You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ιερόδουλες που να φωνάζουν στο κρεβάτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Marcus77
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 61
- Εμφανίσεις 10K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.754
- Πόντοι
- 6.030
Κοψε τα πολυ ποτο αδελφε, κανει κακο. Δεν θυμασαι ακριβως να μας πληροφορησεις.Στο μεταξουργειο χρονια 2015 μαλλον η 2017, ηταν μια και εσκουζε σαν να τη σφαζανε. Μαζευτηκε κοσμος στο σαλονι για να δει ποια σκουζει. Μετα φυγαμε ολοι γιατι δεν αρεσε σε κανεναν η εμφανιση της. Θυμαμαι ειπε μονη της το ποιημα και ανεφερε κατι για "βασιλικο τσιμπουκι". Ελληνικα μιλαγε παρα πολυ καλα μπορει και ελληνιδα να ηταν gilf. Νομιζω φοραγε και γυαλια, δε ειμαι σιγουρος ομως.
Μπορει να ειναι ακομα. Αν οι μυστες ξερουν ποια λεω, ας πουν.
dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.352
- Πόντοι
- 4.746
γραμμη για τα τραβεστονια κλωνακο για να εισαι εντος θεματος
Εκτός θέματος
fontas.dimi
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 35
- Πόντοι
- 6
Ρε παλι τα ιδια αρχισατε...Ωραια σεβαστη η γνωμη σας αλλα γαμω την τρελλα μου ειστε σ ενα site που το 99% εδω μεσα εδω κ 15 χρονια ασχολειται με τον αγοραιο ερωτα κ τις ιεροδουλες ειτε ειναι πιτσιρικας ειτε ειναι παππους..Αφου δεν γουσταρετε κ εσεις γαματε αβερτα κ κανετε σχεσεις μαγκια σας αλλα ΠΑΡΤΕ ΡΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ απο δω μεσα κ τραβατε να το παιξετε ιστορια στα μπαζα που κυνηγατε εξω κ σας ψηνουν το ψαρι στα χειλη κ οχι σε μας εδω μεσα...Που θα μας πειτε οτι μετα τα 20 δεν πρεπει να πηγαινουμε με ιεροδουλες..Εδω στο bourdela λετε τετοιες μαλακιες νουμερα ε νουμερα
Ρε τυπε δεν είπα οτι κάνει άσχημα ο άλλος που πάει με πουτανες.Και εγώ πάω.Ειπα ότι μετά τα 20 σιγά σιγά πρέπει ο άλλος να μπορεί να κάνει νταραβερι με μη επαγγελματίες και να βρίσκει καθημερινές γυναίκες να συναναστρέφεται.Γιατι οι πουτανες είναι απλά συμπλήρωμα η πάνω σε μια στιγμή καυλας η να ξεφύγεις.Ζητα ο φίλος που άνοιξε το θέμα πουτανα που να φωνάζει και να καυλωνει.Και εξήγησα ότι οι πουτανες μόνο κακή παρασταση θα είναι οι δήθεν φωνές καυλας.Ουτε κατέκρινα όποιον είναι θαμώνας των μπουρδελων ούτε αυτούς που τη βρίσκουν μόνο έτσι
SEGOVAX
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2020
- Like
- 120
- Πόντοι
- 1
σωπα ρε φιλε γιατι μετα τα 20;κοιταξε να δεις φιλτατε και σχεση εχω αλλα τα μπουρδελακια δε τα κοψα ποτες.συνηθως ακομα κ με φιλους αποφευγω να πω τη γνωμη γιατι ως γνωστον ο καθε ανθρωπος κρινει ασχημα τον αλλον οποτε κανω αυτο που με ευχαριστει και δε δινω δεκαρα πουθενα πλεον.αν πεσω καθ σε κουβεντα με δηθεν γαμιαδες τοτε απλα κουναω το κεφαλι.απλος θελω να πω οτι δεν χριαζετε να δειχνεστε.και το λεω για τη δικια σ μεριδα ανθρωπων π υπαρχει.φιλικα παντα.κλ συνεχειαΡε τυπε δεν είπα οτι κάνει άσχημα ο άλλος που πάει με πουτανες.Και εγώ πάω.Ειπα ότι μετά τα 20 σιγά σιγά πρέπει ο άλλος να μπορεί να κάνει νταραβερι με μη επαγγελματίες και να βρίσκει καθημερινές γυναίκες να συναναστρέφεται.Γιατι οι πουτανες είναι απλά συμπλήρωμα η πάνω σε μια στιγμή καυλας η να ξεφύγεις.Ζητα ο φίλος που άνοιξε το θέμα πουτανα που να φωνάζει και να καυλωνει.Και εξήγησα ότι οι πουτανες μόνο κακή παρασταση θα είναι οι δήθεν φωνές καυλας.Ουτε κατέκρινα όποιον είναι θαμώνας των μπουρδελων ούτε αυτούς που τη βρίσκουν μόνο έτσι
fontas.dimi
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 35
- Πόντοι
- 6
σωπα ρε φιλε γιατι μετα τα 20;κοιταξε να δεις φιλτατε και σχεση εχω αλλα τα μπουρδελακια δε τα κοψα ποτες.συνηθως ακομα κ με φιλους αποφευγω να πω τη γνωμη γιατι ως γνωστον ο καθε ανθρωπος κρινει ασχημα τον αλλον οποτε κανω αυτο που με ευχαριστει και δε δινω δεκαρα πουθενα πλεον.αν πεσω καθ σε κουβεντα με δηθεν γαμιαδες τοτε απλα κουναω το κεφαλι.απλος θελω να πω οτι δεν χριαζετε να δειχνεστε.και το λεω για τη δικια σ μεριδα ανθρωπων π υπαρχει.φιλικα παντα.κλ συνεχεια
Ποιος να δείχνεται ρε φίλε;Εγώ δεν το παιζω γαμιας αφού δεν είμαι.Απλά έξω στην κοινωνία και ζω απλές καθημερινές στιγμές.Αν είναι έτσι και γουστάρεις και τη βρίσκεις δεν μου πέφτει λόγος.Και μένα μου αρέσουν πουτανιτσες και μια στις τοσες τη βρισκω μαζι τους.Και δεν έχω θέμα να το πω και στην παρέα αμα λάχει αν βέβαια είναι κολλητός και όχι απλά γνωστοί που δεν έχουμε μεγάλοι οικειότητα.Και δεν κατέκρινα.Απλα βλέπω post ιερόδουλες που να φωνάζουν και σκέφτηκα ότι για να το γράφει αυτό ο άνθρωπος θα έχει μεγάλη ανάγκη και έτσι είπα δυο κουβέντες φιλικές.Για τα 20 γιατί παρεξηγήθηκα δεν είπα μετά τα 20 δεν πρέπει κανείς να πηγαίνει σε πουτανες.Ειπα ότι η κυρία ενασχόληση πρέπει να είναι γυναίκες μη επαγγελματίες και οι πουτανες συμπλήρωμα η σε φάση.Αλλα όπως γουστάρει κάνεις και δεν κρίνω
Ok φιλε δεν τρεχει τιποτα ξηγηθηκες ωραια..Απλα πολλοι βλεπεις τον τελευταιο καιρο μας τα χουνε κανει τσουρεκια εδω μεσα να κατακρινουν κοσμο..Μπαινουν σε μια ιστορικη πλεον μπουρδελιαρικη κ πουτανιαρικη κοινοτητα με 200.000 μελη δηλαδη το 2& του πληθυσμου μιας χωρας με χιλιαδες χρονια παραδοσης στην πορνεια να μας κουνανε το δαχτυλο κ να λενε τα παπατζιλικια τους οτι αυτοι ειναι φυσιολογικοι κ εμεις προβληματικοι..Κουνια που του κουναγε...Οσο για τον τυπο που ανοιξε το τοπικ οκ την βρισκει ετσι κ γω γουσταρω η αλλη να σκουζει, γιατι πολλες γκομενες μη επαγγελματιες δεν προσποιουνται καργα με τους γκομενους τους??Τελοσπαντων ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ μερικοι για να τελειωνουμε μ αυτο το ζητημα ο αντρας πραγματικα ΤΣΑΜΠΑ δεν προκειται να κανει κατι ποτε(γαμησι,σχεση,γαμο κτλ) με καμμια γυναικα....
χαχαχαχαχαχχαχαχαχα δηλαδη εσυ ρε τυπε τι θες να σου πληρωσει η γκομενα το ξενοδοχειο που θα την γαμησεις;ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ μερικοι για να τελειωνουμε μ αυτο το ζητημα ο αντρας πραγματικα ΤΣΑΜΠΑ δεν προκειται να κανει κατι ποτε(γαμησι,σχεση,γαμο κτλ) με καμμια γυναικα....
χαχαχαχαχαχα κοιτα κατι ναυαγια που υπαρχουν
σιγα ρε μεγαλε μην περνας στα εξοδα τον καφε που θα πιειτε και την καποτα που θα φορεσεις
Marcus77
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 27
- Like
- 1.537
- Πόντοι
- 1.076
Εσύ είσαι τελείως εκτός.. Αντε μπράβο!!!γραμμη για τα τραβεστονια κλωνακο για να εισαι εντος θεματος
Potistiss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.138
- Πόντοι
- 496
μαλλον τζενη ποταμος μου ακουγετε η ατακα,δεν εχω παει ποτε τοσο κομματια στο μεταξι βεβαια ωστε να την δοκιμασω,αμα ειναι κανας φιλος απο χωριο παω επιτηδες στο ντελο για να του την δειξω για τη καλτιλαΣτο μεταξουργειο χρονια 2015 μαλλον η 2017, ηταν μια και εσκουζε σαν να τη σφαζανε. Μαζευτηκε κοσμος στο σαλονι για να δει ποια σκουζει. Μετα φυγαμε ολοι γιατι δεν αρεσε σε κανεναν η εμφανιση της. Θυμαμαι ειπε μονη της το ποιημα και ανεφερε κατι για "βασιλικο τσιμπουκι". Ελληνικα μιλαγε παρα πολυ καλα μπορει και ελληνιδα να ηταν gilf. Νομιζω φοραγε και γυαλια, δε ειμαι σιγουρος ομως.
Μπορει να ειναι ακομα. Αν οι μυστες ξερουν ποια λεω, ας πουν.
openmind33
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 37
- Like
- 2.888
- Πόντοι
- 1.446
Και πάμε πάλι....
Ξέρετε κάποιες ιερόδουλες που να φωνάζουν στην πράξη και αν ναι ποιες;;
Ξέρετε κάποιες ιερόδουλες που να φωνάζουν στην πράξη και αν ναι ποιες;;
openmind33
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 37
- Like
- 2.888
- Πόντοι
- 1.446
Μα καλά... όλες. Μουγκες;;;
Η αλήθεια ότι ψάχνω να θυμηθώ και δεν μουρχεται κάποια
openmind33
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 37
- Like
- 2.888
- Πόντοι
- 1.446
Βλέπω ότι.... έχουμε θέμα... μα είναι δυνατόν να.μην βρίσκουμε;!;! Χαχα
c_blu
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2019
- Like
- 125
- Πόντοι
- 1
Μα καλά... όλες. Μουγκες;;;
Δεν θυμάμαι κάποια να φωνάζει πολύ αλλά..... καλή τύχη στην έρευνα σου επειδή όπως καταλαβαίνω θέλεις πολύ να βρείς μια τέτοια κοπέλα.
Marcus77
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 27
- Like
- 1.537
- Πόντοι
- 1.076
Πέτυχα μια κοπέλα χτες που το είχε με τις φωνές και τα λόγια στο κρεβάτι, αλλά είναι ειδική περίπτωση. Δεν είναι το ψεύτικο μόνο, αλλά και κάποια πράγματα που σε κάνουν να γελάς στη καλύτερη περίπτωση.
Η Σαμάνθα από Λιοσίων 73. Θα ανέβει κριτική μόλις βρω χρόνο.
Η Σαμάνθα από Λιοσίων 73. Θα ανέβει κριτική μόλις βρω χρόνο.
darktranquillity
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Κριτικές
- 30
- Like
- 521
- Πόντοι
- 290
Οταν εχει κεφια η Ελενη απο Ιωαννινων 3 ισογειο χαλαει τον κοσμο απο τις φωνες.
openmind33
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 37
- Like
- 2.888
- Πόντοι
- 1.446
Χθες απόγευμα Εξηκίου κάτι δεν θυμάμαι αριθμό ρωσιδάκι σώμα μοντελέ ηλικίας το πολύ 22 χρονών φουλ συμμετοχή και καυλωτικές κραυγούλες.Μπορεί να ήταν και θέμα χημείας αλλά η κοπέλα φαινόταν να γούσταρε πολύ.
Ενδιαφέρον ακούγεται... θυμάσαι όνομα;επίσης ανέβηκες οροφο ή στα ισόγεια;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 10