Νέα

Ηλιάνα Παπαγεωργίου (Μις Ελλάς 2011)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα toympa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 762
  • Εμφανίσεις 244K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Σνομπ πολυ η τυπισσα,νομιζει οτι εχει πιασει τους ορχεις του παπα.
Ο τραπερ την βαρεθηκε και την εδιωξε,και πολλοι απο εμας το ιδιο θα εκαναν.

Εννοείται

Άντε να την κρατούσαμε για καβάτζα :grin:

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
116
Like
19.301
Πόντοι
20.686
Και υστερα ήλθαν οι μέλισσες....

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Όντως δεν πρέπει να έχει ωραίες πατούσες. Αν ποτέ την γαμησω, θα την βάλω να φορέσει κάλτσες:confused:
Είπαμε,το μέσο μέλος του μπου δεν βολεύεται με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου γιατί τη γαμούσε ο χαζοσνικ και γιατί έχει άσχημους αστραγάλους,μεγάλα πέλματα,αλλά το πολύ πολύ να την είχε για καβάτζα.
Όλα αυτά τη στιγμή που το μέσο μέλο του μπου είναι στην καλύτερη μετρίου αναστήματος,αγύμναστος και χάλιας...

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
116
Like
19.301
Πόντοι
20.686
Είπαμε,το μέσο μέλος του μπου δεν βολεύεται με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου γιατί τη γαμούσε ο χαζοσνικ και γιατί έχει άσχημους αστραγάλους,μεγάλα πέλματα,αλλά το πολύ πολύ να την είχε για καβάτζα.
Όλα αυτά τη στιγμή που το μέσο μέλο του μπου είναι στην καλύτερη μετρίου αναστήματος,αγύμναστος και χάλιας...
Και γαμαει πολύ καλύτερες φυσικά φυσικά...

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Και γαμαει πολύ καλύτερες φυσικά φυσικά...
Δωρεάν κιόλας καθημερινά γυναίκες επιπέδου Σκάρλετ Γιοχανσον κλπ κάνουν ουρά έξω από το σπίτι του μέσου μέλους του μπου...

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Γιατί σκούζεις μωρή Κασσιανή; Σου έφαγε κάνα γκόμενο;
Μωρή πρασινη γλιτσα θα λερωνεις με κοπρια ολα τα νηματα εδω μεσα??
Αρκετα βρωμισες το νημα με τα πολιτικα...αστο η ηλιαννα εσενα θα σε εχει μονο για να της πετας τα σκουπιδια

milflover04

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2021
Κριτικές
4
Like
1.782
Πόντοι
481
ilianapapageorgiou_20210709_1_exported_33.jpg
ilianapapageorgiou_20210709_4.jpg
ilianapapageorgiou_20210709_3.jpg

:wanker::erection::erection::erection:

livrpan1892

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2020
Like
1.036
Πόντοι
201
Αυτό το ξυλαγκουρο για κάποιο τελείως αδιευκρίνιστο λόγο μου βγάζει κάτι έκφυλο

xlm

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Σεπ 2018
Κριτικές
79
Like
7.644
Πόντοι
17.436
είναι μουνάρα τι να λέμε :rockon:

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.367
Πόντοι
456
Αμα ετρωγε και λιγο παραπανω..

Συνημμένα

• 20210729_174646.jpg
    20210729_174646.jpg
    211,9 KB · Εμφανίσεις: 295

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.367
Πόντοι
456
Μπορει να ειναι ξυνη και αδυνατη αλλα με καυλωνει απιστευτα

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Δηλαδη το μεσο μελος του bou δεν ειναι καπως ετσι; :confused:

Συνημμένα

• Screenshot_20210729-175352_Gallery.jpg
    Screenshot_20210729-175352_Gallery.jpg
    624,2 KB · Εμφανίσεις: 98

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.247
Πόντοι
10.336
ρε μαγκες εγω εχω μαθει να κρινω μια γκομενα (εμφανισιακα μιλωντας παντα), συγκρινοντας την με τις υπολοιπες γκομενες του περιγυρου της, και ΦΥΣΙΚΑ συγκρινοντας την αντιστοιχα με την ομορφια των ιεροδουλων που ζουν αναμεσα μας.

Η Ηλιανα σαφως δεν ειναι μπαζο, σαφως ΟΛΟΙ μας μπαιναμε, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα την πω μουναρα. Στη σοου μπιζ και στην δουλεια της, αυτην την στιγμη, ειναι απλα ενα ακομα "κορμι" ανω του μετριου. Και επειδη καποιος δεν ειναι κουκλος δεν μπορει να κρινει της κουκλες; Τελευταια φορα που κοιταξα, γραφουμε κριτικες για ιεροδουλες, με πολλες απο αυτες να ειναι υπερμουναροι και με πολλους απο εμας (εσας :cheesy: ) να μην ειναι κουκλοι...... Δεν ανταγωνιζομαστε την ηλιανα και την καθε ηλιανα για το αν ειναι πιο ομορφη απο μας, απλα, εχοντας χορτασει θεαμα (και ελεω σαιτ, γαμησια), οτιδηποτε μετριο και ανω του μετριου απλα δεν μας συγκινει ιδιαιτερα.

Δεν με νοιαζει ποσα θα επαιρνε για να γαμηθει η συγκεκριμενη, δεν με νοιαζει το νετ γουορθ της και δεν με νοιαζει με ποιον εχει γαμηθει. Μουναρα δεν ειναι. Αν βαλω πχ στη δουκισσα νομικου (τυχαιο παραδειγμα κουκλας) 10 στην εμφανιση, η ηλιανα παιρνει 5.5 με το ζορι, και δεν υπερβαλω. Αντε 6 εξαντλωντας την επιεικια μου.

Οταν λοιπον στο εικοσαρικο (δεν μπαινω καν στο κοπο να συγκρινω την ηλιανα με τα δυνατα μοντελο-cg του 160ρικου, ιεροσυλια), βρισκεις πιο ομορφες γκομενες, και σιγουρα πιο παθιασμενες για σεξ με περισσοτερο σεξαπιλ ή εμπειρια, γιατι να πρεπει να μπω να εκθειασω την πατσαβουριτσα;

Ναι εμπαινα, οπως ολοι ακομα κι αν πουν οτι δεν εμπαιναν, αλλα το ερωτημα ειναι, πληρωνα για να μπω; :think: Κι αν ναι, πληρωνα το ποσο που θα ζηταγε η συγκεκριμενη (το οποιο θεωρητικα θα ηταν τεραστιο) ;

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
ρε μαγκες εγω εχω μαθει να κρινω μια γκομενα (εμφανισιακα μιλωντας παντα), συγκρινοντας την με τις υπολοιπες γκομενες του περιγυρου της, και ΦΥΣΙΚΑ συγκρινοντας την αντιστοιχα με την ομορφια των ιεροδουλων που ζουν αναμεσα μας.

Η Ηλιανα σαφως δεν ειναι μπαζο, σαφως ΟΛΟΙ μας μπαιναμε, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα την πω μουναρα. Στη σοου μπιζ και στην δουλεια της, αυτην την στιγμη, ειναι απλα ενα ακομα "κορμι" ανω του μετριου. Και επειδη καποιος δεν ειναι κουκλος δεν μπορει να κρινει της κουκλες; Τελευταια φορα που κοιταξα, γραφουμε κριτικες για ιεροδουλες, με πολλες απο αυτες να ειναι υπερμουναροι και με πολλους απο εμας (εσας :cheesy: ) να μην ειναι κουκλοι...... Δεν ανταγωνιζομαστε την ηλιανα και την καθε ηλιανα για το αν ειναι πιο ομορφη απο μας, απλα, εχοντας χορτασει θεαμα (και ελεω σαιτ, γαμησια), οτιδηποτε μετριο και ανω του μετριου απλα δεν μας συγκινει ιδιαιτερα.

Δεν με νοιαζει ποσα θα επαιρνε για να γαμηθει η συγκεκριμενη, δεν με νοιαζει το νετ γουορθ της και δεν με νοιαζει με ποιον εχει γαμηθει. Μουναρα δεν ειναι. Αν βαλω πχ στη δουκισσα νομικου (τυχαιο παραδειγμα κουκλας) 10 στην εμφανιση, η ηλιανα παιρνει 5.5 με το ζορι, και δεν υπερβαλω. Αντε 6 εξαντλωντας την επιεικια μου.

Οταν λοιπον στο εικοσαρικο (δεν μπαινω καν στο κοπο να συγκρινω την ηλιανα με τα δυνατα μοντελο-cg του 160ρικου, ιεροσυλια), βρισκεις πιο ομορφες γκομενες, και σιγουρα πιο παθιασμενες για σεξ με περισσοτερο σεξαπιλ ή εμπειρια, γιατι να πρεπει να μπω να εκθειασω την πατσαβουριτσα;

Ναι εμπαινα, οπως ολοι ακομα κι αν πουν οτι δεν εμπαιναν, αλλα το ερωτημα ειναι, πληρωνα για να μπω; :think: Κι αν ναι, πληρωνα το ποσο που θα ζηταγε η συγκεκριμενη (το οποιο θεωρητικα θα ηταν τεραστιο) ;
Τυπε μου εμενα πχ δε μ αρεσει τοσο η νομικου
Προτιμω Ηλιανα.Με καυλωνει πιο πολυ.
Περα ομως απο τα υποκειμενικα γουστα,υπαρχουν αντικειμενικα στανταρς που κατατασσουν την γυναικα αυτη στο επιπεδο μοντελου(hi class)
Εννοειται φυσικα πως εχουμε καθε δικαιωμα να την κρινουμε κι εμεις οι κοινοι θνητοι και να μην αρεσει σε καποιους,συμφωνω μαζι σου...
Ωστοσο οφειλω να ομολογησω πως αν και εχω παρει αρκετες ομορφες CG του 140-160 την ωρα καμμια δεν ηταν τετοιο επιπεδου!
Σαφως ωραιες κοπελες αλλα πιο b class
Για το 20 αρι ναι να συμφωνησω επισης εχουν περασει(σπανια)πολυ δυνατα αστερια ωστοσο ακομη κι αυτες δεν ειχαν ενα συνολο που θα τις ανεβαζε σε κατηγορια α εθνικης μοντελων...
Κι ολα αυτα να τονισω ενω αναγνωριζω πως δεν ειναι και η γυναικα που με αφησε και με το στομα ανοιχτο...απλα με καβλωνει και θα τη γαμαγα ανετα...

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.247
Πόντοι
10.336
Τυπε μου εμενα πχ δε μ αρεσει τοσο η νομικου
Προτιμω Ηλιανα.Με καυλωνει πιο πολυ.
Περα ομως απο τα υποκειμενικα γουστα,υπαρχουν αντικειμενικα στανταρς που κατατασσουν την γυναικα αυτη στο επιπεδο μοντελου(hi class)
Εννοειται φυσικα πως εχουμε καθε δικαιωμα να την κρινουμε κι εμεις οι κοινοι θνητοι και να μην αρεσει σε καποιους,συμφωνω μαζι σου...
Ωστοσο οφειλω να ομολογησω πως αν και εχω παρει αρκετες ομορφες CG του 140-160 την ωρα καμμια δεν ηταν τετοιο επιπεδου!
Σαφως ωραιες κοπελες αλλα πιο b class
Για το 20 αρι ναι να συμφωνησω επισης εχουν περασει(σπανια)πολυ δυνατα αστερια ωστοσο ακομη κι αυτες δεν ειχαν ενα συνολο που θα τις ανεβαζε σε κατηγορια α εθνικης μοντελων...
Κι ολα αυτα να τονισω ενω αναγνωριζω πως δεν ειναι και η γυναικα που με αφησε και με το στομα ανοιχτο...απλα με καβλωνει και θα τη γαμαγα ανετα...
κοιτα, και η λεξη μοντελο αυτη καθεαυτη δεν σημαινει απαραιτητα σεξυ ή υπερτουμπανο,

Το μοντελο ξερει να "στηνεται" στο φακο, εχει φωτογενεια, ξερει να περπαταει θηλυκα κουνωντας τον κωλο, και εχει -συνηθως- στεγνο κορμι με μια ανω του μετριου φατσα την οποια θα σοβατισει μεχρι αηδιας.

Πολλα μοντελα ειναι ξυλαγκουρα, χωρις ιδιαιτερα πιασιματα, ακωλα ή αβυζα, και με ξενερωτη ανοργασμικια μαπα.
Αμα δεν τις βαψεις κιολας, πεφτουν στο παντελως μετριο επιπεδο, οταν τις βλεπεις λαιβ και οχι σε φωτοσοπ.

σιγουρα ειναι ολα υποκειμενικα, απλα αναφερομαι σε οσους λενε οτι το παιζουμε μοντελοπνιχτες και οτι και καλα μας χαλαει η ηλιανα ενω γαμαμε μπαζα, εμενα τα στανταρ μου σε αυτο το κασε και αυτο το "χαι κλας" επιπεδο που λες ειναι πολυ πιο ψηλα.
Καλα ειδικα τα ποδαρια του χομπιτ που εχει, ακομα και πατουσακιας που δεν ειμαι, με κανουν να ξερναω :2funny:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.247
Πόντοι
10.336
υπάρχει μεγάλη αλήθεια σε αυτά...
στο λίγο gntm που παρακολούθησα, είδα να διώχνουν γυναικάρες και να κρατάνε κάποιες που έλεγα "είναι δυνατόν"?
κι όμως στον φακό έγραφαν γαμάτα.
ξέρω κοπέλα όμορφη, όμορφη πραγματικά αλλά όχι κουκλάρα, που όμως αν δεις φωτογραφίες της στο ινστα θα πέσεις κάτω. λες " η σούπερ γυναικάρα". κι όμως είναι απλά μια όμορφη κοπέλα με πολύ καλό σωματάκι που στις φώτο μεταμορφώνεται και ανεβαίνει 2 επίπεδα
παιζουν πολλα, γωνιες του προσωπου, να ξερει να τραβαει καλες φωτο η αλλη με σωστο φωτισμο και στο καλο προφιλ της (δεν αναφερομαι καν στο φωτοσοπ, για απλες σελφι μιλαω). Ε αν εχει και ωραιο στυλακι με σωστα ρουχα για το κορμι της, με χρωματα που ταιριαζουν στο τριπτυχο δερμα/μαλλια/ματια, ναι, θα φαινεται γυναικαρα, και ισως και να ειναι, αναλογα τα γουστα. Απλα το μοντελινγκ εκει βασιζεται, στο πως θα πλασαρεις το μοντελο και οχι στο πως πραγματικα ειναι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom