Επισκέπτης
Aλλο πραμα εγραψε ο Παπαζολης...ποτέ στα 28+ χρόνια της επαγγελματικής μου πορείας δεν κατέλαβα έμμισθη θέση στο δημόσιο... ΠΟΤΕ...
Aλλο πραμα εγραψε ο Παπαζολης...ποτέ στα 28+ χρόνια της επαγγελματικής μου πορείας δεν κατέλαβα έμμισθη θέση στο δημόσιο... ΠΟΤΕ...
Και αυτό σε καθιστά καθαρό κ αδιάφθορο ε;;;
Ο ιδιωτικός τομέας άλλωστε Ελλάδα είναι άψογος κ μόνο στο δημόσιο γίνονται οι βρωμιές...
Μπορω να πω οτι ηταν η παρεμβαση που ελειπε.Καλά κάνανε και τα βγάλανε εξω, καλά κάνανε και τα απέκτησαν. Τι μας νοιάζει η λίστα λαγκάρντ? Ολοι οι Έλληνες να βγάλουν τα λεφτά τους εξω και να καταρρεύσει το σύμπαν εδω μεσα.
Aλλο πραμα εγραψε ο Παπαζολης...
Ε κλασσικά κάνει τον μαλάκα(όχι πως δεν είναι,άλλη με άλλη έννοια).Aλλο πραμα εγραψε ο Παπαζολης...
Τουλαχιστον τον μισθο σου,ε?Γιατι(ξανα)αλλο πραμα εγραψε ο Παπαζολης...τουλάχιστον τον μισθό μου τον έδινε ο εργοδότης μου και όχι ο έλληνας φορολογούμενος...
ποτέ στα 28+ χρόνια της επαγγελματικής μου πορείας δεν κατέλαβα έμμισθη θέση στο δημόσιο... ΠΟΤΕ...
Και στον ιδιωτικό τομέα αν κάνεις καλές πίπες στα αφεντικά διορίζεσαι κ δεν προσλαμβάνεσαι,κανένα λάθος δεν έκανα στην διατύπωση.ο παπαζόλης ρώτησε αν διορίστηκα αξιοκρατικά... και η απάντηση μου είναι ότι ουδέποτε διορίστηκα
υγ.. διορίζεσαι στο δημόσιο... στον ιδιωτικό τομέα προσλαμβάνεσαι...
Oύτε ο Μπέος κατέλαβε ποτέ έμμισθη θέση στο δημόσιο.........ΠΟΤΕ..
Τα γκαφρα που έφαγε όμως με τα στημένα το δημόσιο τα πληρώνει..
Α στο διάολο!!!και πάλι λάθος... δεν τα πληρώνει τα του Μπέου το δημόσιο... οι παίκτες του στοιχήματος τα πληρώσανε...
τουλάχιστον τον μισθό μου τον έδινε ο εργοδότης μου και όχι ο έλληνας φορολογούμενος...
Και στον ιδιωτικό τομέα αν κάνεις καλές πίπες στα αφεντικά διορίζεσαι κ δεν προσλαμβάνεσαι,κανένα λάθος δεν έκανα στην διατύπωση.
και πάλι λάθος... δεν τα πληρώνει τα του Μπέου το δημόσιο... οι παίκτες του στοιχήματος τα πληρώσανε...
Σε αυτά εσύ είσαι μανούλα,δεν είναι τυχαίο το:''πουστόγερος''.κάνε λοιπόν πίπες να δούμε αν θα διορισθείς αφού διαμαρτύρεσαι ότι δεν βρίσκεις δουλειά...
δεν σου έκανε η σοβαρότητα του Ράλλη?
Τα οποία χρήματα, αν δεν τα κέρδιζε ο Μπέος με τον τρόπο που τα κέρδισε θα επέστρεφαν στους παίκτες του στοιχήματος??
Μην παρασυρεσαι...Ρίχτε μου ένα μπαν ΤΩΡΑ..
Τελείωσες για απόψε ''αδέκαστε'',να κλείσουμε ταμείο;αν δεν κέρδιζε ο πανπαπαριακός που έστησε ο μπέος θα κέρδιζε ο παναρχιδιακός... κάποιοι που είχαν παίξει παναρχιδιακό θα παίρναν το χρήμα... τώρα; το πήραν λίγοι που παίξανε πανπαπαριακό ... το δημόσιο πήρε το μερίδιο του...