You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ηλιέλαιο = ορυκτέλαιο ;;;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 45
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Φάε καμιά Ουκρανέζα!πειτε μου τι στο διαολο μπορουμε να φαμε τωρα και να μην
εχει μεσα αυτο το ουκρανικο βρωμολαδο!
CIVIL111
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 18
- Πόντοι
- 4.175
το βαζουνε παντου ρε το κωλολαδο γιατι λεει
οτι βγαζει περισσοτερες "τηγανιες"
και μεσα σε ολα αυτα βγαινει και η ευρωπαικη ενωση
και δινει χαρη στους ουκρανους να συνεχιζουν
να πουλανε "ντηζελ" γιατι δεν κανει κακο λενε
μουνοπανααααααααααααααααααααααααααααααα!
οτι βγαζει περισσοτερες "τηγανιες"
και μεσα σε ολα αυτα βγαινει και η ευρωπαικη ενωση
και δινει χαρη στους ουκρανους να συνεχιζουν
να πουλανε "ντηζελ" γιατι δεν κανει κακο λενε
μουνοπανααααααααααααααααααααααααααααααα!
troueno
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 899
- Πόντοι
- 96
Το βιντεο δεν ειναι εντελως ασχετο. Σε μια φαση φευγει ο Καλυβάτσης να φερει λαδια και γυρναει με δυο μπουκαλια .................... ηλιελαιο
[youtube=425,350]K87xcg86l5k[/youtube]
Αντε ρε αχαριστοι 2 σε 1 λαδακι για χρηση και στο αυτοκινητο κι στιο τηγανι και σεις γκρινιαζετε!!!!!!!!!!!!!!!!
[youtube=425,350]K87xcg86l5k[/youtube]
Αντε ρε αχαριστοι 2 σε 1 λαδακι για χρηση και στο αυτοκινητο κι στιο τηγανι και σεις γκρινιαζετε!!!!!!!!!!!!!!!!
spartakos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
πουλάω γνήσιο ελαιόλαδο για όποιον θέλει και μάλιστα από τα κορυφαία της χώρας.......παντως περα απο την πλακα μαγκες,πειτε μου
τι στο διαολο μπορουμε να φαμε τωρα και να μην
εχει μεσα αυτο το ουκρανικο βρωμολαδο!
η δική μου σχέση με το ηλιέλαιο και γενικά αυτού του τύπου τα λάδια είναι να τα βλέπω στα ράφια των σουπερ μάρκετ...
CIVIL111
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 18
- Πόντοι
- 4.175
πουλάω γνήσιο ελαιόλαδο για όποιον θέλει και μάλιστα από τα κορυφαία της χώρας.......
η δική μου σχέση με το ηλιέλαιο και γενικά αυτού του τύπου τα λάδια είναι να τα βλέπω στα ράφια των σουπερ μάρκετ...
αρχηγε καλα τα λες εσυ αλλα εδω μιλαμε ουτε (μαγιονεζες-γκοφρετες-πατατακια-εστιατορια-ετοιματζηδικα κ.α)αυτα δεν μπορουμε να φαμε παντου το βαζουν!
Καλή η πλάκα μάγκες, αλλά εγώ θα βάλω μερικά ΣΟΒΑΡΑ ερωτήματα:
Και καλό είναι να τα υποβάλουμε όποτε έχουμε την ευκαιρία, σε όσους έχουν τη δυνατότητα να ξέρουν την απάντηση:
Μας ανακοινώσανε ότι "δεσμεύτηκαν" τόσες χιλιάδες τόνοι "ύποπτο" ηλιέλαιο, και μάλιστα (άκουσα σήμερα) ότι τα υπόλοιπα λάδια μπήκαν σε διατίμηση για να μην ανέβουν οι τιμές (λόγω της έλλειψης του ηλιέλαιου).
--Τι θα πει "δεσμεύτηκαν"?
--Που θα αποθηκευτούν αυτές οι ποσότητες (μιλάμε για ΠΟΛΥ πράμα!)
--Αν βρεθούν νοθευμένες με παραφίνες, ντίζελ, κλπ, τι θα απογίνουν? Που θα τις πετάξουν/καταστρέψουν δηλαδή?
--Ως γνωστό, το λάδι αυτό δεν μπρεί να πεταχτεί στη θάλασσα, δε μπορεί να θαφτεί, δε μπορεί να γίνει τίποτα άλλο. ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΓΙΝΕΙ?
--Γιατί ΚΑΝΕΝΑΣ απ' τα κανάλια, τον ΕΦΕΤ, το υπουργείο, τους παπάδες, και δεν ξέρω και γω ποιος άλλος, δεν απαντάει σε αυτά τα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ερωτήματα?
Μιλάμε για Χ Ι Λ Ι Α Δ Ε Σ τόνους!!!
Και καλό είναι να τα υποβάλουμε όποτε έχουμε την ευκαιρία, σε όσους έχουν τη δυνατότητα να ξέρουν την απάντηση:
Μας ανακοινώσανε ότι "δεσμεύτηκαν" τόσες χιλιάδες τόνοι "ύποπτο" ηλιέλαιο, και μάλιστα (άκουσα σήμερα) ότι τα υπόλοιπα λάδια μπήκαν σε διατίμηση για να μην ανέβουν οι τιμές (λόγω της έλλειψης του ηλιέλαιου).
--Τι θα πει "δεσμεύτηκαν"?
--Που θα αποθηκευτούν αυτές οι ποσότητες (μιλάμε για ΠΟΛΥ πράμα!)
--Αν βρεθούν νοθευμένες με παραφίνες, ντίζελ, κλπ, τι θα απογίνουν? Που θα τις πετάξουν/καταστρέψουν δηλαδή?
--Ως γνωστό, το λάδι αυτό δεν μπρεί να πεταχτεί στη θάλασσα, δε μπορεί να θαφτεί, δε μπορεί να γίνει τίποτα άλλο. ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΓΙΝΕΙ?
--Γιατί ΚΑΝΕΝΑΣ απ' τα κανάλια, τον ΕΦΕΤ, το υπουργείο, τους παπάδες, και δεν ξέρω και γω ποιος άλλος, δεν απαντάει σε αυτά τα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ερωτήματα?
Επισκέπτης
Τιποτα δεν μπορει να γινει πλεον Σταυρο.Απλα "καλη" μας ορεξη
spartakos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
φίλε είμαι λίγο παραδοσιακός στο φαγητό και τουλάχιστον καλά είναι να μάθουμε να τρώμε Ελληνικά τι μας προσφέρει αλλά και τι αξία έχουν ρε γαμώτο οι μαλακίες που πάει η νεολαία και τρώει στα φαστ φουντ? σουβλάκι ρε σεις υπάρχει κάτι καλύτερο?αρχηγε καλα τα λες εσυ αλλα εδω μιλαμε ουτε (μαγιονεζες-γκοφρετες-πατατακια-εστιατορια-ετοιματζηδικα κ.α)αυτα δεν μπορουμε να φαμε παντου το βαζουν!
spartakos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
το 2002 που είχα πάει Ρωσία είχα πάρει μαζί μου και ένα δοχείο γνήσιο λαδάκι Μυτιλήνης.........
CIVIL111
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 18
- Πόντοι
- 4.175
φίλε είμαι λίγο παραδοσιακός στο φαγητό και τουλάχιστον καλά είναι να μάθουμε να τρώμε Ελληνικά τι μας προσφέρει αλλά και τι αξία έχουν ρε γαμώτο οι μαλακίες που πάει η νεολαία και τρώει στα φαστ φουντ? σουβλάκι ρε σεις υπάρχει κάτι καλύτερο?
μακαρι οι ευχες σου να πιασουν τοπο αν και εδω που τα λεμε τωρα
και ο αερας που αναπνεουμε ειναι μολυσμενος ,αστα, ολα αλυσιδα
ειναι δεν ξερουμε απο που μας ερχονται οι σφαλιαρες.........
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Έπρεπε να πάρεις και ούζο για να κάνεις διαφήμιση...το 2002 που είχα πάει Ρωσία είχα πάρει μαζί μου και ένα δοχείο γνήσιο λαδάκι Μυτιλήνης.........
spartakos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
είχα πάρει αλλά δύσκολο να βρεις Ρώσο που να πίνει ποτό που έχει μέσα γλυκάνισο......Έπρεπε να πάρεις και ούζο για να κάνεις διαφήμιση...
τα κατέβασα μόνος μου αλλά μιλάμε και η βότκα που έχουν εκεί καμιά σχέση με την εδώ αλλά έχω βρει και καλές βότκες εδώ....που πίνεις και είσαι νορμάλ...
spartakos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ένα θα σας πω επιστροφή στον παραδοσιακό τρόπο διατροφής...... μακρυά από την διατροφή τύπου φαστ φούντ...και το χειροτερο απο ολα φιλοι μου ειναι οτι μας εχουν μαθει
να ειμαστε απλα απαθεις σε οτι και να συμβαινει και να
υιοθετουμε οτι γεγονος γινεται σαν "φυσιολογικο"!
και μακρυά από όλα τα άρτο παρασκευάσματα από τα σούπερ μάρκετ γιατί είναι από κατεψυγμένη ζύμη ποιος ξέρει από που την φέρνουν..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 99K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 402
- Εμφανίσεις