Νέα

Ιδού η λίστα Λαγκάρντ!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kompe
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 51K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Μεγάλη πρεμούρα έχεις  με τους μπασκίνες , στους  έθιξαν ?   Από όλα αυτά που συμβαίνουν εκεί κόλλησες ?

Παίζει να έχω φάει περισσότερο ξύλο από ΜΑΤατζίδες απ' όσο θα μαζέψεις στο προσδόκιμο ζωής σου ... Οι μπάτσοι είναι τα "χέρια" του κράτους, χωρίς αυτά (ή χωρίς την απειλή παρέμβασης τους) δεν γίνεται απολύτως τίποτα.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Παίζει να έχω φάει περισσότερο ξύλο από ΜΑΤατζίδες απ' όσο θα μαζέψεις στο προσδόκιμο ζωής σου ... Οι μπάτσοι είναι τα "χέρια" του κράτους, χωρίς αυτά (ή χωρίς την απειλή παρέμβασης τους) δεν γίνεται απολύτως τίποτα.
χαχαχααχαχαχααχα στην εκπαιδευση? χαχαχαχααχαχα

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Έχω δει το κουτί της Πανδώρας ... η κριτική του εξαντλείται επί της ουσίας στο ότι η ΤτΕ λειτουργεί αδιαφανώς και σε παπαρολογίες συνωμοσιολογικού τύπου (που πήγε ο χρυσός της Ελλάδας κτλ) - οι δε προσκεκλημένοι του (καζάκης, βαρουφάκης) είναι ενδεικτικοί της αμεροληψίας του.

Ο κάθε βαξεβάνης φίλε κάνει πολιτική ΔΕΝ κάνει δημοσιογραφία ... Δεν αναφέρεται δε στο παραμικρό το οποίο πραγματικά θα έβλαπτε τον ίδιο δημοσιογραφικά και τα αφεντικά του (πολιτικά και επαγγελματικά). Και μην μου πείς για το περιστατικό με τον Βενιζέλο, διότι ο βαξεβάνης από αλλού τρώει ιδεολογικά (λέγε με ΣΥΡΙΖΑ) ...

Ο κομπλεξισμός σε όλο του το μεγαλείο!!!!

δεν μας αρέσουν οι καθεστωτικοί δημοσιογράφοι

δεν μας αρέσουν όμως ούτε και κάποιοι που προσπαθούν έστω,γιατί κατά βάθος είναι....καθεστωτικοί!!!

έλεος ρε πούστη!

ο άλλος λέει Άουντι....τί εστί Άουντι????

τί κριτήριο είναι????????
προφανώς πάει στο "έχει Άουντι,άρα έχει κάποια άνεση,άρα δεν δικαιούται δια να ομιλεί"!!!!!!!

ΑΧΤΑΡΜΑΣ και συμψηφισμοί αστείοι!!!!

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Υπάρχει ΕΝΑΣ ΄Ελληνας που να έχει θετική άποψη για ΈΝΑΝ Έλληνα δημοσιογράφο?

Τί σκατά απωθημένα ξερνάνε όλοι προς τους δημοσιογράφους?

Μην ξεχνάμε ότι το στικάκι ΑΠΕΚΡΥΒΗ ΜΕ ΔΟΛΟ από τους 2 Υπουργούς Οικονομικών που μας οδήγησαν επίσης ΜΕ ΔΟΛΟ στο Μνημόνιο!!!!

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
προφανώς πάει στο "έχει Άουντι,άρα έχει κάποια άνεση,άρα δεν δικαιούται δια να ομιλεί"!!!!!!!

Δεν δικαιούται να διαλαλεί ότι τα 1,65 € για τα διόδια του φαίνονται πολλά.

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146

δεν μας αρέσουν όμως ούτε και κάποιοι που προσπαθούν έστω,γιατί κατά βάθος είναι....καθεστωτικοί!!!

έλεος ρε πούστη!

Το ζήτημα για το οποίο συζητάμε είναι απολύτως συγκεκριμένο: Γιατί η δήθεν αδέκαστοι δημοσιογράφοι που κόπτονται για την λίστα λαγκάρντ δεν μιλάνε για την λίστα εμβασμάτων περιόδου 2008-2012 σε τράπεζες του εξωτερικού.

Ο φίλος παραπάνω ανέφερε ότι ο βαξεβάνης το έχει ήδη κάνει ... του απάντησα ότι τόσο οι εκπομπές του όσο και τα γραπτά του ΔΕΝ αγγίζουν το συγκεκριμένο ζήτημα αλλά εξαντλούνται σε μια γενικόλογη κριτική για την αδιαφανή λειτουργία της ΤτΕ η οποία δεν οδηγεί πουθενά συγκεκριμένα, εκτός από την συλλήβδην  υπονόμευση της εγκυρότητας της (κατάσταση κομμένη και ραμμένη στα μέτρα του ΣΥΡΙΖΑΙου βαξεβάνη).

Και για να προλάβω τον αντίλογο, η γνώμη μου είναι ότι η ΤτΕ όντως έχει τεράστιες ευθύνες για το κατάντημα της χώρας (πλημμελής άσκηση εποπτείας στις εμπορικές τράπεζες, συγκατάνευση στην ανεξέλεγκτη επέκταση καταναλωτικής πίστης κτλ) ΑΛΛΑ αυτό ΔΕΝ είναι το θέμα μας ...

mounakiasgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
Έχω δει το κουτί της Πανδώρας ... η κριτική του εξαντλείται επί της ουσίας στο ότι η ΤτΕ λειτουργεί αδιαφανώς και σε παπαρολογίες συνωμοσιολογικού τύπου (που πήγε ο χρυσός της Ελλάδας κτλ) - οι δε προσκεκλημένοι του (καζάκης, βαρουφάκης) είναι ενδεικτικοί της αμεροληψίας του.

Ο κάθε βαξεβάνης φίλε κάνει πολιτική ΔΕΝ κάνει δημοσιογραφία ... Δεν αναφέρεται δε στο παραμικρό το οποίο πραγματικά θα έβλαπτε τον ίδιο δημοσιογραφικά και τα αφεντικά του (πολιτικά και επαγγελματικά). Και μην μου πείς για το περιστατικό με τον Βενιζέλο, διότι ο βαξεβάνης από αλλού τρώει ιδεολογικά (λέγε με ΣΥΡΙΖΑ) ...

Εντάξει. Δεν κάνει δημοσιογραφία. Δε θυμάμαι όμως κάποιον άλλο να ασχολήθηκε με την ΤτΕ πιο πριν. Εκτός κι αν κάνω λάθος... Αν λοιπόν θυμάμαι καλά και αν ο Βαξεβάνης δεν κάνει δημοσιογραφία, τότε οι άλλοι τι κάνουν; Ποιος κάνει τελικά δημοσιογραφία σε αυτό τον τόπο; Μήπως απλά δε γουστάρεις τον Βαξεβάνη επειδή σου φαίνεται να αριστερίζει; Έτσι, αν ο Βαξεβάνης δεν ασχοληθεί με την ΤτΕ θα τον κατηγορήσεις ότι είναι λαμόγιο. Αν ασχοληθεί, θα τον κατηγορήσεις ότι γενικολογεί. Αν κάνει πιο συγκεκριμένες καταγγελίες, θα πεις ότι σπιλώνει πρόσωπα χωρίς απτές αποδείξεις για λόγους εντυπωσιασμού και για να χτυπήσει τους αντιπάλους των αφεντικών του. Ή θα πεις ότι χτυπάει την ΤτΕ ενώ δεν ασχολείται με άλλες τράπεζες ή με άλλα λαμόγια ας πούμε. Θέλω να πω δηλαδή ότι αν κάποιος είναι αρνητικά προδιαθετειμένος πάντα θα βρίσκει να λέει για τον οποιονδήποτε Βαξεβάνη

mounakiasgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6

έλεος ρε πούστη!

Α στο διάολο! Συμφώνησα απολύτως σε κάτι με τον palermo! Απίστευτο! Καλά θα πάει η μέρα τότε

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Εντάξει. Δεν κάνει δημοσιογραφία. Δε θυμάμαι όμως κάποιον άλλο να ασχολήθηκε με την ΤτΕ πιο πριν. Εκτός κι αν κάνω λάθος... Αν λοιπόν θυμάμαι καλά και αν ο Βαξεβάνης δεν κάνει δημοσιογραφία, τότε οι άλλοι τι κάνουν; Ποιος κάνει τελικά δημοσιογραφία σε αυτό τον τόπο; Μήπως απλά δε γουστάρεις τον Βαξεβάνη επειδή σου φαίνεται να αριστερίζει; Έτσι, αν ο Βαξεβάνης δεν ασχοληθεί με την ΤτΕ θα τον κατηγορήσεις ότι είναι λαμόγιο. Αν ασχοληθεί, θα τον κατηγορήσεις ότι γενικολογεί. Αν κάνει πιο συγκεκριμένες καταγγελίες, θα πεις ότι σπιλώνει πρόσωπα χωρίς απτές αποδείξεις για λόγους εντυπωσιασμού και για να χτυπήσει τους αντιπάλους των αφεντικών του. Ή θα πεις ότι χτυπάει την ΤτΕ ενώ δεν ασχολείται με άλλες τράπεζες ή με άλλα λαμόγια ας πούμε. Θέλω να πω δηλαδή ότι αν κάποιος είναι αρνητικά προδιαθετειμένος πάντα θα βρίσκει να λέει για τον οποιονδήποτε Βαξεβάνη

Την άποψη μου την είχα γράψει νωρίτερα ...

Ξαναγράφω: O βαξεβάνης ΔΕΝ δημοσιεύει κανενός είδους πρόσθετο στοιχείο που να τεκμηριώνει παράνομες δραστηριότητες των καταθετών. Δημοσιεύει ξερά ονόματα καταθετών που θα μπορούσαν να είναι απολύτως έντιμοι και που εξ ορισμού θεωρούνται ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΣΥΝΕΠΕΙΣ μέχρι αποδείξεως του εναντίου.

Επι του συγκεκριμένου σκάνδαλο αποτελεί το ότι δεν έχουν κινηθεί οι διαδικασίες για παράβαση καθήκοντος εναντίον Καπελέρη/Διώτη/Βενιζέλου/Παπακωνσταντίνου για τον χειρισμό της λίστας Λαγκάρντ - ΑΥΤΟ έπρεπε να λένε απο το πρωί μέχρι το βράδυ οι δημοσιοκάφροι και ΟΧΙ να στοχοποιούν πιθανά αθώους καταθέτες που θα πρέπει να αποδείξουν ότι "δεν είναι ελέφαντες" ...

Με ενοχλεί το ότι ο βαξεβάνης υπό το μανδύα της δήθεν ερευνητικής δημοσιογραφίας λαϊκίζει εκθέτοντας πιθανά αθώους ανθρώπους και υιοθετεί υφάκι κοινωνικού τσε γκεβάρα ... ώς δημοσιογράφος συνολικά δεν είναι κακός, όμως πολύ συχνά η πολιτική του ατζέντα και εμμονές υπερισχύουν της δημοσιογραφικής του ιδιότητας.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
γιατι τυπε? εγω νομιζω οτι 1,65 διοδια ειναι πολλα και για τον βαρδινογιαννη....

Ε τότε δεν έχεις πρόβλημα και με την λίστα.

Καλά έκαναν και όλοι αυτοί που βγάλαν τα λεφτά τους έξω.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

τυπε εχουνε παιξει ντραμς στο κεφαλι σου?  :grin:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Ε τότε δεν έχεις πρόβλημα και με την λίστα.

Καλά έκαναν και όλοι αυτοί που βγάλαν τα λεφτά τους έξω.
πως το εβγαλες αυτο το συμπερασμα??????????????????????????

διοδια 1,65 στην ελλαδα ειναι κοροιδια ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.....

αρε ρε τυπε  πλακα εχεις

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
τυπε εχουνε παιξει ντραμς στο κεφαλι σου?  :grin:

Με τα παλιά καλά ξύλινα γκλόμπς ... αλλά χωρίς περικνιμήδες τότε ... πάντως περισσότερο ξύλο έχω φάει ώς αντιεξουσιαστής στα αμφιθέατρα (20 τόσα χρόνια πρίν) από τους "προοδευτικούς" της αριστεράς παρά από τους ΜΑΤατζίδες ... Αυτό εξηγεί ορισμένα πράγματα, υποθέτω ...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Με τα παλιά καλά ξύλινα γκλόμπς ... αλλά χωρίς περικνιμήδες τότε ... πάντως περισσότερο ξύλο έχω φάει ώς αντιεξουσιαστής στα αμφιθέατρα (20 τόσα χρόνια πρίν) από τους "προοδευτικούς" της αριστεράς παρά από τους ΜΑΤατζίδες ... Αυτό εξηγεί ορισμένα πράγματα, υποθέτω ...

το προοδευτικο ξυλο δεν ηταν πιο γλυκο?

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16

Οι μπάτσοι που σε κοπάναγαν  φορούσαν στενά πουκάμισα και είχαν το Βήμα στη μασχάλη ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom