Νέα

Ιατροδικαστής: Εδειραν με γκλοπ έως θανάτου τον ισοβίτη στο Μαλανδρίνο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Γιώργος Ξύδης
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Τι ουστ ρε φιλε? Εν αδίκω βρισκόμαστε. Απολογούμαστε στους αλβανούς ως χωρα.
Δεν πρεπει να απολογηθουν οι δεσμοφυλακες, που μας εξεθεσαν ως χωρα, και μας πηραν στο μεζε και οι αλβανοι?
Ακουγομαστε στην ευρωπη οτι ειμαστε τριτοκοσμικοι, και μας καταγγελουν οι αλβανοι.
Αυτο σου αρεσει δηλαδη? Τι εχετε μεσα στο κεφαλι σας ρε πουστη μου?
εσυ παραπονέθηκες στην Ρουμανια για τον Πασαρη;
Στα παπαρια μου τι κανουν οι εξαγωγεις δολοφονων και ναρκωτικών.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
αρα δολοφονοι από αμελεια.  :rockon: :rockon: :rockon:
Τον αλλον με το μαχαιρι που εφαγε τον φρουρο πως τον λεμε;;
Δεν ειναι αδικημα αμελειας.
Εγω επεξηγω απλως, αυτο το "δεν τον σκοτωσαν, τον βαρεσαν και πεθανε". Προφανως αυτο θα ειναι και η υπερασπιστικη γραμμη για ελαφρυτερη μορφη εγκληματος απο την ανθρωποκτονια απο προθεση. Εγω τουλαχιστον αυτη την υπερασπιστικη γραμμη θα ακολουθουσα.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
φυσικα , μονο οι αλβανοι δεν είναι λαικιστες...

Το αλβανικό Υπουργείο Εξωτερικών αντέδρασε σήμερα σε σχέση με το θάνατο του αλβανού βαρυποινίτη Ιλι Καρέλι, στις φυλακές Νιγρίτας...

Εκφράζοντας τα συλλυπητήρια του για την τραγική απώλεια του Καρέλι και του δεσμοφύλακα, Γιώργου Τσιρώνη, ο οποίος δολοφονήθηκε από τον αλβανό κατάδικο, το Υπουργείο Εξωτερικών ζητάει από την αλβανική πρεσβεία στην Αθήνα και το Προξενείο της Θεσσαλονίκης να παρακολουθήσουν θεσμικά και εκ του σύνεγγυς την κατάσταση.

«Το ΥΠΕΞ καταδικάζει τις επιθέσεις κατά των αρχών επιβολής του νόμου, καθώς και κάθε πράξη βίας εναντίον των Αλβανών πολιτών που εκτελούν την ποινή τους σε φυλακές στην Ελλάδα. Ενθαρρύνουμε και ζητάμε από τις ελληνικές αρχές να αποσαφηνίσουν πλήρως το επεισόδιο, το οποίο θα επιτρέψει την παραπομπή στη δικαιοσύνη των υπευθύνων» αναφέρει η ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών της Αλβανίας.

Ρε ουστ!!!!

Επί της ουσίας απάντησε ο Alex. Στο κείμενο δεν βλέπω κάτι που δεν θα γράφαμε κι εμείς ως Έλληνες για αντίστοιχο γεγονός στο εξωτερικό.

Επισκέπτης
Εγω επεξηγω απλως, αυτο το "δεν τον σκοτωσαν, τον βαρεσαν και πεθανε". Προφανως αυτο θα ειναι και η υπερασπιστικη γραμμη για ελαφρυτερη μορφη εγκληματος απο την ανθρωποκτονια απο προθεση. Εγω τουλαχιστον αυτη την υπερασπιστικη γραμμη θα ακολουθουσα.
εγω σιγουρα δεν θα ηθελα να είμαι πελατης σου :S

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
εσυ παραπονέθηκες στην Ρουμανια για τον Πασαρη;
Στα παπαρια μου τι κανουν οι εξαγωγεις δολοφονων και ναρκωτικών.
Γιατι να παραπονεθω για τον Πασσαρη? Τι προβλημα υπαρχει?

Οχι, καθολου στα παπαρια σου. Γιατι οι εξαγωγεις δολοφονων και ναρκωτικων γινονται τιμητές της αξιοπρεπειας σου επειδη καποιοι αποφασισαν να κανουν του κεφαλιου τους. Και δεν ειναι δυνατον να εκτιθεμεθα διεθνως. Αν εσενα δεν σε ενοχλει, εμενα με ενοχλει και πολυ μαλιστα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
εγω σιγουρα δεν θα ηθελα να είμαι πελατης σου :S
Τι γραμμη θα προτεινες δηλαδη?
Το "τον γαμησαμε επειδη ηταν φονιας και δωστε μας παρασημο ουγκ"?
Και οταν θα πεφτανε τα ισοβια θα εφταιγε το μεγαλο κεφαλαιο και ο μπομπολας?

Επισκέπτης
Επί της ουσίας απάντησε ο Alex. Στο κείμενο δεν βλέπω κάτι που δεν θα γράφαμε κι εμείς ως Έλληνες για αντίστοιχο γεγονός στο εξωτερικό.
δεν είναι λαικισμος ότι το αλβανικο κρατος ασχολειται με έναν τυπο με 11 καταδικες δυο αποπειρες δολοφονιας και έναν φονο αλλα είναι ο συνάδερφος του;;; Ρε το εχετε καψει τελειως; :headbang: :headbang: :headbang:

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
δεν είναι λαικισμος ότι το αλβανικο κρατος ασχολειται με έναν τυπο με 11 καταδικες δυο αποπειρες δολοφονιας και έναν φονο αλλα είναι ο συνάδερφος του;;; Ρε το εχετε καψει τελειως; :headbang: :headbang: :headbang:
δεν ασχολειται με τον τυπο, ο τυπος ειναι προφαση για να σου κουνησει εσενα του πολιτισμενου το δαχτυλο, προφαση που του τη σερβιρες στο πιατο με πατατες σωτε

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ειναι πολίτης του.
Και δινεις το δικαιωμα να σε εκθεσει διεθνως.
ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ????

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Πριν κατι μερες δεν ελεγες οτι δεν το εκαναν εσκεμενα και οτι ουτε καν μπορεις να το διανοηθεις αυτο.  :think:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
εγω το λεω και ετσι είναι.
Με 50 γραμμαρια ηρωινη εισαι εμπορος με 5 κιλα χρηστης.
Θες να πουμε κατι άλλο;;;
Στο ονειρο σου εγινε αυτο?
Συγκεκριμενη υποθεση με ονοματα παρακαλω.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Πριν κατι μερες δεν ελεγες οτι δεν το εκαναν εσκεμενα και οτι ουτε καν μπορεις να το διανοηθεις αυτο.  :think:
Λεω ακριβως το ιδιο με τοτε.
Οντως πιστευω οτι δεν ηθελαν να τον σκοτωσουν, αλλά τον παραχτυπησαν και τους πεθανε.
Το ιδιο λεω και σημερα και αυτο θα υποστηριζα στο δικαστηριο. Εχει μικροτερη ποινη αυτο.

Επισκέπτης
δεν ασχολειται με τον τυπο, ο τυπος ειναι προφαση για να σου κουνησει εσενα του πολιτισμενου το δαχτυλο, προφαση που του τη σερβιρες στο πιατο με πατατες σωτε
Ναι και;;;
Τους ελα καλα, καλα το 50% των φυλακων είναι αλβανοι και καθαριζεις

koyiot1312

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2013
Κριτικές
14
Like
79
Πόντοι
26
Και τι πρεπε δηλαδη να γινει; Να τους βαλουν μαζι με τον γενικο πληθυσμο για να συνεχιστει ο κυκλος αιματος;
ε ναι ρε τυπε καποτε αυτη η ειδικη μεταχειρηση πρεπει να κοπει!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Αυτο το ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ, που ειπες εσυ με δυο λογια, γιατι ρε γαμωτο δεν το καταλαβαινουν ολοι? Τοση θεολογια θελει πια ???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom