You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ηλία Ηλιού 82
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ELOXIM
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 875
- Εμφανίσεις 140K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Καλησπερα μωρακια μου..!!!!!!!!!! Απο σημερα το βραδυ και ολη την εβδομαδα...θα ειμαι τα βραδυα ηλια ηλιου 82. !!! Σας περιμενω.....
άλλαξε πάλι το ιδιοκτησιακό?
Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Nαιάλλαξε πάλι το ιδιοκτησιακό?
ΌχιΠολύς σαματάς για τη γαλλιδούλα ακούω, καμία φώτο πουθενά να την δούμε κι εμείς υπάρχει;
εισαι αετος ρε μπαγασαΤις έχω δει αυτές τις φωτογραφίες. Καμία σχέση όμως. Ανήκουν σε άλλη κοπέλα. Η Μαριλύν είναι καλύτερη...
Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Και χρυσός μάλιστα...εισαι αετος ρε μπαγασα
Καλημερα μωρα μου..!!!!!!!!!! Περασαμε καλα χθες..!!!!!!!!! Για να δουμε και σημερα..!!!!!! Λοιπον...!Οι γερμανοι αφου εβαλαν φωτια στο μαγαζι...το αφησαν...και ειμαι στο ψαξιμο.!!!!!!!!! για λιγες μερες ωσπου να δω τι θα κανω...θα δουλευω μονο εγω τα βραδυα..!!!!!!!!!! Κι απ οτι ειδα...σας ειχα λειψει λιγο. ! Δυστυχως φωτογραφιες δεν μπορω να βαλω σ αυτο το site..!!!!!!!!!!!! Eκτος απο αυτη που βλεπετε..!!!!!!!!!!
majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
ελα αγαπη σε παρακαλω..........!!!!Do it Anna!!
majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
νταξι αγαπη μου τις ειδα αν κ δεν ειναι κ πολυ αποκαλυπτικες....κλαψ κλαψ.!!!
Καλημερα μωρα μου..!!!!!!!!!! Περασαμε καλα χθες..!!!!!!!!! Για να δουμε και σημερα..!!!!!! Λοιπον...!Οι γερμανοι αφου εβαλαν φωτια στο μαγαζι...το αφησαν...και ειμαι στο ψαξιμο.!!!!!!!!! για λιγες μερες ωσπου να δω τι θα κανω...θα δουλευω μονο εγω τα βραδυα..!!!!!!!!!! Κι απ οτι ειδα...σας ειχα λειψει λιγο. ! Δυστυχως φωτογραφιες δεν μπορω να βαλω σ αυτο το site..!!!!!!!!!!!! Eκτος απο αυτη που βλεπετε..!!!!!!!!!!
Ποίο μαγαζί, ποίοι Γερμανοί , ποία φωτιά?
Αααααααχ αυτή η Μέρκελ.....
Πως να γίνει?
Πάντα κάποιοι Γερμανοί θα φταίνε, φαίνεται οι δικές σου οι επιλογές και οι συμπεριφορές ήταν σωστές και αλάθητες.
Και τώρα 0 το κοντέρ και ξανά.....
Περίμενε.....
Άτεμη κενωνία....
majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
η κολαρα σου στην μικρη την φωτο ειναι απιστευτη παντως............με εχεις βαλει σε σκεψεις...
Τι δεν καταλαβες μωρο μου..? Δεν τα πηγαν καλα ...και για να κατεβασουν το ενοικιο....εβαλαν μια φωτια στο μαγαζι.Αλλα δεν ψαρωσα..!!!!!!!!! Καλυτερα μονη μου...η κλειστο...παρα σε λαμογια.Ποίο μαγαζί, ποίοι Γερμανοί , ποία φωτιά?
Αααααααχ αυτή η Μέρκελ.....
Πως να γίνει?
Πάντα κάποιοι Γερμανοί θα φταίνε, φαίνεται οι δικές σου οι επιλογές και οι συμπεριφορές ήταν σωστές και αλάθητες.
Και τώρα 0 το κοντέρ και ξανά.....
Περίμενε.....
Άτεμη κενωνία....
majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
Αννουλα ποτε θα αριχσεις το σολαριουμ να μας αποτελιωσεις.....????
Άν πήρε φωτιά εσκεμμένα η μη, απόλυτα υπεύθυνος είναι ο ενοικιαστης, και έχει την υποχρέωση να παραδώσει το ακίνητο σε οίαν καλήν κατασταση το παρέλαβε. Υπάρχει και η δικαιοσύνη για τα περαιτέρω.Τι δεν καταλαβες μωρο μου..? Δεν τα πηγαν καλα ...και για να κατεβασουν το ενοικιο....εβαλαν μια φωτια στο μαγαζι.Αλλα δεν ψαρωσα..!!!!!!!!! Καλυτερα μονη μου...η κλειστο...παρα σε λαμογια.
Αλλο ρώτησα και στο κάνω δίφραγγα για να το καταλάβεις.
Μήπως το μαγαζί ήταν "καμμένο" επι διευθύνσεώς σου και οι Γερμανοί την πάτησαν και τα παράτησαν? ;)
Εξάλου δεν στο πήραν με το ζόρι, εσύ το πούλησες...
majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
Αννουλα ποτε θα αριχσεις το σολαριουμ να μας αποτελιωσεις.....????
Μα εγω ,χαζο μου, δεν ειπα οτι μπηκε εσκεμμενα η φωτια.!!! Το πορισμα εδειξε αμελεια.!! Φυσικα και να κινηθω δικαστικως. Ηδη το ξεκινησα.!!! Οσο για το αλλο περι "καψιματος"...αν πηγαινε καλα το μαγαζι μου...θα το επινοικιαζα...? Μια απλη ερωτηση ειναι............Άν πήρε φωτιά εσκεμμένα η μη, απόλυτα υπεύθυνος είναι ο ενοικιαστης, και έχει την υποχρέωση να παραδώσει το ακίνητο σε οίαν καλήν κατασταση το παρέλαβε. Υπάρχει και η δικαιοσύνη για τα περαιτέρω.
Αλλο ρώτησα και στο κάνω δίφραγγα για να το καταλάβεις.
Μήπως το μαγαζί ήταν "καμμένο" επι διευθύνσεώς σου και οι Γερμανοί την πάτησαν και τα παράτησαν? ;)
Εξάλου δεν στο πήραν με το ζόρι, εσύ το πούλησες...
Ηδη εχω κανει τρια μπανια μωρο μου...!!!!!!!!!!!!!!Αννουλα ποτε θα αριχσεις το σολαριουμ να μας αποτελιωσεις.....????
majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
αυτα ειναι........!!!!!
Μα εγω ,χαζο μου, δεν ειπα οτι μπηκε εσκεμμενα η φωτια.!!! Το πορισμα εδειξε αμελεια.!! Φυσικα και να κινηθω δικαστικως. Ηδη το ξεκινησα.!!! Οσο για το αλλο περι "καψιματος"...αν πηγαινε καλα το μαγαζι μου...θα το επινοικιαζα...? Μια απλη ερωτηση ειναι............
Ετσι μπράβο.
Εφόσον το ανοίγεις ξανά, σκεψου τι εφταιξε και δεν πήγαινε καλα.
Η τσατσα?
Οι συνεργάτιδές σου?
Η οικονομική σου πολιτική, και υπεροπτική πιθανως καλαμοκαβαλημένη συμπεριφορά σου?
Δεν ξέρω λέω και υποθέτω.
Κατι πάντως εφταιξε και αναγκάστηκες να το δόσεις.
Ξερεις την παροιμία που λέει "....και αλλού πορτοκαλιες...." και μάλιστα πολλές με φτηνότερα φρεσκότερα και καλλίτερα πορτοκάλια...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 12
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις