Νέα

Ιδιωτικά Πανεπιστήμια και Sugar daddies

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TOMCRUISE
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 589
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.671
Πόντοι
3.656
Όταν βλέπεις αυτό το μαζικό ξεφτιλισμα στα gay pride το θεωρείς φυσιολογικό αυτό;
Η που βλέπεις κυβερνητικά στελέχη ( και ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ.)να σιγονταρουν με εμφανίσεις εκεί;
Δεν με κατάλαβες τι είπα πριν

δεν με απασχολεί καν...δεν αφιερώνω ούτε 10 δευτερόλεπτα από τον χρόνο μου για να το σκεφτώ δεύτερη φορά.

Θεωρώ ότι όποιος τρώγεται πολύ με αυτά είναι επειδή τον τρώει ο κώλος του...με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
26
Like
2.349
Πόντοι
1.196
Περαστικά στον μαλακα...
Βρήκε κάτι αντίστοιχο η βολεύτηκε με κάνα τριμπαζο για μην μένει μόνος;
Δεν έχω ιδέα αδελφέ, τραπεζικός με προοπτικές καλής καριέρας ήταν, αν ψάχτηκε λίγο κάτι καλό θα βρήκε.
Κόστος διαβίωσης και tuition fees για ένα χρόνο, η γκόμενα θα τον έβαλε καμια 25ρια χιλιάδες λίρες μέσα.
Αυτή ήταν από φτωχή οικογένεια, δεν είχε μία. Άντε να εμπιστευθείς ξανά γυναίκα αν σου κάνει η άλλη τέτοιο χουνέρι.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Μόλις ανοίξει το πρωτο πανεπιστημιο θα περιμενουν απ εξω ουρά οι πιρφοροι με ταμπέλα "σουγκαρνταντις"
the-man-taylor-swift.gif
:tooth:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.397
Πόντοι
9.297
Δεν με κατάλαβες τι είπα πριν

δεν με απασχολεί καν...δεν αφιερώνω ούτε 10 δευτερόλεπτα από τον χρόνο μου για να το σκεφτώ δεύτερη φορά.

Θεωρώ ότι όποιος τρώγεται πολύ με αυτά είναι επειδή τον τρώει ο κώλος του...με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.
Καλά...
Εσύ δείχνε"ανωτερότητα" με τους γκεηδες να αλωνιζουν και όταν δεις σε κάνα γραφείο Δήμου κάνα σουργελο με μούσια να κυκλοφορεί σιναμενο κουνάμενο ,βγες και πες ότι σου άρεσε αυτό που είδες.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.397
Πόντοι
9.297
Δεν έχω ιδέα αδελφέ, τραπεζικός με προοπτικές καλής καριέρας ήταν, αν ψάχτηκε λίγο κάτι καλό θα βρήκε.
Κόστος διαβίωσης και tuition fees για ένα χρόνο, η γκόμενα θα τον έβαλε καμια 25ρια χιλιάδες λίρες μέσα.
Αυτή ήταν από φτωχή οικογένεια, δεν είχε μία. Άντε να εμπιστευθείς ξανά γυναίκα αν σου κάνει η άλλη τέτοιο χουνέρι.
Δικαιωση Κουτσούμπα...να ο σουγκαρ νταντης ,χρόνια πριν!!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Το μόνο που έχω καταλάβει από την ελληνική λύσσα
για σεξ είναι ότι όπου
κι αν βρίσκεσαι ανάμεσα
σε άσχημη γυναίκα με μουνί μέχρι όμορφη τρανς με ψωλή, αρκεί να λες
ναι στο γαμήσι
και κονόμησες.

:2funny:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.671
Πόντοι
3.656
Καλά...
Εσύ δείχνε"ανωτερότητα" με τους γκεηδες να αλωνιζουν και όταν δεις σε κάνα γραφείο Δήμου κάνα σουργελο με μούσια να κυκλοφορεί σιναμενο κουνάμενο ,βγες και πες ότι σου άρεσε αυτό που είδες.
Γιατί είναι υποχρεωτικό να ασχοληθώ? τι είμαι ρε τύπε καμιά κατίνα να ασχολούμαι με τα μούσια και τους κώλους των άλλων?

ούτε το σούργελο θα πάρει την άδεια μου για να τα μούσια του ούτε εγώ είμαι υποχρεωμένος να μου αρέσει κάτι τέτοιο.

Στην τελική εσένα και εμένα τους έχεις ρωτήσει τους άλλους αν τους αρέσει να μας βλέπουν????

• Like
Αντιδράσεις: Venom_

BIG_BIG_BEN

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
10.459
Πόντοι
2.356
Οι ζαχαροπατερούληδες για μικρές μπαίνουν και χωρίς τα ιδιωτικά πανεπιστήμια.

Τα κορίτσια έχουν ούτως ή άλλως τα έξοδα τους, τις ανάγκες τους.

Μην πιαστεί μόνο κανάς εργατοπατέρας του ΚΚΕ να κυνηγιέται με νεαρές φοιτήτριες , επειδή τότε θα κάτσει στραβά η φάση στο κόμμα.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.912
Πόντοι
22.266
Στο εξωτερικό που τα πανεπιστήμια είναι ακριβά πολλές κοπέλες κάνουν τις πετσέτες τους για το χαρτζιλίκι....ισχύει αυτό που είπε ο Κουτσιούμπας όσο κ αν νομίζει μερικούς ...
Ειδικά πιτσιρίκες εικοσάχρονος σε τρίτες χώρες πχ Αφρική λάτιν Αμέρικα άνετα παίζεις μπάλα στις φοιτήτριες που κ μόρφωση έχουν κ επίπεδο κ καλή γνώση ξένης γλώσσας καθαριότητα υγιεινή...κ γνώση τι εστί Ελλάδα

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.628
Πόντοι
19.795
Στο εξωτερικό που τα πανεπιστήμια είναι ακριβά πολλές κοπέλες κάνουν τις πετσέτες τους για το χαρτζιλίκι....ισχύει αυτό που είπε ο Κουτσιούμπας όσο κ αν νομίζει μερικούς ...
Ειδικά πιτσιρίκες εικοσάχρονος σε τρίτες χώρες πχ Αφρική λάτιν Αμέρικα άνετα παίζεις μπάλα στις φοιτήτριες που κ μόρφωση έχουν κ επίπεδο κ καλή γνώση ξένης γλώσσας καθαριότητα υγιεινή...κ γνώση τι εστί Ελλάδα
Κριμα που δεν παιζει σουγκαρ ΓΚΡΑΝ-νταντι γμτο:confused:

SuggarDaddy-gay

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2024
Like
111
Πόντοι
1
Δηλαδή άμα πλένουν σκάλες είναι καλύτερα, τουλάχιστον έχουν το κούτελό τους καθαρό οι κόρες και οι γιοί.

Επίσης ο άνθρωπος δεν παίζεται.

Βρήκε αγγελίες από ψεύτικες φοιτήτριες που δήθεν θέλουν να σπουδάσουν στις σκανδιναβικές χώρες.

Επειδή κάτι λιγούρια σαν και του λόγου έχουν την φαντασίωση ότι πηγαίνουν με φοιτήτριες στην Σουηδία.

OP
OP
TOMCRUISE

TOMCRUISE

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Αυγ 2020
Κριτικές
41
Like
21.611
Πόντοι
18.496
Δηλαδή άμα πλένουν σκάλες είναι καλύτερα, τουλάχιστον έχουν το κούτελό τους καθαρό οι κόρες και οι γιοί.

Επίσης ο άνθρωπος δεν παίζεται.

Βρήκε αγγελίες από ψεύτικες φοιτήτριες που δήθεν θέλουν να σπουδάσουν στις σκανδιναβικές χώρες.

Επειδή κάτι λιγούρια σαν και του λόγου έχουν την φαντασίωση ότι πηγαίνουν με φοιτήτριες στην Σουηδία.
φανταζεσαι τον κουτσουμπα να πηδαει σουηδεζα φοιτητριουλα?:2funny::2funny::2funny:

lelosbi

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2023
Like
875
Πόντοι
81
Ο Κουτσουμπας τα ειπε οπως εχουν. Συμφωνω και με τις δηλωσεις του και τις θεσεις του στο θεμα ιδ. παιδεια. Καλο θα ηταν βεβαια να μας ελεγε πως καταφεραν οι ομοιδεατες του στο πρων Αν. μπλοκ να κανουν πουτανες τις μισες γυναικες στις χωρες που κυβερνουσαν.
Οσο για τα κομματα του δημοκρατικου τοξου Πασοκ, Νδ, Συριζα οι ανακοινωσεις τους τοσο WOKE, τοσο κοινοτυπες, αλλα μεσα στο πνευμα και τη θολο κουλτουρα της εποχης.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.397
Πόντοι
9.297
Γιατί είναι υποχρεωτικό να ασχοληθώ? τι είμαι ρε τύπε καμιά κατίνα να ασχολούμαι με τα μούσια και τους κώλους των άλλων?

ούτε το σούργελο θα πάρει την άδεια μου για να τα μούσια του ούτε εγώ είμαι υποχρεωμένος να μου αρέσει κάτι τέτοιο.

Στην τελική εσένα και εμένα τους έχεις ρωτήσει τους άλλους αν τους αρέσει να μας βλέπουν????
Σωστά ...με τόση ηλιθιότητα που κουβαλάνε τα ναυάγια της Ν.Τ.Π.το κάθε νορμάλ θα τους φαίνεται αντιαισθητικο.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.397
Πόντοι
9.297
Οι ζαχαροπατερούληδες για μικρές μπαίνουν και χωρίς τα ιδιωτικά πανεπιστήμια.

Τα κορίτσια έχουν ούτως ή άλλως τα έξοδα τους, τις ανάγκες τους.

Μην πιαστεί μόνο κανάς εργατοπατέρας του ΚΚΕ να κυνηγιέται με νεαρές φοιτήτριες , επειδή τότε θα κάτσει στραβά η φάση στο κόμμα.
Θα κυνηγήσει φοιτήτριες αλλά μόνο όσες είναι της Κ.Ν.Ε.
Εντός μαντριου δηλαδή...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.397
Πόντοι
9.297
Ρε αυτά μη τα λες σε μενα να τα πεις σε κατι αλλους.
Μην παιζεις με τις λεξεις όπως η κυβέρνηση σου.
Παταξη της φοροδιαφυγής δεν ειναι οι ελ επ μονο.
Αν ειχε τα κότσια να κοιταγε να παταξει τα λαθραια καυσιμα και τσιγάρα που χανει καθε χρονο πανω απο 6 δις οπωε επίσης κατι μεγαλοκαταθετες του εξωτερικού και τις 20000 οφσορ.
Απλά εκει δεν τον παιρνει και δεν εχει τα κοτσια να τα βάλει και σου λεει θα ξεζουμισω τον μικρό ελ επ.
Αλλα τοσο σας κοβει,γιατι αν ο ελ επ τα δει σκουρα σταματάει και να δω μετα απο που θα παρετε τους φόρους.
Καλώς το παιδί!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom