Επισκέπτης
και μενα πηρε το αυτι μου οτι δεν ηταν απο τους πιο πραους ανθρωπους ο μακαριτης ο φυλακας.
ε κομπλε και με τους δυο... Που είναι το πρόβλημαπιθανόν... ούτε όμως και ο αλβανός φονιάς από τα καλύτερα παιδιά...
και μενα πηρε το αυτι μου οτι δεν ηταν απο τους πιο πραους ανθρωπους ο μακαριτης ο φυλακας.
ε κομπλε και με τους δυο... Που είναι το πρόβλημαπιθανόν... ούτε όμως και ο αλβανός φονιάς από τα καλύτερα παιδιά...
πιθανόν... ούτε όμως και ο αλβανός φονιάς από τα καλύτερα παιδιά...
στις φυλακες θα τα ψαξεις τα καλυτερα παιδια?
Δεν είναι βλάκας.Απλά πορωμένος.μόνο πορωμένοιβλάκες/παπαγαλάκια σαν εσένα την θεωρούν εξορισμού ψευδή.
σύρε να κρυφτείς ατον τάφο σου, σιχαμερέ καθεστωτικέ...
Πορωμένος και συνειδητός παπαγάλος.Μεταμοντέρνος ναζί με τα όλα του.αει σύρε και γαμίσου κατά φαντασία αντικαθεστωτικέ
Γινεται καποιος να ειναι συνειδητος και πορωμενος μαζιΠορωμένος και συνειδητός παπαγάλος.Μεταμοντέρνος ναζί με τα όλα του.
Βεβαίως.Υπάρχει και παράδειγμα:o τραμου.Γινεται καποιος να ειναι συνειδητος και πορωμενος μαζι
Λίγα λόγια κι από εμένα για αυτό που έγινε...
Η ανακοίνωση του θανάτου (πρέπει να ήταν αυτό) με βρήκε να κουρεύομαι από Αλβανίδα υπήκοο.
Εγώ έβγαλα μια ξινίλα στη μούρη κι αυτή ένα επιφώνημα χαράς και ικανοποίησης...
Καρφώνω τα μάτια μου στον καθρέπτη κοιτώντας τα δικά της. Χαμπάάάρι ο Τρύφωνας.
Γυρνάω το κεφάλι, οπότε σταματάει. Τη ρώτησα γιατί το λέει αυτό. "Είχε σκοτώσει πριν σκοτωθεί" μου λέει. Δοκίμασα να ψελίσω κάτι για κατάργηση της θανατικής ποινής, για Ευρωπαϊκό Κεκτημένο... Της είπα ότι δεν έχει να κάνει το ότι είναι Αλβανός ή Έλληνας ή ό, τι άλλο...
"Δίκαιο το να πεθάνει" έλεγε...
Δίκαιο ξεδίκαιο εγώ ήθελα να ζήσει να μας πει τί παίχτηκε. Να μας πουν και οι άλλοι τις απόψεις τους...
Σε καμμία περίπτωση.Εσύ όμως είσαι οπωσδήποτε κατάπτυστος/πορωμένος/ναζιστής κλπ(βάλτε ότι θέλετε στο κλπ).για σένα πόντικα όποιος δεν ασπάζεται τις αντιλήψεις σου και την κοσμοθεωρία σου είναι κατάπτυστος/πορωμένος/ναζιστής κλπ
Βεβαίως.Υπάρχει και παράδειγμα:o τραμου.
τι παίχτηκε μωρέ κάνεις κάτι ερωτήσεις και σύ...
τον δεσμοφύλακα τον βρήκε μπόσικο εκείνη την ώρα ..θα μπορούσε να είναι ένας άλλος δεσμοφύλακας...
αυτόν μετά τον κάνανε μπάλλα και παίζανε ποδόσφαιρο... που και που τον κάνανε μπάλλα του χόκει με τα γκλόμπ...
Πιο πριν λέω τι έγινε.
Εάν γίνονταν βασανισμοί
Λίγα λόγια κι από εμένα για αυτό που έγινε...
Η ανακοίνωση του θανάτου (πρέπει να ήταν αυτό) με βρήκε να κουρεύομαι από Αλβανίδα υπήκοο.
Εγώ έβγαλα μια ξινίλα στη μούρη κι αυτή ένα επιφώνημα χαράς και ικανοποίησης...
Καρφώνω τα μάτια μου στον καθρέπτη κοιτώντας τα δικά της. Χαμπάάάρι ο Τρύφωνας.
Γυρνάω το κεφάλι, οπότε σταματάει. Τη ρώτησα γιατί το λέει αυτό. "Είχε σκοτώσει πριν σκοτωθεί" μου λέει. Δοκίμασα να ψελίσω κάτι για κατάργηση της θανατικής ποινής, για Ευρωπαϊκό Κεκτημένο... Της είπα ότι δεν έχει να κάνει το ότι είναι Αλβανός ή Έλληνας ή ό, τι άλλο...
"Δίκαιο το να πεθάνει" έλεγε...
Δίκαιο ξεδίκαιο εγώ ήθελα να ζήσει να μας πει τί παίχτηκε. Να μας πουν και οι άλλοι τις απόψεις τους...