You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ηλία Ηλιού 82
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ELOXIM
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 875
- Εμφανίσεις 140K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Σύλβια, δεν θα έχει μόνο εγχειρισμένες. Θα έχει και τραβεστί. Την Barbie και την Γωγώ
θα εχει και εγχυρισμενες απο αμυγδαλες ...τι σχεση εχει βρε η τραβεστι με την (εγχυρισμενη) που την λετε και αυτην τραβεστι?αυτα τα stoydio υπηρχαν απλα εσεις τα ανακαλυπτετε τωρα...απλα ειναι ενα καινουργιο ακομα stoudio
Καλησπερα ομορφιες μου...!!!!!!!!!!!! πολυ συγχυση βλεπω.!!! αλλο τραβεστι-αλλο τρανσεξουαλ. αν ηταν το ιδιο...δεν θα υπηρχαν δυο λεξεις..¨)))))))))))))))..!!!! Γελασα πολυ με το καστοσταρικο..!!!!!...¨))))))))))) οι τιμες πιστευω ειναι αρκετα καλες. μια τραβεστι δεν μπορει να ικανοποιησει καποιον με την ιδια ευκολια που το κανει μια κοπελα.....για αυτονοητους λογους...!!!!!!!!ως την κυριακη θα εχουν μπει και ολες οι φωτογραφιες..!!!!!!!!!!
rozkrotalias
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2006
- Κριτικές
- 158
- Like
- 1.000
- Πόντοι
- 5.355
φίλε μου δεν είναι το ίδιο. η τραβεστί καυλώνει. η τρανσέξουαλ δεν καυλώνει.... ;) ;)
ρε παιδια συγνωμη ,ειμαι και παλιος ,αλλα διαβαζω στο σαιτ ,του στουντιο ,Ταδε τρανσεξουαλ και Δεινα τραβεστι .
Τι εννοει? το ιδιο πραγμα δεν ειναι?
rozkrotalias
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2006
- Κριτικές
- 158
- Like
- 1.000
- Πόντοι
- 5.355
τι σε βοηθάει δηλαδή να καταλάβεις το ροζ στο όνομα μου??? για πες μας...
Λυπαμαι που δεν
εχω ΜΟΝΟ τραβεστι για να σε ικανοποιησουν καλε μου...!!!!!!!!!! το ροζ στο ονομα σου με βοηθαει να καταλαβω................
φίλε μου δεν είναι το ίδιο. η τραβεστί καυλώνει. η τρανσέξουαλ δεν καυλώνει.... ;) ;)
Μωρε καβλωνει και παρακαβλωνει. Ακου τον πιο παλιο.
τι σε βοηθάει δηλαδή να καταλάβεις το ροζ στο όνομα μου??? για πες μας...
Λυπαμαι που δεν
εχω ΜΟΝΟ τραβεστι για να σε ικανοποιησουν καλε μου...!!!!!!!!!! το ροζ στο ονομα σου με βοηθαει να καταλαβω................
Μαλλον οτι γενικα εισαι λιγο ροζ
Αυτο ασε να το κρατησω για τον εαυτο μου....που ξερω καλα απο χρωματα.!!! Αν μη τι αλλο ειναι αγενεια να προσβαλεις ανθρωπους επειδη εσυ....ετσι νομιζεις.!!!!Ειναι σαν να σου λεω εγω με σιγουρια ποιο μεγεθος απο τραβεστι γουσταρεις να παιρνεις. ξερω? δεν ξερω. ( για να μιλαει ο παλιος ...κατι ξερει παραπανω)
rozkrotalias
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2006
- Κριτικές
- 158
- Like
- 1.000
- Πόντοι
- 5.355
τα μεγάλα μεγέθη βέβαια !!! εσύ τι μέγεθος είσαι???
Αυτο ασε να το κρατησω για τον εαυτο μου....που ξερω καλα απο χρωματα.!!! Αν μη τι αλλο ειναι αγενεια να προσβαλεις ανθρωπους επειδη εσυ....ετσι νομιζεις.!!!!Ειναι σαν να σου λεω εγω με σιγουρια ποιο μεγεθος απο τραβεστι γουσταρεις να παιρνεις. ξερω? δεν ξερω. ( για να μιλαει ο παλιος ...κατι ξερει παραπανω)
τα μεγάλα μεγέθη βέβαια !!! εσύ τι μέγεθος είσαι???
Με το να μπαινεις στο θρεντ και να πουλας εξυπναδα και μαγκια καταφερνεις κατι; Μαγκια σου για τα μεγαλα μεγεθη και καλη χωνεψη, αλλα χαλαρωσε λιγο. Και μη μιλας με τοση ευκολια για θεματα που δεν ξερεις η δεν σε αφορουν για τους δικους σου λογους.
Γλυκε μου δεν θα μπω στο πνευμα σου εδω μεσα.!!! Ελα απο ηλιου να σου εξηγησω τη διαφορα..!!!!!!! Εγω υπαρχω εδω για να σας ενημερωνω και αντε να κανουμε λιγο χαβαλε (με την καλη εννοια).!! Και οποτε υπαρχει διαθεση.!!! το να πουλας εξυπναδες τετοιου τυπου...ειναι.... ασε καλυτερα.!!! Σεβομαι τους υπολοιπους εδω μεσα....
A_re_Koula
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2009
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
ρε παιδια συγνωμη ,ειμαι και παλιος ,αλλα διαβαζω στο σαιτ ,του στουντιο ,Ταδε τρανσεξουαλ και Δεινα τραβεστι .
Ημαρτον!
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Αν δεν κανω λαθος και ας με διαψευσουν οι ειδικοτεροι/ες τραβεστι ειναι οι "κοπελες" που δεν εχουν υποβληθει σε επεμβαση αλλαγης φυλου και εχουν ακομα το ανδρικο μοριο, ενω τρανς αντιθετα τα "κοριτσια" που εχουν κανει την εν λογω επεμβαση.ρε παιδια συγνωμη ,ειμαι και παλιος ,αλλα διαβαζω στο σαιτ ,του στουντιο ,Ταδε τρανσεξουαλ και Δεινα τραβεστι .
ΥΓ: Να διευκρινησω οτι το "κοπελες" και "κοριτσια" δεν το λεω σε καμια περιπτωση με υποτιμητικο τροπο.
kokolongos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6.775
Αν δεν κανω λαθος και ας με διαψευσουν οι ειδικοτεροι/ες τραβεστι ειναι οι "κοπελες" που δεν εχουν υποβληθει σε επεμβαση αλλαγης φυλου και εχουν ακομα το ανδρικο μοριο, ενω τρανς αντιθετα τα "κοριτσια" που εχουν κανει την εν λογω επεμβαση.
ΥΓ: Να διευκρινησω οτι το "κοπελες" και "κοριτσια" δεν το λεω σε καμια περιπτωση με υποτιμητικο τροπο.
ακριβως ετσι ειναι
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Το ονόμα "Μπάρμπι" στο τραβεστί απο που προέρχεται ? Απο το Μπάμπης ??
όχι,από το μπάρμπης ή αλλιώς χαραλαμπάρμπης.
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
όχι,από το μπάρμπης ή αλλιώς χαραλαμπάρμπης.
α,και γιορτάζει κάθε 32 οκτώβρη
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 12
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 9