- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.086
- Πόντοι
- 17.085
Σωστό. Αλλάχτηκε ο τίτλο.
μέχρι της 3 το πρωίΜεχρι τι ωρα ειναι ανοιχτο το μαγαζακι??
Φοβερος κωλος οντως!!!Λάουρα, μελαχρινή με ωραίο κορμί και τον καλύτερο κώλο που έχω δει ποτέ...
Δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσω αυτό τον κώλο χωρίς να τον γαμήσω, πράγμα που κανονίστηκε με 100 ευρώ.
Να σου πω.Μόνο κώλος 100.Τίποτα άλλο.Γιατί στατιστικά με τα άλλα στούντιο,το συγκεκριμένο είναι 2-3 φορές πάνω σχετικά σε θέμα τιμής - απόδοσης.Και δεν ξέρω αν λέει,γιατί διαφημίζεται αρκετά!Λάουρα, μελαχρινή με ωραίο κορμί και τον καλύτερο κώλο που έχω δει ποτέ...
Δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσω αυτό τον κώλο χωρίς να τον γαμήσω, πράγμα που κανονίστηκε με 100 ευρώ.
Αυτη η κριστιν δεν βλεπετε ρε παιδια...μια φορα τι γαμησα και το μετανιωσα. απο κοντα δεν μου αρεσε καθολου!Παιδες η κριστιν κανει καλαη ποδοκαταστση γνωριζει κανεις?
Αυτη η κριστιν δεν βλεπετε ρε παιδια...μια φορα τι γαμησα και το μετανιωσα. απο κοντα δεν μου αρεσε καθολου!
Αρχηγε για την κριστιν ξερεις αν κανει καλη ποδοκατασταση?Στο site που ειδα εχει τελεια ποδαρακια
Οχι μωρε προς Θεου
Χωρις να την εχω παρει κι ας την εχω δει να σαλοναρει καμια 30αρια φορες την ιδια βαθμολογια θα της εβαζα επακριβως!!οχι και δε βλεπεται!μην ειμαστε υπερβολικοι και παραπληροφορουμε αθελα μας το κοσμο!Η γκομενα ειναι αρκετα σεξυ σε εμφανιση,αλλα οχι κατι αξιολογο αν το θεταμε ανατομικα.Θα ελεγα σε εμφανιση 5,5,αλλα σε σεξ διαθεση γυρω στο 7.
ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ,ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ ΦΟΥΛ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ?Θυμαμαι στο 82 ειχα παρει την Λαουρα που εδνε και κωλο. τελικα μετανιωσα. ακομα και ο κωλος της δεν αξιζανε τα 100. σαν να μαμας σακι ηταν!
πρωκτικο ειχα παρει. χωρις παιχνιδακια. δηλαδη πιπα, γαμησακι και κωλαρακι. ουσιαστικα αυτο πληρωσα.ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ,ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ ΦΟΥΛ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ?
ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ,ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ?πρωκτικο ειχα παρει. χωρις παιχνιδακια. δηλαδη πιπα, γαμησακι και κωλαρακι. ουσιαστικα αυτο πληρωσα.