Νέα

Ιερόδουλες και μεγάλωμα παιδιών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Dawn
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Έχετε σκευτεί ποτέ πως ζούνε παιδία που η μητέρα τους κάνει τη συγκεκριμένη δουλεία; Εγώ δεν μπορώ να το φανταστώ. Αφενώς μέν θα έχουν κάποιες οικονομικές ανέσεις, αφετέρου δε, ίσως αισθάνονται άσχημα ή ντροπή για την μητέρα τους και να αναγκάζονται να κρύβουν κάποια πράγματα. Οποιος έχει προσωπική εμπειρία ή γνωρίζει κάτι ας το μοιραστεί μαζί μας.  :grin:

Επισκέπτης
τι πουτσοθεματα ανοιγετε συνεχεια ρε μαλακες...ελεος...
Και νομιζω ελαχιστες οι πορνες με παιδια.Και ενοειται οτι ειναι δυσκολο...Το ισως να αισθανονται ασχημα μου αρεσε για την πουτανα μανα τους :uglystupid:
Οχι το λενε καμαρωτα και στο σχολειο και προτεινουν και στους συμμαθητες τους το μπουρδελο που δουλευει η μανα τους.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ναι ρε συ συμφωνω με τον whitey.απο τοτε που φερνουν μικρες πουτανες απο εξω εξελιπε το φαινομενο αν ποτε υπηρχε της πουτανας με παιδι και λοιπα συμπαραμαρτουντα βλεπε ταινιες της κλακ φιλμς...αμαρτησα για το παιδι μου...οι περισσοτερες ειναι μικρες και δεν εχουν παιδια και τετοια...καναν γκομενο ισως νταβα...μονο...αλλα κιαυτες που δουλευουν χρονια ψιλοκατεστραμμενες ειναι στα προσωπικα και μονες οι πιο πολλες...

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Οχι το λενε καμαρωτα και στο σχολειο και προτεινουν και στους συμμαθητες τους το μπουρδελο που δουλευει η μανα τους.
καλόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

Επισκέπτης
τι πουτσοθεματα ανοιγετε συνεχεια ρε μαλακες...ελεος...
Και νομιζω ελαχιστες οι πορνες με παιδια.

Αἱ πλεῖσται ἱερόδουλαι ἔχουν τεκνοποιήσει. Ἑν Ἀνατολικῇ Εύρώπῃ τὸ ἄνω φράγμα τῆς (πρώτης) τεκνοποιΐας εἶναι τὰ 25 ἔτη.

Επισκέπτης
Ἐννοεῑται ὅτι τὸ αἴσθημα δὲν χρησιμοποιεῖ προφυλακτικόν.

opelastra

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Εγω γνωριζω καποιες οι οποιες εχουν παιδι αλλα το εχουν στη χωρα τους με τους γονεις της.

casteliano

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2009
Κριτικές
22
Like
0
Πόντοι
11
Εγω γνωριζω καποιες οι οποιες εχουν παιδι αλλα το εχουν στη χωρα τους με τους γονεις της.

και απλα εισπρατουν τα χοντρα εμβασματα νομίζοντας οτι η μαμα στο ελλαντα ειναι το λιγοτερο διευθηντρια :2funny:

Επισκέπτης
Θα ημουν περηφανος αν η μανα μου ητανε πορνη. Οταν λεμε οτι σεβομαστε και τιμαμε τις πορνες, εννοουμε οτι δεν θα μας πειραζε αν ητανε πορνη και η μανα μας, η κορη μας, η αδερφη μας. Και κατι αλλο: αν καποιος βλεπει υποτιμητικα τις πορνες, ποτε δεν προκειται να περασει καλα μαζι τους. Σεβαστειτε τις πραγματικα αν θελετε να σας σεβαστουν. Εγω τις πορνες τις βαζω πιο ψηλα απο τις υπολοιπες, μακαρι ολες να ητανε πορνες!

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Καλημέρα,

έτυχε να τα έχω για κάποιο διάστημα,με μια κοπέλα που η μάνα της δούλευε ως βίζιτα.Τόσο η κοπέλα όσο και η μάνα της ήταν πραγματικά κουκλάρες.Η κοπέλα ήταν πολύ καλή και σεμνή,μορφωμένη ενώ όταν εγώ τη γνώρισα ήταν 23χρ.και είχε πάει μόνο με 2 άντρες που είχε κάνει και σχέση μακροχρόνια. Μου αποκάλυψε η ίδια για τη μητέρα της, πως ήταν βίζιτα πιο παλιά και πως εκείνο το καιρό είχε σταματήσει να εκδίδεται μόνιμα.Ζούσαν οι 2 τους στη Κηφισιά σε ένα σπίτι "Παλάτι" με αμάξια, υπηρεσία,κηπουρούς κ.λ.π.Πήγα μια φορά απο κεί και η μητέρα της μου φέρθηκε πολύ καλά σα να ήταν μια κανονική κυρία(χωρίς δείγμα πουτανιάς ή κάτι άλλο).Η κοπέλα αυτή μεγάλωσε μέσα στα πλούτη,μορφώθηκε και έγινε μια πολύ καλή κοπέλα,που μάλιστα δουλεύει και ως δασκάλα τώρα.Κάποιες φορές παρολ'αυτά είχα παρατηρήσει πως την έπιαναν τα ψυχολογικά της όταν μου μιλούσε για τη μητέρα της,καθώς απ ότι μου λεγε είχει γνωρίσει το ρατσισμό.

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Θα ημουν περηφανος αν η μανα μου ητανε πορνη. Οταν λεμε οτι σεβομαστε και τιμαμε τις πορνες, εννοουμε οτι δεν θα μας πειραζε αν ητανε πορνη και η μανα μας, η κορη μας, η αδερφη μας. Και κατι αλλο: αν καποιος βλεπει υποτιμητικα τις πορνες, ποτε δεν προκειται να περασει καλα μαζι τους. Σεβαστειτε τις πραγματικα αν θελετε να σας σεβαστουν. Εγω τις πορνες τις βαζω πιο ψηλα απο τις υπολοιπες, μακαρι ολες να ητανε πορνες!

έχω την εντύπωση πως άλλο είναι να σέβεσαι τις ιερόδουλες, όπως οφείλεις για κάθε συνάνθρωπο σου που θα πρέπει να τον κρίνεις από τον χαρακτήρα του (αν και είναι δύσκολο να κρίνεις άνθρωπο αντικειμενικά) και άλλο να εύχεσαι η μάνα σου να είναι ιερόδουλη. η υπερβολή δεν θα εκμαιεύσει σωστή νοοτροπία.

SEX_PYR

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Είμαι σίγουρος πως στο site μπαίνουν η Στεφανίδου και η Λαμπίρη. Δεν πίστεύω ότι άλλος θα μπορούσε να ανοίξει τέτοιο θέμα. Τατιάνα??? :o :o :o

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom