ΑΡΧΕΜΟΡΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουν 2021
- Like
- 383
- Πόντοι
- 21
νταξει, δε λεω ειναι κουλ τυπος,αλλα μουσικα δεν ξερω ...εκτος αν γερασα εγω κ μου φαινεται καπωςΑ για Σιν μποι λες;;; Ωραιος! Πολυ μπροστα!
νταξει, δε λεω ειναι κουλ τυπος,αλλα μουσικα δεν ξερω ...εκτος αν γερασα εγω κ μου φαινεται καπωςΑ για Σιν μποι λες;;; Ωραιος! Πολυ μπροστα!
Μου είπε πως υπάρχει ένας τρόπος να κάνεις το ψυχικό.Δεν πειραζει ευτυχως που μου το ειπες και δεν εχασα την τσαρκα καιβτα τσαρδια που θα κανω το απογευμα
Ο σιν μποι ειναι ιδεολογος,ειναι μια θεραπεια στην σημερινη αρρωστια που κυκλοφορει.Α για Σιν μποι λες;;; Ωραιος! Πολυ μπροστα!
Μπα και γω γερος ειμαι αλλα Σιν μποι τα σπαει! Παρατησε τη δοξα κ τα λεφτα για τα πιστευω του! Και γαμαει και τη μουναρα τη ρινα!νταξει, δε λεω ειναι κουλ τυπος,αλλα μουσικα δεν ξερω ...εκτος αν γερασα εγω κ μου φαινεται καπως
Ουτε καν λουθερ...με αρχιμαφιοζους δεν ασχολουμε...ειναι ξενεΜου είπε πως υπάρχει ένας τρόπος να κάνεις το ψυχικό.
Να μπεις στο νήμα του Ολυμπιακού και να καταθέσεις την άποψη σου για τον Μαρινάκη,θα το εκτιμήσει απεριόριστα.
Κάνε το βρε και θα γαμάς τσάμπα στα τσαρδιά ρε Ζαν.Ουτε καν λουθερ...με αρχιμαφιοζους δεν ασχολουμε...ειναι ξενε
θα μπω γουγλ τωρα ,σαν ναυαγιο αρρωστακι που ειμαι, να δω τι εστι Ρινα.Μπα και γω γερος ειμαι αλλα Σιν μποι τα σπαει! Παρατησε τη δοξα κ τα λεφτα για τα πιστευω του! Και γαμαει και τη μουναρα τη ρινα!
Μπες και yutube ν ακουσεις το desole του σιν να δεις ποσο μπροστα ειναιθα μπω γουγλ τωρα ,σαν ναυαγιο αρρωστακι που ειμαι, να δω τι εστι Ρινα.
πρεπει να την γαμαει πολυ απαξιωτικα αυτο το κωλοπαιδο που ειναι σαν να βγηκε απο τις φυλακές Μαλανδρίνου
πρεπει να παιζουν κ φτυσιδια στην μαπα,πουτσοπνιξιμο κ γενικο ξεφτυλισμα.
Προμοτορα αν εισαι σοφτ οι γκομενες σε βαριούνται και ξενερωνουν.είσαι μεγαλη βαρβατίλα ρε βιταμούλη...
γι αυτό δεν πρέπει να λείπεις από το σάι
άσε που έχει πλαντάξει η ηλιανα από την απουσία σου. δείξτης λίγο έλεος...
Αν ημουν εγω ο προμοτορας και η ηλιαννα με ποιον πιστευετε θα πηγαινε η ηλιαννα?διαψεύδω, η ηλιάνακάνει ψαλίδιαέχει μάτια μόνομεγια τον ζαν
Σιγα μη σου βαλω και ωραριο προγραμματος ρε κοντουλη.βιταμούλη περιμένω γεμάτος δέος τα σοφά σου λόγια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
κάνε μου ένα πρώτο πλάνο των μαθημάτων. επιγραμματικά...
Εγω βαζω ψηφο σε μενα...δεν το λεω για να καυχηθω αλλα η ηλιαννα θα προτιμουσε το δικο μου στυλ περισσοτερο απο του προμοτορα.εγώ δεν απαντάω, αναμένω πρώρα τις διδαχές/κατηχητικό να σοβαρέψω
Ρε ασε τους σεβασμους και βγες να ψηθεις...σε ψηφίζω κι εγώ γιατί τώρα έχουμε σχέση δάσκαλου-μαθητή.
σεβασμός...
Με ένα τέτοιο ποστ,οφείλει να πάει κατευθείαν τελικό στο Μίστερ Μαλάκας με αντίπαλο ΠούσυΟ σιν μποι ειναι ιδεολογος,ειναι μια θεραπεια στην σημερινη αρρωστια που κυκλοφορει.
Τετοια ατομα αξιζουν στη σημερινη εποχη του κορονοιου και του κουλοιου.
Πρέπει να ξαναέφαγε μπανΕσύ το ψήνεις το ψάρι και από τις δυό πλευρές σαν τον Γκλέτσο μωρή ξεπατωμένη μούμια.
Δεν έχω ιδέα.Τι μαλακία έκανε τώρα;
Φίλε πραγματικά μακάρι να την σκιζαμε εμείς έτσι. Η διμετρη αυτή μουναρα πρέπει να γουστάρει τρελα ξεφτλισματα,bdsm, υποταγή κλπ. Αυτή η μουνα της πρέπει να βράζει για πουτσο.πρεπει να την γαμαει πολυ απαξιωτικα αυτο το κωλοπαιδο που ειναι σαν να βγηκε απο τις φυλακές Μαλανδρίνου
Και εγω κατι τετοιο πιστευω...πρεπει να την γαμαει πολυ απαξιωτικα αυτο το κωλοπαιδο που ειναι σαν να βγηκε απο τις φυλακές Μαλανδρίνου