Νέα

Ηλιέλαιο = ορυκτέλαιο ;;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 45
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
και οπως γινεται παντα σε αυτο το γαμημενο κρατος
κανεις δεν εχει ευθυνη και φυσικα κανεις δεν θα παει μεσα
ε ρε στυλιαρι στον κωλο που θελουν!
όλες οι χώρες που αντιμετώπισαν αυτό το πρόβλημα σε λιγότερο από μια εβδομάδα το λύσανε και απέσυραν τα προϊόντα  εδώ πάει μήνας και το δούλεμα ψιλό γαζί... 

OP
OP
CIVIL111

CIVIL111

Μέγας
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
4.175
ένα θα σας πω επιστροφή στον παραδοσιακό τρόπο διατροφής......  μακρυά από την διατροφή τύπου φαστ φούντ...

και μακρυά από όλα τα άρτο παρασκευάσματα από τα σούπερ μάρκετ γιατί είναι από κατεψυγμένη ζύμη ποιος ξέρει από που την φέρνουν..

φιλε μου μαλλον εχει φτασει η εποχη που θα τα βλεπουμε και δεν θα τα αγγιζουμε!!!!

OP
OP
CIVIL111

CIVIL111

Μέγας
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
4.175
μαγκες εδω που φτασαμε ισως το μονο που μπορουμε να ευχηθουμε δυστυχως ο ενας στον αλλο
καλη επιτυχια στην αναζητηση της "καθαρης" τροφης!!!!!!!!!

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Παιδιά[size=10pt] ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!![/size]
Ήθελα να μαγειρέψω πριν και έψαχνα απεγνωσμένα να βρω καθαρό ορυκτέλαιο χωρίς προσμίξεις από ηλιέλαιο.
Πού θα βρω;
Αφού ήταν τέτοια η απελπισία μου που σκέφτηκα να βγω στο αμάξι να πάρω λίγο λάδι για τη μαγειρική μου.
:headbang: :headbang: :headbang:

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
και το χειροτερο απο ολα φιλοι μου ειναι οτι μας εχουν μαθει
να ειμαστε απλα απαθεις σε οτι και να συμβαινει και να
υιοθετουμε οτι γεγονος γινεται σαν "φυσιολογικο"!

Είναι η εποχή της "ιδιώτευσης", ο καθένας μόνος του στον μικρόκοσμό του.

Πάντως φαίνεται και σε αυτήν την περίπτωση ότι η υπερβολή και η ισοπέδωση είναι συνώνυμο των ΜΜΕ.
Άλλος ο κίνδυνος που υπάρχει από την κατανάλωση μολυσμένου ηλιελαίου και άλλος (μικρότερος) ο κίνδυνος που υπάρχει από την κατανάλωση προϊόντων που περιέχουν ηλιέλαιο.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
μάγκες...άμα χρειαστείτε ξέρω ένα καλό και φτηνό συνεργείο.....για όλες τις μάρκες...ηλιελαίου.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

επίσης κυκλοφορεί και ηλιέλαιο 100 οκτανίων...γίνεσαι τούρμπο..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom