majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
σκασε!ηλιθια!hotyan
Δεν το ανοιγω ξανα..!!!!!!Τωρα που ειδες εσυ υπεροπτικη συμπεριφορα ..μονο εσυ το ξερεις..!!!!!!!!!!Οι πορτοκαλιες παντα θα υπαρχουν...και πολυ καλα κανουν..!!! Εξαλλου...κι εγω πορτοκαλια ειμαι..!!!!!!!!!!!Δεν ειχα δυναμικο.Ολο το προβλημα εκει ηταν.....!!!!!!!!!σκασε!ηλιθια!hotyan
Δεν το ανοιγω ξανα..!!!!!!Τωρα που ειδες εσυ υπεροπτικη συμπεριφορα ..μονο εσυ το ξερεις..!!!!!!!!!!Οι πορτοκαλιες παντα θα υπαρχουν...και πολυ καλα κανουν..!!! Εξαλλου...κι εγω πορτοκαλια ειμαι..!!!!!!!!!!!Δεν ειχα δυναμικο.Ολο το προβλημα εκει ηταν.....!!!!!!!!!
Πες μου ποια...............Χμμμμμ ξέρεις γουστάρω (προσωπικά γούστα είναι αυτά) κανα δυό απ τις πρώην υφιστάμενές σου.
Θα μου στείλεις με πμ τα τηλεφωνάκια τους?
Καθε κινηση πρεπη να γινεται με πολυ προσοχη με πολυ μελέτηΔεν το ανοιγω ξανα..!!!!!!
Οι πορτοκαλιες παντα θα υπαρχουν...και πολυ καλα κανουν..!!! Εξαλλου...κι εγω πορτοκαλια ειμαι..!!!!!!!!!!!Δεν ειχα δυναμικο.Ολο το προβλημα εκει ηταν.....!!!!!!!!!
Γιουλη.Πες μου ποια...............
Καθε κινηση πρεπη να γινεται με πολυ προσοχη με πολυ μελέτη
πως λεμε 10 φορες μετραμε και 1 κοβουμε
Τόνια.Πες μου ποια...............
Αλεξία.Πες μου ποια...............
Πένυ.Πες μου ποια...............
Χαχαχαχαχαχαχ...τηλεφωνικο καταλογο θελεις εσυ..............
Σοβαρά μιλάω.Χαχαχαχαχαχαχ...τηλεφωνικο καταλογο θελεις εσυ..............
Θα κοιταξω μωρο μου και θα σου γραψω...........Σοβαρά μιλάω.
Εκτός και αν είχες αφήσει στο μαγαζί την αντζέτα και κάηκε και αυτή βρε να πάρει ατυχία και τούτη.
Τελικά να περιμένω πμ?
Παρακαλώ θερμά μην με απογοητεύσεις.....Θα κοιταξω μωρο μου και θα σου γραψω...........
Καλημερα μωρα μου..!!!!!!!!!! Περασαμε καλα χθες..!!!!!!!!! Για να δουμε και σημερα..!!!!!! Λοιπον...!Οι γερμανοι αφου εβαλαν φωτια στο μαγαζι...το αφησαν...και ειμαι στο ψαξιμο.!!!!!!!!! για λιγες μερες ωσπου να δω τι θα κανω...θα δουλευω μονο εγω τα βραδυα..!!!!!!!!!! Κι απ οτι ειδα...σας ειχα λειψει λιγο. ! Δυστυχως φωτογραφιες δεν μπορω να βαλω σ αυτο το site..!!!!!!!!!!!! Eκτος απο αυτη που βλεπετε..!!!!!!!!!!
Πολλα αγορι μου..!!!!!!!!!!!! Μεχρι και φωτια πηραμε..!!!!!!!!!! Τωρα ειμαι στο ψαξιμο...!!!!!!! Ελα απ το Ηλιου σημερα για καφε...!!!!!!!!!!κουκλαρα, μαλλον εχω χασει πολλαααααααα επισοδια...τι συνεβει στο μαγαζι σου; :o :o :o
Πολλα αγορι μου..!!!!!!!!!!!! Μεχρι και φωτια πηραμε..!!!!!!!!!! Τωρα ειμαι στο ψαξιμο...!!!!!!! Ελα απ το Ηλιου σημερα για καφε...!!!!!!!!!!
ρε συ σε οποιο στουντιο και να μπω μεσα εισαιΑννούλα, αλήθεια, φωτιά;;
ψάξιμο;; τι εννοείς;; αλλαγή τοποθεσίας του στούντιο;;
σήμερα χλωμό..αλλά μόλις γυρίσω Αθήνα πολύ ευχαρίστως να τα πούμε, κι αν θες και μπορείς κι εκτός στούντιο..
ρε συ σε οποιο στουντιο και να μπω μεσα εισαι