You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ηλία Ηλιού 82
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ELOXIM
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 875
- Εμφανίσεις 140K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
γεια σου AnnaK.τελικα ειχες δικιο για την τονια.οχι μονο ακολουθει πιστα το προγρμμα ειναι και υπομονετικη.λειτουργει οπως οι παλλιες.δεν στο παιζει μην πιανεις εδω μην πιανεις εκει.με εκανε να νιωσω εραστης και οχι πελατης.εχω παει με πολλες τρανς(ειναι το βιτσιο μου).ειναι σουπερ.μπραβο σου.πολυ σωστη επιλογη.ακομα καυλωμενος ειμαι.απο οτι διαβασα μονο παρασκευη δουλευει.και εμεις που την γουσταρουμε πρεπει να περιμενουμε μια εβδομαδα;τα χριστουγεννα θα δουλευει;
εχω ξαναπαει στο studio αυτο παλιοτερα. ο χωρος ειναι απαιχτος ετσι κι αλλιως. οι αλλαγες αυτες μου κινησαν το ενδιαφερον και πηγα την κυρισκη να δοκιμασω την περιβοητη μπαρμπι. πολυ ομορφη ρε φιλαρακια. πολυ ομορφη. απιθανο σωμα κι ενα κωλαρακι ολα τα λεφτα. δεν το μετανοιωσα στιγμη. Αννουλα..παντα τετοια.
gamao_ke_derno
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
εχω ξαναπαει στο studio αυτο παλιοτερα. ο χωρος ειναι απαιχτος ετσι κι αλλιως. οι αλλαγες αυτες μου κινησαν το ενδιαφερον και πηγα την κυρισκη να δοκιμασω την περιβοητη μπαρμπι. πολυ ομορφη ρε φιλαρακια. πολυ ομορφη. απιθανο σωμα κι ενα κωλαρακι ολα τα λεφτα. δεν το μετανοιωσα στιγμη. Αννουλα..παντα τετοια.
ρε ψάρακες όλοι με 3 και 4 post μιλάτε για την μπάρμπι?
την πουστάρα που τον ήθελε και σιγά σιγά στο κώλο πηγάδι?
κοροιδεύετε και δίνετε λάθοσ πληροφορίες?
δηλαδη ποια ειναι η γνωμη σου για τη ΜΠαρμπι?Δεν εχω παει αλλα το σκεφτομαι.ρε ψάρακες όλοι με 3 και 4 post μιλάτε για την μπάρμπι?
την πουστάρα που τον ήθελε και σιγά σιγά στο κώλο πηγάδι?
κοροιδεύετε και δίνετε λάθοσ πληροφορίες?
gamao_ke_derno
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
ΟΙ ΨΑΡΑΚΕΣ ΟΠΩΣ ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ...ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΠΗΔΗΞΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟ-ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΑΡΑ. ΕΣΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΝΑ ΠΗΔΑΣ ΚΑΤΣΙΚΕΣ...ΖΩΑ ΔΗΛΑΔΗ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ.!!!! Η ΚΑΙ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ...ΑΠ ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΔΗ..!!!!!!!!!
εγώ κορίτσι μου είμαι από το Μαρκόπουλο και εδώ δεν έχουμε κατσίκες. και εσύ τι είσαι δικηγόρος? η νομίζεις ότι σου ανήκει το thread? to thread ανήκει στο bourdela.tv.
αντε να μην σε
Ρε συ gamao_kai_derno μας εχεις πριξει με την μπαρμπι!!!!
παρτο χαμπαρι στον πουτσο μας αν δεν γαμιεται καλα....
μας το ειπες....
μπας και σου ξεκολιασε το κολαρακι και γουσταρες
και στινεις θεμα για να μην εχει κοσμο οταν πηγαινεις
να σου γαμαει την σουφρα η μπαρμι????????
μας το ειπες....
AnnaK να σε ρωτήσω κάτι που το έχω απορία; Μήν το πάρεις ειρωνικά, αλλα οι κοπέλες Τραβεστί που έχουν ενεργητικό πρόγραμμα, πως την παλευουν στην βάρδυα. Δηλαδή αν έχει πέντε-έξι πελάτες που θέλουν να είναι παθητικοί και δεν της κάνει κού-κου τι γίνεται; Αν κάποιος πελάτης μπεί στο δωμάτιο και η κοπέλα δεν μπορεί να ανταπεξέλθει τι γίνεται τότε;
gamao_ke_derno
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
Ρε συ gamao_kai_derno μας εχεις πριξει με την μπαρμπι!!!!
μας το ειπες....
το δικό σου έχω περάσει
Μαααα....AnnaK να σε ρωτήσω κάτι που το έχω απορία; Μήν το πάρεις ειρωνικά, αλλα οι κοπέλες Τραβεστί που έχουν ενεργητικό πρόγραμμα, πως την παλευουν στην βάρδυα. Δηλαδή αν έχει πέντε-έξι πελάτες που θέλουν να είναι παθητικοί και δεν της κάνει κού-κου τι γίνεται; Αν κάποιος πελάτης μπεί στο δωμάτιο και η κοπέλα δεν μπορεί να ανταπεξέλθει τι γίνεται τότε;
Υπάρχουν και οι βομβητές!!! ;)
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΜΟΥ.!!!!!!!!!!!! ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΠΕΜΠΤΗ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΡΩΙ...ΛΟΓΩ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ..!!! ΚΙ ΟΠΩΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΠΟΥ....Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ....ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΕ...!!!!!!!! ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...!!! ΦΙΛΑΚΙΑ....
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Καλησπερα κουκλαΚΙ ΟΠΩΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΠΟΥ....Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ....ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΕ...!!!!!!!! ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...!!! ΦΙΛΑΚΙΑ....
πολυ καλα το λες, οχι μονο μας γαμησε αυτος αλλα μας κατασκεσισε
Καλό!ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΜΟΥ.!!!!!!!!!!!! ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΠΕΜΠΤΗ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΡΩΙ...ΛΟΓΩ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ..!!! ΚΙ ΟΠΩΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΠΟΥ....Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ....ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΕ...!!!!!!!! ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...!!! ΦΙΛΑΚΙΑ....
Μην λέμε όμως στα μισά ο πούστης ο χρόνος μας την έφερε!!! ;)
Και μην βάζεις ιδέες σε ορισμένους γιατι ίσως ακούσεις να λένε μερικοί αααααχ καλέ είμαι το 2010 κάνε εσύ το 2009.....
χαχαχαχα χαχαχαχατο δικό σου έχω περάσει
παρε μου ενα τσιμπουκι ρε καραγκιοζακο οπως κανεις και στην μπαρμπι
χαχαχαχαχα χαχαχαχαχα χαχαχαχα
ακου εκει gamao_kai_derno μαλλον να σε γαμαω και να σε δερνω καυλαντιζεις!!!!!!
χαχαχαχαχα χαχαχαχαχα χαχαχαχα χαχαχαχαχα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 12
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 9