tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
για το 99% ρων κομματικων στρατων λεγαμε ,,,
ο αλεξης θα ειναι πρωθυπουργος σε λιγο καιρο κοιτα να το χωνεψεις
Για τον Τσακαλώτο θα μας πεις??
Στα παπάρια του(που δεν έχει αλλά τρόπος του λέγειν),θα πάει εξωτερικό να βρει το χρήμα του κ να ψοφήσει κοντά του.στα παπάρια μου... ας ανέβει και αυτός να δούμε πόσο καιρό θα καθήσει... (δεν τον κόβω παραπάνω από 20 μέρες θα την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια)...
και το κυριώτερο τι θα κάνει (αν κάνει τίποτε διαφορετικό δηλαδή)...
ριγμένος και αυτός από το σύστημα εξελέγει καθηγητ΄ς στο οικονομικό πανεπιστήμιο το 93...
αυτός και αν είναι μέλος κομματικού στρατού...
Στα παπάρια του(που δεν έχει αλλά τρόπος του λέγειν),θα πάει εξωτερικό να βρει το χρήμα του κ να ψοφήσει κοντά του.
Τι?
Αυτό ήταν όλο??
Έχεις κάτι πιο συγκεκριμένο ή απλά κάτι ήθελες να πεις??
εγω δεν τον πιστευω τον τραμου, μπατιρακι τον κοβωΣτα παπάρια του(που δεν έχει αλλά τρόπος του λέγειν),θα πάει εξωτερικό να βρει το χρήμα του κ να ψοφήσει κοντά του.
Ρε εδώ έγιναν σύμβολα της Αντίστασης ο Λαζόπουλος και ο Κραουνάκης, ο Τσακαλώτος θα κώλωνε;
![]()
Εδώ θα έχει πούτσα κ ξύλο και είσαι από τους πρώτους της λίστας,ως γέρος κ πούστης δεν θα ρισκάρεις να μείνεις.γιατί έχεις την εντύπωση πως δεν θα μπορώ να το τρώω εδώ με την ησυχία μου ???
μάλιστα αν κάνει και καμμιά παραριά ο αλέξης περί δραχμής θα είμαι και εθνικός ευεργέτης επειδή θα δραχμοποιώ συνάλλαγμα και θα ψωνίζω και αφορολόγητα όπως τις παλιές εποχές της δραχμής...
απλά ότι ουδείς αγνωμονέστερος των ευεργετηθέντων...
Από την κυβέρνηση του Σύριζα φαντάζομαι όλα αυτά....έτσι;;;Ρε εδώ έγιναν σύμβολα της Αντίστασης ο Λαζόπουλος και ο Κραουνάκης, ο Τσακαλώτος θα κώλωνε;
![]()
Εδώ θα έχει πούτσα κ ξύλο και είσαι από τους πρώτους της λίστας,ως γέρος κ πούστης δεν θα ρισκάρεις να μείνεις.
απλά ότι ουδείς αγνωμονέστερος των ευεργετηθέντων...
Από την κυβέρνηση του Σύριζα φαντάζομαι όλα αυτά....έτσι;;;
αμ ο Δραγασάκης?? οικονομικός σύμβουλος στον Οργανισμό Ανσυγκρότησης Επιχειρήσεων επί Αντρέα...
Υπάρχουν κ άλλοι που μπορούν να σου ρίξουν παλούκι στον κώλο εκτός από τον Σύριζα...εσένα κ κάθε ''ηθικού'' κ ''άμεμπτου'' με τον παρά στο εξωτερικό.καλά.. θα σκίσεις κανένα καλτσόν εσύ... τα ίδια λέγανε και οι πασόκοι όταν το 81 βγήκε ο παπαντρέας ...
και μόλις βγήκς σε μια βδομάδα άλλαξε σκοπό...