Νέα

Ιδιωτικά Πανεπιστήμια και Sugar daddies

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TOMCRUISE
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 589
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

SuggarDaddy-gay

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2024
Like
111
Πόντοι
1
είναι δομικό στοιχείο το μαρξισμού ότι ο καπιταλισμός έφερε την πορνεία.
σχετικό το βιβλίο του ένγκελς "η καταγωγή της ατομικής ιδιοκτησίας, της οικογένειας και του κράτους",
ήτοι στην προϊστορική εποχή της κοινοκτημοσύνης,
οι ερωτικές σχέσεις ήταν ελεύθερες και ειλικρινείς,
δεν υπήρχε ανάγκη κληρονόμων της γης (αφού αυτή δεν είχε οικονομική αξία),
άρα δεν υπήρχε ανάγκη βέβαιης οικογένειας με ένα άνδρα και μία γυναίκα και άρα πορνείας, για να ξεδίνουν οι άντρες
ούτε βέβαια κράτους που να τα επιβάλλει αυτά

Όλα αυτά τελείωσαν με την καλλιέργεια της γης
που φαίνεται ως προς το εποικοδόμημα, στον ελλαδικό χώρο, από την εγκατάλειψη της λατρείας της μητέρας-γης και την επικράτηση του δωδεκάθεου
και στην λογοτεχνία μας από τον μύθο του ορέστη που σκότωσε την μητέρα του για την τιμή του πατέρα του
ΑΛΛΑ αθωώθηκε από τον άρειο πάγο (από τότε είχε ύποπτο ρόλο), που είναι και η πρώτη δίκη

στη μελλοντική κομμουνιστική κοινωνία, ευαγγελίζεται ο μαρξ, δεν θα υπάρχει πορνεία
αλλά θα γαμάμε ελεύθερα και ευτυχισμένα

Ο καπιταλισμός έφερε την οικογένεια "έξυπνε" και "διαβασμένε", όχι την πορνεία.

Σύμφωνα με την Αλεξάνδρα Κολλοντάι που έγραφε υπό τον Λένιν το να παντρευτεί μια γυναίκα έναν άντρα από μαρξιστικής σκοπιάς είναι το ίδιο με το να εκπορνευτεί.

Έτσι κι αλλιώς οι πρώτες "ιερόδουλες" ήρθαν με την αρχαία θρησκεία, την παγανιστική, όχι με την βιομηχανοποίηση.

SuggarDaddy-gay

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2024
Like
111
Πόντοι
1
Η αποθέωση της ανωμαλίας δεν είναι εξέλιξη...είναι βήμα στον γκρεμό.
Άμα είσαι τόσο "ομαλός" εσύ τράβα την γυναίκα σου - αν δεν έχεις παντρέψου - και χωρίς καπότα γιατί με καπότα είναι ανωμαλία.

SuggarDaddy-gay

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2024
Like
111
Πόντοι
1
ΤΡΑΠΕΖΕΣ , τα χρέη τους τα φορτώνονται οι φορολογούμενοι

τα ΚΕΡΔΗ τους , δικά τους μόνο !

Ταλαιπωρούν απίστευτα τους καταθέτες ,
ζητούν... ραντεβού για τις πιο απλές εργασίες !!

Αυτό είναι.... ελεύθερη αγορά ή ολιγοπώλιο ;

ΧΑΖΑ ΑΡΝΙΑ ξυπνήστε,

ΧΑΖΑ ξυπνήστε, οι ΧΑΖΑΡΟΙ θα σας πάρουν και τα υπόλοιπα σώβρακα !

Κάθεσαι και διαβάζεις την προπαγάνδα τους, χαζό αρνί !

:2funny: :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
τι πρόβλημα έχεις με τους Χάζαρους;

SuggarDaddy-gay

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2024
Like
111
Πόντοι
1
Για έναν εργοστασιάρχη το να πάρει ένα διαμέρισμα να σπιτώσει τη φοιτήτρια δεν είναι δύσκολο, αναλογικά είναι μπορεί να είναι μικρότερη θυσία απ'ότι για ένα μισθωτό να πάρει ένα κόσμημα των 1000 ευρώ στη γκόμενα του. Γι' αυτούς που βρίσκονται σε αυτό το επίπεδο το 10χιλιαρο έχει μικρότερη αξία απότι για ένα μισθωτό το 100ρικο, συνήθως τις κάνουν συνειδητά τις χορηγίες. Αυτοί που είναι να λυπάσαι είναι κάποιοι που μπορεί δεν έχουν και πολλά λεφτά και βρίσκεται καμιά έξυπνη πιτσιρίκα, τους αρμέγει και μετά από λίγο καιρό τους αφήνει ταπί.
έχεις δίκιο γενικά για την εξέλιξη αλλά πλέον εγώ ξέρω πολλές γριές πλούσιες που σπιτώνουν νεαρούς.
Μόνο που δεν είναι απαραίτητα φοιτητές.

Το πρόβλημα λοιπόν του Κουτσούμπα είναι ότι ενώ προσπαθεί να πει μια πιασάρικη ατάκα το κάνει σαν τους μπαρμπάδες από το χωριό και απωθεί τη νέα γενιά ενώ έχει πάρει οριστικό διαζύγιο από τον μαρξισμό γιατί

1ον δεν αναφέρεται στους φοιτητές που πέφτουν εξίσου θύματα
και 2ον, μάλλον δεν τον νοιάζει η αναγκαστική εκπόρνευση όσων μπορεί να έχουν σπουδάσει υδραυλικοί πχ αλλά δεν έχουν ακόμη επαρκή εισοδήματα. Το θέμα της σεξεργασίας είναι ανεξάρτητο και κακώς το έμπλεξε. Θα μπορούσε απλά να πει για τις νέες που γίνονται σερβιτόρες και τους την πέρτουν στα μαγαζιά της νύχτας αλλά δεν το έκανε για λόγους που δεν είναι της παρούσης. Ίσως να μην θέλει να γίνει και τόσο ... φεμινιστής και χάσει τις ψήφους των αντι-ΝΤΠ νοικοκυραίων.

Για μένα πάντως σίγουρα υπάρχει κι ένα θέμα πνευματικού ελιτισμού.
Εγώ όσο σπούδαζα δεν δούλεψα ποτέ γιατί είχα πατέρα πλούσιο.
Όσοι σπουδάζουν δεν θα έπρεπε να αναγκάζονται να δουλέψουν.

Και όσο για την αναγκαστική πορνεία, είτε είσαι φοιτητής είτε ηλεκτρολόγος, κανείς δεν θα έπρεπε να αναγκάζεται να κάνει μια δουλειά που δεν θέλει.

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.427
Πόντοι
456

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
26
Like
2.349
Πόντοι
1.196
έχεις δίκιο γενικά για την εξέλιξη αλλά πλέον εγώ ξέρω πολλές γριές πλούσιες που σπιτώνουν νεαρούς.
Μόνο που δεν είναι απαραίτητα φοιτητές.

Το πρόβλημα λοιπόν του Κουτσούμπα είναι ότι ενώ προσπαθεί να πει μια πιασάρικη ατάκα το κάνει σαν τους μπαρμπάδες από το χωριό και απωθεί τη νέα γενιά ενώ έχει πάρει οριστικό διαζύγιο από τον μαρξισμό γιατί

1ον δεν αναφέρεται στους φοιτητές που πέφτουν εξίσου θύματα
και 2ον, μάλλον δεν τον νοιάζει η αναγκαστική εκπόρνευση όσων μπορεί να έχουν σπουδάσει υδραυλικοί πχ αλλά δεν έχουν ακόμη επαρκή εισοδήματα. Το θέμα της σεξεργασίας είναι ανεξάρτητο και κακώς το έμπλεξε. Θα μπορούσε απλά να πει για τις νέες που γίνονται σερβιτόρες και τους την πέρτουν στα μαγαζιά της νύχτας αλλά δεν το έκανε για λόγους που δεν είναι της παρούσης. Ίσως να μην θέλει να γίνει και τόσο ... φεμινιστής και χάσει τις ψήφους των αντι-ΝΤΠ νοικοκυραίων.

Για μένα πάντως σίγουρα υπάρχει κι ένα θέμα πνευματικού ελιτισμού.
Εγώ όσο σπούδαζα δεν δούλεψα ποτέ γιατί είχα πατέρα πλούσιο.
Όσοι σπουδάζουν δεν θα έπρεπε να αναγκάζονται να δουλέψουν.

Και όσο για την αναγκαστική πορνεία, είτε είσαι φοιτητής είτε ηλεκτρολόγος, κανείς δεν θα έπρεπε να αναγκάζεται να κάνει μια δουλειά που δεν θέλει.
ΟΚ, αλλά δεν κατάλαβα τι σχέση έχουν όλα αυτά με το δικό μου το ποστ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.266
Πόντοι
8.006
Γιατι παιδευεστε με τα ιδιωτικά ακομα.
Εδω θα έπρεπε ο συριζα και κασελ να πει πως αν βγει κυβέρνηση ο συριζα θα υπερφορολογηση τα ιδιωτικά και με τα λεφτα αυτα θα οανε στην ενίσχυση των δημοσιων.
Με μια υπερφορολόγηση πολλα θα κλεισουν και οσα αντέχουν θα εξοπλιζουν τα δημόσια.
Γιατι, ειναι αντιθετος με τα ιδιωτικα πανεπιστημια ο Κασελακης?
Απο πότε?
Από τότε που εγραφε αρθρα υπερ του Μητσοτακη?
Από τότε που σπούδαζε σε ιδιωτικο πανεπιστημιο?
Από τότε που ηταν στην Γκολντμαν Σακς?

Α ρε Ζανουλη...
Βαλατε το λυκο να φυλαει τα προβατα...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.266
Πόντοι
8.006
Οταν εμεις λεγαμε για τα προσωπικα των νδ εσυ έπαιρνες το στυλ των 1000 καρδιναλίων και μας ελεγεςνα σοβαρευτουμε και δεν ειναι πολιτικο επιχείρημα.
Τώρα τι εγινε γυρισε ο τροχός?
Δεν ειναι οφσορ πρώτον και δευτερον θα υπάρξει πλήρης διαφάνεια
Ποια "προσωπικά" ρε τύπε?
Για ποινικά αδικήματα μιλαμε
Αν το ειχε κανει αυτο ο Κουλης θα ειχατε βγει στα καγκελα.
Τωρα λετε "αχ δεν ηξερε το παιδι".
Αν δεν ξερει, να κατσει σπιτι του και να μην εχει το θρασος να θελει να κυβερνησει κιολας.
Ποια διαφανεια? Πιαστηκε με τη γιδα στην πλατη. Ας ξεμπερδεψει τωρα

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.579
Πόντοι
10.411
:rockon:

JVb5xVV.gif

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.145
Πόντοι
3.786
Την Χαμάς εννοείς?
Τα ίδια σκατά με τη Χαμάς κάνει και το Ισραήλ του ακραίου Νετανιάχου.Και οι δύο πλευρές σκοτώνουν παιδιά και γενικά αμάχους.Να είσαι αντικειμενικός

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.395
Πόντοι
9.297
Άμα είσαι τόσο "ομαλός" εσύ τράβα την γυναίκα σου - αν δεν έχεις παντρέψου - και χωρίς καπότα γιατί με καπότα είναι ανωμαλία.
Ανωμαλία είναι να περνιέται το στραβό για σωστό.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.395
Πόντοι
9.297
Δηλαδή εσύ μπερδεύεις την προστασία υγείας και το να μην ξεφύγουμε οικονομικά με εγκυμοσύνες αβερτα με...ανωμαλία;
Το έχεις κάψει τελείως;

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
18.682
Πόντοι
3.656
Τα ίδια σκατά με τη Χαμάς κάνει και το Ισραήλ του ακραίου Νετανιάχου.Και οι δύο πλευρές σκοτώνουν παιδιά και γενικά αμάχους.Να είσαι αντικειμενικός
Σου θυμίζω

Απευθύνεσαι στον

Άλεξ71 .

Μιλάς για αντικειμενικότητα σε αυτόν ;
Μπορεί να έλεγες στον Μπουκόφσκυ ή το Σκοτ Φιτζέλαλντ ή στο Τζωρτζ Μπεστ να μην πίνει ;

Μαλακίες λέμε τώρα ;

Ο τύπος είναι έλλην δικηγόρος.
Ωραίοι τύποι για να πας σε τζάδικο , πουτάνες , να μιλάτε με πουτάνες , να την πέφτετε σε γκόμενες ...

ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ !

Για να δώσω δείγμα γραφής ...

Ξέρω δικηγόρο ...

που είχε χειριστεί χιλιάδες υποθέσεις .... τώρα έχει μόνο τη σύνταξή του
και ζει σε μια γκαρσονιέρα που είχε ο ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ ΠΕΘΕΡΟΣ ΤΟΥ ...

Αν δεν την είχε , θα ήταν στο κρατικό γηροκομείο σε πτέρυγα απόρων
(με την σύνταξη δεν πάει σε ακριβό ιδιωτικό , μόνο στην απόρων).

13500 δικηγόροι έχουν έδρα το σπίτι τους ...
οι μισοί έχουν τις εισφορές σε ρύθμιση .... ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ !!!!!!!!!

Αλλά αυτοί οι τύποι ...

ψηφίζουν ΝΔ !!!!!!!!!!!!!

Τι να πεις ....

Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Like
2.615
Πόντοι
456
ΤΡΑΠΕΖΕΣ , τα χρέη τους τα φορτώνονται οι φορολογούμενοι

τα ΚΕΡΔΗ τους , δικά τους μόνο !

Ταλαιπωρούν απίστευτα τους καταθέτες ,
ζητούν... ραντεβού για τις πιο απλές εργασίες !!

Αυτό είναι.... ελεύθερη αγορά ή ολιγοπώλιο ;

ΧΑΖΑ ΑΡΝΙΑ ξυπνήστε,

ΧΑΖΑ ξυπνήστε, οι ΧΑΖΑΡΟΙ θα σας πάρουν και τα υπόλοιπα σώβρακα !

Κάθεσαι και διαβάζεις την προπαγάνδα τους, χαζό αρνί !

:2funny: :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Μπλόκαρα από μαλακία τη χρεωστικη του πατέρα μου. Παίρνω τηλ. γεια σας, αυτό και αυτό, δεν γίνεται μου λένε, πρέπει να μας μιλήσει ο ίδιος, δεν ακούει καλά, υπέργηρος, όχι ο ίδιος, οκ. Πάω σπίτι, βάζω ανοιχτή ακρόαση, μετά από ένα τέταρτο καταφέραμε και συνεννοηθήκαμε και στο τέλος μου λέει, έχετε τον κωδικό phone banking; ποιον του λέω; τον κωδικό που σας δώσαμε όταν ενεργοποιήσατε την κάρτα, ρε μεγάλε αυτό έγινε πριν 4 χρόνια, εδώ δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε ποιον κωδικό μου ζητάς, όχι θέλουμε τον κωδικό, και γιατί μου το λές στο τέλος, και ταλαιπωρηθήκαμε ένα τέταρτο; ε, να, γιατί, έτσι λέει το πρωτόκολλο...και μου έκλεισαν ραντεβού για αλλαγή pin σε δύο εβδομάδες..!!! και οπωσδήποτε να έχω μαζί τον υπέργηρο πατέρα μου...

...Να πεθάνουν βασανιστικά, όλοι οι τραπεζίτες και όλοι όσοι τους υποστηρίζουν. Αυτοί και τα παιδιά τους και τα παιδιά των παιδιών τους, μέχρι να μην τους θυμάται κανένας.

Hristos .

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2023
Like
2.432
Πόντοι
446
Ναι γιατι με κρατικά πανεπιστήμια δεν υπήρχαν sugar daddies και φοιτήτριες που τους κυνηγούσαν για να κάνουν χλιδατη ζωή.Η αλήθεια είναι μία κάποιοι δεν γουστάρουν τα ιδιωτικά πανεπιστήμια γιατί αυτά δεν θα μπορούν να τα καταλαμβάνουν και να τα κάνουν μπουρδέλο.

superkablomenos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2023
Like
1.581
Πόντοι
206

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
2.886
Πόντοι
456
Γιατι με τα δημοσια που σπουδαζουν σε αλλη πολη δε θελουν ενα μισθο το μηνα για να συντηρουνται; :think:
Μη σου πω το να πας σε ιδιωτικο στην πολη σου μπορει ναναι και φθηνοτερο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom