Νέα

Ηλιάνα Παπαγεωργίου (Μις Ελλάς 2011)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα toympa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 762
  • Εμφανίσεις 243K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Δεν πειραζει ευτυχως που μου το ειπες και δεν εχασα την τσαρκα καιβτα τσαρδια που θα κανω το απογευμα
Μου είπε πως υπάρχει ένας τρόπος να κάνεις το ψυχικό.
Να μπεις στο νήμα του Ολυμπιακού και να καταθέσεις την άποψη σου για τον Μαρινάκη,θα το εκτιμήσει απεριόριστα.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Α για Σιν μποι λες;;; Ωραιος! Πολυ μπροστα!
Ο σιν μποι ειναι ιδεολογος,ειναι μια θεραπεια στην σημερινη αρρωστια που κυκλοφορει.
Τετοια ατομα αξιζουν στη σημερινη εποχη του κορονοιου και του κουλοιου.

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
νταξει, δε λεω ειναι κουλ τυπος,αλλα μουσικα δεν ξερω ...εκτος αν γερασα εγω κ μου φαινεται καπως
Μπα και γω γερος ειμαι αλλα Σιν μποι τα σπαει! Παρατησε τη δοξα κ τα λεφτα για τα πιστευω του! Και γαμαει και τη μουναρα τη ρινα!

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Μου είπε πως υπάρχει ένας τρόπος να κάνεις το ψυχικό.
Να μπεις στο νήμα του Ολυμπιακού και να καταθέσεις την άποψη σου για τον Μαρινάκη,θα το εκτιμήσει απεριόριστα.
Ουτε καν λουθερ...με αρχιμαφιοζους δεν ασχολουμε...ειναι ξενε

ΑΡΧΕΜΟΡΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2021
Like
383
Πόντοι
21
Μπα και γω γερος ειμαι αλλα Σιν μποι τα σπαει! Παρατησε τη δοξα κ τα λεφτα για τα πιστευω του! Και γαμαει και τη μουναρα τη ρινα!
θα μπω γουγλ τωρα ,σαν ναυαγιο αρρωστακι που ειμαι,:glasses: να δω τι εστι Ρινα.

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Εγγρ.
26 Απρ 2021
Like
8.630
Πόντοι
1.046
Είναι γνωστό σε όλους εμάς που κινούμαστε στις παρυφές της σοουμπίζνες ότι η σχέση Ηλιάνας Σνικ είναι μούφα και άκρως επαγγελματική.Η Ηλιάνα κάνει ψαλίδια με την Χριστοπούλου,η Ηλιάνα ήταν αυτή που την χώρισε από τον κομμωτή που πήγαν να τον σκοτώσουν ληστές.Όσον αφορά τον Σνικ ζει τον έρωτα του με ευτραφή μάνατζερ αθίγγανο/Ρομά/Πακιστανό ο οποίος και τον προμοτάρει καλλιτεχνικά.Δεν υιοθετώ την άποψη ότι ο αναφερθής ευτραφής Αθίγγανος/Ρομά/Πακιστανός ήταν ο λόγος που ο Σνικ στούκαρε το αμάξι προχθές ύστερα από προσωπικές περιπτύξεις που έλαβαν χώρα μέσα στο εν κινήσει αυτοκίνητο.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.545
Πόντοι
12.756
πρεπει να την γαμαει πολυ απαξιωτικα αυτο το κωλοπαιδο που ειναι σαν να βγηκε απο τις φυλακές Μαλανδρίνου
πρεπει να παιζουν κ φτυσιδια στην μαπα,πουτσοπνιξιμο κ γενικο ξεφτυλισμα.
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
είσαι μεγαλη βαρβατίλα ρε βιταμούλη... :confused: :confused: :confused:
γι αυτό δεν πρέπει να λείπεις από το σάι
άσε που έχει πλαντάξει η ηλιανα από την απουσία σου. δείξτης λίγο έλεος...:priest:
Προμοτορα αν εισαι σοφτ οι γκομενες σε βαριούνται και ξενερωνουν.
Αλλλο τι σου λενε και αλλο τι πιστευουν.
Γενικα ολες θελουν να ειναι υπο απλα οταν βλεπουν οτι τις περνει κανουν τον αντρα η συντροφο τους υπο,στην αρχη χαιρονται που καταφεραν και υποταξαν το ταδε αρσενικο μετα ελα ομως που βαριουνται και ξενερωνουν και δεν στεριωνουν εκει αλλα ψαχνουν να βρουν να ημερεψουν καποιο αλλο αρσενικο πιο σκληρο και αν δεν τα καταφερουν εχουν κολλησει μαζι του και γινονται αθωα κοριτσακια.
Εχεις πολλα να μαθεις προμοτορα αν και 50 που είσαι θα σε διδαξω.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
διαψεύδω, η ηλιάνα κάνει ψαλίδια έχει μάτια μόνο με για τον ζαν
Αν ημουν εγω ο προμοτορας και η ηλιαννα με ποιον πιστευετε θα πηγαινε η ηλιαννα?
Κουίζ να απαντησουν τα σοβαρα μελη

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
βιταμούλη περιμένω γεμάτος δέος τα σοφά σου λόγια :confused:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

κάνε μου ένα πρώτο πλάνο των μαθημάτων. επιγραμματικά...
Σιγα μη σου βαλω και ωραριο προγραμματος ρε κοντουλη.
Οσο με διαβαζεις θα μαθαινεις αλλιως ασε το σαιτ και τα ιντερνετια και βγες στο δρομο.
Πηγαινε πλατεια εξαρχεια σε κανα στεκι δικτυωσου με ατομα εκει και καντα φιλαρακια,εχεις πολλα να μαθεις.
Τα εξαρχεια το μεταξουργειο αγ.παντελεημονας ομονοια και περιξ του κεντρου ειναι το μεγαλο σχολειο.
Τωρα εσυ που μου πας στα ιν της παραλιακής η στα β.π μια ζωη θα ζεις με το ερωτηματικο

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
εγώ δεν απαντάω, αναμένω πρώρα τις διδαχές/κατηχητικό να σοβαρέψω :confused:
Εγω βαζω ψηφο σε μενα...δεν το λεω για να καυχηθω αλλα η ηλιαννα θα προτιμουσε το δικο μου στυλ περισσοτερο απο του προμοτορα.
Τα λεφτα δεν την πολυνοιαζουν κιολας εχει φτιαχτει επαγγελματικα

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Ο σιν μποι ειναι ιδεολογος,ειναι μια θεραπεια στην σημερινη αρρωστια που κυκλοφορει.
Τετοια ατομα αξιζουν στη σημερινη εποχη του κορονοιου και του κουλοιου.
Με ένα τέτοιο ποστ,οφείλει να πάει κατευθείαν τελικό στο Μίστερ Μαλάκας με αντίπαλο Πούσυ

livrpan1892

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2020
Like
1.036
Πόντοι
201
πρεπει να την γαμαει πολυ απαξιωτικα αυτο το κωλοπαιδο που ειναι σαν να βγηκε απο τις φυλακές Μαλανδρίνου
Φίλε πραγματικά μακάρι να την σκιζαμε εμείς έτσι. Η διμετρη αυτή μουναρα πρέπει να γουστάρει τρελα ξεφτλισματα,bdsm, υποταγή κλπ. Αυτή η μουνα της πρέπει να βράζει για πουτσο.

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216
Και εγω κατι τετοιο πιστευω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom