tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.641
- Πόντοι
- 3.506
η δικια μας γλωσσα σου σπασε κανα κοκκαλο λουφαδόρε που εχωσες αλλους τεμπέλαρε?
Έτσι! Τώρα είσαι άνδρας!
Σε πρώτο ενικό!
η δικια μας γλωσσα σου σπασε κανα κοκκαλο λουφαδόρε που εχωσες αλλους τεμπέλαρε?
οσο και να σε φτυνουμε το περνας ψιχαλαΉδη πέρασε σε τρίτο πρόσωπο...
οσο και να σε φτυνουμε το περνας ψιχαλα
που στο διαολο βρηκες τριτο προσωπο γιατι εγω ολο πρωτο και δευτερο ενικο και πληθυντικο βλεπω???Ήδη πέρασε σε τρίτο πρόσωπο...
Ρε φίλε γράφεις λες και έχεις πολεμήσει στην Καταιγίδα της Ερήμου 1&2!!Η στον 100ετή πόλεμο !Ελεος 20 σελίδες !!!!Ελεος ,λες και μόνο εσύ πήγες φαντάρος!!!!!!Κούλαρε!!
που στο διαολο βρηκες τριτο προσωπο γιατι εγω ολο πρωτο και δευτερο ενικο και πληθυντικο βλεπω???
υπαρχει καπου 1 σε τριτο προσωπο για υπογραμισε το σε παρακαλω ψιχαλισμενε
τα αρχιδια μου κλανεις, με το τρολαρισμα απλα επιβεβαιώνεις την πουστια του χαρακτηρα σου.Μπλοφάρω. Σε εξουθενώνω...
Ρε φίλε γράφεις λες και έχεις πολεμήσει στην Καταιγίδα της Ερήμου 1&2!!Η στον 100ετή πόλεμο !Ελεος 20 σελίδες !!!!Ελεος ,λες και μόνο εσύ πήγες φαντάρος!!!!!!Κούλαρε!!
τα αρχιδια μου κλανεις, με το τρολαρισμα απλα επιβεβαιώνεις την πουστια του χαρακτηρα σου.
2 μερες σε ρωταγα μεχρι να πεις τελικα ευθεως ότι δεν υπηρέτησες θητεια.
ολο κρύψιμο κοτουλα.
δεν υπαρχει τιποτα γιαλαντζι στην θητεια μου.Εκτός από τους αυθεντικούς και γιαλαντζί γιωτάδες
φαίνεται υπάρχουν και θητείες ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ!!!
Το νήμα έχει φύγει εκτός θέματος
Όλοι οι αδικημένοι από το κράτος που για μια ελπίδα στο όνειρο να διοριστούν στο δημόσιο υπηρέτησαν ευλαβικά για το Ι1 αλλά το όνειρο τους δεν πραγματοποιήθηκε και έμειναν στον άσσο βγάζουν εδώ την χολή τους
Τι να γίνει δε μπορεί να γίνουμε όλοι σκουπιδιάρηδες κάποιοι πρέπει να δουλέψουν και στο Σκλαβενίτη
που το ειδες αυτό?Το νήμα έχει φύγει εκτός θέματος
Όλοι οι αδικημένοι από το κράτος που για μια ελπίδα στο όνειρο να διοριστούν στο δημόσιο υπηρέτησαν ευλαβικά για το Ι1 αλλά το όνειρο τους δεν πραγματοποιήθηκε και έμειναν στον άσσο βγάζουν εδώ την χολή τους
Τι να γίνει δε μπορεί να γίνουμε όλοι σκουπιδιάρηδες κάποιοι πρέπει να δουλέψουν και στο Σκλαβενίτη
δεν υπαρχει τιποτα γιαλαντζι στην θητεια μου.
ότι αναλογουσε και μου λεγανε το εκανα.
αν ημουν το 1950 θα περναγα περισσοτερα.
τωρα κανουν 3 μηνες λιγοτερο.
Ψάχνω να βρω έστω μια χοντρή αλλά δεν βλέπω καμία. Γιατί άραγε;φαίνεται υπάρχουν και θητείες ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ!!!
που το ειδες αυτό?
υπηρετησα κανονικα ασχετα αν θα διοριζομουν όπως εκαναν ολοι στην οικογενεια και οι περισσοτεροι ελληνες πλην λαζοποουλου, τντν60, ρουβα κλπ.
τελικα διοριστικα μετα από 7 χρονια στο δημοσιο ασχετα και δεν επαιξε κανενα ρολο η θητεια μου.
παρεπιμπτοντως δεν ημουν ι1, ειχα αρκετη μυωπια και ημουν ενοπλος αλλα ι2, αλλα δεν διαμαρτυρηθηκα όταν πηγα εναμιση μηνα σπαρτη ενώ αλλοι ηταν σε στρατιωτικα νοσοκομεια για ειδικοτητα όπως θα επρεπε να ημουν και εγω γιατι λογω μυωπιας δεν ημουν για οδηγος και το ηξεραν από την αρχη.
ρε συ πανε 18 χρονων και είναι στην μεση ανατολη που κανει ζεστη ποσο χοντρη μπορει να είναι μια 18ρα???Ψάχνω να βρω έστω μια χοντρή αλλά δεν βλέπω καμία. Γιατί άραγε;
Υποπτεύομαι ότι δεν αράζουν όλη μέρα.
Ψάχνω να βρω έστω μια χοντρή αλλά δεν βλέπω καμία. Γιατί άραγε;
Υποπτεύομαι ότι δεν αράζουν όλη μέρα.