ρε μαγκες εγω εχω μαθει να κρινω μια γκομενα (εμφανισιακα μιλωντας παντα), συγκρινοντας την με τις υπολοιπες γκομενες του περιγυρου της, και
ΦΥΣΙΚΑ συγκρινοντας την αντιστοιχα με την ομορφια των ιεροδουλων που ζουν αναμεσα μας.
Η Ηλιανα σαφως δεν ειναι μπαζο,
σαφως ΟΛΟΙ μας μπαιναμε, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα την πω μουναρα. Στη σοου μπιζ και στην δουλεια της, αυτην την στιγμη, ειναι απλα ενα ακομα "κορμι" ανω του μετριου. Και επειδη καποιος δεν ειναι κουκλος δεν μπορει να κρινει της κουκλες; Τελευταια φορα που κοιταξα, γραφουμε κριτικες για ιεροδουλες, με πολλες απο αυτες να ειναι υπερμουναροι και με πολλους απο εμας (εσας
) να μην ειναι κουκλοι...... Δεν ανταγωνιζομαστε την ηλιανα και την καθε ηλιανα για το αν ειναι πιο ομορφη απο μας, απλα, εχοντας χορτασει θεαμα (και ελεω σαιτ, γαμησια), οτιδηποτε μετριο και ανω του μετριου απλα δεν μας συγκινει ιδιαιτερα.
Δεν με νοιαζει ποσα θα επαιρνε για να γαμηθει η συγκεκριμενη, δεν με νοιαζει το νετ γουορθ της και δεν με νοιαζει με ποιον εχει γαμηθει. Μουναρα δεν ειναι. Αν βαλω πχ στη δουκισσα νομικου (τυχαιο παραδειγμα κουκλας) 10 στην εμφανιση, η ηλιανα παιρνει 5.5 με το ζορι, και δεν υπερβαλω. Αντε 6 εξαντλωντας την επιεικια μου.
Οταν λοιπον στο εικοσαρικο (δεν μπαινω καν στο κοπο να συγκρινω την ηλιανα με τα δυνατα μοντελο-cg του 160ρικου, ιεροσυλια), βρισκεις πιο ομορφες γκομενες, και σιγουρα πιο παθιασμενες για σεξ με περισσοτερο σεξαπιλ ή εμπειρια, γιατι να πρεπει να μπω να εκθειασω την πατσαβουριτσα;
Ναι εμπαινα, οπως ολοι ακομα κι αν πουν οτι δεν εμπαιναν, αλλα το ερωτημα ειναι, πληρωνα για να μπω;
Κι αν ναι, πληρωνα το ποσο που θα ζηταγε η συγκεκριμενη (το οποιο θεωρητικα θα ηταν τεραστιο) ;