Νέα

Η Συνέντευξη Του Black Master Damien Dsoul Στο Kinky Fantasies On Line

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα male_tsouli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Πηγή : Η Συνέντευξη Του  Black Master Damien Dsoul  Στο Kinky Fantasies On Line
/2015/05/black-master-damien-dsoul-kinky.html



Ο Damien Dsoul  είναι μια ιδιαίτερη και πολύ ξεχωριστή προσωπικότητα στο χώρο των οπαδών του Interracial Fetish Cuckolding και είναι Αφέντης σε πολλά ζευγάρια που αποφάσισαν να ζήσουν την εμπειρία του κερατώματος στο έπακρο και να αφοσιωθούν στην υπηρεσία ενός Μαύρου Αφέντη. Για ένα ζευγάρι το να ανήκει σε ένα Μαύρο Αφέντη (Black Owned Couple) αποτελεί την επιτομή των φαντασιώσεων υποταγής και μάλιστα στις ΗΠΑ , είναι αρκετά διαδεδομένο lifestyle .

Ο ίδιος όμως δεν είναι απλώς ένας Μαύρος Αφέντης που λαμβάνει υπο την εξουσία του παντρεμένα ζευγάρια και να εκπαιδεύει πώς να τον υπηρετούν πειθήνια ! Έχει σημαντικό συγγραφικό έργο και αξιοσημείωτη διαδικτυακή παρουσία με πολλά συγγράματα και άρθρα σχετικά με την υποταγή ζευγαριών και το Interracial Fetish Cuckolding  όχι μόνο σαν ερωτικη διασκέδαση αλλά και σαν ολοκληρωμένο τρόπο ζωής .

Προσωπικά μου άρεσε πολύ η διαδικτυακή αυτή συζήτηση που αποκάλυψε έναν άκρως συνειδητοποιημένο Μαύρο Αφέντη με όραμα που εργάζεται σκληρά για να το υλοποιήσει , βοηθώντας παράλληλα πολλά ζευγάρια να βγούν από το τέλμα της μονοτονίας και να γνωρίσουν την σεξουαλική απόλαυση και την ηδονή της απόλυτης υποταγής .

Ας απολαύσουμε την συνέντευξή του..



Kinky Fantasies On Line
Αρχικά θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τον πολύτιμο χρόνο σας και την ιδιαίτερη ευκαιρία να μάθουμε σχετικά με το φετιχιστικό κεράτωμα (Ιnterracial Cuckolding) και την Κυριαρχία (Domination)  από έναν Αφέντη σαν εσάς που θεωρείται ο καλύτερος.  Πείτε μας μερικές από τις πρώτες σας εμπειρίες στην εξουσία ζευγαριών καθώς και μερικά πράγματα για τον εαυτό σας με λεπτομέριες αν είναι δυνατό.

Damien Dsoul
Η πρώτη μου εμπειρία στο χώρο συνέβη έξι χρόνια πριν. Εργαζόμουν για μια πολυεθνική εταιρεία καυσίμων εκείνη τη περίοδο . Ήταν τότε ένας 40άχρονος Γάλλος με τον οποίος ήμουν φίλος . Με τη γυναίκα του με είχαν βοηθήσει πάρα πολύ στις αρχές. Ένα βράδυ εκείνος και εγώ είχαμε βγεί για ποτό. Όταν επιστρέφαμε μου ζήτησε να πάμε μαζί στο διαμέρισμά του . Η Γυναίκα του εκεί μας περίμενε . Μου ζήτησε να ανέβω στη κρεβατοκάμαρά της γιατί «κάτι με χρειαζόταν εκεί» και έτσι άφησα τον άντρα της κάτω στο σαλόνι και την ακολούθησα. Με το που μπήκα μέσα μου ρίχτηκε.

Αρχικά δεν ήξερα πώς να αντιδράσω αλλά σύντομα το ξεπέρασα . Ενώ κάναμε σέξ , ο άντρας της μπήκε στη κρεβατοκάμαρα και φαινόταν πλήρως νηφάλιος και ήρεμος. Αργότερα μου εμπιστεύτηκε ότι εκείνος και η γυναίκα του είχαν συζητήσει την δική της επιθυμία που δεν ήταν άλλη από το να της κάνω σέξ σε τακτική βάση και αναρωτήθηκε αν μπορούσα να είμαι διακριτικός. Φυσικά και δέχτηκα μιας και σε άλλη λύση θα είχε πρόβλημα ακόμα και τη δουλειά του να κρατήσει.

Από εκείνη τη μέρα , δεθήκαμε τέλεια. Μπορούσα να περνάω χρόνο με τη Γυναίκα του κάθε Σαββατοκύριακο και συνειδητοποίησα ότι όσο πιο πολύ κάναμε σέξ, τόσο ο σύζυγός της γινόταν υποτακτικός απεναντί μου.



Kinky Fantasies On Line
Πείτε μας μερικά λόγια σχετικά με τα ζευγάρια και την ιδιαίτερη ανάγκη τους να υποταχθούν σε ένα Μαύρο Αφέντη. Ποια είναι η κοινωνική και οικονομική τους θέση , γιατί θεωρείτε ότι αναζητούν έναν Κυριαρχικό Μαύρο Αφέντη να τους χρησιμοποιήσει ;

Damien Dsoul
Ο συγκεκριμένος τρόπος ζωής, το επονομαζόμενο Cuckold Lifestyle συνήθως απευθύνεται σε παντρεμένα ζευγάρια και ειδικότερα στις Γυναίκες που θέλουν να έχουν εραστές με τη συναίνεση του άντρα τους . Όπως και να ‘χει το να βρίσκονται απλώς με άλλους εραστές δεν παρκεί μιας και ειδικά για τους συζύγους , οι κρυφή τους επιθυμία είναι να αποδεικνύουν την υποτακτική τους φύση όχι μόνο στις συζύγους τους αλλά και στον εραστή τους .

Το θέμα είναι είναι όχι μόνο η Γυναίκα να έχει ένα μαύρο εραστή αλλά και να «ευνουχίσει» τον σύζυγό της και να τον εξευτελίσει προκειμένου εκείνος να συνειδητοποιήσει ότι δεν επαρκεί πλέον για την ικανοποίηση των σεξουαλικών της αναγκών παρά μόνο να την υπηρετεί. Εκεί είναι που απαιτείται η παρουσία του Μαύρου Άντρα Αφέντη.

Ο Μαύρος Αφέντης δεν είναι μόνο για να εξουσιάσει το ζευγάρι αλλά αφενός μεν να αποπλανήσει την Κυρία και να οδηγήσει τις ερωτικές της ορμές και φαντασιώσεις στο έπακρο , αφετέρου δε να εξευτελίσει και να τοποθετήσει τον υποτακτικό σύζυγο στην θέση του σκλάβου.

Για όλα εκείνα τα ζευγάρια που επιθυμούν να απολαύσουν στο έπακρο την ολοκλήρωση που θα τους προσφέρει η εμπειρία του φετιχιστικού κερατώματος (Cuckolding), τότε πρέπει να «ανήκουν σε ένα Μαύρο Αφέντη» (Black Owned) σε έναν Μαύρο Αφέντη της επιλογής τους που θα τους εκπαιδεύσει σωστά και θα μπορέσουν να ζήσουν τις «υποταγμένες ζωές» τους κάτω από αυτόν.

Κάτω από την εξουσία ενός Μαύρου Αφέντη και την καθοδήγηση , ο σύζυγος θα μπορέσει να αποκτήσει αυτογνωσία της υποτακτικής του πλευράς έναντι της συζύγου και φυσικά να εκτελούν κάθε διαταγή του άντρα Αφέντη ο οποίος σταδιακά θα τον ωθήσει στη απόλυτη πλευρά του Cuckold Lifestyle που δεν είναι άλλο από τον να γίνει και εκείνος αρσενική τσουλίτσα.

Το συγκεκριμένο lifestyle είναι ανοικτό σε όλες τις ηλικίες , από τις ώριμες ηλικίες μέχρι και τους νιόπαντρους .

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που τα ζευγάρια λευκών επιθυμούν έναν Μαύρο Άντρα Αφέντη στη ζωή τους . Αρχικά ο Μαύρος Αφέντης βοηθά να διατηρηθεί ο γαμήλιος δεσμός αναμεταξύ τους . Δεν υπάρχει λόγος μια γυναίκα να κερατώνει κρυφά τον άντρα της πίσω από τη πλάτη του μιας και ένας μαύρος εραστής Αφέντης μπορεί να την ικανοποιεί σεξουαλικά υπο την επίγνωση του άντρα της .

Ένας κερατωμένος σύζυγος , βλέπει την σύζυγό του με άλλο μάτι , σαν ερωμένη που λάμπει παρά σαν μια κλασική νοικοκυρά με την οποία θα έχανε το ενδιαφέρον του. Η Γυναίκα υπο την εξουσία ενός Μαύρου Αφέντη διατηρεί τον «ζωώδη ερωτισμό» της , κάτι το οποίο χάνεται καθώς βυθίζεται στις οικογενειακές υποχρεώσεις και τα παιδιά.  Ο κερατωμένος σύζυγος , κάνει ότι μπορεί να για είναι ικανοποιημένη και ευτυχισμένη η σύζυγός του. Η ύπαρξη ενός μαύρου Αφέντη σε ένα ζευγάρι σημαίνει ότι δεν έχουν μυστικά ο ένας από τον άλλο και έτσι αυτό μας καθιστά απαραίτητους .



Επιπρόσθετα , επειδή οι λευκοί ανέκαθεν βίωναν προνόμια λόγω καταγωγής ή τουλάχιστον δεν υποβαθμίζονταν όπως εμείς , αυτό σημαίνει ότι αν υποταχθούν σε έναν Μαύρο Αφέντη μόνο τότε θα μπορέσουν να απολαύσουν τις χαμένες και κρυμένες επιθυμίες τους , αποδίδοντας έτσι ένα «μερίδιο δικαιοσύνης» έναντι των μαύρων . 

Kinky Fantasies On Line
Τι ζητάνε συνήθως τα ζευγάρια όταν προσεγγίζουν έναν Αφέντη ; Ποιος επικοινωνεί πρώτος ; Η Κυρία ; ο Κύριος ; Τι ζητάνε ;

Damien Dsoul
Η πλειοψηφία των ανθρώπων που συνήθως πρώτοι ανακαλύπτουν τη φαντασίωση αυτού του lifestyle είναι οι άντρες . Για πολλούς συζύγους η ανάγκη του να γίνουν κερατωμένοι υπάρχει βαθιά μέσα στο υποσυνείδητό τους και απλώς περιμένουν την συγκυρία εκείνη που θα ενεργοποιήσει αυτές τις σκέψεις . Επιπρόσθετα , οι σύζυγοι συνήθως ψάχνουν στο διαδίκτυο και αναζητούν τέτοιες φαντασιώσεις.

Συνήθως δεν είναι το θέμα η ερώτηση και το τι λένε αλλά πιο πολύ το τι αναζητάνε . Για τα περισσότερα ζευγάρια ή μεμονωμένες γυναίκες (παντρεμένες ή μη) συχνά έχουν ανακαλύψει ότι κάτι σεξουαλικό λείπει από τη ζωή τους και αυτό που αναζητούν είναι κάποιον να κατανοήσει αυτή την έλλειψη και να την καλύψει.

Το ίδιο ισχύει και για τους συζύγους που έρχονται σε επαφή με τις δικές τους φαντασιώσεις και επιθυμούν να ικανοποιήσουν τις συζύγους τους αλλά και να το απολαύσουν οι ίδιοι σαν θεατές . Να δουν τη γυναίκα τους , όχι να κάνει έρωτα με άλλον άντρα αλλά περισσότερο να την δούν να απελευθερώνεται και να κάνει ωμό σέξ με έναν εραστή που τις αποπλάνησε , τις έκανε δική του περιουσία και μετά τις έστειλε στον σύζυγο , «χρησιμοποιημένες» για «περιποίηση» .

Για τα περισσότερα ζευγάρια , η πρώτη επαφή με έναν Μαύρο Αφέντη συνήθως εμπεριέχει ερωτήσεις σχετικά με το γιατί έχουν τέτοιου είδους τρελές σκέψεις που μεγάλωσαν και έγιναν τολμηρότερες στο μυαλό τους ώστε αποφάσισαν να τις υλοποιήσουν.  Προσωπικά πάντα τους ενημερώνω και τους διαφωτίζω για τις επιθυμίες τους . Στη συνέχεια τους προσφέρω τη «θεραπεία» και στη συνέχεια βρισκόμαστε όλοι μαζί για την υλοποίηση της επιθυμίας τους και των φαντασιώσεών τους.



Kinky Fantasies On Line
Εχετε γνωρίσει ποτέ ένα ζευγάρι που η Κυρία να είναι Αφέντρα και ο σύζυγος σκλάβος που θα πρέπει να υποστεί το κεράτωμα πρόσωπο με πρόσωπο ;

Damien Dsoul
Ναι , φυσικά . Αυτό είναι ένα είδους παιχνιδιού που το όλο concept Cuckold/Black Owned lifestyle ενθαρύνει .

Υπάρχουν διαφορετικά επίπεδα στα οποία τα ζευγάρια επιλέγουν να ζούν αυτό το lifestyle , ανάλογα με το τι τους εξυπηρετεί. Για κάποια ζευγάρια που ξεκινάνε προσεκτικά , απλώς η σύζυγος διασκεδάζει κάνοντας σέξ και ο άντρας βλέπει . Όσο όμως εμβαθύνουν στο παιχνίδι , σύντομα ο σύζυγος αντιλαμβάνεται ότι είναι απαραίτητο να υποταχθεί στη Γυναίκα του.

Επίσης και η σύζυγος , όσο εμβαθύνει και συνειδητοποιεί την ισχυρή της σεξουαλικότητα , ταυτόχρονα συμπεραίνει ότι δεν πρέπει να ελέγχεται από τον άντρα της αλλά η ίδια να διατηρεί τα ηνία της σχέσης . Ουσιαστικά ο κερατωμένος σύζυγος , πρέπει να παραδώσει τον έλεγχο της σχέσης προκειμένου να μεταμορφθωθεί η Γυναίκα του σε Θεά που πάντα ονειρευόταν.

Kinky Fantasies On Line
Πείτε μας για τους άντρες σκλάβους . Τους εκπαιδεύετε ως αρσενικές τσουλίτσες, τους χρησιμοποιείτε έτσι μπροστά στις γυναίκες τους ; Πείτε μας για τα παιχνίδια εξευτελισμού που χρησιμοποιείτε .

Damien Dsoul
Ναι τους εκπαιδεύω αν και η λέξη «εκπαίδευση» δεν με εκφράζει απόλυτα. Οι περισσότεροι κερατωμένοι σύζυγοι είναι ήδη συνειδητοποίημένοι ως προς την υποτακτική τους φύση . Γνωρίζουν ότι για να έχουν Μαύρο Αφέντη (Black Owned) μαζί με τη Γυναίκα τους πρέπει να «ξεφορτωθούν» τη δική τους «αρρενωπότητα» όταν ο Αφέντης είναι παρόν .
Βασικός μου ρόλος είναι να να τους κάνω να το καταλάβουν καλά αυτό , τόσο οι ίδιοι όσο και οι γυναίκες τους . Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από το να τους εξευτελίσω μπροστά στις γυναίκες τους .

Οι τεχνικές εξευτελισμού διαφέρουν κατά περίπτωση . Φυσικά δεν είναι μόνο σωματικοί αλλά ιδιαίτερα ψυχολογικοί . Για εμένα το να λάβω τον έλεγχο ενός ζευγαριού σημαίνει ότι πρώτα πρέπει να ελέγξω το μυαλό τους , τις καρδιές τους και τέλος το σώμα. Πρέπει να τους κάνω να με σκέπτονται ακόμα και όταν δεν είμαι παρών. Μπορεί να στείλω μήνυμα στο σύζυγο να κάνει κάνει προκειμένου να συνειδητοποιήσει ότι παίρνω σοβαρά την εξουσία μου.

Εξουσιάζω τον σύζυγο μπροστά στη Γυναίκα του. Τον αναγκάζω να φοράει τα εσώρουχά της , να είναι γονατισμένος δίπλα στο κρεβάτι και να μην αγγίζει τον εαυτό του όσο εγώ κάνω σέξ στη γυναίκα του . Όσο εξευτελίζω το σύζυγο η στρατηγική μου είναι να ωθήσω την γυναίκα του στο τέλος να κάνει όλο τον εξευτελισμό αντί για εμένα . Φυσικά όλο αυτό το παιχνίδι προυποθέτει την απόλυτη εμπιστοσύνη ανάμεσα στο ζευγάρι και τον Μαύρο Αφέντη και την κατανόηση ότι οι εντολές που τους δίνω είναι για το δικό τους καλό και τη δική τους απόλαυση .



Kinky Fantasies On Line
Πείτε μας μερικά λόγια για το αγαπημένο φετίχ όλων των ζευγαριών που ασχολούνται με το Cuckolding . Μιλάμε για τις Creampies, και τις Snowballs. Ποια η γνώμη σας γιαυτό; Γιατί νομίζετε οι γυναίκες αρέσουν να εξευτελίζουν τους άντρες τους έτσι ; 

Damien Dsoul
Τα ζευγάρια που ανήκουν σε Μαύρο Αφέντη (Black Owned) λατρεύουν να κάνουν στοματικό έρωτα στον Αφέντη . Για εμένα αποτελεί βασικό στοιχείο της εκπαίδευσή τους και κάθε ένας , ο άντρας και η γυναίκα πρέπει να διαγωνίζονται ποιος θα κάνει την καλύτερη πίπα στον Αφέντη και θα τον κάνει να τελειώσει γρηγορότερα με βραβείο το ζουμερό του σπέρμα , το οποίο θα πρέπει να μοιραστούν και οι δύο βέβαια .

Για τους κερατωμένους συζύγους , το να καθαρίζουν το σπέρμα μου από το κόλπο της συζύγου τους (creampie) είναι κάτι που λατρεύουν και φυσικά αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση , τόσο οι γυναίκες να απολαμβάνουν ακάποτο σέξ με εκσπερμάτωση μέσα τους όσο και ο σύζυγος να το καθαρίζει πολύ καλά . Απαιτώ το ζευγάρι όταν κάνει σέξ να χρησιμοποιεί ο κερατωμένος σύζυγος προφυλακτικό και όχι εγώ.

Πέραν από το να καθαρίζει ο σύζυγος το σπέρμα του Μαύρου Αφέντη από το κόλπο της συζύγου του , πρέπει ομοίως , χωρίς συστολές και ταμπού να καθαρίζει και το πέος του Μαύρου Αφέντη και να τον ικετεύει να κάνει σέξ στη γυναίκα του . Είναι κάτι που πραγματικά οι γυναίκες απολαμβάνουν να βλέπουν. Τις κάνει να απολαμβάνουν τη σεξουαλικότητά τους ακόμα περισσότερο και αισθάνονται ότι οι σύζυγοί τους τις αγαπάνε πολύ.

Kinky Fantasies On Line
Τι είναι το πιο εξευτελιστικό παιχνίδι που έχετε κάνει σε ένα ζευγάρι; Επίσης υπάρχει κάτι ακραίο που να σας ζήτησε ένα ζευγάρι και να αρνηθήκατε ;

Damien Dsoul
Μπορώ να πω ότι έχω ακόμα πολλά να κάνω με αρκετά ζευγάρια. Αυτό που θυμάμαι και απόλαυσα πολύ ήταν όταν πήδηξα μια γυναίκα μπροστά στις φίλες της και ο άντρας της έβλεπε. Όταν τελείωσα εκσπερμάτωσα στο στόμα τους άντρα .

Γενικά δεν μου αρέσει να προκαλώ πόνο στα ζευγάρια . Πολλά ζευγάρια μου ζητούν να είμαι ακραίος μαζί τους , ειδικά με τους συζύγους , να ουρήσω πάνω τους ή να τους «ευνουχίσω» αλλά δεν νομίζω ότι θα κάνω ποτέ κάτι τέτοιο.



Kinky Fantasies On Line
Μια άλλη δημοφιλής φαντασίωση στα ζευγάρια που ζούν το Cuckolding Lifestyle είναι και η τεκνοποίηση της γυναίκας με τον Μαύρο Αφέντη (Black Breeding) . Πείτε μας την γνώμη σας για τη φαντασίωση αυτή.

Damien Dsoul
Έχω γράψει πολλαπλά άρθρα για το Black Breeding . Είναι ένα θέμα που πολλά ζευγάρια φοβούνται να συζητήσουν παρά το γεγονός ότι παίζουν ρωσική ρουλέτα από τη στιγμή που η σύζυγος κάνει σέξ χωρίς προφυλάξεις (bareback)

Είναι μια συνήθεια που πολλά ζευγάρια που ανήκουν σε Μαύρους Αφέντες μαθαίνουν και θέλουν να αγκαλιάσουν. Φυσικά υπάρχει μεγάλο ρίσκο για τα ζευγάρια αυτά , ειδικά στο πως θα τους βλέπει οι κοινωνία με ένα μαύρο παιδί και σίγουρα μια επιλογή για τους πολύ τολμηρούς που ακολουθούν τις επιθυμίες τους χωρίς να νοιάζονται για τις τρίτες γνώμες.

Για όσα ζευγάρια θέλουν να δοκιμάσουν την τεκνοποίηση από μαύρο Αφέντη τους συνιστώ να μη φοβηθούν μιας και θα κάνει μόνιμο το δεσμό και θα ισχυροποιήσει την εξουσία του Μαύρου Αφέντη. Θα μάθουν επίσης να κοινωνικοποιούνται και με άλλα ζευγάρια που έχουν κοινό δρομο με πολλά οφέλη από την Μαύρη Κυριαρχία του Αφέντη.

Kinky Fantasies On Line
Πείτε μας μερικά λόγια για τα βιβλία σας . Γιατί αισθανθήκατε την ανάγκη να εκφραστείτε και ως συγγραφέας. Ποια ήταν η ανταπόκριση του κόσμου ;

Damien Dsoul
Ανέκαθε έγγραφα . Η συγγραφή δεν είναι απλώς ένα είδος αυτό-έκφρασης για εμένα αλλά ένα βήμα ώστε ο κόσμος να πάρει το μήνυμα για το πώς να βελτιώσει τη ζωή του και να την κάνει καλύτερη. Οι περισσότεροι άνθρωποι θεωρούν ότι το σέξ είναι κάτι που γίνεται σε μια κρεβατοκάμαρα και τελειώνει ενώ υπάρχουν πολλά περισσότερα μέσα σε αυτό.

Είναι ένα ταξίδι ερωτικής αναζήτησης των κοινών χαρακτηριστικων που φέρνει δύο ανθρώπους μαζί , που τους ολοκληρώνει σεξουαλικά και αναδεικνύει τις φαντασιώσεις και τα όνειρά τους . Αυτό αναζητούν και οι δικοί μου αναγνώστες και γιαυτό και εγώ αναζητώ το ρεαλισμό στην αναζήτηση της σεξουαλικότητας.

Τα βιβλία μου είναι τα απαραίτητα εργαλεία για να περάσει το μήνυμα προς τα έξω και προσπαθώ να αποφύγω το «σχολαστικό» ύφος . δεν θέλω να επιβάλω το lifestyle αυτό με το ζόρι . Αυτοί που το φαντασιώνονται έχουν τον τρόπο να να δούν μεσα από τα μάτια των ηρώων μου. Επίσης , οι σύζυγοι που θα ήθελαν να ομολογήσουν τις φαντασιώσεις τους στις γυναίκες τους , ένα δώρο σαν τα βιβλία μου είναι καλή ιδέα .

Πέραν των βιβλίων μου έχω γράψει και αναρίθμητα άρθρα για να ενθαρύνω τις φαντασιώσεις των ζευγαριών και των ανθρώπων . Το να είμαι Μαύρος Αφέντης , δεν σημαίνει ότι περναώ όλη μου τη ζωή σε ένα κρεβάτι κάνοντας σέξ με τις παντρεμένες γυναίκες . Θέλω να διαφωτίζω και να αναλύω τις πτυχές κάθε σεξουαλικης δραστηριότητας και πολλές φορές έχω γνωρίσει ζευγάρια που με έχουν διαβάσει στο ίντερνετ .



Kinky Fantasies On Line
Κλείστε τη συνέντευξη όπως επιθυμείτε . Πείτε μας τις σκέψεις τα όνειρά σας και τα σχέδιά σας.

Damien Dsoul
Δεν ξέρω πόσο θα βοηθήσω να εξαπλωθεί το μήνυμά μου σχετικά με τους Μαύρους Αφέντρες και το κεράτωμα (Cuckold/Black Ownership) αλλά ειμαι πολύ χαρούμενος για όλα τα γράμματα και την ανταπόκριση που βιώνω από ζευγάρια τα οποία διαβάζουν τα άρθρα και τα βιβλία μου βελτιώνοντας το γάμο τους προς το καλύτερο. Θα ήθελα να βρω χρηματοδότηση για να αναβαθμίσω το μήνυμα μου σε ανώτερο επίπεδο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και να προωθώ τα βιβλία μου ενώ συναντώ και πολλά ζευγάρια αυτοπροσώπως.

Ένα μεγάλο όνειρό μου είναι να δώσω το όνομά μου σε μια εταιρεία κατασκευής sex toys , ειδικά με την ετικέτα Master Shango (σ.σ. χαρακτήρας βιβλίου του )  . Σκοπεύω να ταξιδέψω πολύ και να γράψω και άλλα βιβλία.

Επίσης σκέφτομαι κάποια στιγμή να φτιάξω ένα Black Owned Club όπου ζευγάρια που ανήκουν σε μαύρους Αφέντες μπορούν να συναντηθούν και να μοιραστούν ιστορίες και βιώματα , ίσως μετατρέποντάς το σε κάποιο «ησυχαστήριο» όπου τα ζευγάρια θα υπηρετούν τους μαύρους Αφέντες τους.

Ευελπιστώ αυτό το lifestyle να εξαπλωθεί σε όλο το Δυτικό Κόσμο και όχι μόνο αλλά και την Ασία , την Ευρώπη , Αυστραλία , Ν. Ζηλανδία κλπ

Είμαι ακόμα σε ένα ταξίδι . Που θα με πάει το ταξίδι αυτό δεν γνωρίζω αλλά ανυπομονώ να δώ ότι μου φέρει μπροστά μου .


Σύνδεσμοι Ενδιαφέροντος

Facebook:
Official Site:
Twitter: 
Instagram:  https://instagram.com/78dsoul/

Other(Blog): 
Tumblr: 


Διαβάστε Επίσης  Σχετικά Άρθρα

Interracial Fetish Cuckolding
/2013/10/interracial-cuckolding-fetish.html

To Κλειδί Σαν Femdom Σύμβολο
/2013/10/bdsm_30.html

Advanced Chastity Training
/2014/07/advanced-chastity-training.html

Alpha Male & Κερατωμένος Σϋζυγος
/2014/12/alpha-male.html

Fetish Cuckolding , Slut Training , Orgasm Control Το Τρίπτυχο Της Ηδονής
/2014/06/fetish-cuckolding-orgasm-control-slut.html

Creampies & Snowballs Ο Υπέρτατος Εξευτελισμός Για Τον Κερατωμένο Σύζυγο
/2014/04/bdsm-snowballs-creampies-fetish.html

Αναγκάζοντας Τον Σύζυγο Να Δεχτεί Fetish Cuckolding
/2014/07/bdsm-fetish-cuckolding.html

 

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Μηνύματα
2.326
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
:shit: :shit: :shit: :shit:

τι άλλο θα δούμε

Από την πρώτη παραγράφο καταλαβαίνεις τι μαλακία είναι και το υπόλοιπο άρθρο

"Ο Damien Dsoul  είναι μια ιδιαίτερη και πολύ ξεχωριστή προσωπικότητα στο χώρο των οπαδών του Interracial Fetish Cuckolding και είναι Αφέντης σε πολλά ζευγάρια που αποφάσισαν να ζήσουν την εμπειρία του κερατώματος στο έπακρο και να αφοσιωθούν στην υπηρεσία ενός Μαύρου Αφέντη. Για ένα ζευγάρι το να ανήκει σε ένα Μαύρο Αφέντη (Black Owned Couple) αποτελεί την επιτομή των φαντασιώσεων υποταγής και μάλιστα στις ΗΠΑ , είναι αρκετά διαδεδομένο lifestyle . "
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom