Νέα

Ιδού η λίστα Λαγκάρντ!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kompe
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 51K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Έλα που δεν ξέρεις...

γιατί πρέπει να ξέρω??

μια ζωή μισθωτός είμαι και το εισόδημα μου φορολογείται στην πηγή...

όπως επίσης και καποιοι τόκοι που εισπράτω στην πηγή φορολογούνται...

και έξω που δούλεψα τα λεφτά φορολογηθήκανε στην χώρα που δούλεψα...

αα ναι και τα έσοδα που είχα από το χρηματιστήριο την χρυσή περίοδο τα δηλωνα κανονικά και με τον νόμο (για αυτά δεν υπήρχε φορολογική υποχρέωση)...

δουλειές με το δημόσιο δεν έκανα, στο δημόσιο δεν δούλεψα ποτέ γιατί πρέπει να ξέρω αν είναι προιόντα φοροδιαφυγής???

ούτε δικηγόρος είμαι να δηλώνω μόνο το παράβολο, ούτε βιοτέχνης, ούτε βιομήχανος, ούτε ελέυθερος επαγγελματίας να μην κόβω αποδείξεις, ούτε πράκτορας λαχείων ή προποτζής να κάνω κομπίνες με πωλήσεις κερδισμένων λαχείων και δελτίων στοιχήματος σε φοροφυγάδες...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ρε χαζούλιακα δεν είπαμε η δεύτερη φορά είναι φάρσα;

Νομίζεις πως ο ΑΓΠ ήταν κανένας πολιτικός της σειράς, επιπεδου Αλέξη (ή και Σαμαρά;)
Ο άνθρωπος ήταν ο πιο έξυπνος πολιτικός που υπήρξε στην Ελλάδα EVER και ταυτόχρονα ο πιο αλήτης, αμοραλιστής και απατεώνας.

Η σχέση του με τους ψηφοφόρους ήταν σχέση "ερωτική", σχέση καψούρας!
Πως είσαι καψούρης με μια γκόμενα που ξέρεις πως είναι σκάρτη, σε κοροϊδεύει κλπ, αλλά συνεχίζει να είσαι καψούρης;
Κάτι τέτοιο συνέβαινε και με τον μακαρίτη!
Δηλαδή όσοι δεν ψήφισαν ποτέ Αντρέα ήταν ψηφοφόροι ομοφυλόφιλοι ε;;;

Πόσες μαλακίες μπορείτε να γράψετε για να δικαιολογηθείτε ρε γμτ...πόσες.... :headbang:

Πείτε: α)Ήμουν μαλάκας κ με γέλασε ο Ανδρέας, β)Είμαι λαμόγιο γι'αυτό στήριξα Ανδρέα.

Επισκέπτης
Κάτι τέτοιο συνέβαινε και με τον μακαρίτη!

Ας αφοδεύσουμε ευλαβικά στο μνήμα του ...

:shit::shit::shit::shit::shit::shit::shit::shit::shit::shit::shit::shit::shit::shit::shit::shit:
tafos_andreapapandreou.jpg

Επισκέπτης
γιατί πρέπει να ξέρω??

Aλλα μας ελεγες προηγουμενως...
54.000 είναι σε αυτήν την λίστα... που βγάλανε πάνω από 150.000 ευρώ.. αμα κατεβάσουνε και το όριο σε 50.000 θα φτάσουν κανένα μύριο...

και αμα κάνουν έλεγχο εισοδημάτων θα δούμε κάτι αγρότες με 1000 ευρώ ετήσιο εισόδημα και αποστολές χρημάτων στο εξωτερικό κανένα μύριο, αλβανά χωρίς εισόδημα και αποστολες χρημάτων πεντακοσαριές χιλιάδες, συνδικαλισταριά με εισόδημα δυο χιλιάρικα τον μήνα και αποστολές χρημάτων κανα δυό μύρια κοκ...

ασε δε τα πακιστανά και τα αφγανά με αποστολές καμμιά τριανταριά χιλιαρικα έκαστον..
κάτσε να δούμε και το περιεχόμενο της λίστας αυτής και τα επαγγέλματα και τις ιδιότητες όσων την απαρτίζουν και να δείς γέλιο που έχει να πέσει.. και μιλάμε για 150.000 ευρώ και πάνω τα τελευταία τρία χρόνια...  ;)

πληροφοριακά είμαι και εγώ μέσα...  ;)
Συ ειπας οτι δεν δικαιολογουνται τετοια σκηνικα με εναν απλο μισθο...
Ρίχτε μου ένα μπαν ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ ΜΟΥ!!
Ρε μην παρασυρεσαι λεμε!

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
γιατί πρέπει να ξέρω??

αα ναι και τα έσοδα που είχα από το χρηματιστήριο την χρυσή περίοδο τα δηλωνα κανονικά και με τον νόμο (για αυτά δεν υπήρχε φορολογική υποχρέωση)...

δουλειές με το δημόσιο δεν έκανα, στο δημόσιο δεν δούλεψα ποτέ γιατί πρέπει να ξέρω αν είναι προιόντα φοροδιαφυγής???

ούτε δικηγόρος είμαι να δηλώνω μόνο το παράβολο, ούτε βιοτέχνης, ούτε βιομήχανος, ούτε ελέυθερος επαγγελματίας να μην κόβω αποδείξεις, ούτε πράκτορας λαχείων ή προποτζής να κάνω κομπίνες με πωλήσεις κερδισμένων λαχείων και δελτίων στοιχήματος σε φοροφυγάδες...
191172-arsenios.jpg

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
γιατί πρέπει να ξέρω??

εχεις καταλαβει τι εννοει ο νατσος? γιατι εγω οχι

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Aλλα μας ελεγες προηγουμενως...Συ ειπας οτι δεν δικαιολογουνται τετοια σκηνικα με εναν απλο μισθο...

αυτό τα λέει όλα...

απλό μισθό.. γιατι υπάρχουν απλοί μισθοί, καλοί μισθοί, καλύτεροι μισθοί και άριστοι μισθοί...

όπως αντίστοιχα υπάρχουν και απλοί μισθοί, μέτριοι μισθοί, κακοί μισθοί και μισθοί πείνας...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.799
Πόντοι
1.206
Εχουν μεγάλες διαφορές όμως,με βασική το ότι ο Τσίπρας δεν είναι απατεώνας,ούτε ανήθικος!

Ακριβώς αυτό. Προσπαθεί να κάνει κάτι που δεν του βγαίνει.

Βάλε πως υπολείπεται πολύ σε μυαλό από τον παπατζή, συν το ότι στο μεταξύ ο κόσμος δεν "τσιμπάει" εύκολα και καταλήγουμε στο γιατί ο Άλεξ δεν θα γίνει ποτέ Αντρέας.

Δεν θα του το ευχόμουν του παιδιού. Αυτός όμως λίγο σαν να δείχνει πως το προσπαθεί. ;)

Επισκέπτης
Ακριβώς αυτό. Προσπαθεί να κάνει κάτι που δεν του βγαίνει.

Βάλε πως υπολείπεται πολύ σε μυαλό από τον παπατζή, συν το ότι στο μεταξύ ο κόσμος δεν "τσιμπάει" εύκολα και καταλήγουμε στο γιατί ο Άλεξ δεν θα γίνει ποτέ Αντρέας.

Δεν θα του το ευχόμουν του παιδιού. Αυτός όμως λίγο σαν να δείχνει πως το προσπαθεί. ;)

Εγώ του εύχομαι να γίνει Λάργκο Καμπαλέρο ή Αλλιέντε ....

Επισκέπτης
γιατί πρέπει να ξέρω??

Μαλάκα ζίροου, αν δε με μπανάρεις τώρα ΘΑ ΧΕΣΤΟΥΜΕ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ..

Επισκέπτης
απλό μισθό.. γιατι υπάρχουν απλοί μισθοί, καλοί μισθοί, καλύτεροι μισθοί και άριστοι μισθοί...

όπως αντίστοιχα υπάρχουν και απλοί μισθοί, μέτριοι μισθοί, κακοί μισθοί και μισθοί πείνας...
Αλλο αυτο,αλλο το τι εγραψες...
κάτσε να δούμε και το περιεχόμενο της λίστας αυτής και τα επαγγέλματα και τις ιδιότητες όσων την απαρτίζουν και να δείς γέλιο που έχει να πέσει.. και μιλάμε για 150.000 ευρώ και πάνω τα τελευταία τρία χρόνια...  ;)

πληροφοριακά είμαι και εγώ μέσα...  ;)

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
658
Πόντοι
146
Νέες δηλώσεις του κοινωνικού αγωνιστή (σε δεύτερο πλάνο η ΣΥΡΙΖΑια αλληλέγγυα Δούρου) ...

Ναι την χαιρόσαστε την δημοσιογραφάρα οι προοδευτικοί και κοπτόμενοι για κοινωνικές ελευθερίες και ανθρώπινα δικαιώματα - μπάτσος, εισαγγελέας, δικαστής σε οικονομική συσκευασία ο "ανεξάρτητος" δημοσιογράφος τα κάνει όλα και συμφέρει ...

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Νέες δηλώσεις του κοινωνικού αγωνιστή (σε δεύτερο πλάνο η ΣΥΡΙΖΑια αλληλέγγυα Δούρου) ...

Ναι την χαιρόσαστε την δημοσιογραφάρα οι προοδευτικοί και κοπτόμενοι για κοινωνικές ελευθερίες και ανθρώπινα δικαιώματα - μπάτσος, εισαγγελέας, δικαστής σε οικονομική συσκευασία ο "ανεξάρτητος" δημοσιογράφος τα κάνει όλα και συμφέρει ...

2 γεγονότα για τον εν λόγω κύριο

1. δεν στέριωσε πο΄τε σε κανάλι γιατι οι εκπομπες του ηταν για τον πουτσο καβαλα..

2. αμεσως μαζι με τ αλλα αθεα φασισταρια ετρεξε να προβληθει με το θεμα που δημιουργηθηκε με τον γεροντα παισιο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom