Νέα

Ιατροδικαστής: Εδειραν με γκλοπ έως θανάτου τον ισοβίτη στο Μαλανδρίνο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Γιώργος Ξύδης
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ποινικές διώξεις για τρία κακουργήματα σε βάρος σωφρονιστικών υπαλλήλων των φυλακών Νιγρίτας Σερρών και Μαλανδρίνου, αλλά και κατά αστυνομικών του Τμήματος Ιτέας, για τον θάνατο του Αλβανού βαρυποινίτη Ιλία Κορέλι άσκησε ο εισαγγελέας Άμφισσας .
Στο μεταξύ, σε σοβαρές καταγγελίες έχουν προχωρήσει οι κρατούμενοι από τις πτέρυγες Β1, Β2, Γ1, Γ2 των φυλακών Νιγρίτας, με επιστολή τους στην οποία υποστηρίζουν πως ο δολοφονηθείς υπαρχιφύλακας Γιώργος Τσιρώνης ήταν βασανιστής, ενώ τονίζουν πως ο θάνατος του ισοβίτη Ιλία Καρέλι ήταν μία πράξη εκδίκησης από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους.

μάλιστα... ήταν βασανιστής έπρεπε να πεθάνει .. καλά έκανε ο αλβανός και τον καθάρισε...  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
γιαυτο τον σκοτωσε τυπε?
κατι που δεν του εδιναν αδεια δεν ηταν το ζητημα? :think:

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
γιαυτο τον σκοτωσε τυπε?
κατι που δεν του εδιναν αδεια δεν ηταν το ζητημα? :think:
Nαι ρε τυπε ηταν ψυχ ο αλβανος, εδωσε και σημειωμα στον δεσμοφυλακα πριν τον σφαξει

http://[URL unfurl="true"]www.makeleio.gr/wp-content/uploads/2014/03/simeioma.jpg[/img[/URL]]

[b]«Με κρατάτε άδικα μέσα, μου στερήσατε την ελευθερία. Δεν έχω διαπράξει φόνο και δεν με αφήνετε να δω τη μητέρα μου και εγώ θα στερήσω τη ζωή σε έναν από εσάς»
[/b]

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Μια και το αναφεραμε, στο σημειωμα λεει "θα παρω την ζωη σε εναν απο εσας". Δεν λεει δηλαδη "θα σκοτωσω αυτον τον πουστη". Με απλη λογικη συμπεραινω οτι ειτε βασανιστης ηταν ο δεσμοφυλακας ειτε ο νελσον μαντελα, την ιδια τυχη θα ειχε

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
[size=12pt]Συλλήψεις δεσμοφυλάκων για τον βασανισμό και το θάνατο του Καρέλι[/size]

Στη σύλληψη σωφρονιστικών υπαλλήλων των φυλακών Νιγρίτας προέβη το τμήματος Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ, μετά τις διώξεις που άσκησε εις βάρος τους ο εισαγγελέας Άμφισσας για τρία κακουργήματα που αφορούν στο θάνατο του βαρυποινίτη Ίλι Καρέλι.

Οι διώξεις αφορούν τα κακουργήματα του βασανισμού με αποτέλεσμα τον θάνατο, του απλού βασανισμού και της βαριάς σκοπούμενης βλάβης.

Μέχρι αυτή την ώρα έχουν συλληφθεί τρεις σωφρονιστικοί υπάλληλοι, ενώ ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε και για τον πρόεδρο των εσωτερικών φρουρών των φυλακών Νιγρίτας, Χάρη Κονσολίδη, ο οποίος νοσηλεύεται από τη Δευτέρα στην ψυχιατρική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών.

Οι διώξεις για τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους των φυλακών Νιγρίτας είναι κατά συγκεκριμένων υπαλλήλων, ενώ για τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους του Μαλανδρίνου και τους αστυνομικούς της Ιτέας είναι κατά παντός υπευθύνου και θα προσωποποιηθούν κατά την ανάκριση.

Αναμένεται σύντομα και η σύλληψη των υπολοίπων τεσσάρων σωφρονιστικών υπαλλήλων Νιγρίτας για τους οποίους έχουν εκδοθεί εντάλματα.

Πηγή: in.gr

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
[size=12pt]Συλλήψεις δεσμοφυλάκων για τον βασανισμό και το θάνατο του Καρέλι[/size]

Στη σύλληψη σωφρονιστικών υπαλλήλων των φυλακών Νιγρίτας προέβη το τμήματος Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ, μετά τις διώξεις που άσκησε εις βάρος τους ο εισαγγελέας Άμφισσας για τρία κακουργήματα που αφορούν στο θάνατο του βαρυποινίτη Ίλι Καρέλι.

Οι διώξεις αφορούν τα κακουργήματα του βασανισμού με αποτέλεσμα τον θάνατο, του απλού βασανισμού και της βαριάς σκοπούμενης βλάβης.

Μέχρι αυτή την ώρα έχουν συλληφθεί τρεις σωφρονιστικοί υπάλληλοι, ενώ ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε και για τον πρόεδρο των εσωτερικών φρουρών των φυλακών Νιγρίτας, Χάρη Κονσολίδη, ο οποίος νοσηλεύεται από τη Δευτέρα στην ψυχιατρική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών.

Οι διώξεις για τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους των φυλακών Νιγρίτας είναι κατά συγκεκριμένων υπαλλήλων, ενώ για τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους του Μαλανδρίνου και τους αστυνομικούς της Ιτέας είναι κατά παντός υπευθύνου και θα προσωποποιηθούν κατά την ανάκριση.

Αναμένεται σύντομα και η σύλληψη των υπολοίπων τεσσάρων σωφρονιστικών υπαλλήλων Νιγρίτας για τους οποίους έχουν εκδοθεί εντάλματα.

Πηγή: in.gr

ε καιρος ήταν

Επισκέπτης

Φωτογραφίες από τη ζωή του Ιλι Καρέλι στις φυλακές [εικόνες]

Ραγδαίες είναι τις τελευταίες ώρες οι εξελίξεις σχετικά με τον θάνατο του βαρυποινίτη Ιλι Καρέλι, ο οποίος δύο μέρες αφότου δολοφόνησε, με αυτοσχέδιο μαχαίρι, σωφρονιστικό υπάλληλο των φυλακών Μαλανδρίνου, βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο της απομόνωσης των φυλακών Νιγρίτας.

Κατά τη διάρκεια της εισαγγελικής έρευνας, προέκυψαν ευθύνες για 14 σωφρονιστικούς υπαλλήλους των φυλακών Νιγρίτας, τρεις εκ των οποίων μάλιστα έχουν ήδη συλληφθεί. Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, οι υπάλληλοι των φυλακών Νιγρίτας μετέφεραν το απόγευμα της Πέμπτης τον βαρυποινίτη σε διπλανό κελί από αυτό όπου κρατούνταν και τον ξυλοκόπησαν άγρια. Λίγες ώρες αργότερα βρέθηκε νεκρός στο κελί του.

Ποιος ήταν ο Ιλι Καρέλι

Ο 42χρονος Αλβανός, όπως σημειώνει το Tovima.gr,  εμφανιζόταν με το όνομα «Βαλεντίνο Πεπέσκου του Πάπα», υποτίθεται ρουμανικής καταγωγής και την περίοδο 1997-2001 είχε 11 καταδίκες, οι περισσότερες ερήμην, για κλοπές. Οταν συνελήφθη καταδικάσθηκε (με συγχώνευση ποινών) σε 14χρόνια κάθειρξη.

Αποφυλακίσθηκε τον Μάιο του 2006 και έναν χρόνο αργότερα συνελήφθη για την επιδρομή στο σπίτι της οδού Καλύμνου στο Νέο Ηράκλειο, όπου παραλίγο -με ένα  σπασμένο γυαλί, από μια κορνίζα- να κόψει το λαιμό της γυναίκας που έμενε σε αυτό και να πνίξει με την αλυσίδα τον 47χρονο σύζυγό της.

Στη δίκη που έγινε για την υπόθεση αυτή, σε δεύτερο βαθμό στην Χαλκίδα, στις αρχές του 2013, η ποινή του μετατράπηκε από διπλή απόπειρα ανθρωποκτονίας, σε επικίνδυνες σωματικές βλάβες. Η ποινή του μειώθηκε από τα 20 χρόνια κάθειρξη, στα 12. Μάλιστα, σύμφωνα με δικαστικούς, η Πρόεδρος του δικαστηρίου του είχε ζητήσει «εν όψει της αποφυλάκισής του να αλλάξει στάση ζωής». Κι εκείνος φέρεται να της είχε δώσει «σχετικές διαβεβαιώσεις».

Φωτογραφίες από τη ζωή του στις φυλακές

kareli_1.jpg

kareli_2.jpg

kareli_3.jpg

Πηγή: Φωτογραφίες από τη ζωή του Ιλι Καρέλι στις φυλακές [εικόνες] | Ειδήσεις και νέα με άποψη
Δεν μοιαζει και πολύ βασανισμένος παντως... :think:

koyiot1312

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2013
Κριτικές
14
Like
79
Πόντοι
26
Ακριβώς. Και δεν πρόκειται να λυπηθώ κανέναν τους αν κι εφόσον κριθεί ένοχος. Άσε και τον φόβο που θα έχουν μην πάθουν αυτό που οι ίδιοι έκαναν.
μπαααα.στις γυναικειες θα τους βαλουνε τυπε με <τους αλλους> παρεουλα  και θα το παιζουνε και θα το παιζουνε και δυσκολοι ;)

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
μπαααα.στις γυναικειες θα τους βαλουνε τυπε με <τους αλλους> παρεουλα  και θα το παιζουνε και θα το παιζουνε και δυσκολοι ;)

Μάγκες και άντρακλες ρε τύπε. 7-8 εναντίον ενός, με τα γκλομπ τους, με τις στολές τους, με το "δικαίωμα επιβολής της τάξης". Θα ήθελα να ήξερα τι γνώμη έχουν αυτοί που λένε "καλά του έκαναν" αν κάποιος μπάτσος καταδικαστεί και του κάνουν το ίδιο οι κρατούμενοι.

Επισκέπτης
Γράφει ο Χρήστος Γαντζούδης - Σωφρονιστικός υπάλληλος κ.κ Χίου

Ξεκίνησα να ντύνομαι βιαστικά για τη δουλειά. Ο Μάρκος μου μπουσουλούσε ανάμεσα στα πόδια μου ενοχλητικά, μα ήταν τόσο γλυκός που δεν μπορούσα παρά να τον πάρω στην αγκαλιά μου. Ο Δημήτρης μας είδε κι άρχισε να φωνάζει κι έτσι η κατάληξη ήταν γνωστή. Στο ένα χέρι ο ένας στο άλλο ο άλλος! Τα κλάματα ήρθαν σαν φυσικό επακόλουθο μιας κι αν δεν τους άφηνα θα έστηνα τους μεσημεριανούς συναδέλφους. Ο Γιώργος μου (ο πιο μεγάλος) μου τόνισε να μην αργήσω το βράδυ για να δούμε τσάμπιονς λίγκ. Η κόρη μου δεν είχε σχολάσει ακόμη. Θα την έβλεπα πια το βράδυ!

Στο αυτοκίνητο δεν σκεφτόμουν παρά μόνο την στιγμή της επιστροφής, την λαχτάρα των μικρών όταν θα έμπαινα μέσα, την ώρα που θα καθόμουν με τον Γιώργο μου να απολαύσουμε τον αγώνα, την χαρά της Γωγώς όταν θα της έδινα την κρέπα που θα της πάρω σχολώντας από την δουλεία!

ΣΧΟΛΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ! Μια φράση που ακούγεται τόσο φυσιολογική, μια φράση ρουτίνας που όμως στην περίπτωση του συναδέλφου μου και συντοπίτη μου Γιώργου Τσιρώνη εκτροχιάστηκε τόσο πολύ από την πραγματικότητα! Σίγουρα λοιπόν κι ο Γιώργος θα περίμενε την ώρα που θα σχολάσει(όπως ο κάθε εργαζόμενος σε κάθε εργασία)θα είχε κάνει τα δικά του σχέδια για την ώρα της επιστροφής......δυστυχώς η ΠΙΣΟΠΛΑΤΗ μαχαιριά του κτήνους του στέρησε κάθε σχέδιο που είχε κάνει, κάθε όνειρο, κάθε στιγμή ευτυχίας που τον περίμενε.

Ο Γιώργος έγινε το πρώτο θύμα υπάλληλος μέσα στης Ελληνικές φυλακές κι αυτό ήταν η αιτία για να βγουν στα τηλεοπτικά παράθυρα οι γνωστοί τηλεμαϊντανοί και να μας κάνουν κηρύγματα για το πώς θα έπρεπε να είναι οι Ελληνικές Φυλακές.

Άνθρωποι που μας έχουν αποκαλέσει στο παρελθόν ανθρωποφύλακες, άνθρωποι που πανηγύριζαν όταν μας έκοβαν στο μισό το μισθό μας λέγοντας χαρακτηριστικά "σιγά μωρέ τι κάνουν? Όλη την ημέρα κάθονται!!!''. Οι ίδιοι άνθρωποι που αν ο Γιώργος είχε καταφέρει να αμυνθεί και να σκοτώσει αυτός το κτήνος θα είχαν ζητήσει την ίδια στιγμή τα κεφάλια όλων μας! Ο Γιώργος έφυγε κύριοι είναι το μόνο που δεν αλλάζει πια. Μπορούν όμως με αφορμή το θάνατο του να αλλάξουν πάρα πολλά στο χώρο των φυλακών…το ποια είναι αυτά δεν είναι θέμα των τηλεμαϊντανών, ούτε του κάθε άσχετου ξερόλα δημοσιογράφου. Είναι θέμα της πολιτικής ηγεσίας και δικό μας γιατί εμείς ζούμε ΜΕΣΑ στης φυλακές. Εμείς κάνουμε σχέδια για την ζωή ΜΕΣΑ από της φυλακές. Εμείς δεχόμαστε επιθέσεις ΜΕΣΑ στης φυλακές και δυστυχώς τώρα πια εμείς πεθαίνουμε ΜΕΣΑ στης φυλακές!

Δεν θα βγω λοιπόν από εδώ να αναλύσω τι έφταιξε και τι πρέπει να γίνει. Όντως κάποιες φορές είμαστε 1 με 150 και ποτέ δεν φοβηθήκαμε. Όχι γιατί είμαστε ατρόμητοι αλλά γιατί απέναντι μας έχουμε συνανθρώπους μας. Έτσι τους βλέπαμε, έτσι τους βλέπουμε κι έτσι θα τους βλέπουμε. Ένα, δυο, ή δέκα κτήνη σαν τον Καρέλι δεν θα το αλλάξουν αυτό! Επιβάλλονται όμως μέτρα για να προστατευτούμε από αυτούς τους 10. Επιβάλλεται ο Γιώργος μας να είναι ο πρώτος και συνάμα ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ!

Αντίο Γιώργο....

Χρήστος Γαντζούδης Σωφρονιστικός υπάλληλος κ.κ Χίου
kounoupi.gr

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
ο ιλι καρελι ηταν απόβρασμα. Το ίδιο όμως ηταν και οι βασανιστές του, ίσως και χειρότεροι γιατι αυτοί έκαναν κατάχρηση της εξουσίας για να υποστηρίξουν τα εγκληματά τους ως δικαια.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
ο ιλι καρελι ηταν απόβρασμα. Το ίδιο όμως ηταν και οι βασανιστές του, ίσως και χειρότεροι γιατι αυτοί έκαναν κατάχρηση της εξουσίας για να υποστηρίξουν τα εγκληματά τους ως δικαια.
Ποιος θα μπορουσε να διαφωνησει με αυτο?

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Γράφει ο Χρήστος Γαντζούδης - Σωφρονιστικός υπάλληλος κ.κ Χίου

Ξεκίνησα να ντύνομαι βιαστικά για τη δουλειά. Ο Μάρκος μου μπουσουλούσε ανάμεσα στα πόδια μου ενοχλητικά, μα ήταν τόσο γλυκός που δεν μπορούσα παρά να τον πάρω στην αγκαλιά μου. Ο Δημήτρης μας είδε κι άρχισε να φωνάζει κι έτσι η κατάληξη ήταν γνωστή. Στο ένα χέρι ο ένας στο άλλο ο άλλος! Τα κλάματα ήρθαν σαν φυσικό επακόλουθο μιας κι αν δεν τους άφηνα θα έστηνα τους μεσημεριανούς συναδέλφους. Ο Γιώργος μου (ο πιο μεγάλος) μου τόνισε να μην αργήσω το βράδυ για να δούμε τσάμπιονς λίγκ. Η κόρη μου δεν είχε σχολάσει ακόμη. Θα την έβλεπα πια το βράδυ!

Στο αυτοκίνητο δεν σκεφτόμουν παρά μόνο την στιγμή της επιστροφής, την λαχτάρα των μικρών όταν θα έμπαινα μέσα, την ώρα που θα καθόμουν με τον Γιώργο μου να απολαύσουμε τον αγώνα, την χαρά της Γωγώς όταν θα της έδινα την κρέπα που θα της πάρω σχολώντας από την δουλεία!

ΣΧΟΛΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ! Μια φράση που ακούγεται τόσο φυσιολογική, μια φράση ρουτίνας που όμως στην περίπτωση του συναδέλφου μου και συντοπίτη μου Γιώργου Τσιρώνη εκτροχιάστηκε τόσο πολύ από την πραγματικότητα! Σίγουρα λοιπόν κι ο Γιώργος θα περίμενε την ώρα που θα σχολάσει(όπως ο κάθε εργαζόμενος σε κάθε εργασία)θα είχε κάνει τα δικά του σχέδια για την ώρα της επιστροφής......δυστυχώς η ΠΙΣΟΠΛΑΤΗ μαχαιριά του κτήνους του στέρησε κάθε σχέδιο που είχε κάνει, κάθε όνειρο, κάθε στιγμή ευτυχίας που τον περίμενε.

Ο Γιώργος έγινε το πρώτο θύμα υπάλληλος μέσα στης Ελληνικές φυλακές κι αυτό ήταν η αιτία για να βγουν στα τηλεοπτικά παράθυρα οι γνωστοί τηλεμαϊντανοί και να μας κάνουν κηρύγματα για το πώς θα έπρεπε να είναι οι Ελληνικές Φυλακές.

Άνθρωποι που μας έχουν αποκαλέσει στο παρελθόν ανθρωποφύλακες, άνθρωποι που πανηγύριζαν όταν μας έκοβαν στο μισό το μισθό μας λέγοντας χαρακτηριστικά "σιγά μωρέ τι κάνουν? Όλη την ημέρα κάθονται!!!''. Οι ίδιοι άνθρωποι που αν ο Γιώργος είχε καταφέρει να αμυνθεί και να σκοτώσει αυτός το κτήνος θα είχαν ζητήσει την ίδια στιγμή τα κεφάλια όλων μας! Ο Γιώργος έφυγε κύριοι είναι το μόνο που δεν αλλάζει πια. Μπορούν όμως με αφορμή το θάνατο του να αλλάξουν πάρα πολλά στο χώρο των φυλακών…το ποια είναι αυτά δεν είναι θέμα των τηλεμαϊντανών, ούτε του κάθε άσχετου ξερόλα δημοσιογράφου. Είναι θέμα της πολιτικής ηγεσίας και δικό μας γιατί εμείς ζούμε ΜΕΣΑ στης φυλακές. Εμείς κάνουμε σχέδια για την ζωή ΜΕΣΑ από της φυλακές. Εμείς δεχόμαστε επιθέσεις ΜΕΣΑ στης φυλακές και δυστυχώς τώρα πια εμείς πεθαίνουμε ΜΕΣΑ στης φυλακές!

Δεν θα βγω λοιπόν από εδώ να αναλύσω τι έφταιξε και τι πρέπει να γίνει. Όντως κάποιες φορές είμαστε 1 με 150 και ποτέ δεν φοβηθήκαμε. Όχι γιατί είμαστε ατρόμητοι αλλά γιατί απέναντι μας έχουμε συνανθρώπους μας. Έτσι τους βλέπαμε, έτσι τους βλέπουμε κι έτσι θα τους βλέπουμε. Ένα, δυο, ή δέκα κτήνη σαν τον Καρέλι δεν θα το αλλάξουν αυτό! Επιβάλλονται όμως μέτρα για να προστατευτούμε από αυτούς τους 10. Επιβάλλεται ο Γιώργος μας να είναι ο πρώτος και συνάμα ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ!

Αντίο Γιώργο....

Χρήστος Γαντζούδης Σωφρονιστικός υπάλληλος κ.κ Χίου
kounoupi.gr

Να τα χαίρεται τα παιδιά του ο άνθρωπος και να μην του τύχει ποτέ, τίποτα. Με το λαϊκίστικο κείμενο δεν προσφέρει κάτι όμως.

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Που ειναι ο ταφος του μπασταρου αλβανου να παω να τον χεσω
πολυ σκατο θα βγει
και κατουρημα  :piss: :piss: :piss: :piss: :piss:
και μετα και λιγο  :fuck1: στην καργιολα την μανουλα του

:shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit:
ταφος καρελι

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
πολυ σκατο θα βγει
και κατουρημα  :piss: :piss: :piss: :piss: :piss:
και μετα και λιγο  :fuck1: στην καργιολα την μανουλα του

ταφος καρελι

Πες μου την γνώμη σου γι' αυτούς που τον σκότωσαν.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
πολυ σκατο θα βγει
και κατουρημα  :piss: :piss: :piss: :piss: :piss:
και μετα και λιγο  :fuck1: στην καργιολα την μανουλα του

ταφος καρελι
ελα αλεξ.. παρε να χεις

Επισκέπτης
Να τα χαίρεται τα παιδιά του ο άνθρωπος και να μην του τύχει ποτέ, τίποτα. Με το λαϊκίστικο κείμενο δεν προσφέρει κάτι όμως.
λαικιστικο το κειμενο του συναδερφου... Αλλα η ψευτοαλληλεγγυη σε έναν γαμημενο φονια είναι νορμαλ.
Ρε καντε μας τη χαρη.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006

Στη δίκη που έγινε για την υπόθεση αυτή, σε δεύτερο βαθμό στην Χαλκίδα, στις αρχές του 2013, η ποινή του μετατράπηκε από διπλή απόπειρα ανθρωποκτονίας, σε επικίνδυνες σωματικές βλάβες. Η ποινή του μειώθηκε από τα 20 χρόνια κάθειρξη, στα 12.

Ό,τι ναναι.
12 χρονια για επικινδυνες σωματικες βλαβες. Ενω το ανωτατο οριο ειναι τα 5 χρονια.
Μια φορα να δω να μεταφερθει σωστα ενα δικαστικο νεο στα μπλογκς, και τι στον κοσμο.
Φταιω εγω μετα να μην πιστευω τιποτα απο οσα γραφονται?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom