Νέα

Ιδιωτικά Πανεπιστήμια και Sugar daddies

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TOMCRUISE
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 589
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.402
Πόντοι
786
Γιατι δε θες ενα δεκαχιλιαρο δηλαδη για παιδι που σπουδαζει σε αλλη πολη;
τον αθηναίο τον συμφέρει να σπουδάσει το παιδί του νομική στην αθήνα με δίδακτρα 40.000 για τα τέσσερα
έτη παρά να μετακομίσει στην θεσ/νικη ή κομοτινή.
Αντιστοίχως, τον κάτοικο θεσσαλονίκης να μείνει το παιδί του εκεί παρά να πάει στην κομοτινή.
Πολύ περισσότερο ισχύει τούτο, εάν ο ιδιώτης δημιουργήσει νομική στην πάτρα.
Κι αυτό είναι ένα (από τα φθηνά βεβαίως αλλά όχι το μόνο) από τα καμιά δεκαριά γνωστικά αντικείμενα που θα λειτουργήσουν ιδιώτες.
πχ ιατρική χρειάζεται 20.000 Χ 6 έτη = 120.000 δίδακτρα,
εάν μένεις στην πόλη σου, γλιτώνεις περίπου τα μισά από το κόστος διαβίωσης σε άλλο μέρος.
Θα υπάρχουν ανακατατάξεις και θα αναγκασθούν να ενεργήσουν σοβαρά και τα κρατικά πανεπιστήμια και οι τοπικές κοινωνίες.
Λογικά θα μαλώνουν οι δήμοι μεταξύ τους και θα προσφέρουν κίνητρα για να εγκατασταθεί η ιδιωτική σχολή στην πόλη τους.

captain922

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2017
Κριτικές
1
Like
874
Πόντοι
81
Ω τι αχαλίνωτος ρομαντισμός
κι η μαμά να συμπληρώνει
" βίζιτα η κόρη μου,θα είστε τρελλός, το καημένο επιστήμων τελειώνει"

Τα έλεγε ο συγχωρεμένος ο Μούτσης από τα 80s.

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
3.040
Πόντοι
456
Οχι εκτος και αν του δινεις να ειναι καθε μερα στα μπουζουκια.
Βρισκει συγκατοικο μοιραζονται το νοικι και με ενα 5 χιλιαρο καθάρισες.
Γιατι τα ιδιωτικα πιστεύεις οτι θα στα έχουν ολα παντου.
Ενας απο το μεσσολογγι η απο την ανω ραχουλα θα πληρώσει 10χιλιαδες διδακτρα συν την οικια.
Τωρα αν μου λες για πανεπιστημια να μενουν μεσα εκει το κασε παει 20χιλαδες το χρόνο
Ποιος μενει με συγκατοικο στην Ελλαδα;
Σιγα μην μεινουμε και σαν του Πακιστανους 20 μπιχλες ο ενας πανω στον αλλον
Οτι χειροτερο ειναι αυτο

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.717
Πόντοι
1.706
Στις ΗΠΑ δεν υπάρχουν πανελλήνιες αλλά υπάρχουν παναμερικανικές εξετάσεις τύπου MCAT,SAT κτλ.Αν δεν πάρεις υψηλό βαθμό σε αυτές τις εξετάσεις δε γίνεσαι δεκτός στις ανταγωνιστικές σχολές στα καλά πανεπιστήμια.
Είδες κανέναν από τα κωλοχανεία που υποστηρίζουν τα ιδιωτικά πανεπιστήμια να μιλάει για εξετάσεις στις ΗΠΑ κτλ?
Μας έχουν φλομώσει στο σανό οι αρχιπαπάρες.Τους ξέρουμε τι κουμάσια είναι,οι δυνατότητές τους είναι γνωστές και θα τον πίνουν ες αεί και ανυπερθέτως.Το ξεφτιλίκι είναι να τους βγάζεις μπροστά και να τους εκθέτεις συνεχώς.Τους αφήνεις να πάρουν τη θέση και κάνεις τη θέση κώλο,τους αφήνεις να γελοιοποιούνται και να ρίχνουν τις επιδόσεις στο πάτωμα ώστε να χρεοκωπήσουν και να καταστραφούν ολοσχερώς.Είναι η μοντέρνα αντίληψη από την ανάποδη.

Αλλά τους βλέπετε τι γαμημένοι προδότες είναι.Ο πούστης ο Πιερακάκης που βγήκε από δημόσιο πανεπιστήμιο και ξέρει καλά τι παίζει να υποστηρίζει τα ιδιωτικά.Το ίδιο και ο κωλοτούμπας Αδωνις.Α ρε πουστράκια.Ευτυχώς τους είχαμε καταλάβει οι τύποι είχαν δώσει δείγματα από τα 90s για το ποιόν και τις προθέσεις τους και φύγαμε για να τους κεράσουμε ψωλή.
Άστα αυτά, το ελληνικό σύστημα δεν αλλάζει εύκολα. Εμείς την κάναμε για έξω, τι κάθεσαι τώρα κι ασχολείσαι με τους ψωλάδες; Κάνα πλάνο για tuition daddies θα κάνουμε; Εγώ βλέπω μεγάλη ευκαιρία. :cheesy:

Mouxtikosss

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2024
Like
182
Πόντοι
1
Διαβάζοντας αυτό το νήμα βρήκα επιτέλους τι εφαρμογή θα αναπτύξω για να χεστώ στο τάλιρο.... "studydaddy".

Θα βάζεις μέσα τι σχολή θες να βγάλεις, τι προτίθεσαι να κάνεις, αν δίνεις κώλο κτλπ και θα βρίσκεις υποψήφιους sugardaddies για να σε σπουδάσουν.

Έτσι χωρίς ταμπού! Να λες γαμηθηκα να τη βγάλω τη σχολή και να το εννοείς!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ω τι αχαλίνωτος ρομαντισμός
κι η μαμά να συμπληρώνει
" βίζιτα η κόρη μου,θα είστε τρελλός, το καημένο επιστήμων τελειώνει"

Τα έλεγε ο συγχωρεμένος ο Μούτσης από τα 80s.
O ιδιος Mούτσης που κυνηγουσε στο σαλονι του σπιτιου του ξεβρακωτος τις κοπελιτσες που του στελνανε να ακουσει να τραγουδανε?

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.544
Πόντοι
3.786
Εδώ κάθονται σε μαραμένες ψωλές για ένα ΣΚ στη Μυκονο, για ολόκληρα δίδακτρα πανεπιστημίου δε θα το κάνουν;
Οι ίδιες είναι.Οι περισσότερες όμως θα συνεχίσουν να εργάζονται τίμια ως σερβιτόρες.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Πανω απο 15 μοναδες εχει μια δικλείδα ασφαλειας και θα αντέξει.
Αν ομως χασει τη δεύτερη θεση και πέσει κατω απο 15 μονάδες τοτε ειναι δυσκολα τα πραγματα γι αυτον.
Ο συριζα και τα στελεχη του εδωσαν μια ευκαιρια και εκει θα φανουν ολα.
Το θεμα ειναι οτι δεν υπάρχει αξιος αντικατάστατης περα απο τον τεμπονερα ισως και ενα καμ μπακ Τσίπρα.
Παντως γεροβασιλη γιοκ δεν τραβάει
Τύπε πες μου με ποιο ποσοστο και με ποια θεση στις ευρωεκλογες θα παψεις να στηριζεις Κασελακη.
Με 9% και τεταρτη θεση ας πουμε, θα εχεις προβλημα?
Ρωταω για να δεσμευθεις για την επομενη των εκλογων.
Για πες, εχει πολυ ενδιαφερον

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ποιος μενει με συγκατοικο στην Ελλαδα;
Σιγα μην μεινουμε και σαν του Πακιστανους 20 μπιχλες ο ενας πανω στον αλλον
Οτι χειροτερο ειναι αυτο
Σιγα ρε πριγκιποπουλο εσυ, που δεν θελεις και συγκατοικο στους φοιτητές

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.836
Πόντοι
3.506
O ιδιος Mούτσης που κυνηγουσε στο σαλονι του σπιτιου του ξεβρακωτος τις κοπελιτσες που του στελνανε να ακουσει να τραγουδανε?
Ό,τι και να θυμηθούν οι ψωλέττες με 40 χρόνια καθυστέρηση, τις ιδιοφυϊες δεν τις κονταίνουνε.

BestNotGeorge

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2023
Like
1.135
Πόντοι
206
Ό,τι και να θυμηθούν οι ψωλέττες με 40 χρόνια καθυστέρηση, τις ιδιοφυϊες δεν τις κονταίνουνε.
Για τον Μητσοτάκη και την Αγια Οικογένεια λές ?
ή για τον
κ. Μπακογιάνη και την κ. Αλεξία ?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Θα σε αφησω να αναλογισθεις ποσο ανοητο ποσταρισμα ειναι αυτο

Καλα το πατε παντως παιδια, η μια ειναι ψωλέττα που δεν μπορει να κοντυνει την ιδιοφυια, οι αλλοι ειναι πουστηδες που προκαλουν και τους επιτεθηκαν κατι πατριωτες, μια αναγούλα μού την προκαλειτε παντως

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Εμενες εσυ με συγκατοικο μπαρμπα;
Οχι αγαπητέ μου, δεν εμεινα. Φροντισα να διαβασω και να περασω στην Αθηνα, μένοντας στο σπιτι μου. Ενταξει ειμαστε?
Αν ημουν ομως απο επαρχια και επρεπε να μεινω Αθηνα, κανενα προβλημα δεν θα ειχα να μεινω με συγκατοικο. Εξαλλου υπηρξαν μερες που εμεινα σε σπιτια φιλων μου, που ειχαν πιασει σπιτι στην Αθηνα. Τι θα παθεις δηλαδη αν εχεις συγκατοικο? Ρε ειστε με τα καλα σας? Παλιοτερα οχι μονο ειχαν συγκατοικους αλλά δουλευανε κιολας πολλά παιδια για να τα βγαλουν περα. Κοιτα ρε κατι πριγκιπες που γεμισαμε....

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.109
Πόντοι
6.515
Σοκαρίστηκαν οι αγνοί, αμολυντοι, άγιοι άνθρωποι της Βουλής από την φράση του κουτσουμπα...

irobot

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2017
Like
479
Πόντοι
36
Οχι αγαπητέ μου, δεν εμεινα. Φροντισα να διαβασω και να περασω στην Αθηνα, μένοντας στο σπιτι μου. Ενταξει ειμαστε?
Αν ημουν ομως απο επαρχια και επρεπε να μεινω Αθηνα, κανενα προβλημα δεν θα ειχα να μεινω με συγκατοικο. Εξαλλου υπηρξαν μερες που εμεινα σε σπιτια φιλων μου, που ειχαν πιασει σπιτι στην Αθηνα. Τι θα παθεις δηλαδη αν εχεις συγκατοικο? Ρε ειστε με τα καλα σας? Παλιοτερα οχι μονο ειχαν συγκατοικους αλλά δουλευανε κιολας πολλά παιδια για να τα βγαλουν περα. Κοιτα ρε κατι πριγκιπες που γεμισαμε....
με τον φίλη τα λέμε συχνά στο αθηναικό στον ν. ψυχικό και είναι πολύ λογικός και πραγματιστής. όσο για την νεο-ελληνική πραγματικότητα την έχει κατα νου και την έχουμε σχολιάσει αρκετά ..... μέλλον δεν έχει αν συγκρίνεις με δυτικοευρωπαικά πρότυπα ..... εχουμε καταλήξει οτι ο νεος αν έχει οπτική ευρωπαικη θα βρει τον δρομο του ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom