Νέα

Ιατροδικαστής: Εδειραν με γκλοπ έως θανάτου τον ισοβίτη στο Μαλανδρίνο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Γιώργος Ξύδης
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
ΔΕν είναι τρόπος τιμωρίας αυτός .Είναι καθαρά φόνος. Υπήρχε άλλος τρόπος τιμωρίας. Αλλά θέλει συγχρονισμό , ταχύτητα καί ακρίβεια. Τον πυροβολείς στην κλείδωση του χεριού με το σώμα , καί στα δύο χέρια λίγο πιό κάτω από τους ώμους. Γίνεται το ίδιο καί στις κλειδώσεις των δύο ποδιών με το σώμα στους δύο μηριαίους βόθρους. Ήδη έχεις ειδοποιήσει ασθενοφόρο για να τον πάει στο νοσοκομείο για να μην πεθάνει από αιμοραγία. Αμα θα αποθεραπευθεί θα πηγαίνει σαν την σαρανταποδαρούσα ή την σαυρα καί θα θυμάται εφ΄΄ορου ζωής τον δεσμοφύλακα. SERAPIS.

έχεις κάνει ασφαλίτης - βασανιστής σε χούντες΄- γερμανοτσολιάς- ρουφιανάκι; φαίνεται να τα ξέρεις καλά  :tooth:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

kongas

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Παντως ειναι ευχαριστο που σιγα σιγα οι μπατσοι αποφαζιζουν να αποδωσουν το κοινου περι δικαιου αισθημα

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
έχεις κάνει ασφαλίτης - βασανιστής σε χούντες΄- γερμανοτσολιάς- ρουφιανάκι; φαίνεται να τα ξέρεις καλά  :tooth:
OXI  Φίλε - Φίλη Ούτε ασφαλίτης έχω κάνει ούτε βασανιστής ούτε τιποτε άλλο από τις μαλακίες που γράφετε εδώ μέσα. Αλλά παράλειψα να γράψω ότι αυτή την "μέθοδο" την ακολουθούν σε μεγάλη χώρα της ΕΕ. Φυσικά δεν με ενδιαφέρει η μέθοδος ........ απλά το έγραψα. Πάντως προκαλεί η μεγάλη Αλβανολαγνεία που επικρατεί εδώ μέσα . Περίεργο πολύ περίεργο. Εναν μπάτσο που έφαγε ο συχωρεμένος ο Κόλλα, αυτός ο μπάτσος είχε καί παιδάκι καί γυναίκα έγκυο. Για αυτόν τον άνθρωπο Δ Ε Ν  γράψατε κάτι ή σας.......................διέφυγε  Αλβανοαγαπητικοί? ? ?

Επισκέπτης
Οι Ξεσκισμένων πουτάνων γιοί (που γαμιούνται οικογενειακώς) και αυτοαποκαλούνται αναρχικοί , έχουν γεμίσει την Αθήνα , με το όνομα του συγκεκριμένου πουτάνας Αλβανίδας γιού.

Γαμώ το μουνί που τους πέταγε, το σπίτι τους
και σκατά στους τάφους των νεκρών τους, Καλτεζά, Φούντα κτλ κτλ

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Οι Ξεσκισμένων πουτάνων γιοί (που γαμιούνται οικογενειακώς) και αυτοαποκαλούνται αναρχικοί , έχουν γεμίσει την Αθήνα , με το όνομα του συγκεκριμένου πουτάνας Αλβανίδας γιού.

Γαμώ το μουνί που τους πέταγε, το σπίτι τους
και σκατά στους τάφους των νεκρών τους, Καλτεζά, Φούντα κτλ κτλ
:rockon: :rockon: :rockon:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
OXI  Φίλε - Φίλη Ούτε ασφαλίτης έχω κάνει ούτε βασανιστής ούτε τιποτε άλλο από τις μαλακίες που γράφετε εδώ μέσα. Αλλά παράλειψα να γράψω ότι αυτή την "μέθοδο" την ακολουθούν σε μεγάλη χώρα της ΕΕ. Φυσικά δεν με ενδιαφέρει η μέθοδος ........ απλά το έγραψα. Πάντως προκαλεί η μεγάλη Αλβανολαγνεία που επικρατεί εδώ μέσα . Περίεργο πολύ περίεργο. Εναν μπάτσο που έφαγε ο συχωρεμένος ο Κόλλα, αυτός ο μπάτσος είχε καί παιδάκι καί γυναίκα έγκυο. Για αυτόν τον άνθρωπο Δ Ε Ν  γράψατε κάτι ή σας.......................διέφυγε  Αλβανοαγαπητικοί? ? ?
εγω δεν έγραψα  τροπους βασανισμού κανενός και φυσικά ούτε του συγχωρεμένου του μπάτσου. Ενω εσυ .. σαν καλο πειθήνιο ρουφιανακι εσπευσες να ευχηθεις θανατους και βασανισμούς :)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

έλα ρε ... είναι άνθρωπος ο μπάτσος??(teengenerate σπρεχεν)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Κοντά τα ξερά σου απο τον φπ τον έχω αναλάβει για να μπει στον ισιο δρόμο, όπως είδες ήδη κουρεύεται σε αλβανίδες  :grin:

μεχρι να φτασει να κουρευεται σε πακιστανους εχει δρομο ακομη :grin:

Επισκέπτης
Κοντά τα ξερά σου απο τον φπ τον έχω αναλάβει για να μπει στον ισιο δρόμο, όπως είδες ήδη κουρεύεται σε αλβανίδες

Κι εγώ δεν είμαι στο σωστό δρόμο ;;;
Από το 1990 μου έχουν χτενίσει τον πούτσο με τα δόντια τους πολλές αλβανίδες,
τις οποίες γάμησα από τον κώλο και έχυσα και στη μούρη.

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
Κι εγώ δεν είμαι στο σωστό δρόμο ;;;
Από το 1990 μου έχουν χτενίσει τον πούτσο με τα δόντια τους πολλές αλβανίδες,
τις οποίες γάμησα από τον κώλο και έχυσα και στη μούρη.

οχι και καφρος ο Λακης!!  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom