Νέα

Illusions στο Μπουρνάζι! (πρώην Paradise) (ΚΛΕΙΣΤΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xiale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 82
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
ροστεράκι σύντομο για όσους τολμηρούς επισκέπτες του ιδρύματος...

1)ειρήνη(πρώην μούσσες) :tits:
2)ντόνα(πρώην μούσσες) :cum:
3)ένυ(no comments) :fuck1:
4)βανέσσα(ένα ψηλόλιγνο πλάσμα καφεμελαχροινό)
5)νικολέττα-καυλολέττα(ότι πιό αισχρό ίσως έχω δεί σε εμφάνιση)
6)μάρθα(ξανθιά ex baby o Περεώς)
7)αδερφή νίκης κοντορεβυθούλη από gold(είναι πιό ψηλή,πιό ψηλή!)
8)μία μαύρη κατραμ
9)δεύτερη μαύρη με μπυροκοίλι αλά λουτσιάνο
10)βαλεντίνα(δε θα πάρω άστο καλύτερα)
11)έλενα(αξιοπρόσεκτο τεμάχιο)
12)ένα ψηλό ξανθό με καρέ κοντό μαλλί που δεν έδωσα σημασία...

κόσμος αρκετός που να δικαιολογεί το πέρα δώθε των κορασίδων,αλλά αυτό το μαγαζί θα μπορούσε να έχει πολύ περισσότερο κόσμο αν έφερνε τεμάχια πρώτης διαλογής...

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Επίσκεψη χθες στο εν λόγω ίδρυμα για να χωνέψουμε τη μαγειρίτσα.....και σε γενικές γραμμές μπορώ να πω πως παραμένει ένα υποφερτό μαγαζί αλλά μέχρι εκεί.λίγες κοπέλες(καμιά 10αρια άντε 13) και ακόμα λιγότερες που να αξίζουν εμφανισιακά.απλός χορός αδιάφορος και σύντομος.ο dj κάνει φιλότιμες προσπάθειες να κρατήσει ζωντανό το ενδιαφέρον των πελατών.μουσική αρκετά καλή.γενικά λοιπόν έχω να πω ότι υπάρχουν καλύτερες επιλογές.αν πάει κανείς καμιά βόλτα από Μπουρνάζι μεριά και δεν έχει τι να κάνει και θέλει να σκοτώσει την ώρα του χαλαρά ας το επισκεφτεί.
Υ.Γ:για να το διαβάσει ένας συγκεκριμένος ξέρει αυτός.....
Μάνο είσαι και πολύ μαλάκας(με αγάπη αυτό) :2funny: :2funny: :dancing: :dancing:.....αλλά σε συγχωρώ λόγω :jerking:

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Επίσκεψη χθες στο εν λόγω ίδρυμα για να χωνέψουμε τη μαγειρίτσα.....και σε γενικές γραμμές μπορώ να πω πως παραμένει ένα υποφερτό μαγαζί αλλά μέχρι εκεί.λίγες κοπέλες(καμιά 10αρια άντε 13) και ακόμα λιγότερες που να αξίζουν εμφανισιακά.

Η Ειρηνάρα, το κουκλάκι το ζωγραφιστό, ήταν παίχτη; :lheel:

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Η Ειρηνάρα, το κουκλάκι το ζωγραφιστό, ήταν παίχτη; :lheel:
φίλε μου κουκλάκι ζωγραφιστό δεν διέκρινα να σου πω την αλήθεια :2funny:....αλλά για κάνε μια περιγραφή αν θες μήπως και μου διέφυγε γιατί με τα ονόματα δεν.......

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
φίλε μου κουκλάκι ζωγραφιστό δεν διέκρινα να σου πω την αλήθεια :2funny:....αλλά για κάνε μια περιγραφή αν θες μήπως και μου διέφυγε γιατί με τα ονόματα δεν.......

Το πιο καλύτερο μουνί του μαγαζιού με διαφορά (πάθος κλάψεεεεε :2funny:).
Ξανθιά, τούμπανο, φάτσα μπουγάτσα, ψιλοκοντή, που όλη την ώρα θα τα'τρωγε απ'τους αγαπούληδες σε καμιά σκοτεινή γωνία. :2on1: :zfuck: :pipa1:

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Το πιο καλύτερο μουνί του μαγαζιού με διαφορά (πάθος κλάψεεεεε :2funny:).
Ξανθιά, τούμπανο, φάτσα μπουγάτσα, ψιλοκοντή, που όλη την ώρα θα τα'τρωγε απ'τους αγαπούληδες σε καμιά σκοτεινή γωνία. :2on1: :zfuck: :pipa1:
1)ωπ τί έχουμε εδώ????....κοντρίτσες με το PhD Professor of Roster Theory?????...κακά παιδιά :s&m_1:
2) :2funny: :2funny:υπήρχε μια τέτοια ξανθιά που είχε κοτσίδα τα μαλλιά με αρκετά μεγάλα βυζιά και φαρδιά λεκάνη....αλλά δεν μπορώ να πω ότι ήταν κοντή με σιγουριά καθώς φόραγε κάτι δεκαπεντάποντα και έφτανε το 1.90.
ελπίζω να βοηθάω :dancing: :dancing:

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
1)ωπ τί έχουμε εδώ????....κοντρίτσες με το PhD Professor of Roster Theory?????...κακά παιδιά :s&m_1:

Αφού λέει ότι δεν ξεροχύνει με Ειρήνη ο ψευταράς. :2funny:

2) :2funny: :2funny:υπήρχε μια τέτοια ξανθιά που είχε κοτσίδα τα μαλλιά με αρκετά μεγάλα βυζιά και φαρδιά λεκάνη....αλλά δεν μπορώ να πω ότι ήταν κοντή με σιγουριά καθώς φόραγε κάτι δεκαπεντάποντα και έφτανε το 1.90.
ελπίζω να βοηθάω :dancing: :dancing:

Κάτσε, κάτσε με βυζομπέρδεψες.
Ένα ξανθό εργαλείο στο ύψος που λες με βυζάρες είναι η Ένυ. Αλλά φαρδιά λεκάνη δε νομίζω να'χει. Και τα μαλλιά κοτσίδα επίσης. :think:
Η Ειρήνη επίσης δεν είναι. 1,90 δε φτάνει ούτε αν ανέβει στη σκάλα του Μιλάνου.
happy-144.gif

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Αφού λέει ότι δεν ξεροχύνει με Ειρήνη ο ψευταράς. :2funny:

Κάτσε, κάτσε με βυζομπέρδεψες.
Ένα ξανθό εργαλείο στο ύψος που λες με βυζάρες είναι η Ένυ. Αλλά φαρδιά λεκάνη δε νομίζω να'χει. Και τα μαλλιά κοτσίδα επίσης. :think:
Η Ειρήνη επίσης δεν είναι. 1,90 δε φτάνει ούτε αν ανέβει στη σκάλα του Μιλάνου.
happy-144.gif
η Ένυ δεν ήταν σίγουρα....την θυμάμαι από προηγούμενη επίσκεψη...για πολλά :fuck1: :fuck1: η συγκεκριμένη...κρίμα που δν ήταν χθες.
Συμπερασματικά λοιπόν καταλήγουμε ότι η δικιά σου πήρε απουσία χθες διότι δεν ταιριάζει στη περιγραφή.ήταν μια ακόμη που φόραγε ένα διχτυωτό(καλή προστυχόφατσα και με ωραίο πάτο που τράβαμε αγαπούληδες απ'τα τραπεζάκια αλλά αυτή ήταν καστανή.κατα τ'άλλα χανόσουν στη μετριότητα χθες

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
η Ένυ δεν ήταν σίγουρα....την θυμάμαι από προηγούμενη επίσκεψη...για πολλά :fuck1: :fuck1: η συγκεκριμένη...κρίμα που δν ήταν χθες.
Συμπερασματικά λοιπόν καταλήγουμε ότι η δικιά σου πήρε απουσία χθες διότι δεν ταιριάζει στη περιγραφή.ήταν μια ακόμη που φόραγε ένα διχτυωτό(καλή προστυχόφατσα και με ωραίο πάτο που τράβαμε αγαπούληδες απ'τα τραπεζάκια αλλά αυτή ήταν καστανή.κατα τ'άλλα χανόσουν στη μετριότητα χθες

η ένυ ρε παίδες σταμάτησε να είναι σε συγκεκριμένο μαγαζί και κάνει τούρ σε όλα τα μαγαζιά για να κάνει το σόου με τις πειρατίνες της καραιβικής..με την κολλητή της.

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
η ένυ ρε παίδες σταμάτησε να είναι σε συγκεκριμένο μαγαζί και κάνει τούρ σε όλα τα μαγαζιά για να κάνει το σόου με τις πειρατίνες της καραιβικής..με την κολλητή της.

Πάθε  αρχίσαμε  να  πηγαίνουμε  και off Broadway  τώρα ?

MATADOR31

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρα σε όλους τους συναγωνιστές.

Ρεπορτάζ για το εν λόγω ίδρυμα από εναν - πρώην - τακτικο θαμώνα του εν λόγω ιδρύματος. Επίσκεψη Σάββατο 3/9/2010 και ώρα 4πμ.

Εντυπωσιακά άδειο σε σ΄χεση με το παρελθόν. Ελάχιστα τεμάχια και μόνο ένα - το γνωστό ξανθό και ι σέρβα τραβεστοκατάσταση - από το παλιό ροστερ. Κρίμα που το κουρτινάτο πριβέ του προσφέρεται σα χώρος για πολλά που στο παρελθόν γίνονταν κιόλας.

Αξιόλογη κάποια κατερίνα εκ ρουμανίας μελαχροινή αν και εντελώς άπειρη...Κατά τα λοιπά? Μακριά. Το illusions πέθανε παραπονεμένο.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Καλησπέρα σε όλους τους συναγωνιστές.

Ρεπορτάζ για το εν λόγω ίδρυμα από εναν - πρώην - τακτικο θαμώνα του εν λόγω ιδρύματος. Επίσκεψη Σάββατο 3/9/2010 και ώρα 4πμ.

Εντυπωσιακά άδειο σε σ΄χεση με το παρελθόν. Ελάχιστα τεμάχια και μόνο ένα - το γνωστό ξανθό και ι σέρβα τραβεστοκατάσταση - από το παλιό ροστερ. Κρίμα που το κουρτινάτο πριβέ του προσφέρεται σα χώρος για πολλά που στο παρελθόν γίνονταν κιόλας.

Αξιόλογη κάποια κατερίνα εκ ρουμανίας μελαχροινή αν και εντελώς άπειρη...Κατά τα λοιπά? Μακριά. Το illusions πέθανε παραπονεμένο.

δυστυχώς απέθανε.Και είχαμε περάσει απίστευτα στο πριβέ του.Το ωραιότερο πριβέ στην ιστορία μου το έχω κάνει εκεί με την πιό καύλα γυναίκα που κυκλοφορεί αλλού τώρα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom