Νέα

ιδιαιτερότητες γυναικών στο sex

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 86
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Πηρα αφορμη ν ανοιξω αυτο το θρεντ απο καποια περιστατικα που μου εχουν τυχει στο παρελθον..... ενα απ αυτα ειναι να γνωρισω καποια γυναικα εξω να πηγαινουμε σπιτι μου για πηδημα κι αυτη να μη βγαζει τα τακουνια και τα μποτακια  με αποτελεσμα να μου λερωνει και να μου σκιζει τα σεντονια..οταν της εκανα παρατηρησεις για αυτο μου ελεγε οτι ετσι κοιμαται  και στο σπιτι της!Εσας σας εχουν τυχει περιεργες τετοιες συνηθειες?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Πηρα αφορμη ν ανοιξω αυτο το θρεντ απο καποια περιστατικα που μου εχουν τυχει στο παρελθον..... ενα απ αυτα ειναι να γνωρισω καποια γυναικα εξω να πηγαινουμε σπιτι μου για πηδημα κι αυτη να μη βγαζει τα τακουνια και τα μποτακια  με αποτελεσμα να μου λερωνει και να μου σκιζει τα σεντονια..οταν της εκανα παρατηρησεις για αυτο μου ελεγε οτι ετσι κοιμαται  και στο σπιτι της!Εσας σας εχουν τυχει περιεργες τετοιες συνηθειες?
γουσταρω να φοραει τακουνια στο κρεβατι.....και μποτα ακομα καλυτερα

Επισκέπτης
γουσταρω να φοραει τακουνια στο κρεβατι.....και μποτα ακομα καλυτερα
δεν αντιλεγω αλλα εμενα μου χάλασε ολα τα nef-nef...χωρια που επειδη ειμαι λιγο ψειρας με την καθαριοτητα με ξενερωνε και δεν μου σηκωνοταν.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
δεν αντιλεγω αλλα εμενα μου χάλασε ολα τα nef-nef...χωρια που επειδη ειμαι λιγο ψειρας με την καθαριοτητα με ξενερωνε και δεν μου σηκωνοταν.
επρεπε να στρωνεις κανενα παλιο τσολι μαν ή να πηγαινετε σε σπιτια αλλων

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.790
Πόντοι
1.756
Πηρα αφορμη ν ανοιξω αυτο το θρεντ απο καποια περιστατικα που μου εχουν τυχει στο παρελθον..... ενα απ αυτα ειναι να γνωρισω καποια γυναικα εξω να πηγαινουμε σπιτι μου για πηδημα κι αυτη να μη βγαζει τα τακουνια και τα μποτακια  με αποτελεσμα να μου λερωνει και να μου σκιζει τα σεντονια..οταν της εκανα παρατηρησεις για αυτο μου ελεγε οτι ετσι κοιμαται  και στο σπιτι της!Εσας σας εχουν τυχει περιεργες τετοιες συνηθειες?
Μηπως το εκανε για να μπορει να φυγει τρεχοντας τυπε???......  :grin:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645

Ριχνεις και μπεταντιν στο κρεβατι πριν κανεις σεξ οπως ο Κατακουζηνός;

θάνατος

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
5
Πόντοι
6
δε θα είχε βαμμένα νύχια των ποδαριών της, γι αυτό δεν έβγαλε τα τακούνια της! απλό

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
καταλαβαινεις ποσο καιρο εχει να βγαλει τα παπουτσια και πως βρωμαν τα ποδια της  :2funny:

Gamaw Gries

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2013
Like
7
Πόντοι
6
εγω σκεφτηκα μηπως ειχε καποιο προβλημα στα ποδια-πατουσες της...
URL]]

Karageorgis

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2014
Like
4
Πόντοι
1
Μια από τις μεγαλύτερες ιδιαιτερότητες, τουλάχιστον από μή επαγγελματίες, είναι να σβήνει το φως πριν και κατά την επαφή...

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.799
Πόντοι
3.656
Μια από τις μεγαλύτερες ιδιαιτερότητες, τουλάχιστον από μή επαγγελματίες, είναι να σβήνει το φως πριν και κατά την επαφή...

τυπε εκει πρεπει να γαμας με μασκα νυχτερινης ορασης  :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
τυπε λες να ειχε παιξει σε καμια τσοντα,και να ειχε συνηθησει να φοραει πορνοτακουνα;   :S
δεν ξερω αλλα θα ειχε σουξε αν επαιζε σε τσοντα η συγκεκριμένη..παντως δεν θελω να σκεφτομαι σε τι κατασταση βρισκονται τα ποδια της..θα χουν πιασει τυρι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom