Νέα

Ιδού η λίστα Λαγκάρντ!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kompe
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 51K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Αθώοι Φορολογικών, και άλλων, παραβάσεων ...
Τοτε ποιο ειναι το προβλημα σου?Αν μη τι αλλο η δημοσιευση της λιστας τους δινει την ευκαιρια να ξεπλυνουν το ονομα τους,αντι να σερνονται οι υποψιες οπως γινοταν με τους χειρισμους Βενιζελου κλπ.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Kαι φυσικα για την ταμπακιερα τα μανοτζημεροειδη κουβεντα. Οριστε η λιστα ξεκιναμε τον ελεγχο .Που τα βρηκες και αν τα δηλωσες στην εφορια. Ας ξεκινησουμε απο αυτα και μετα παμε σε εξωτικες λυσεις δημευσεων και αναδιανομης...

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Στα ριπαπα μας πως τα κανε τι τα κανε κλπ κλπ. γκεημ οβερ τωρα.
Αυτος που εχει θα δοσει σε αυτον που δεν εχει. Δημευση και λαικη κυβερνση? Πες το οπως θες. Η ουσια ειναι μια.
Εδω χανει το νοημα της το νομιμο το παρανομο το δικαιο , το αδικο. Δικαιο ειναι η επιβιωση της κοινωνιας και των μελων της.
Αν ο αλλος εχει 5 σπιτια και φαι να φανε και τα τρισεγγονα του , του σκασμου, δε χανει τιποτα. Ας του δημευτει και κατι.
Καλυτερα να χασει ο ενας τις βιλες τα κοτερα και τις κοκες για να εχουν πολλοι ενα πιατο φαι.
αυτον τον ρωτησες? :2funny:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Με τις υγείες σας προοδευτικοί δημοκράτες του κώλου ...

Μπερδεύεσαι, και μάλιστα πολύ, για τους εξής λόγους.

1. Δεν υπάρχει τεκμήριο αθωότητας γιατί δεν υπάρχει κατηγορία. Ο δημοσιογράφος είπε "αυτό είναι το περιεχόμενο της λίστας Λαγκάρντ" δεν είπε "αυτοί είναι φοροφυγάδες, κλέφτες, ναρκέμποροι οτιδήποτε". Συνεπώς είναι παντελώς άσχετες οι δύο περιπτώσεις.

2. Φυσικά και η δημοσίευση της είναι προσωπικό δεδομένο. Αλλά και η ύπαρξη της αντιβαίνει στο τραπεζικό απόρρητο - αυτό όμως δεν εμπόδισε κανένα από τα κράτη που την πήραν να την αξιοποιήσουν και να εισπράξουν. Κανείς δεν ασχολήθηκε ιδιαίτερα με το πως την βρήκαν - αν και είναι γνωστό.

Επίσης, τι ακριβώς εξυπηρετεί η προστασία των προσωπικών δεδομένων; Σε μια χώρα του μνημονίου, που έχουν καταπατηθεί όλα τα συνταγματικά δικαιώματα με μειώσεις μισθών/συντάξεων (ιδιοκτησία), εργασιακών σχέσεων (εργασία) ακόμα και του συνέρχεσθαι με την επίσκεψη της επικυριάρχου (με βάση μάλιστα χουντικό νόμο) πόσο ξεφτίλας υποκριτής μπορείς να είσαι για να κάνεις λόγο για προσωπικά δεδομένα;

3. Διάβασε για να δεις πως το βλέπουν οι ξένοι το θέμα, και αν τελικά έχει κερδίσει ή έχει χάσει ο Βαξεβάνης.
(τον κόβω για υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές)

4. CF, συμφωνώ μαζί σου. Ο Τατσόπουλος έκανε επιτέλους ένα καλό σχόλιο επ' αυτού: το πλοίο έχει μπατάρει και με την μαλακία που δέρνει κάποιους, θα καούν και τα χλωρά μαζί.

Επισκέπτης
Τρίχες. Ο βαξεβάνης ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ, ΔΕΝ παραθέτει απλά γεγονότα, ούτε αναλύει επιστημονικά πραγματικά περιστατικά. Το τι επιλέγει συνεπώς να αναδείξει και το τι όχι, έχει άμεση σχέση με την κρυφή ΣΥΡΙΖΑίικη πολιτική ατζέντα του ... Παπαγαλάκι επιπέδου ...
Πολυ σωστα,αλλα επισης"το τι επιλεγει να αναδειξει και τι οχι"το καθε μανοτζημεροειδες σα και σενα εχει αμεση σχεση με την δικια του πολιτικη ατζεντα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Τοτε ποιο ειναι το προβλημα σου?Αν μη τι αλλο η δημοσιευση της λιστας τους δινει την ευκαιρια να ξεπλυνουν το ονομα τους,αντι να σερνονται οι υποψιες οπως γινοταν με τους χειρισμους Βενιζελου κλπ.

Ε τωρα και συ ανθρωπου με υποληψη στην κοινωνια και ΙΚΑΝΟΤΕΡΟΙ απο μας τους μαλακες που για αυτο εκαναν χρημα... να κηλιδωνεται ετσι η τιμη τους... απαπαπαπα

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Προφανώς κάποια θα βγήκαν. Γι' αυτό και η επίσημη λίστα είναι σε στικάκι και όχι σε σιντί.
Μπαίνεις, βγάζεις σαν κύριος, βγαίνεις.

Λες να παίζει και κανας Μπακατσέλος στη λίστα , γι'αυτό ...ξεχάστηκε στο γραφείο της γραμματέως του Τούρκογλου και έγινε το ράβε ξήλωνε ?

whistling.gif

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
αυτον τον ρωτησες? :2funny:

oχι βεβαια και δε προκειται. Δηλαδη στη Λιβυη τον κανταφι τον ρωτησανε πριν του χωσουν τη λογχη στον κολο? Τον τσαουσεσκου τον ρωτησανε πριν τον σωριασουν κατω σα σκυλι?

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
658
Πόντοι
146

Ρε φίλε κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις ή είσαι παντελώς βλάξ?

Αν υπαινιχθώ στο περιοδικό μου ότι είσαι αδερφή κραγμένη και παιδεραστής επειδή ο ρεπόρτερ μου σε είδε με ύποπτο φούξια αθλητικό σορτσάκι να κάνεις τζόκινγκ κοντά σε παιδική χαρά, θα πρέπει να μου πείς ευχαριστώ για το ότι με το άρθρο μου σου δίνω την δυνατότητα να αποδείξεις ότι δεν είσαι εκείνα τα οποία σου καταλογίζω?

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
oχι βεβαια και δε προκειται. Δηλαδη στη Λιβυη τον κανταφι τον ρωτησανε πριν του χωσουν τη λογχη στον κολο? Τον τσαουσεσκου τον ρωτησανε πριν τον σωριασουν κατω σα σκυλι?
ναι αλλα εδω ειμαστε ελλαδα :grin:

Επισκέπτης
Αν υπαινιχθώ στο περιοδικό μου ότι είσαι αδερφή κραγμένη και παιδεραστής επειδή ο ρεπόρτερ μου σε είδε με ύποπτο φούξια αθλητικό σορτσάκι να κάνεις τζόκινγκ κοντά σε παιδική χαρά, θα πρέπει να μου πείς ευχαριστώ για το ότι με το άρθρο μου σου δίνω την δυνατότητα να αποδείξεις ότι δεν είσαι εκείνα τα οποία σου καταλογίζω?
Υπαινιχθηκε ο Βαξεβανης οτι οι τυποι στη λιστα ειναι πχ ενοχοι παραβασεων κλπ.?Δε νομιζω...

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Λες να παίζει και κανας Μπακατσέλος στη λίστα , γι'αυτό ...ξεχάστηκε στο γραφείο της γραμματέως του Τούρκογλου και έγινε το ράβε ξήλωνε ?

whistling.gif

Τύπε μου, τι να σου πω, δεν ξέρω. Ο συγχωρεμένος ο πεθερός απ' ότι ξέρω, το φύσαγε το παραδάκι, οπότε δεν είναι απίθανο να ήταν στην λίστα.

Γενικά πάντως, τα χρόνια του μνημονίου, δύο πολιτικές συμπεριφορές δεν έχω καταλάβει: γιατί ανέλαβε το ΥΠΟΙΚ ο μπένι τουρκόγλου και γιατί έκανε την κωλοτούμπα ο πιτσαδόρος. Ατάκες περί πράξεων ευθύνης είναι φυσικά για ανεγκέφαλους μνη.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
Εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα και με το κράτος απέναντί μας , επαναλαμβάνω ΑΠΕΝΑΝΤΙ μας , ας υιοθετηθούν  guerilla μέθοδοι , δεν είναι κακό .  Θα υπάρξουν απώλειες και θα διασυρθούν κάποιοι αθώοι , δεν πειράζει .

για τους αθώους δεν εχεις δίκιο...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ρε φίλε κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις ή είσαι παντελώς βλάξ?

αν γραψει σκετα και αληθευει οτι σε ειδε με φουξια αθλητικο σορτσακι τι ειναι?  :think:

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
658
Πόντοι
146
Μπερδεύεσαι, και μάλιστα πολύ, για τους εξής λόγους.

1. Δεν υπάρχει τεκμήριο αθωότητας γιατί δεν υπάρχει κατηγορία. Ο δημοσιογράφος είπε "αυτό είναι το περιεχόμενο της λίστας Λαγκάρντ" δεν είπε "αυτοί είναι φοροφυγάδες, κλέφτες, ναρκέμποροι οτιδήποτε". Συνεπώς είναι παντελώς άσχετες οι δύο περιπτώσεις.

2. Φυσικά και η δημοσίευση της είναι προσωπικό δεδομένο. Αλλά και η ύπαρξη της αντιβαίνει στο τραπεζικό απόρρητο - αυτό όμως δεν εμπόδισε κανένα από τα κράτη που την πήραν να την αξιοποιήσουν και να εισπράξουν. Κανείς δεν ασχολήθηκε ιδιαίτερα με το πως την βρήκαν - αν και είναι γνωστό.

Επίσης, τι ακριβώς εξυπηρετεί η προστασία των προσωπικών δεδομένων; Σε μια χώρα του μνημονίου, που έχουν καταπατηθεί όλα τα συνταγματικά δικαιώματα με μειώσεις μισθών/συντάξεων (ιδιοκτησία), εργασιακών σχέσεων (εργασία) ακόμα και του συνέρχεσθαι με την επίσκεψη της επικυριάρχου (με βάση μάλιστα χουντικό νόμο) πόσο ξεφτίλας υποκριτής μπορείς να είσαι για να κάνεις λόγο για προσωπικά δεδομένα;

3. Διάβασε για να δεις πως το βλέπουν οι ξένοι το θέμα, και αν τελικά έχει κερδίσει ή έχει χάσει ο Βαξεβάνης.
(τον κόβω για υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές)

4. CF, συμφωνώ μαζί σου. Ο Τατσόπουλος έκανε επιτέλους ένα καλό σχόλιο επ' αυτού: το πλοίο έχει μπατάρει και με την μαλακία που δέρνει κάποιους, θα καούν και τα χλωρά μαζί.

1. Το σχόλιο αφορά στην α λα καρτ ευαισθησία περί διαχείρισης προσωπικών δεδομένων που επιδεικνύεται κατ επιλογήν από το ίδιο πρόσωπο βάσει της αφανούς πολιτικής του ατζέντας.

2. Στις δημοκρατίες ο κακός νόμος αλλάζει με νόμο. Και σίγουρα όχι από τραμπουκίζοντες δημοσιογράφους (ακροδεξιούς, αριστεριστές, αντιεξουσιαστές κτλ κτλ)

3. Επίσης αρκετές έγκυρες φυλλάδες του εξωτερικού θεωρούν ότι η επιστροφή στην δραχμή είναι η μόνη λύση - προτείνεις να κινηθεί με αυτή την αιτιολογική βάση η κυβέρνηση και το οικονομικό επιτελείο της χώρας αφού "έτσι γράφουν οι ξένοι"?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
για τους αθώους δεν εχεις δίκιο...

τυπε αν εισαι εξασφαλισμενος πλουσιος σε εποχες πεινας και ανεχειας τοτε αντεχεις νομιζω και λιγο διασυρμο. κανεις και το σταυρο σου και λες και ευχαριστω που η συμμετοχη σου στον γενικο πονο ειναι μονο αυτο το 'φορτιο'  :grin:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
ενταξει ρε. Δεν ειναι λογικο και καλο να διασυρεται ο "ικανος " και " εξυπνοτερος" απο εμας που εβγαλε πολλα λεφτα αλλα ειναι καλο και δικαιο να θυσιαζεται μια ολοκληρη κοινωνια, να εξαθλιωνεται καποιο να μην εχουν τα στοιχειωδη... Πανω απο ολα να μη θιχτουν τα χρυσα μας παιδια...
Α ρε... σκληροπυρηνικους σταλινοκομμουνιστες μπολσεβικους θα μας κανετε στο τελος...

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
658
Πόντοι
146
Υπαινιχθηκε ο Βαξεβανης οτι οι τυποι στη λιστα ειναι πχ ενοχοι παραβασεων κλπ.?Δε νομιζω...

Άκου την δήλωση του από το 5:05 και μετά.

Βαριέμαι να γράφω πλέον ... ο τύπος σύντομα θα βρεθεί στο δικαστήριο, ενώ σύντομα επίσης ο πεπόνης θα απαγγείλει κατηγορίες για τον χειρισμό της λίστας λαγκάρντ σε Διώτη/Καπελέρη.  Άσε που ο φάκελος θα πάει και στην βουλή για άρση ασυλίας πολιτικών προσώπων ... οπότε θα τα ξαναπούμε τότε ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom