Νέα

Η συστηματικη παρακολουθηση πορνο προκαλει ανικανοτητα,,,,ρε τι ακουμε....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gun Club 181
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 89
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.125
Πόντοι
216
Επειδη ειμαι και εγω τσοντακιας, οταν τυχαινει να παω με γυναικα και δεν μπορω να χυσω, βαραω μια μαλακια και σκεφτομαι σκηνες απο τσοντες...δεν ειναι κακο...
Η καμια φορα οταν γαμαω γκομενα κλεινω τα ματια και σκεφτομαι καμια σκηνη απο τσοντα που μου εχει μεινει στο μυαλο και με υπερκαβλωνε...
Αν βεβαια η γυναικα ειναι πουταναρα και γουσταρει ξεφτιλισμα στο κρεβατι τοτε ξεχνιουνται ολα...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
επειδη εχω φαει φολα πολυ στην ζωη μου

και επειδη δεν ειναι εδω ο μεγιστος νωντας να με ευλογησει

πρεπει επειγοντως να μπω στο μουνι της κελλαρας

διοτη εχω αρχησει και βλεπω αραπηδες στον υπνο μου..

TAFTAAR

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
6.125
επειδη εχω φαει φολα πολυ στην ζωη μου

και επειδη δεν ειναι εδω ο μεγιστος νωντας να με ευλογησει

πρεπει επειγοντως να μπω στο μουνι της κελλαρας

διοτη εχω αρχησει και βλεπω αραπηδες στον υπνο μου..
Πότε  με ονειρεύτηκες μαν ?  :sunglasses:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Πότε  με ονειρεύτηκες μαν ?  :sunglasses:

εεε.. ηταν λιγο βαρβαροι αυτοι  :rolleyes:... σαν να ημουν στο τιμπουκτου ρε παιδι μου και επρεπε να με θυσιαζανε..

αν τους καθομουν θα γλυτωνα  :rolleyes:  :birdman: αλλα μετα με πηρε τηλ μια ελεινιδα και ξυπνησα  :birdman:

TAFTAAR

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
6.125
εεε.. ηταν λιγο βαρβαροι αυτοι  :rolleyes:... σαν να ημουν στο τιμπουκτου ρε παιδι μου και επρεπε να με θυσιαζανε..

αν τους καθομουν θα γλυτωνα  :rolleyes:  :birdman: αλλα μετα με πηρε τηλ μια ελεινιδα και ξυπνησα  :birdman:
Στο καλύτερο σε έκοψε  :birdman:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.370
Πόντοι
1.686
Υπάρχει όμως και το γεγονός ότι
τρώγοντας έρχεται η όρεξη !

Δλδ βλέποντας τσόντες αυξάνει η επιθυμία για σεξ .

Ο Τζιελάκος π.χ. που έχει δει 5.788 τσόντες (τουλάχιστον)

είναι συνέχεια διεγερμένος και πηγαίνει σε μασατζίδικα,

στούντιο κτλ και δεν χορταίνει !

Δεν νομίζω να έπεσε η λίμπιντο του !  :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
Gun Club 181

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Σε όσους δεν γαμάνε και ικανοποιούνται μόνο με πορνό, (η σε όσους γαμάνε μεν αλλά προτιμούν το πορνό από την γκόμενα  :rolleyes:)  μπορεί να τους δημιουργήσει ψυχολογική δυσλειτουργία όταν πάνε να γαμήσουν (το μυαλό μπορεί να πετάει στο ιδεατό και όχι σε αυτό που έχεις μπροστά σου). Δυσλειτουργία ίσως, ανικανότητα μου φαίνεται κάπως βαρύ και μάλλον κάτι χάθηκε στην μετάφραση.

Χοντρη παραπληροφορηση ειναι τυπε στο πλαισιο του λανσαρισμασος του προτυπου του "τελειου αντρα" απο διαφορους λαιφσταιλ "ειδικους"...Αλλου ο ιδιος προτεινει να ριχνεις γκομενες με ατακες Γουντυ Αλλεν.... :2funny: :2funny:
Μαλακια στο τετραγωνο... :jerking:

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Χοντρη παραπληροφορηση ειναι τυπε στο πλαισιο του λανσαρισμασος του προτυπου του "τελειου αντρα" απο διαφορους λαιφσταιλ "ειδικους"...Αλλου ο ιδιος προτεινει να ριχνεις γκομενες με ατακες Γουντυ Αλλεν.... :2funny: :2funny:
Μαλακια στο τετραγωνο... :jerking:

:S

Καλά αυτοί οι "ειδικοί", είναι εξπέρ αλλού.  :jerking:

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16

Συνημμένα

• band_of_the_hand.jpg
    band_of_the_hand.jpg
    16,9 KB · Εμφανίσεις: 15

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Σε όσους δεν γαμάνε και ικανοποιούνται μόνο με πορνό, (η σε όσους γαμάνε μεν αλλά προτιμούν το πορνό από την γκόμενα  :rolleyes:)  μπορεί να τους δημιουργήσει ψυχολογική δυσλειτουργία όταν πάνε να γαμήσουν (το μυαλό μπορεί να πετάει στο ιδεατό και όχι σε αυτό που έχεις μπροστά σου). Δυσλειτουργία ίσως, ανικανότητα μου φαίνεται κάπως βαρύ και μάλλον κάτι χάθηκε στην μετάφραση.

Μαλακοκαυλίαση λέγεται.

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
αν ο αλλος δε γαμαει και βλεπει 10 τσοντες ανα ημερα ε τοτε ναι εχει προβλημα...

μετρο σε ολα χρειαζεται...(νομιζεις αμα γαμησεις την αλλη 5 φορες σε μια νυχτα μετα θα θες κι αλλο...? )

OP
OP
Gun Club 181

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
αν ο αλλος δε γαμαει και βλεπει 10 τσοντες ανα ημερα ε τοτε ναι εχει προβλημα...

μετρο σε ολα χρειαζεται...(νομιζεις αμα γαμησεις την αλλη 5 φορες σε μια νυχτα μετα θα θες κι αλλο...? )

Παν μετρον αριστον τυπε μου και η ατελειωτη χειρογλυκανη ειναι καπως αλλα οχι και οι παπαριτσες που μας τσαμπουνα ο τυπας για αποψη...Ακου "αμα θες σχεση κοψε το πορνο"...οχι ρε μεγαλε για να εχω γκομενα θα κανω και ταμα στην παναγια την Σουμελα να παω μπουσουλωντας.... :2funny:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Aν γινόσουν ανίκανος από την μαλακία θα το είχαν πάθει πάρα πολλοί στην ευαίσθητη ηλικιά των 15-18 χρονών όπου το ματώνεις το πουλάκι σου,60-70% του ανδρικού πληθυσμού θα ήταν ανίκανοι....λίγη σοβαρότητα επιτέλους. :2funny: :2funny:

Δυσλειτούργια κ δυσκολία μέχρι να πιάσεις ρυθμούς μετά από μεγάλο διάστημα αποχής από το σεξ ναι...αλλά όχι κ ανικανότητα...μην τρελαθούμε. :rolleyes:

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.931
Πόντοι
4.655
Το αρθρο εμπεριεχει καποια αληθεια. Οι περισσοτερες τσοντες, εχουν τη γυναικα σαν ενα αντικειμενο του σεξ, που δεν ανταποκρινεται στη πραγματικοτητα. Ειδικα, οι αμερικανικες τσοντες, χανουν παρα πολυ σε ρεαλισμο (τουλαχιστον για τα Ελληνικα δρωμενα).

Αντιθετα, οι amateur τσοντες, θα ελεγα οτι αυξανουν τη λιμπιντο, διοτι δεν ειναι εξωπραγματικες. Τωρα, αυτο που πιστευω ειναι οτι το να βλεπει καποιος τσοντες, ενω ειναι σε σχεση, ειναι πολυ καλο διοτι δινει ιδεες και γενικα, ειναι υγιες, αν γινεται με μετρο. Το μετρο του καθενος, φυσικα, ειναι κατι προσωπικο και εχει να κανει και με τη γυναικα με την οποια εχει σχεση.

Εχοντας 17 χρονια πειρα στις τσοντες (και ειμαι αρκετα τσοντακιας) μπορω να πω οτι η πολυ τσοντα δεν κανει καλο αλλα και η ελλειψη τσοντας δεν κανει επισης καλο. Εχω παντως δει οτι οταν τραβαω μαλακια χωρις να βλεπω τσοντα, αλλα χρησιμοποιοντας τη φαντασια μου, τη βρισκω περισσοτερο.

Π 

OP
OP
Gun Club 181

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Το αρθρο εμπεριεχει καποια αληθεια. Οι περισσοτερες τσοντες, εχουν τη γυναικα σαν ενα αντικειμενο του σεξ, που δεν ανταποκρινεται στη πραγματικοτητα. Ειδικα, οι αμερικανικες τσοντες, χανουν παρα πολυ σε ρεαλισμο (τουλαχιστον για τα Ελληνικα δρωμενα).

Αντιθετα, οι amateur τσοντες, θα ελεγα οτι αυξανουν τη λιμπιντο, διοτι δεν ειναι εξωπραγματικες. Τωρα, αυτο που πιστευω ειναι οτι το να βλεπει καποιος τσοντες, ενω ειναι σε σχεση, ειναι πολυ καλο διοτι δινει ιδεες και γενικα, ειναι υγιες, αν γινεται με μετρο. Το μετρο του καθενος, φυσικα, ειναι κατι προσωπικο και εχει να κανει και με τη γυναικα με την οποια εχει σχεση.

Εχοντας 17 χρονια πειρα στις τσοντες (και ειμαι αρκετα τσοντακιας) μπορω να πω οτι η πολυ τσοντα δεν κανει καλο αλλα και η ελλειψη τσοντας δεν κανει επισης καλο. Εχω παντως δει οτι οταν τραβαω μαλακια χωρις να βλεπω τσοντα, αλλα χρησιμοποιοντας τη φαντασια μου, τη βρισκω περισσοτερο.

Π 

οι αμερικανικες τσοντες ειναι τερμα κατεστραμενες και σκατενιες τυπε μου....η ευρωπαικη και κυριως η γαλλικη παραγωγη πορνο εχει και πολλα μικρα διαμαντακια.... ;)

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Μπορεί να ακουστεί παράξενο, αλλά αν θέλεις να πετύχεις στις σχέσεις σου, θα πρέπει (αν παρακολουθείς) να κόψεις το πορνό.
Έχει χαρακτηριστεί σαν κάτι το «αντρίκιο» αν παρακολουθεί κανείς πορνό (αν και σε πολλούς είναι δύσκολο να το παραδεχτούν).
Το να βρει και να παρακολουθήσει κανείς μια ταινία πορνό είναι υπερβολικά εύκολο σήμερα (φανταστείτε τι «τραβούσαν» οι παλιότεροι), ενώ τα περιοδικά (για πολλούς λόγους) γεμίζουν με -σχεδόν- γυμνό τα θέματα τους.

Ένας άντρας που δεν έχει κάποια σχέση με μια γυναίκα, φυσιολογικά δεν βλέπει γυμνή γυναίκα καθόλου. Έτσι, όταν δει μια που του αρέσει, του δημιουργείτε αυτή η «ορμή» για σεξ, με αποτέλεσμα να πλησιάζει την γυναίκα αυτή με άνεση, ακολουθούμενος τις ορμές του.

Ωστόσο αν κάποιος παρακολουθεί συστηματικά ταινίες πορνό, το μυαλό δεν μπορεί να ξεχωρίσει την πραγματικότητα από την φαντασία και έτσι όποιος βλέπει σε μεγάλη ποσότητα εικόνες ή σκηνές σεξ από ταινίες πορνό, τότε αυτόματα ο εγκέφαλος του «γεμίζει» από γυμνό, με αποτέλεσμα να «θεωρεί» ότι δεν χρειάζεται άλλο, αποφεύγοντας έτσι να του δώσει την απαραίτητη «ενέργεια» που χρειάζεται ο άντρας για να πλησιάσει μια γυναίκα ή να προχωρήσει σεξουαλικά μαζί της.

Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιοποιήθηκε στο περιοδικό «Psychology Today», η συνεχής παρακολούθηση ταινιών πορνό μπορεί να οδηγήσει σε πρόωρη απώλεια της λίμπιντο και στην ανικανότητα. Αυτό συμβαίνει γιατί ο νευροδιαβιβαστής που προκαλεί το αίσθημα ευχαρίστησης κατά τη σεξουαλική επαφή παράγει ντοπαμίνη κάθε φορά που κάποιος στέκεται μπροστά στο κομπιούτερ του και παρακολουθεί ταινίες πορνό, με αποτέλεσμα να επιζητεί όλο και μεγαλύτερα και πιο ακραία ερεθίσματα, κάνοντας δύσκολο το να διεγερθεί με τις πραγματικές ερωτικές σκηνές που εκτυλίσσονται στο κρεβάτι του.

το βρηκα εδω

Για εμενα ισχυει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom