Νέα

Ιδιωτικά Πανεπιστήμια και Sugar daddies

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TOMCRUISE
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 589
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.074
Πόντοι
1.706
Αυτή η μαλακία ότι τάχα μου η ΝΔ έχει 21% επειδή υπήρξε μεγάλη αποχή κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει...
Έχει κυβέρνηση αυτοδύναμη που ψηφίστηκε με 41% τελεία και παύλα.
Και αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο. Συνέβαινε σε όλη σχεδόν την περίοδο της μεταπολίτευσης με όποιο κόμμα κέρδιζε και σχημάτιζε κυβέρνηση με λίγο-πολύ παρόμοια ποσοστά..
Ο Τσίπρας με περισσότερους ψήφους υποχρεώθηκε σε συγκυβέρνηση και ο Καραμανλής με ακόμα περισσότερους έχασε τις εκλογές. Επομένως το ότι όλοι λίγο πολύ σχημάτισαν κυβέρνηση με αυτά τα ποσοστά δεν ισχύει. Κυβέρνηση με 2.100.000 ψήφους μόνο ο χαζοχαρούμενος γουρλομάτης έκανε.

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.939
Πόντοι
2.306
Θα μιλάει για το ελληνικό θαύμα της δεύτερης χρεοκωπίας και του τέταρτου μνημονίου.Πού πήγαν τα λεφτά μας θα λένε.
Για την ώρα σώζει την Ελλάδα ο πληθωρισμός γιατί πληρώνονται τα χρέη σε πληθωρισμένο ευρώ και φαίνονται μικρότερα.Μόλις τιθασεύσει η ΕΕ τον πληθωρισμό θα φανεί η γυμνια και το σύστημα θα χρεοκωπήσει.Εκτός αν γίνρι καμιά θεομηνία ή τέταρτο κύμα κορωνοιού και τη γλιτάρει ο Μητσοτάκης τσιμπώντας κονδύλια απο την ΕΕ.Μόνο μια γερή καταστροφή σώζει την κατάσταση δηλαδή.

Ακριβώς άμα βγει ο Τραμπ και σταματήσει ο πόλεμος στην Ουκρανία θα σταματήσει ο πληθωρισμός στην ΕΕ και η Ελλάδα θα ξεβρακωθεί,θα ζητάει δεύτερο bail out.Το Μητσοτάκη τον έσωσαν ο κορωνοιός και ο πόλεμος στην Ουκρανία.Αν γενικευτεί ο πόλεμος με είσοδο του ΝΑΤΟ ο Μητσοτάκης θα πιάσει πάνω από 50%.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.267
Πόντοι
6.515
Εγω το μονο προβλημα που βρισκω ειναι οτι πραγματικα η χωρα δε χρειαζεται αλλους πτυχιουχους.
Ειμαστε φουλ σε γιατρους, δικηγορους και μηχανικους και εχουμε ελλειψη σε μαστορες κλπ.
Το συστημα της Γερμανιας ειναι το καλυτερο.
απο τη μια μας λενε οτι δεν υπαρχουν τεχνιτες, εργαζομενοι στον τουρισμο κλπ και απο την αλλη φτιαχνουν κι αλλα πανεπιστημια
να πει κανεις οτι αυτο ειναι το μεγαλυτερο παραλογο της κυβερνησης? Οχι

το μεγαλυτερο εγκλημα οτι βαζει χειρουργους να ανοιξουν ανθρωπους και το απογευμα ενω εχουν εξαντλησει το πρωινο ωραριο

mhtsos(2)

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
9.800
Πόντοι
1.056
Ποσες αλλες ασυναρτησίες θα πεις ρε χασοδικη.
Ποιο ελληνικο θαυμα που ακομα ο κουλης παιρνει μνημονιακα μετρα και μας εχει ξετιναξει στους φόρους.
Αυτό δεν το λες ελληνικο θαυμα αλλα ελληνική αποτυχια και παραδειγμα προς αποφυγην.
Φτασατε ενα πληθωρισμο στα υψη,βάλατε νεους φόρους αυξησεις σε ολα και πάτε και ιδιωτικοποίηται τα πάντα.
Που ειναι η αναπτυξη?
Εγω οικονομικες εφημερίδες σαιτ και οι. Financial Times λενε οτι η ελλαδα ακομα δεν εχει ξεφυγει απο τη κρίση και δινουν οριζοντα οτι ισως 2032 θα αρχίσει να φαίνεται.
Με λιγα λογια αλλα 8 χρονια μινιμουμ λιτότητα.
Γιατί ?? Και ποιός κατεβασε τους φόρους???? Γίνεται να μειωθούν οι φόροι???
Να είσαι σίγουρος , αν γινόταν , θα το είχαν κάνει όλοι και θα έβγαιναν με 90%. Τόσο χαζούς τους έχεις, να μπορούν να μην χάνουν την εξουσία, και να μην το κάνουν.
Έτσι , τάκα τάκα , η ανάπτυξη που λένε, θα έρθει στην τσέπη σου. Γίνεται?? που έχει γίνει???? Για να μάθουμε και να μην λέμε λόγια για να λέμε

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.308
Πόντοι
6.056
Δεν νοειται κορεσμος σε ελευθερο επαγγελμα.
Ο ικανος παντα θα ξεχωριζει
Στη Δημοκρατία της Γερμανίας να στείλεις επιστολή με τις υποδείξεις σου.
Επειδή βγάζουν αριθμό θέσεων ιατρών ανά πόλη , βάση πληθυσμού.
Αν έχει συμπληρωθεί , απλά δεν ανοίγει άλλος. Όταν χηρέψει η θέση,
δεν την παίρνει κανακάρης πουτάνα ή κομματόσκυλο (όπως πχ γίνεται εδώ με μεταπτυχιακά)
αλλά συγκρίνουν βαθμούς, εμπειρία , τίτλους σπουδών . Με κριτήρια προκαθορισμένα και γνωστά σε όλους.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.308
Πόντοι
6.056
Για πες μου ρε φωστηρα
Καποτε ειχατε 36%
Σημερα εχετε 12%.
Πού πηγανε οι 24 μοναδες?
Δεν πειραζει, ας χασουμε απο Βελοπουλο, θα παρουμε απο εσας
Επόμενη εξέλιξη περιμένουμε να πάει στο διάολο η ΝΔ.
Με το πρώτο εκκαθαριστικό με το νέο φορολογικό ,για ελ επαγγελματίες
θα πάνε πρώτοι αρκετοί παραδοσιακοί ψηφοφόροι της.

Κακό ψόφο ευχόμεθα.
Και επώδυνο .

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.308
Πόντοι
6.056
Το 2025-2027 ολη η Ευρωπη θα μιλαει για το ελληνικο θαυμα και μετα 45% στις εκλογες. Σχεδον τους λυπαμαι μερικους.
Θα ζεις μέχρι τότε ;
Είσαι σίγουρος ; 2 κηδείες έχω αύριο και μία τετάρτη .

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
Οταν εννοεις αστικό κομμα εννοεις τη κουλονδ?
Εγω θα το ελεγα υπεραστικο κομμα σαν τα λεωφορεια.
Εγω θέλω ο βελοπουλος να βγει 3ο κομμα να γελάσω γιατι αυτος ειναι ο τιμωρος σας
Kαι να ειστε εσεις τεταρτοι δηλαδη?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
Ποσες αλλες ασυναρτησίες θα πεις ρε χασοδικη.
Ποιο ελληνικο θαυμα που ακομα ο κουλης παιρνει μνημονιακα μετρα και μας εχει ξετιναξει στους φόρους.
Αυτό δεν το λες ελληνικο θαυμα αλλα ελληνική αποτυχια και παραδειγμα προς αποφυγην.
Φτασατε ενα πληθωρισμο στα υψη,βάλατε νεους φόρους αυξησεις σε ολα και πάτε και ιδιωτικοποίηται τα πάντα.
Που ειναι η αναπτυξη?
Εγω οικονομικες εφημερίδες σαιτ και οι. Financial Times λενε οτι η ελλαδα ακομα δεν εχει ξεφυγει απο τη κρίση και δινουν οριζοντα οτι ισως 2032 θα αρχίσει να φαίνεται.
Με λιγα λογια αλλα 8 χρονια μινιμουμ λιτότητα.
41%

mhtsos(2)

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
9.800
Πόντοι
1.056
Πιστεύεις οτι ο συριζα θα ειναι 4ος?
Χαχαχαχαχχχα
Εγω πιστεύω 2ο κομμα θα ειναι και αν έρθει η χαστουκα απο τον κοσμο μεχρι τις επόμενες εκλογες δεν ξερεις τι μπορεί να γινει
Τον είδαμε και αυτόν με το ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς. Περίμενε να βγει 2ος να σωθείς....

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.308
Πόντοι
6.056
Α αυτο σου αρεσε ε?
Μπας και ενημερώθηκες για τις εκλογέςστην Πορτογαλία ;
Όχι φαντάζομαι ε ;
Θα είχες κανένα διοικητικό ... και προσφυγές στην άρειο πάγο ... και είχες μελέτη ... και γράψιμο ...

Σωστά ;;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
Πιστεύεις οτι ο συριζα θα ειναι 4ος?
Χαχαχαχαχχχα
Εγω πιστεύω 2ο κομμα θα ειναι και αν έρθει η χαστουκα απο τον κοσμο μεχρι τις επόμενες εκλογες δεν ξερεις τι μπορεί να γινει
Το κραταω αυτο το ποστ
Προσωπικα εχω την ελπιδα να βγειτε πέμπτο κομμα, να σας περασει και το ΚΚΕ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μπας και ενημερώθηκες για τις εκλογέςστην Πορτογαλία ;
Όχι φαντάζομαι ε ;
Θα είχες κανένα διοικητικό ... και προσφυγές στην άρειο πάγο ... και είχες μελέτη ... και γράψιμο ...

Σωστά ;;
Το ακουσα στο ραδιοφωνο.
Εγω τα εχω προβλεψει απο καιρο αυτα

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.308
Πόντοι
6.056
Το ακουσα στο ραδιοφωνο.
Εγω τα εχω προβλεψει απο καιρο αυτα
Ωραία ε ;
Και στα δικά μας σιγά σιγά !
Ανατριχιάζω.
Θυμάμαι τις διηγήσεις του παππού από το δημοψήφισμα του 1935 ....

those were the days ...

mhtsos(2)

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
9.800
Πόντοι
1.056
Θα μπορουσε η νδ να το παει αλλιως απλα ειναι κατα της ιδεολογιας της.
Θα μπορούσε να φορολογησει τα υπερκερδη των εταιρειών
2 να φορολογήσει και να παταξη τη φοροδιαφυγή σε καυσιμα και τσιγαρα
3 να κανει περικοπες σε αμυντικες δαπάνες 50% ισως και παραπάνω
4 να αποδεσμευση απο τη δημοσιο 11χιλιαδες κληρικούς
Ξερειις ποσα μαζεύονται?
Με ενα προχειρο υπολογισμό
9δις καύσιμα τσιγαρα
6δις απο αμυντικες δαπανες
Βαλε εκκλησια υπερκερδη κανα 5δις συνολο 20 δις το χρόνο
Είναι εύκολο να τα λες. Γιατί δεν τα έκανε κανείς μέχρι τώρα. Απο τον Ανδρέα και μετά. Γιατί???? Για σκέψου λίγο.
Γιατί απο λόγια άπειρα. Θα θυμάσαι με τα πυροσβεστικά αεροπλάνα που βγήκαν όλοι οι σοφοί και έλεγαν οτι με ένα Rafael θα πέρναμε 3-4 πυροσβεστικά??? Ναι αλλά το εργοστάσιο δεν βγάζει . Οι σοφοί λαικιστές δεν το ήξεραν????

Φοροδιαφυγή. Δεν ξέρω την ηλικία σου, αλλά απο το 77 ο Καραμανλής ο Θείος και όλοι οι επόμενοι έλεγαν για την πάταξη. Την είδες??? ΟΟ ΣΥΡΙΖΑ γιατί δεν την πάταξε????

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
47.097
Πόντοι
26.141
Το 2025-2027 ολη η Ευρωπη θα μιλαει για το ελληνικο θαυμα και μετα 45% στις εκλογες. Σχεδον τους λυπαμαι μερικους.
το θέμα είναι να γίνουμε πιο πλούσιοι σαν χώρα (όχι μόνο ατομικά), ώστε να ζούμε σε καλλίτερη χώρα.
Πιστευω κσταωτον2027 θα βρισκόμαστεισθολογικσ με τον Κούλη μεταξύ Λιχτενστάιν και Μονακό
Διοικητικα μεταξύ Σουηδίας και Δανίας
Σε σχέση ασφαλείας μεταξύ Ισλανδίας κ νεας Ζηλανδίας
Κ δημογραφικά μεταξύ Κίνας κ Ινδίας ..
Τα δε τρενα μας θα μνημονεύονται από τη Japan rail
Ενώ η εξωτερική πολιτική θα είμαι δυνατή εφάμιλλη της Αμερικής και Κίνας
Τέλος να σημειώσουμε ότι κοντά στο 2028 θα κατακτήσουμε τον πλουτωνα δια Κρόνο..

Η Ελλάς με κουλη κ Κώστα Αχιλλέα πρωτοπορεί στην πέμπτη βιομηχανική επανάσταση

mhtsos(2)

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
9.800
Πόντοι
1.056
Ο συριζα εκανε πολλα αλλα δεν ακουστηκαν στο ακροατηριο.
Μονο με τη λιστα λαγκαρντ και τα χρηματα στην ελβετια τα μαυρα εφερε πισω στην ελλαδα 9δις
Επίσης τους παπαδες πηγε να αλλάξει το Σύνταγμα και δεν ψηφιστηκε απο τα υπολοιπα κομματα ηθελε 180 και ψηφισαν 164
Μη λεμε οτι θελουμε ο συριζα εκανε μεταρρυθμίσεις απλα το βαθυ κρατος δεμντις ηθελε και τον τιμώρησε
Οτι πεις.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom