκεφαλες πορνες!ολι μερα μας καυλονετε!

deltree

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Λύσεις
1
Like
516
Πόντοι
280
Εμπειρία από χτεσινή βόλτα. Βέβαια πήγαμε πολύ αργά κατά τις 5. Το μαγαζί σαν χώρος δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Τα κορίτσια ψάχναν το πελάτη με το τουφέκι. Είχε 2-3 καλά κομμάτια. Επίσης είδα τις 2 ψηλότερες γυναίκες που έχω δει σε στριπτζάδικο.
Αν πάτε δοκιμάστε την Κατερίνα (ψηλή, καλό σώμα,3 βυζί)
4 μαύρες η μία άξιζε και τα υπόλοιπα μωρά όχι κάτι ιδιαίτερο...

akapovic

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
κοιτώντας τα θρέντς παιδιά διαπίστωσα ότι δεν έχει ανοιχτεί θρέντ για το κατάστημα των δυτικών προαστείων.Πιστεύω ότι ως χώρος είναι τέλειος,τώρα για τα κορίτσια δεν ξέρω και για το κλίμα μέσα στο μαγαζί,αλλά σαν χώρος είναι πολύ καλός.Τί γνώμη έχετε? :helpplea:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Eιχα παει οταν ηταν o la la paradise.
Σχετικα ωραια show αλλα οι κοπελες τραγικες..και πολλες μαυρες..
Μονο μια Τζουλια θυμαμαι που αξιζε..εχει φυγει τωρα..
Χοροι πριβε τραγικοι..καλα δε συζητω για φραπε,δεν παιζει..

poutSAMURAI

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
για φραπε προτιμαω BG και απο μια ρωσιδα που τον κανει στα "μετρα" μου

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Συμφωνώ με τον φίλο Lion7 αλλά για τα γούστα μου μέτριος προς καλός χώρος οι κοπέλες όχι μπάζα αλλά μέτριες εκεί πέφτει πολύ Ρουμανία θυμάμαι μια κούκλα που ξεχώριζε από της άλλες μου είχε πει πως την λέγανε Μόνα Λίζα και την πολύ καλή στον χορό για φραπέ ούτε να το σκεφτείς τα ποτά καλά αλλά λίγο μπόμπα .

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
616
εγώ πάντως που το επισκέφτηκα χθες, μπορώ να πω ότι έμεινα ευχαριστημένος από το χώρο όχι όμως κ από τον χορό των κοριτσίων... Κατα λάθος βγήκα στον 3ο όροφο αντί για τον 4ο (που είναι το μαγαζί) κ νόμιζα ότι ο 3ος προετοιμάζεται για μπριζολερι :2funny: :2funny: :2funny:

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
κοιτώντας τα θρέντς παιδιά διαπίστωσα ότι δεν έχει ανοιχτεί θρέντ για το κατάστημα των δυτικών προαστείων.Πιστεύω ότι ως χώρος είναι τέλειος,τώρα για τα κορίτσια δεν ξέρω και για το κλίμα μέσα στο μαγαζί,αλλά σαν χώρος είναι πολύ καλός.Τί γνώμη έχετε? :helpplea:

Που το ξετρύπωσες αυτό;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Κάποτε αυτό το μαγαζί γαμούσε κι έδερνε....
Τώρα το δέρνουν οι άνεμοι..........
:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235

Μια Τζουλια,Ρωσσιδα,μιλφεϊγ,γαματο σφιχτο σωμα και προσωπο ωραιο την ειχα πετυχει το καλοκαιρι στο Sexyland στο Λουτρακι / μου ειχε πει οτι δουλευε στο Μπουρναζι στο Paradise και το χειμωνα θα ειναι ξανα εκει .....

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Μπα,αυτη που λεω εγω ηταν πιπινακι,ρουμανακι με ανυπαρκτο βυζι..και στο χορο ηταν πολυ πικρα..

Επισκέπτης
κάποτε ήταν μέτριο μαγαζί, τώρα μαθαίνω ότι γίνονται βήματα ανόρθωσης.... :2funny: :2funny:

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Μια Τζουλια,Ρωσσιδα,μιλφεϊγ,γαματο σφιχτο σωμα και προσωπο ωραιο την ειχα πετυχει το καλοκαιρι στο Sexyland στο Λουτρακι / μου ειχε πει οτι δουλευε στο Μπουρναζι στο Paradise και το χειμωνα θα ειναι ξανα εκει .....

Μη δεις Ρωσιδομιλφέϊγ εσύ

RoccoSiffredi

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Κριτικές
12
Like
405
Πόντοι
3.235
τι λεει εκει ρε παιδια? εχω ακούσει καλά λόγια

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
καλή ποιοτητά κυριών .πολύ συζητήσιμες.εξαιρετικό προσωπικό

και εκπληκτικα ξενερωτο στο πριβε του κωλου,το πριβε της συμφορας..οσο για το συζητησιμες σε τί,σε οτι αφορά την οικονομική κριση,τις διακοπες ή αν φορτωνονται? :lheel:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
και εκπληκτικα ξενερωτο στο πριβε του κωλου,το πριβε της συμφορας..οσο για το συζητησιμες σε τί,σε οτι αφορά την οικονομική κριση,τις διακοπες ή αν φορτωνονται? :lheel:
αυτο λες εσυ ή το ''κυριών'' ????  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εννοει οτι ειναι ''κυρίες'' ή οτι ειναι ''ΚΥΡΙΕΣ'' ????  :hmm: :hmm: :hmm: :hmm:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom