Νέα

Ιερόδουλες που να φωνάζουν στο κρεβάτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Marcus77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 61
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
Marcus77

Marcus77

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Αυγ 2019
Κριτικές
27
Like
1.537
Πόντοι
1.076
Ναι ξερω φιλαρακι απο αυτες που κοιτανε ταβανι οταν τις γαμας

Αλλη μαπα και αυτες

Στο αμαξι με πληρωμενη η γκομενα;

Χαχα καλη φαση παντως
Με πληρωμένη. Πολύ παλιά, τότε που έβγαιναν στη Βουκουρεστιου..

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.409
Πόντοι
3.296
Με πληρωμένη. Πολύ παλιά, τότε που έβγαιναν στη Βουκουρεστιου..
Θυμασαι ρε μαγκα μια μιλφαρα ξανθια αδυνατη με ενα μαυρο σιτροεν c2?

Εκανε πιατσα Σολωνος στο υψος της Μαυρομιχαλη

Ειχε σκτιστο φορεμα και ζαρτιερες

Με πηγες σε ωραια πορνο εποχη...

Ψηλα βουκουρεστιου ηταν και μια αλλη μελαχροινη μιλφ με ενα renault clio ονομα δε θυμαμαι...

Κορμι γυμνασμενο παντως και μαγκακι

OP
OP
Marcus77

Marcus77

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Αυγ 2019
Κριτικές
27
Like
1.537
Πόντοι
1.076
Ωραία ήταν τότε...

xoulios

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2009
Like
17
Πόντοι
0
την Αννα την θυμαται κανεισ εκει στην Σολωνοσ απο τα ωραιοτερα κοματια αυτη την εποχη, αν οχι το καλυτερο, αλλα μετα επεσε στην πρεζα και χαλασε πολυ

escoman

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
297
Πόντοι
26
Εγώ προτιμώ να μη μιλάνε από το να βάζουνε την κασέτα που παίζει στη λαχαναγορά "πω πω τί πούτσα έχεις, έτσι το μουνάκι μου/την πουτάνα σου, αααα οοοο αααα οοο ναι ναι (ρυθμικά)". Αλήθεια γελάω μ'αυτά

Με τη Νικόλ που ήτανε στη τριγγετοαλυσίδα (με την κόκκινη φεράρι) μου'πε σε μια φάση σκίσε μου τη μήτρα και δεν άντεξα της είπα δε φτάνω μέχρι εκεί πάνω. Ήτανε ετοιμόλογη και μου είπε η δική μου μήτρα είναι χαμηλά. Για χαβαλέ είναι αυτά όχι τίποτα άλλο.

fontas.dimi

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2014
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
6
Ψάχνω ότι λέει ο τίτλος. Μου αρέσει δηλ η γυναίκα που τα δίνει όλα και φωνάζει πολύ όταν είναι πάνω στη πράξη.και θέατρο να κάνει δεν με νοιάζει!!!!
Οπως η Μαρίνα η Σέρβα απο την Αλβανία (αλλά έχει πάρει κιλά τελευταί) Η ELis, Alsu Eva απο studio 12, αλλά μου πέφτουν λίγο μακριά.
Δεν με περιράζει, ας είναι και ντέλο ή μασαζ. Προτιμώ studio ή κάτι σε call girl. H Χριστίνα πχ είναι καλή σε αυτό, αλλά θέλω και μια αλλαγή.

Να βρεις γκόμενά τότε φίλε.Η πουτανα όσο καλό κορίτσι κι αν είναι από την αρχή ειναι προκατειλημμένη και δεν σε πάει όσο κι αν χαμογελάει και το παίζει γλυκιά.Απο μέσα της λέει τελείωνε μαλακα και ξεκουμπισου.Αν πέσεις σε καμία που δεν έχει γκόμενο και υπάρχει χημεία μπορεί να κάνει κάτι παραπάνω.Αλλιως δεν παίζει η τέτοια βογγητά είναι πολύ ψεύτικα και ξενέρωμα..Καλύτερα παίξε με τους όρους του παιχνιδιού.Εχε ένα σεβασμό και να μιλάς καλά για να σου φερθεί όσο καλύτερα.Και μην είσαι αγαρπος η πας να γαμησεις με πολύ δύναμη να την πονέσεις γιατί τότε θα σου πει άντε γεια.Απλα καθημερινά..Για αυτό οι πουτάνες σαν βασική ενασχόληση είναι μέχρι τα 20.Μετά πρέπει να μάθεις να ανοιγεσαι και να κάνεις παιχνίδι με κανονικές μη επαγγελματίες..Αλλιώς μια ζωή θα πληρώνεις όχι για να απολαύσεις μια γυναίκα η να εκτονωθεις αλλά στην ουσία για να αποδείκνυεις κάθε φορά στον εαυτό σου ότι μπορείς να γαμησεις και συ..

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
70
Πόντοι
16
Να βρεις γκόμενά τότε φίλε.Η πουτανα όσο καλό κορίτσι κι αν είναι από την αρχή ειναι προκατειλημμένη και δεν σε πάει όσο κι αν χαμογελάει και το παίζει γλυκιά.Απο μέσα της λέει τελείωνε μαλακα και ξεκουμπισου.Αν πέσεις σε καμία που δεν έχει γκόμενο και υπάρχει χημεία μπορεί να κάνει κάτι παραπάνω.Αλλιως δεν παίζει η τέτοια βογγητά είναι πολύ ψεύτικα και ξενέρωμα..Καλύτερα παίξε με τους όρους του παιχνιδιού.Εχε ένα σεβασμό και να μιλάς καλά για να σου φερθεί όσο καλύτερα.Και μην είσαι αγαρπος η πας να γαμησεις με πολύ δύναμη να την πονέσεις γιατί τότε θα σου πει άντε γεια.Απλα καθημερινά..Για αυτό οι πουτάνες σαν βασική ενασχόληση είναι μέχρι τα 20.Μετά πρέπει να μάθεις να ανοιγεσαι και να κάνεις παιχνίδι με κανονικές μη επαγγελματίες..Αλλιώς μια ζωή θα πληρώνεις όχι για να απολαύσεις μια γυναίκα η να εκτονωθεις αλλά στην ουσία για να αποδείκνυεις κάθε φορά στον εαυτό σου ότι μπορείς να γαμησεις και συ..
:hi: :hi: :hi: :hi:

klain

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Αυγ 2008
Κριτικές
35
Like
364
Πόντοι
3.235
Εγώ προτιμώ να μη μιλάνε από το να βάζουνε την κασέτα που παίζει στη λαχαναγορά "πω πω τί πούτσα έχεις, έτσι το μουνάκι μου/την πουτάνα σου, αααα οοοο αααα οοο ναι ναι (ρυθμικά)". Αλήθεια γελάω μ'αυτά

Με τη Νικόλ που ήτανε στη τριγγετοαλυσίδα (με την κόκκινη φεράρι) μου'πε σε μια φάση σκίσε μου τη μήτρα και δεν άντεξα της είπα δε φτάνω μέχρι εκεί πάνω. Ήτανε ετοιμόλογη και μου είπε η δική μου μήτρα είναι χαμηλά. Για χαβαλέ είναι αυτά όχι τίποτα άλλο.
Το ρεπερτοριο ειναι περιορισμενο σε μερικες τυπικες φρασεις. Μετα απο μερικα ραντεβου τα χυσε καυλα μου και γαμια μου μονο θυμηδια προκαλουν.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
42.967
Πόντοι
22.785
:rose: :rose:

Έλενα Χατζή....

Μακράν πολύ μακράν η κυρία..

..number one  :rockon:

OP
OP
Marcus77

Marcus77

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Αυγ 2019
Κριτικές
27
Like
1.537
Πόντοι
1.076
Έχεις δίκιο σε αυτά που λες. Άλλη φάση η δική σου γκομενα. Επίσης κι η χημεία παίζει πολύ βασικό ρόλο..
Με κοπέλα που έχει σταματήσει, είχαμε δέσει και την έπαιρνα συνέχεια. Πάνω από 15/20 φορές. Ας είναι καλά.

Fuckeros

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2017
Κριτικές
5
Like
267
Πόντοι
26
νομίζεις ρε τυπε είναι εύκολο στην σημερον εποχή να βρεις γκομενα.
Έχουν δυσκολέψει οι εποχές.
Οι γκομενες εχουν απαιτήσεις μιλαμε για τις μετριες προς καλές οχι τις άσχημες.
Θα πρέπει ο καθένας να ιδρώσει τη φανέλα για να ρίξει γκόμενα.
Το 90% των γκομενων ζητούν  σύντροφο ομορφο λεφτα κυρος καλη δουλειά να ειναι κοινωνικος χιουμορ με λιγα λόγια ζητουν τον τέλειο και μια μεγαλη ομάδα αντρών είναι εκτός γ αυτο και τα τόσα μπακουρια και λιγουρια.
Ο βανταμ ειχε γράψει κάτι σωστό να μην ασχολούμαστε με τις εξω γκόμενές και να ασχοληθουμε μονο με τον αγοραιο ερωτα,αυτη μπορεί να ειναι η ευκολη λύση για καποιους αλλά είναι σωστή.
Αμπελοφιλοσοφιες πολλοί λένε στην πραξη όμως μεγαλη ομάδα αντρών είναι απελπισμένη.
Απλά με τις ιερόδουλες πρεπει να αισθανθούμε άνετα και να κανουμε αυτα που μας αρέσουν χωρις αναστολές.

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
70
Πόντοι
16
Πονάει πολύ αυτό το ποστ γιατί λέει αλήθειες. Πονάει και μένα, πονάει και τον Φόντα, πονάει και τον Μίτσο που και καλά έβγαλε το tinfoil του. Γενικά πονάει.
η αληθεια παντα ποναει,και ποναει περισσοτερο οταν δεν θες να την παραδεχτεις
πχ εγω τις πουτανες τις εχω μονο για ακραιες περιπτωσεις πχ εχω πανω απο εβδομαδα που δεν εχω γαμησει οποτε ριχνω εναν σε μια και καλα ανεξαρτητη δινω το 50αρι και τελειωνει εκει η υποθεση
ουτε θα κατσω να ψαξω αν γουσταρε ουτε αν ετσι ουτε αν γιουβετσι
ο αλλος που μονο πουτανες γαμαει θα κοιταξει να παραμυθιαστει
η ταδε με γουσταρει,σπαρταρουσε στην αγκαλια μου, την εκανα να χυσει, βογγουσε απο ηδονη κλπ κλπ κλπ
οπως ειπε και ο φωντας "να βρεις γκομενα να γαμας"
τα λοιπα ειναι μπαρμπουτσαλα

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
70
Πόντοι
16
Το 90% των γκομενων ζητούν  σύντροφο ομορφο λεφτα κυρος καλη δουλειά να ειναι κοινωνικος χιουμορ με λιγα λόγια ζητουν τον τέλειο και μια μεγαλη ομάδα αντρών είναι εκτός γ αυτο και τα τόσα μπακουρια και λιγουρια.
Ο βανταμ ειχε γράψει κάτι σωστό να μην ασχολούμαστε με τις εξω γκόμενές και να ασχοληθουμε μονο με τον αγοραιο ερωτα,αυτη μπορεί να ειναι η ευκολη λύση για καποιους αλλά είναι σωστή.
Αμπελοφιλοσοφιες πολλοί λένε στην πραξη όμως μεγαλη ομάδα αντρών είναι απελπισμένη.
Απλά με τις ιερόδουλες πρεπει να αισθανθούμε άνετα και να κανουμε αυτα που μας αρέσουν χωρις αναστολές.
ετσι ειναι αν ετσι πιστευεις

paixnidi_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2017
Like
4.237
Πόντοι
446
οταν πηδουσα τη γυναικα μου σε μπουρδελοξενοδοχειο καβλωνα που την ακουγα να βογγαει κ να λεει βρωμολογα.
οταν μετακομισαμε στο σπιτι μας σε πολυκατοικια κ βογγαγε ελεγα οκ.
οταν μια μερα πανω στο γαμησι φωναξε "ναι θελω πουτσες στον κωλο κ παρτουζες"
της ειπα να το σταματησει σιγα σιγα!  :wanker: :erection: :wanker: :erection:

fontas.dimi

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2014
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
6

Δεν είναι δύσκολο φίλε.Ή δεν είναι τόσο δύσκολο.Αν κάνεις καμάκι του κώλου ή γενικά καμάκι σαν κάτι σφίχτες που την πε΄φτουν σε όποια περναει απλά θα γίνεσαι μαλάκας.Αν θες γκόμενα απλά να είσαι ο εαυτός σου.Δεν θέλει ούτε συγκεκριμένα να πεις ούτε να κάνεις.Επειδή απλά δεν ταιριάζουν όλοι οι άνθρωποι άλλοι στα μάτια της καθεμιάς είναι συμπαθείς και άλλοι όχι.

Δεν είπαμε να ερωτευτείς και να τρελαθείς γιατί αυτό θέλει τύχη και είναι να στη βαρέσει στο πρώτο λεπτό που βλέπει κάποια.Αλλά το να βρεις γκόμενα,απλά τράβα σε στέκια που βγαίνουν κόσμος και γυναικοπαρέες.Να είσαι λίγο αραχτί και όχι να γυρνάς συνέχεια αγχωμένος αριστερά δεξιά και κάνεις μπαμ ότι είσαι απεγνωσμένος.Πιές το ποτό σου και αργα αργα κοίτα διακριτικά τι υπάρχει.Αν κάτι σου αρέσει κοίτα προς το μέρος της και δείξε με διακριτικό τρόπο ότι σου αρέσει.Αν δεν δεις κάτι από πλευράς της όπως νασε κοιτά και κείνη,να ψιλοχαμογελά,να μιλά στο αυτί της φίλεης ενώ σε κοιτάει μην πας να μιλήσεις ή να κάνεις κάτι άλλο γιατίδ εν ενδιαφέρεται.Αλλιώς τηγάνισέ την λίγο και όταν το ηφαίστειο πάει να κεραγεί τότε πήγαινε μίλα.Φυσικά η απόρριψη είναι στο παιχνίδι.Δεν υπάρχει χυλόπιτα.Είναι ανάλογα πως βγαίνει κάτι ή όχι.

Δεν είχα τίποτα μεγάλη επιτυχία με γυναίκες.Στα 38 μου 4 γυναίκες που έκανα αληθινή σχέση και είχα πραγματικό αίσθημα.Έχω περάσει σχεδόν 2 χρόνια χωρίς γυναίκα και γιατί δεν προέκυπτε φάση και ίσως δεν το πολυκυνηγούσα..Έχω κάνει κάτι ψιλοαρπαχτές,έχω κάτι παράνομο με μια τρελιάρα παντρεμένη από Βόρεια Ελλάδα όποτε έρχεται Αθήνα και πηδούσα για λίγο καιρό και μια παλιά συνάδελφο που ήμασταν εγώ τότε φούρνο γνωστού ξενοδοχείου και κείνη τηλεφωνικό κέντρο.Πλέον και δεν με ενθουσιάζουν και δεν με τρελαίνουν γκόμενες και καταστάσεις.Γνωρίζω όταν μπορώ σε φάση του στυλ να περάσω καλά,να σπάσει η ρουτίνα αλλά δεν γουστάρω σχέση.Έχω κάμπως μπουχτίσει και γιατί μου έχουν συμβεί πολλές μαλακίες οπότε είμαι προκατηλλημένος ότι απαξ και ξεκινήσω σχέση κάποια χοντρή μαλακια θα γίνει

malone

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2005
Like
221
Πόντοι
21
Ρε παλι τα ιδια αρχισατε...Ωραια σεβαστη η γνωμη σας αλλα γαμω την τρελλα μου ειστε σ ενα site που το 99% εδω μεσα εδω κ 15 χρονια ασχολειται με τον αγοραιο ερωτα κ τις ιεροδουλες ειτε ειναι πιτσιρικας ειτε ειναι παππους..Αφου δεν γουσταρετε κ εσεις γαματε αβερτα κ κανετε σχεσεις μαγκια σας αλλα ΠΑΡΤΕ ΡΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ απο δω μεσα κ τραβατε να το παιξετε ιστορια στα μπαζα που κυνηγατε εξω κ σας ψηνουν το ψαρι στα χειλη κ οχι σε μας εδω μεσα...Που θα μας πειτε οτι μετα τα 20 δεν πρεπει να πηγαινουμε με ιεροδουλες..Εδω στο bourdela λετε τετοιες μαλακιες νουμερα ε νουμερα

STAVROS6969

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2015
Like
543
Πόντοι
36
Ρε παλι τα ιδια αρχισατε...Ωραια σεβαστη η γνωμη σας αλλα γαμω την τρελλα μου ειστε σ ενα site που το 99% εδω μεσα εδω κ 15 χρονια ασχολειται με τον αγοραιο ερωτα κ τις ιεροδουλες ειτε ειναι πιτσιρικας ειτε ειναι παππους..Αφου δεν γουσταρετε κ εσεις γαματε αβερτα κ κανετε σχεσεις μαγκια σας αλλα ΠΑΡΤΕ ΡΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ απο δω μεσα κ τραβατε να το παιξετε ιστορια στα μπαζα που κυνηγατε εξω κ σας ψηνουν το ψαρι στα χειλη κ οχι σε μας εδω μεσα...Που θα μας πειτε οτι μετα τα 20 δεν πρεπει να πηγαινουμε με ιεροδουλες..Εδω στο bourdela λετε τετοιες μαλακιες νουμερα ε νουμερα
:kneel: :kneel:

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.352
Πόντοι
4.746
Το 90% των γκομενων ζητούν  σύντροφο ομορφο λεφτα κυρος καλη δουλειά να ειναι κοινωνικος χιουμορ με λιγα λόγια ζητουν τον τέλειο και μια μεγαλη ομάδα αντρών είναι εκτός γ αυτο και τα τόσα μπακουρια και λιγουρια.
Οταν δεχεται απο κοριτσακι πλυση εγκεφαλου η μεση ελληνιδα, δηλαδη- βρες εναν μ@λακα να ακουμπισεις τα προβληματα σου επανω του, για να σε ταιζει ισοβια, -και το (μην σε πουν πουτανα) - τι περιμενεις; Το θεμα ομως ειναι οτι βρισκουν θυματα-ειλωτες και ετσι η κατασταση διαιωνιζεται. Αν δεν εβρισκαν.. θα ειχαν πεσει και οι απαιτησεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom