PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Μπορει και παραπανω αν κρινω απο το παρακατω βιντεοειναι σιγουρα 1.80
Υ.Γ Η Μπαρμπι ειναι το νουμερο 2 :o
Μπορει και παραπανω αν κρινω απο το παρακατω βιντεοειναι σιγουρα 1.80
Λυκοπουλο τωρα σε ειδα...!!! ειναι σιγουρα 1.80
Μήπως ερωτά για το οριζόντιο "ύψος" της όταν η "κοπέλλα" είναι όρθια?
Αυτα ..τα διαφανα που θα τα βρω? ¨))))))))))))))))))
Παιδια η κοπελα δεν παιζεται..!!!!!!!!!!! ......
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ hotyan.. δεν παιζεσαι.............
Βγάλε τα άρβυλα ρε και πέτα τις σκελέες που θα πείς ότι η Αννούλα φοράει αηδίες. :-Κουκλαρα μου Αννα εσυ τα μονα παπουτσια που πρεπει να φορας ειναι Πραντα,Φερε,κλπ και οχι αυτες τις αηδιες....η κλαση σου ειναι πολυ ανωτερη!!!
Έγινε φιλάρα όλα καλά !!!!Ειπα οτι αυτα που κοιτουσε στις φωτογραφιες ειναι αηδιες....αυτα που φοραει η Αννα ειναι σουπερ και μην μου λες για αρβυλες και σκελεες συναγωνιστη γιατι τα παπουτσια σε μια γυναικα ειναι φετιχ για μενα....επισης οπως εχεις διαβασει πιο πανω και σε κριτικες μου η Αννα ειναι το καλυτερο μου και πολυ σουπερ επαγγελματιας ως εκει που δεν περνει.Κουκλα μου επιβαιβεωσε το και για την γνωμη μου για τα παπουτσια σου...
Μανάρι μου πές μου ποια σου αρέσουν και που θα τα βρώ να στα στείλω ντελίβερι να σου φύγει το άχτι να πάρει. Έτσι και αλλοιώς όμως ,κωλάρα μας και βυζούκλες μας άλλα σου κάνουν τη διαφορά νομίζω και όχι μόνο τα πατούμενα!!!ΚΑΛΗΣΠΕΡΕΣ..!!!!! κανε μεγενθυνση στη φωτο να δεις ...τι φοραω.)))))))))).. (αυτο το διαφανο μ αρεσει γιατι δεινει υψος...ενα θεμετακι το εχω).