You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ηλία Ηλιού 82
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ELOXIM
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 875
- Εμφανίσεις 140K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
πολυ ντερεκι η συγκεκριμενη, πρπει να ναι μεταξυ 1,85 - 1,90
καλησπερα και σε σενα.....!παιδια ηρεμηστε....1.68 μετα βιας ειμαι. η λαουρα σταματησε.
Λύθηκε η 2η απορία μας!!!! 1,68¨ σαν και μενα......μονο εγω...¨))))))))))))
Χτες το βράδυ, Άννα, τρανσέξουαλ. Καλή εμφάνιση, αλλά χαμηλά επίπεδα συμμετοχής και μουγγαμάρα. Για τα πεντάλεπτα της Φυλής και μόνο.
Έχω γράψει σχετική αναλυτική κριτική.
Λύσε μας και αυτή την απορία βρε Αννούλα γιατί θα σκάσουμε!!!αννουλα εσυ κανονικη γυναικα εισαι η τραβελι?αν θες απαντας
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.086
- Πόντοι
- 17.085
Νέες φωτός Γκαλίνας,
www.studio82-gr.com/girls/girls.html] [/url]
[size=9pt](κλικ στη φωτό)[/size]
Μαριλένας,
και Νανάς στη σελίδα του Στούντιο...
Μαριλένας,
και Νανάς στη σελίδα του Στούντιο...
Δεν είδα κάποιοα σαφή απάντηση ρε φίλε εσύ που είδες?Ρε φιλε το θεμα ειναι εξαντλημενο......
Καλά βρε παιδάκι μου δεν είναι κακό πριν να είσουν αγόρι.Το ζητουμενο παιδια ειναι να περνατε καλα..!!!!! κι εμεισ προσπαθουμε γι αυτο.!!!φυσικα παντα εχω την απορια , πως το 2009 υπαρχουν αντρες που κανουν τετοιες ερωτησεις?
Αλοίμονο. εγώ απο περιέργεια ρώτησα, κακό είναι που ρώτησα και εγώ και τα άλλα παιδιά?
Poutaniaris_xl
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Μια Ρωξανη μελαχρινη με ωραιο κοτμι δουλευει ακόμα εκεί?
Poutaniaris_xl
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
και ποε γυρνάει?Η ρωξανη λειπει διακοπες. !ΗΟΤΥΑΝ.....για τον καθε πελατη...γινομαι οτι θελει αυτος. ελπιζω να σε καλυψα. :-
Poutaniaris_xl
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
;)ιδεα δεν εχω.! θα σε ενημερωσω...
Μωρό μου τι εννοέις ???Η ρωξανη λειπει διακοπες. !ΗΟΤΥΑΝ.....για τον καθε πελατη...γινομαι οτι θελει αυτος. ελπιζω να σε καλυψα. :-
Έχεις ακόμη τα υδραυλικά και τα προσόντα? ;)
Στις φωτογραφίες μια φορά είσαι γλύκα!!!!
Deicidious
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 20
- Like
- 17
- Πόντοι
- 2.945
Ποια υδραυλικά, ρε hotyan; Αφού το έχουμε πει 100 φορές. Είτε είναι τρανσέξουαλ (όπως νομίζω) είτε όχι, παραμένει κοπέλα.
Προφανώς εννοεί ότι, αν θέλει ο πελάτης να τον "πάρει", θα φορέσει κι αυτή στραπόν και θα τον ξεσκίσει.
Προφανώς εννοεί ότι, αν θέλει ο πελάτης να τον "πάρει", θα φορέσει κι αυτή στραπόν και θα τον ξεσκίσει.
nikospireas
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 49
- Like
- 81
- Πόντοι
- 3.945
ριξε μια ματια στο κεφαλληνιας η στο παιωνιου φιλεκαι ποε γυρνάει?
Ποια υδραυλικά, ρε hotyan; Αφού το έχουμε πει 100 φορές. Είτε είναι τρανσέξουαλ (όπως νομίζω) είτε όχι, παραμένει κοπέλα.
Καλησπερα σας. ¨) Θεωρησα σωστο για την δικη σας εξυπηρετηση, απο την ερχομενη εβδομαδα να χρησιμοποιειται η πισω πορτα του studio, επι της οδου Κλεμανσω 31, φυσικα για τους γνωστους λογους εχεμυθειας. θα σας παρακαλουσα να μου λεγατε την αποψη σας.
Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Δεν έχω πρόβλημα. Τη σέρβα την Άννα φέρτε μας και βρίσκουμε εμείς τρόπο να έρθουμε...Καλησπερα σας. ¨) Θεωρησα σωστο για την δικη σας εξυπηρετηση, απο την ερχομενη εβδομαδα να χρησιμοποιειται η πισω πορτα του studio, επι της οδου Κλεμανσω 31, φυσικα για τους γνωστους λογους εχεμυθειας. θα σας παρακαλουσα να μου λεγατε την αποψη σας.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 12
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις