Νέα

Ιατροδικαστής: Εδειραν με γκλοπ έως θανάτου τον ισοβίτη στο Μαλανδρίνο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Γιώργος Ξύδης
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
και μενα πηρε το αυτι μου οτι δεν ηταν απο τους πιο πραους ανθρωπους ο μακαριτης ο φυλακας.
πιθανόν... ούτε όμως και ο αλβανός φονιάς από τα καλύτερα παιδιά...
ε κομπλε και με τους δυο... Που είναι το πρόβλημα  :think:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
μια χαρά είναι το παρόν καθεστώς... συμαζεμα θέλει στην πιστή εφαρμογή των νόμων ...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 113062

Επισκέπτης

δε την παλεύεις κάστανο ε?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
για σένα πόντικα όποιος δεν ασπάζεται τις αντιλήψεις σου και την κοσμοθεωρία σου είναι κατάπτυστος/πορωμένος/ναζιστής κλπ

είτε δεν κάνεις τον κόπο να κοιταχτείς στον καθρέφτη είτε έχεις σπάσει τους καθρέφτες σπίτι σου

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Λίγα λόγια κι από εμένα για αυτό που έγινε...

Η ανακοίνωση του θανάτου (πρέπει να ήταν αυτό) με βρήκε να κουρεύομαι από Αλβανίδα υπήκοο.

Εγώ έβγαλα μια ξινίλα στη μούρη κι αυτή ένα επιφώνημα χαράς και ικανοποίησης...

Καρφώνω τα μάτια μου στον καθρέπτη κοιτώντας τα δικά της. Χαμπάάάρι ο Τρύφωνας.

Γυρνάω το κεφάλι, οπότε σταματάει. Τη ρώτησα γιατί το λέει αυτό. "Είχε σκοτώσει πριν σκοτωθεί" μου λέει. Δοκίμασα να ψελίσω κάτι για κατάργηση της θανατικής ποινής, για Ευρωπαϊκό Κεκτημένο... Της είπα ότι δεν έχει να κάνει το ότι είναι Αλβανός ή Έλληνας ή ό, τι άλλο...

"Δίκαιο το να πεθάνει" έλεγε...

Δίκαιο ξεδίκαιο εγώ ήθελα να ζήσει να μας πει τί παίχτηκε. Να μας πουν και οι άλλοι τις απόψεις τους...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

Η ανακοίνωση του θανάτου (πρέπει να ήταν αυτό) με βρήκε να κουρεύομαι από Αλβανίδα υπήκοο.

Γυρνάω το κεφάλι, οπότε σταματάει. Τη ρώτησα γιατί το λέει αυτό. "Είχε σκοτώσει πριν σκοτωθεί" μου λέει. Δοκίμασα να ψελίσω κάτι για κατάργηση της θανατικής ποινής, για Ευρωπαϊκό Κεκτημένο... Της είπα ότι δεν έχει να κάνει το ότι είναι Αλβανός ή Έλληνας ή ό, τι άλλο...

Δίκαιο ξεδίκαιο εγώ ήθελα να ζήσει να μας πει τί παίχτηκε. Να μας πουν και οι άλλοι τις απόψεις τους...

τι παίχτηκε μωρέ κάνεις κάτι ερωτήσεις και σύ...

τον δεσμοφύλακα τον βρήκε μπόσικο εκείνη την ώρα ..θα μπορούσε να είναι ένας άλλος δεσμοφύλακας...

αυτόν μετά τον κάνανε μπάλλα και παίζανε ποδόσφαιρο... που και που τον κάνανε μπάλλα του χόκει με τα γκλόμπ...

teengenerate

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
6
για σένα πόντικα όποιος δεν ασπάζεται τις αντιλήψεις σου και την κοσμοθεωρία σου είναι κατάπτυστος/πορωμένος/ναζιστής κλπ
Σε καμμία περίπτωση.Εσύ όμως είσαι οπωσδήποτε κατάπτυστος/πορωμένος/ναζιστής κλπ(βάλτε ότι θέλετε στο κλπ).

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
τι παίχτηκε μωρέ κάνεις κάτι ερωτήσεις και σύ...

τον δεσμοφύλακα τον βρήκε μπόσικο εκείνη την ώρα ..θα μπορούσε να είναι ένας άλλος δεσμοφύλακας...

αυτόν μετά τον κάνανε μπάλλα και παίζανε ποδόσφαιρο... που και που τον κάνανε μπάλλα του χόκει με τα γκλόμπ...

Πιο πριν λέω τι έγινε.

Εάν γίνονταν βασανισμοί

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Πιο πριν λέω τι έγινε.

Εάν γίνονταν βασανισμοί

δεν νομίζω να τον είχαν πειράξει αυτόν πριν.. μάλλον τα πήρε στο κρανίο με τις άδειες και με την μάνα του που πέθανε... ήθελε άδεια να πάει Ιταλία (λες και θα γυρνούσε μετά)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
ΡΕ ΧΙΛΙΑ ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΑΤΑ
για ενα σκουπιδι??
χαρα στο κουραγιο και την διαθεση.

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
ΔΕν είναι τρόπος τιμωρίας αυτός .Είναι καθαρά φόνος. Υπήρχε άλλος τρόπος τιμωρίας. Αλλά θέλει συγχρονισμό , ταχύτητα καί ακρίβεια. Τον πυροβολείς στην κλείδωση του χεριού με το σώμα , καί στα δύο χέρια λίγο πιό κάτω από τους ώμους. Γίνεται το ίδιο καί στις κλειδώσεις των δύο ποδιών με το σώμα στους δύο μηριαίους βόθρους. Ήδη έχεις ειδοποιήσει ασθενοφόρο για να τον πάει στο νοσοκομείο για να μην πεθάνει από αιμοραγία. Αμα θα αποθεραπευθεί θα πηγαίνει σαν την σαρανταποδαρούσα ή την σαυρα καί θα θυμάται εφ΄΄ορου ζωής τον δεσμοφύλακα. SERAPIS.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom