pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
αυτο λες εσυ ή το ''κυριών'' ????
εννοει οτι ειναι ''κυρίες'' ή οτι ειναι ''ΚΥΡΙΕΣ'' ????
αυτο λες εσυ ή το ''κυριών'' ????
εννοει οτι ειναι ''κυρίες'' ή οτι ειναι ''ΚΥΡΙΕΣ'' ????
μην γράφεις ψέμματα, αφού κλείστηκες μέσα στο ανσασέρ και μπήκες από την πίσω πόρτα
Επίσκεψη χθες στο εν λόγω ίδρυμα για να χωνέψουμε τη μαγειρίτσα.....και σε γενικές γραμμές μπορώ να πω πως παραμένει ένα υποφερτό μαγαζί αλλά μέχρι εκεί.λίγες κοπέλες(καμιά 10αρια άντε 13) και ακόμα λιγότερες που να αξίζουν εμφανισιακά.
φίλε μου κουκλάκι ζωγραφιστό δεν διέκρινα να σου πω την αλήθεια ....αλλά για κάνε μια περιγραφή αν θες μήπως και μου διέφυγε γιατί με τα ονόματα δεν.......Η Ειρηνάρα, το κουκλάκι το ζωγραφιστό, ήταν παίχτη;
φίλε μου κουκλάκι ζωγραφιστό δεν διέκρινα να σου πω την αλήθεια ....αλλά για κάνε μια περιγραφή αν θες μήπως και μου διέφυγε γιατί με τα ονόματα δεν.......
1)ωπ τί έχουμε εδώ????....κοντρίτσες με το PhD Professor of Roster Theory?????...κακά παιδιάΤο πιο καλύτερο μουνί του μαγαζιού με διαφορά (πάθος κλάψεεεεε ).
Ξανθιά, τούμπανο, φάτσα μπουγάτσα, ψιλοκοντή, που όλη την ώρα θα τα'τρωγε απ'τους αγαπούληδες σε καμιά σκοτεινή γωνία.
1)ωπ τί έχουμε εδώ????....κοντρίτσες με το PhD Professor of Roster Theory?????...κακά παιδιά
2) υπήρχε μια τέτοια ξανθιά που είχε κοτσίδα τα μαλλιά με αρκετά μεγάλα βυζιά και φαρδιά λεκάνη....αλλά δεν μπορώ να πω ότι ήταν κοντή με σιγουριά καθώς φόραγε κάτι δεκαπεντάποντα και έφτανε το 1.90.
ελπίζω να βοηθάω
η Ένυ δεν ήταν σίγουρα....την θυμάμαι από προηγούμενη επίσκεψη...για πολλά η συγκεκριμένη...κρίμα που δν ήταν χθες.Αφού λέει ότι δεν ξεροχύνει με Ειρήνη ο ψευταράς.
Κάτσε, κάτσε με βυζομπέρδεψες.
Ένα ξανθό εργαλείο στο ύψος που λες με βυζάρες είναι η Ένυ. Αλλά φαρδιά λεκάνη δε νομίζω να'χει. Και τα μαλλιά κοτσίδα επίσης.
Η Ειρήνη επίσης δεν είναι. 1,90 δε φτάνει ούτε αν ανέβει στη σκάλα του Μιλάνου.
η Ένυ δεν ήταν σίγουρα....την θυμάμαι από προηγούμενη επίσκεψη...για πολλά η συγκεκριμένη...κρίμα που δν ήταν χθες.
Συμπερασματικά λοιπόν καταλήγουμε ότι η δικιά σου πήρε απουσία χθες διότι δεν ταιριάζει στη περιγραφή.ήταν μια ακόμη που φόραγε ένα διχτυωτό(καλή προστυχόφατσα και με ωραίο πάτο που τράβαμε αγαπούληδες απ'τα τραπεζάκια αλλά αυτή ήταν καστανή.κατα τ'άλλα χανόσουν στη μετριότητα χθες
η ένυ ρε παίδες σταμάτησε να είναι σε συγκεκριμένο μαγαζί και κάνει τούρ σε όλα τα μαγαζιά για να κάνει το σόου με τις πειρατίνες της καραιβικής..με την κολλητή της.
Καλησπέρα σε όλους τους συναγωνιστές.
Ρεπορτάζ για το εν λόγω ίδρυμα από εναν - πρώην - τακτικο θαμώνα του εν λόγω ιδρύματος. Επίσκεψη Σάββατο 3/9/2010 και ώρα 4πμ.
Εντυπωσιακά άδειο σε σ΄χεση με το παρελθόν. Ελάχιστα τεμάχια και μόνο ένα - το γνωστό ξανθό και ι σέρβα τραβεστοκατάσταση - από το παλιό ροστερ. Κρίμα που το κουρτινάτο πριβέ του προσφέρεται σα χώρος για πολλά που στο παρελθόν γίνονταν κιόλας.
Αξιόλογη κάποια κατερίνα εκ ρουμανίας μελαχροινή αν και εντελώς άπειρη...Κατά τα λοιπά? Μακριά. Το illusions πέθανε παραπονεμένο.