Νέα

Ιατροδικαστής: Εδειραν με γκλοπ έως θανάτου τον ισοβίτη στο Μαλανδρίνο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Γιώργος Ξύδης
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Tην καλυτερη γνωμη
αλλα καναν λαθος
κανονικα επρεπε να τον βιασουν κιολας  :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3:

Επισκέπτης
Ό,τι ναναι.
12 χρονια για επικινδυνες σωματικες βλαβες. Ενω το ανωτατο οριο ειναι τα 5 χρονια.
Μια φορα να δω να μεταφερθει σωστα ενα δικαστικο νεο στα μπλογκς, και τι στον κοσμο.
Φταιω εγω μετα να μην πιστευω τιποτα απο οσα γραφονται?
τα 12 χρονια για το κουρειο του πακιστανου πως σου φαινονται;
Αν πεις νορμαλ φταιω εγω να σε αρχισω στα μπινελικια;

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
λαικιστικο το κειμενο του συναδερφου... Αλλα η ψευτοαλληλεγγυη σε έναν γαμημενο φονια είναι νορμαλ.
Ρε καντε μας τη χαρη.

Είναι ή δεν είναι λαϊκίστικο;
Ποιά αλληλεγγύη σε γαμημένο φονιά; Στον φονιά που σκότωσε τον μπάτσο και θα έπρεπε να δικαστεί γι' αυτό ή στους φονιάδες που σκότωσαν κάποιον γιατί σκότωσε και πρέπει επίσης να δικαστούν; Αν δεν έχεις καταλάβει, σκότωσαν κάποιον γιατί σκότωσε, άρα με την ίδια λογική να τους σκοτώσουν κι εκείνους κοκ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
λαικιστικο το κειμενο του συναδερφου... Αλλα η ψευτοαλληλεγγυη σε έναν γαμημενο φονια είναι νορμαλ.
Ρε καντε μας τη χαρη.
Πώς να το κανουμε ρε αδελφε, λαικίστικο ειναι. Και πολυ μαλιστα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Ε πες το ετσι ρε παιδι τωρα ολα αλλαζουν
Αν ηταν νομικος Ερι, θα ελεγε οτι δεν υπηρχε ανθρωποκτόνος δόλος αλλά προκειται για θανατηφορα μη σκοπουμένη σωματικη βλαβη, επειδη ο θανατος επηλθε απο αμέλεια ενώ υπηρχε πρόθεση μονο βλαβης.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
αν δεν πεθαινε τι γνωμη θα ειχες για τον ξυλοδαρμο του δολοφονου;

σορρυ τυπε αλλα δεν παιζει να δεχτω ποτε να δειρουν ακομα και τον στελιος 77 που λεει τετοιες αηδιες που σιχαινομαι σωφρονιστικοί υπαλληλοι η όποιος άλλος ο οποιος θεωρει οτι είναι κάτι δίκαιο επειδη έτσι γουσταρει.ειμαι σαφης

Επισκέπτης
Πώς να το κανουμε ρε αδελφε, λαικίστικο ειναι. Και πολυ μαλιστα.
φυσικα , μονο οι αλβανοι δεν είναι λαικιστες...

Το αλβανικό Υπουργείο Εξωτερικών αντέδρασε σήμερα σε σχέση με το θάνατο του αλβανού βαρυποινίτη Ιλι Καρέλι, στις φυλακές Νιγρίτας...

Εκφράζοντας τα συλλυπητήρια του για την τραγική απώλεια του Καρέλι και του δεσμοφύλακα, Γιώργου Τσιρώνη, ο οποίος δολοφονήθηκε από τον αλβανό κατάδικο, το Υπουργείο Εξωτερικών ζητάει από την αλβανική πρεσβεία στην Αθήνα και το Προξενείο της Θεσσαλονίκης να παρακολουθήσουν θεσμικά και εκ του σύνεγγυς την κατάσταση.

«Το ΥΠΕΞ καταδικάζει τις επιθέσεις κατά των αρχών επιβολής του νόμου, καθώς και κάθε πράξη βίας εναντίον των Αλβανών πολιτών που εκτελούν την ποινή τους σε φυλακές στην Ελλάδα. Ενθαρρύνουμε και ζητάμε από τις ελληνικές αρχές να αποσαφηνίσουν πλήρως το επεισόδιο, το οποίο θα επιτρέψει την παραπομπή στη δικαιοσύνη των υπευθύνων» αναφέρει η ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών της Αλβανίας.

Ρε ουστ!!!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
τα 12 χρονια για το κουρειο του πακιστανου πως σου φαινονται;
Αν πεις νορμαλ φταιω εγω να σε αρχισω στα μπινελικια;
Δεν ξερω τι ειναι το κουρειο του πακιστανου. Αλλά τι σχεση εχει αυτο, με αυτο που ειπα εγω?

Επισκέπτης
Σαν να λέμε "πυροβόλησα και πέθανε απ' την σφαίρα".
θα μου το παιζετε χαζοι για πολύ;;;
Αν τον εκαναν τοπι στο ξυλο και δεν πεθαινε οι μισοι θα λεγατε να αγιασει το χερι τους. Αλλα λιγο ο ψοφος (σκατα στον ταφο του), λιγο ο αντιρατσισμος, λιγο η ΧΑ μου λετε μαλακιες.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Αν ηταν νομικος Ερι, θα ελεγε οτι δεν υπηρχε ανθρωποκτόνος δόλος αλλά προκειται για θανατηφορα μη σκοπουμένη σωματικη βλαβη, επειδη ο θανατος επηλθε απο αμέλεια ενώ υπηρχε πρόθεση μονο βλαβης.

Δεν δικάζω. Μου ναι αδιάφορες οι νομικες λεπτομέρειες. Η τάση πολλών να χαίρονται με θανάτους και ξυλοδαρμούς επειδή κάποιος τους ειναι απεχθής με γυρίζει τα μυαλα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
φυσικα , μονο οι αλβανοι δεν είναι λαικιστες...

Το αλβανικό Υπουργείο Εξωτερικών αντέδρασε σήμερα σε σχέση με το θάνατο του αλβανού βαρυποινίτη Ιλι Καρέλι, στις φυλακές Νιγρίτας...

Εκφράζοντας τα συλλυπητήρια του για την τραγική απώλεια του Καρέλι και του δεσμοφύλακα, Γιώργου Τσιρώνη, ο οποίος δολοφονήθηκε από τον αλβανό κατάδικο, το Υπουργείο Εξωτερικών ζητάει από την αλβανική πρεσβεία στην Αθήνα και το Προξενείο της Θεσσαλονίκης να παρακολουθήσουν θεσμικά και εκ του σύνεγγυς την κατάσταση.

«Το ΥΠΕΞ καταδικάζει τις επιθέσεις κατά των αρχών επιβολής του νόμου, καθώς και κάθε πράξη βίας εναντίον των Αλβανών πολιτών που εκτελούν την ποινή τους σε φυλακές στην Ελλάδα. Ενθαρρύνουμε και ζητάμε από τις ελληνικές αρχές να αποσαφηνίσουν πλήρως το επεισόδιο, το οποίο θα επιτρέψει την παραπομπή στη δικαιοσύνη των υπευθύνων» αναφέρει η ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών της Αλβανίας.

Ρε ουστ!!!!
Τι ουστ ρε φιλε? Εν αδίκω βρισκόμαστε. Απολογούμαστε στους αλβανούς ως χωρα.
Δεν πρεπει να απολογηθουν οι δεσμοφυλακες, που μας εξεθεσαν ως χωρα, και μας πηραν στο μεζε και οι αλβανοι?
Ακουγομαστε στην ευρωπη οτι ειμαστε τριτοκοσμικοι, και μας καταγγελουν οι αλβανοι.
Αυτο σου αρεσει δηλαδη? Τι εχετε μεσα στο κεφαλι σας ρε πουστη μου?

koyiot1312

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2013
Κριτικές
14
Like
79
Πόντοι
26
Μάγκες και άντρακλες ρε τύπε. 7-8 εναντίον ενός, με τα γκλομπ τους, με τις στολές τους, με το "δικαίωμα επιβολής της τάξης". Θα ήθελα να ήξερα τι γνώμη έχουν αυτοί που λένε "καλά του έκαναν" αν κάποιος μπάτσος καταδικαστεί και του κάνουν το ίδιο οι κρατούμενοι.
μα σου ειπα ρε τυπε αν μπουνε θα τους βαλουνε στις γυναικειες επειδη ειναι <τοσο> μαγκες και παντελονατοι και δεν θα τους ακουμπησει κανεις.μαγκες φουστανατοι εκ του ασφαλους μαζι με τους υπολοιπους <ζορικους>εκει μεσα. . .

Επισκέπτης
αρα δολοφονοι από αμελεια.  :rockon: :rockon: :rockon:
Τον αλλον με το μαχαιρι που εφαγε τον φρουρο πως τον λεμε;;

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
μα σου ειπα ρε τυπε αν μπουνε θα τους βαλουνε στις γυναικειες επειδη ειναι <τοσο> μαγκες και παντελονατοι και δεν θα τους ακουμπησει κανεις.μαγκες φουστανατοι εκ του ασφαλους μαζι με τους υπολοιπους <ζορικους>εκει μεσα. . .
Και τι πρεπε δηλαδη να γινει; Να τους βαλουν μαζι με τον γενικο πληθυσμο για να συνεχιστει ο κυκλος αιματος;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom