Νέα

Η στρατηγική του μπουρδελιάρη που «ξέμεινε» μετά τα 50

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Τι ηλικια εισαι?Εγω παντως μονος δεν καθομαι να με δειχνει η κοινωνια ως το γεροντοπαλικαρο loser που δεν εχει οικογενεια και μενει μονος του σαν τον καημενο.Τραβα κανε οικογενεια πριν το μετανιωσεις.Η μηπως θες να καταληξεις σαν τον Δημητρακη? :tooth: :2funny: :confused:
"Τι θα πει η κοινωνία"
"Να μη μείνω ολομόναχος"
"Ποιος θα με κοιτάει στα γεράματα"

Οι λόγοι που θέλεις να κάνεις παιδί

Ποιος κλασσικός Ελληναράς δε γίνεται..
Προορίζεσαι για μεγάλο ΝΑΥΑΓΙΟ, σαν το θείο σου..

fun_tou_bou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
903
Πόντοι
366
Ο ανδρας πρωτον και κυριον πρεπει να κανει οικογενεια
κάτσε ρε τύπε αφού ούτε παντρεμένος είσαι, ούτε οικογένεια έχεις..προς τι τόσο δογματικός λόγος.έχεις σκεφτεί την περίπτωση να μην κάτσει ούτε σε σένα η καλή γυναίκα και να γυροβολάς από δω και από κει..εκτός αν είσαι τόσο σίγουρος για τον εαυτό σου

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Ετσι ακριβως.....πηξαμε στα αρσενικα σε αυτην την χωρα
Ε τι να κανουμε οι Ελληνες ειναι μεγαλοι γαμιαδες με μεγαλες πουτσες και γουσταρουν να γαμανε μουνια.Αν δεν σου αρεσει πανε στην βορεια ευρωπη η στην αμερικη να γαμιεσαι με τα λοατκι.Εκει σου παραχωρουν και το δικαιωμα να υιοθετησεις παιδακι... :tooth: :tooth: :tooth:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
συμφωνώ με βαλκάνιο ότι παιδιά σε μεγαλή ηλικία δεν...αλλά... εμείς που πλησιαζουμέ τα 40 τι κάνουμε;τα παρατάμε και αποδεχόμαστε την εργένικη ζωή(η οποία είναι γλυκιά κακά τα ψέματα) ή παλεύουμε ακόμα.αυτό δε το χω λύσει προσωπικά
Δεν τα παρατάς ρε φίλε..
Απλά να είσαι ρεαλιστής και να ξέρεις τις επιλογές σου.
Επίσης να ξέρεις για ποιο λόγο και με ποιον άνθρωπο θέλεις να κάνεις οικογένεια.

Μη γίνεις σαν τον κλασσικό μαλάκα νεοέλληνα/ίδα που έκανε παιδιά,γιατί τι θα πει η κοινωνία και ποιος θα με κοιτάει στα γεράματα.
Αυτά μόνο σε υποανάπτυκτες μπανανίες συμβαίνουν ακόμη..

Και αγνόησε παπατζήδες, που στα 50 χτυπάνε 20χρονες και ιστορίες για αγρίους που διαβάζουμε εδώ μέσα..

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
"Τι θα πει η κοινωνία"
"Να μη μείνω ολομόναχος"
"Ποιος θα με κοιτάει στα γεράματα"

Οι λόγοι που θέλεις να κάνεις παιδί

Ποιος κλασσικός Ελληναράς δε γίνεται..
Προορίζεσαι για μεγάλο ΝΑΥΑΓΙΟ, σαν το θείο σου..
Φυσικα και με νοιαζει τι θα πει η κοινωνια.Εγω ξενοδουλος σαν εσενα δεν ειμαι ουτε ζω μακρια απο το σπιτι μου.Εξωτερικο εζησα και τα ειδα.Η οικογενεια ειναι ανυπαρκτη.Ο νουμερο ενας λογος που οι δυτικες κοινωνιες πανε κατα διαολου ειναι ο θεσμος της οικογενειας.Αν υπαρχει κατι καλο στην Ελλαδα αντιθετος ειναι ο δυνατος θεσμος της οικογενειας.Εδω ειμαστε μεσογειακος λαος.Τις μαλακιες σου να τις γραφεις στα γερμανικα νορδικα φορουμ που δινουν παιδακια για ιοθεσια στους λοατκι.

Να μην μεινω ολομοναχος?Εννοειται οτι δεν μου αρεσει η μοναξια.Sorry κιολας που δεν ειμαι ψυχακιας σαν εσενα να γυρναω τα ΣΚ στα μουνολιβαδα για να γαμαω τις ανατολικτες πορνες.

Ποιος θα με κοιταει στα γεραματα?Φυσικα και θελω στα γεραματα να εχω μια γυναικα διπλα μου να βοηθαμε ο ενας τον αλλο.

Ναυαγιο εισαι εσυ τυπε οχι εγω ουτε και ο θειος μου.Κατσε μονος σου στα ξενα να το παιζεις καμακι δεκαετιας 80 :tooth::tooth::tooth:

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
κάτσε ρε τύπε αφού ούτε παντρεμένος είσαι, ούτε οικογένεια έχεις..προς τι τόσο δογματικός λόγος.έχεις σκεφτεί την περίπτωση να μην κάτσει ούτε σε σένα η καλή γυναίκα και να γυροβολάς από δω και από κει..εκτός αν είσαι τόσο σίγουρος για τον εαυτό σου
Τυπε μην σε νοιαζει για εμενα.Εγω δοξα τον θεο κοπελα εχω και θα παμε συντομα για οικογενεια.Εκατσε ο κοβιντ και ετυχε κατι επαγγελματικο και το φρεναραμε λιγο.Κοιτα την παρτι σου και ασε με εμενα...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αμα είσαι στη γύρα σου έρχονται αρκετές ευκαιρίες.Πολωνέζες που με παρακαλάγανε να τις παντρευτώ,Ουκρανέζες κτλ.Και τώρα μια δίμετρη Ρωσίδα συνέχεια μιλάει για οικογένεια κτλ.Μου λέει σε παρακαλώ σώσε με,πάρε με από τη Ρωσία να μείνουμε στη Γερμανία.Θέλω να σε περιποιούμαι,να κάνω παιδί μαζί σου κτλ.Αμα θες να τραβήξεις τη σκανδάλη και να παντρευτείς το μόνο εύκολο.
Εντωμεταξύ εδώ Γερμανία δεν είναι όπως ΗΠΑ να τη χάσεις τη γκόμενα άμα τη αφίξει ή άμα πάρει βίζα.Οι Γερμανοί τις Ανατολικές τις έχουν γραμμένες δεν είναι λιγούρια όπως οι Αμερικανοί.

Τελευταία τροποποίηση:

loveforyour69

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
117
Πόντοι
1
Δεν τα παρατάς ρε φίλε..
Απλά να είσαι ρεαλιστής και να ξέρεις τις επιλογές σου.
Επίσης να ξέρεις για ποιο λόγο και με ποιον άνθρωπο θέλεις να κάνεις οικογένεια.

Μη γίνεις σαν τον κλασσικό μαλάκα νεοέλληνα/ίδα που έκανε παιδιά,γιατί τι θα πει η κοινωνία και ποιος θα με κοιτάει στα γεράματα.
Αυτά μόνο σε υποανάπτυκτες μπανανίες συμβαίνουν ακόμη..

Και αγνόησε παπατζήδες, που στα 50 χτυπάνε 20χρονες και ιστορίες για αγρίους που διαβάζουμε εδώ μέσα..
Δυστυχως ακομα το "τι θα πει η κοινωνια" και οι αντιληψεις του κλασσικου νεοελληνα υπαρχουν σε μεγάλο βαθμό και τις περνούν και στα παιδιά τους.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Φυσικα και με νοιαζει τι θα πει η κοινωνια.Εγω ξενοδουλος σαν εσενα δεν ειμαι ουτε ζω μακρια απο το σπιτι μου.Εξωτερικο εζησα και τα ειδα.Η οικογενεια ειναι ανυπαρκτη.Ο νουμερο ενας λογος που οι δυτικες κοινωνιες πανε κατα διαολου ειναι ο θεσμος της οικογενειας.Αν υπαρχει κατι καλο στην Ελλαδα αντιθετος ειναι ο δυνατος θεσμος της οικογενειας.Εδω ειμαστε μεσογειακος λαος.Τις μαλακιες σου να τις γραφεις στα γερμανικα νορδικα φορουμ που δινουν παιδακια για ιοθεσια στους λοατκι.

Να μην μεινω ολομοναχος?Εννοειται οτι δεν μου αρεσει η μοναξια.Sorry κιολας που δεν ειμαι ψυχακιας σαν εσενα να γυρναω τα ΣΚ στα μουνολιβαδα για να γαμαω τις ανατολικτες πορνες.

Ποιος θα με κοιταει στα γεραματα?Φυσικα και θελω στα γεραματα να εχω μια γυναικα διπλα μου να βοηθαμε ο ενας τον αλλο.

Ναυαγιο εισαι εσυ τυπε οχι εγω ουτε και ο θειος μου.Κατσε μονος σου στα ξενα να το παιζεις καμακι δεκαετιας 80 :tooth::tooth::tooth:
Ναι,εγώ είμαι ξενόδουλος ενώ εσύ στο εξωτερικό που έζησες(λέμε τώρα) ήσουν πράκτορας της ΕΥΠ φαντάζομαι..

Δες τώρα τι θα πει η γειτονιά μωρή κατίνα και μη μου σκοτίζεις τ΄αρχίδια

Υ.Γ. Γιατί δεν γράφεις από το προηγούμενό σου account;:effemine:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Δυστυχως ακομα το "τι θα πει η κοινωνια" και οι αντιληψεις του κλασσικου νεοελληνα υπαρχουν σε μεγάλο βαθμό και τις περνούν και στα παιδιά τους.
Είναι και αυτοί,κάποιοι από τους λόγους που διαλύονται οι οικογένειες σε χρόνο dt...

Aφού ο κόσμος παντρεύεται για το τι θα πει η κοινωνία και λοιπές μαλακίες.

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Ναι,εγώ είμαι ξενόδουλος ενώ εσύ στο εξωτερικό που έζησες(λέμε τώρα) ήσουν πράκτορας της ΕΥΠ φαντάζομαι..

Δες τώρα τι θα πει η γειτονιά μωρή κατίνα και μη μου σκοτίζεις τ΄αρχίδια

Υ.Γ. Γιατί δεν γράφεις από το προηγούμενό σου account;:effemine:
Εγω βρε γκασμα το εκανα το κομματι μου εξωτερικο και την κοπανησα.Σιγα μην καθομουν με τα νορδικα εκφυλα πουστρακια και τους τουρκοπακιστανοαραβοσυριους.Κατσε τωρα εκει ολομοναχος να κλαις την μοιρα σου.Α ξεχασα θα πας στα μουνολιβαδα 50 χρονων μαντραχαλος να πνιξεις τον καημο σου σαν ναυαγιο που εισαι.Μην γυρισεις Ελλαδα γιατι θα λενε να το γεροντοπαλικαρο που εμεινε μαγκουφης :2funny: :tooth: :confused:

Αλλα μιας και εισαι εξωτερικο μπορεις και εχεις την ικανοτητα να υιοθετησεις ενα αλλοδαπακι αν θελεις.Παρε ενα μαυρακι θα σου ταιριαζει γαντι στην ιδεολογια και στον ψυχισμο...:tooth::shit::vomit:

loveforyour69

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
117
Πόντοι
1
Τυπε μην σε νοιαζει για εμενα.Εγω δοξα τον θεο κοπελα εχω και θα παμε συντομα για οικογενεια.Εκατσε ο κοβιντ και ετυχε κατι επαγγελματικο και το φρεναραμε λιγο.Κοιτα την παρτι σου και ασε με εμενα...
Ετσι πρεπει...να δοξαζεις τον θεο που εχεις κοπελα τωρα γιατι αυριο δεν ξερεις τι μπορει να γινει
Εγω βρε γκασμα το εκανα το κομματι μου εξωτερικο και την κοπανησα.Σιγα μην καθομουν με τα νορδικα εκφυλα πουστρακια και τους τουρκοπακιστανοαραβοσυριους.Κατσε τωρα εκει ολομοναχος να κλαις την μοιρα σου.Α ξεχασα θα πας στα μουνολιβαδα 50 χρονων μαντραχαλος να πνιξεις τον καημο σου σαν ναυαγιο που εισαι.Μην γυρισεις Ελλαδα γιατι θα λενε να το γεροντοπαλικαρο που εμεινε μαγκουφης :2funny: :tooth: :confused:

Αλλα μιας και εισαι εξωτερικο μπορεις και εχεις την ικανοτητα να υιοθετησεις ενα αλλοδαπακι αν θελεις.Παρε ενα μαυρακι θα σου ταιριαζει γαντι στην ιδεολογια και στον ψυχισμο...:tooth::shit::vomit:
Η κοπελα σου να φανταστω οτι γνωριζει οτι εισαι ευγενής και οτι εχεις ανώτερη παιδεία αν κρίνω απο τα γραφόμενά σου

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356

Κλώνε, μη γράφεις σα να μένεις στην Ουγγαρία.
Σε αριστερή χώρα που καλοδέχεται τους επενδυτές μένεις και κάνεις μούγκα.
Κάνε τώρα πως κοιμάσαι αν μπουν το βράδυ σπίτι σου και μην το παίζεις Κολοκοτρώνης σε εμένα..

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Ετσι πρεπει...να δοξαζεις τον θεο που εχεις κοπελα τωρα γιατι αυριο δεν ξερεις τι μπορει να γινει

Η κοπελα σου να φανταστω οτι γνωριζει οτι εισαι ευγενής και οτι εχεις ανώτερη παιδεία αν κρίνω απο τα γραφόμενά σου
Γι'αυτο γκασμα μου εγραψα οτι ο θειος μου ειχε μεγαλη ατυχια στην ζωη του και εμεινε μεχρι τα 50 του μονος.Μεγαλο χρονικο διαστημα διοτι προερχοτανε απο μια σχεση η οποια κρατησε χρονια αλλα δεν οδηγησε τελικα πουθενα....Και μετα ειχε δυσκολια στο να βρει μια γυναικα για να φτιαξει οικογενεια.Κατι που το ηθελε πολυ.Τιποτα δεν ειναι ευκολο...ποσο μαλλον οι σχεσεις του σημερα.Αλλα το να μεινεις μπακουρι και μονος σε ολη σου την ζωη η να καταντησεις να γαμας μεχρι τα βαθια γεραματα πουτανες ειναι failure....:headbang:

Φυσικα και ειμαι ευγενης με παιδεια.Επισης ειμαι τελειομανης!!!!!!

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Κλώνε, μη γράφεις σα να μένεις στην Ουγγαρία.
Σε αριστερή χώρα που καλοδέχεται τους επενδυτές μένεις και κάνεις μούγκα.
Κάνε τώρα πως κοιμάσαι αν μπουν το βράδυ σπίτι σου και μην το παίζεις Κολοκοτρώνης σε εμένα..
Γιδοσβοκε ακου.Η Ελλαδα ειναι μια χωρα καφενειο.Κανεις δεν το αμφισβητει αυτο...αλλωστε τα εχουμε γραψει πολακις.Απο κει και περα η Ελλαδα δεν θα καταντησει ποτε η χωρα της ανωμαλιας...το καταλαβες βλακακο?ΛΟΑΤΚΙ,ιοθεσιες παιδιων,γαμοι,civil union rights κτλ αισχη της δυσης δεν προκειται να τα δουμε ποτε εδω περα.Επισης η Ελλαδα δημογραφικα ειναι πολυ καλυτερα απο το μπουρδελο που μενεις.Σε εμενα οχι μαλακιες.Το μοναχο ειναι ενα μπουρδελο τιγκα στους αλλοδαπους και γενικοτερα το κρατηδιο της Bavarias.Σιγουρα δεν ειναι η Ελλαδα Ουγγαρια αλλα δεν ειναι και Γερμανια,Ολλανδια.Ναι μπορει να εχει φτωχεια αλλα την εκφυλη αηδια του βορα και της δυσης απεχει αρκετα ακομα για να την πλησιασει.Αντε τραβα τωρα στους λαζοποντιους να φας κανα πιτογυρω με τζατζικι και υπνο.Αυριο φανταζομαι δουλευεις κιολας...:grin::alivedick::cool2:

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.572
Πόντοι
1.706
Ο πιο συχνος λογος ειναι να τρεναρει καποιος το θεμα σοβαρες σχεσεις-γαμος, κλπ μεχρι να στρωσουν τα οικονομικα -επαγγελματικα του. Μην ξεχνας ποσος κοσμος βρεθηκε καταχρεωμενος και με μικροτερα εισοδηματα σε μια νυχτα το 2009. Ε καποιοι που τοτε ηταν 38 χρονων και μπορει να σκεφτονταν να κανουν κατι σοβαρο, βρεθηκαν με τρελα χρεη απο μαγαζια, στεγαστικα, πιστωτικες, κλπ και με το 60-70% του μισθου τους, ειτε ακομα χειροτερα απολυμενοι, αλλοι εφυγαν εξωτερικο, κλπ
Σημερα ολοι αυτοι ειναι στα 50
Εαν για ολους αυτους γυρισεις το χρονο πισω στο 2009 και τους σκασεις 500.000 ευρω τον καθενα, σημερα θα ηταν ολοι παντρεμενοι με 2 - 3 παιδια, ανεξαρτητα απο τη δυσκολια και τα θελω των γυναικων.

Μια αλλη μεγαλη κατηγορια ειναι καποιοι που χωρισαν μετα απο πολλα χρονια σχεσης η και γαμου αλλα δεν προλαβαν να κανουν παιδια.

Μια αλλη μεγαλη κατηγορια ειναι αντρες που ζουνε σε χωρια και απομονωμενα μερη γενικοτερα (νησακια, κλπ) οπου απλα δεν υπαρχουνε γυναικες και τα χρονια περνανε ετσι. Ο αλλος εχει τη δουλεια του (χωραφια, ψαρας, κλπ) και δε μπορει να την αφησει να παει να ψαχτει Αθηνα-Θεσσαλονικη να βρει νυφη. Και φτανει 50, κοντα στο οριο δηλαδη αν θελει να κανει ψιλονορμαλ οικογενεια. Για τετοιες κατηγοριες λοιπον, το προβλημα λυνεται μονο με στρατηγικη και αποφασιστικες κινησεις, γιατι αν περιμενει κανεις να του χαμογελασει η τυχη και να βρει κανα πρωι καμια Ελενα Ναθαναηλ μπροστα στο τρακτερ του να τον περιμενει, μαλλον θα σβησει ο ηλιος μεχρι τοτε

Αλλη κατηγορια ειναι οι χαρντ κορ καριεριστες οπου πανω απ ολα τους ενδιαφερει η καριερα για παρα πολλα χρονια. Κλασσικο παραδειγμα γιατροι, κλπ Μεχρ να τελειωσει ο αλλος σπουδες, στρατο, αγροτικο, ειδικοτητα, να ανοιξει το δικο του ιατρειο, να κανει πελατεια, κλπ και να φτιαχτει γενικως, εχει φτασει 50 χωρις να το εχει παρει χαμπαρι.
Βεβαια αυτοι δε χρειαζονται ιδαιτερη στρατηγικη αφου λγιο να κουνησουν το δαχτυλακι θα εχουν οποια θελουν

Αλλη κατηγορια ειναι καποιοι που κανουν μποεμικη ζωη μεχρ αργα, αλλα καποια στιγμη θελουν απλα να κανουν παιδι, δεν τους πολυενδιαφερει ο γαμος, η συντροφος, κλπ αλλα ενδιαφερονται μονο για παιδια.

Γενικα εχει πολλες κατηγοριες και καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη

Αλλη μια σημαντικη κατηγορια ειναι το miss match.
Ειμαι πχ 50χρ. Εμφανιση 7, οικονομικη κατασταση 7 ,
και το μονο που μου καθεται ειναι 5αρια, χοντρες, προβληματικες, αποτυχημενες. Σου λεει η αλλη "ειμαι 46 χρ. Τι να κανω με τον γέρο. Σε λιγο ουτε θα του σηκωνεται. Λαθος προσεγγιση. Θα ασχοληθει με νεαροτερους , αφου κι αυτοι κανουν κρα για μουνί, αλλα συντομα θα ξαναβρεθουν μόνες τους.
Δεν φταιν αυτες ,φταινε οι μουνοδουλοι που αποθεωνουν την καθε ανθυπομετρια κ το καθε μπαζο.

Η λυση υπαρχει κ λεγετε νοτιοανατολικη ασια κ λατ αμερικη κ αστες να χοροπηδανε

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Γιδοσβοκε ακου.Η Ελλαδα ειναι μια χωρα καφενειο.Κανεις δεν το αμφισβητει αυτο...αλλωστε τα εχουμε γραψει πολακις.Απο κει και περα η Ελλαδα δεν θα καταντησει ποτε η χωρα της ανωμαλιας...το καταλαβες βλακακο?ΛΟΑΤΚΙ,ιοθεσιες παιδιων,γαμοι,civil union rights κτλ αισχη της δυσης δεν προκειται να τα δουμε ποτε εδω περα.Επισης η Ελλαδα δημογραφικα ειναι πολυ καλυτερα απο το μπουρδελο που μενεις.Σε εμενα οχι μαλακιες.Το μοναχο ειναι ενα μπουρδελο τιγκα στους αλλοδαπους και γενικοτερα το κρατηδιο της Bavarias.Σιγουρα δεν ειναι η Ελλαδα Ουγγαρια αλλα δεν ειναι και Γερμανια,Ολλανδια.Ναι μπορει να εχει φτωχεια αλλα την εκφυλη αηδια του βορα και της δυσης απεχει αρκετα ακομα για να την πλησιασει.Αντε τραβα τωρα στους λαζοποντιους να φας κανα πιτογυρω με τζατζικι και υπνο.Αυριο φανταζομαι δουλευεις κιολας...:grin::alivedick::cool2:
Ποιος σε γαμάει ρε κλώνε...

Ο Αντισθένης φταίει που δε σας στέλνει σε κανά ίδρυμα

loveforyour69

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
117
Πόντοι
1
Γι'αυτο γκασμα μου εγραψα οτι ο θειος μου ειχε μεγαλη ατυχια στην ζωη του και εμεινε μεχρι τα 50 του μονος.Μεγαλο χρονικο διαστημα διοτι προερχοτανε απο μια σχεση η οποια κρατησε χρονια αλλα δεν οδηγησε τελικα πουθενα....Και μετα ειχε δυσκολια στο να βρει μια γυναικα για να φτιαξει οικογενεια.Κατι που το ηθελε πολυ.Τιποτα δεν ειναι ευκολο...ποσο μαλλον οι σχεσεις του σημερα.Αλλα το να μεινεις μπακουρι και μονος σε ολη σου την ζωη η να καταντησεις να γαμας μεχρι τα βαθια γεραματα πουτανες ειναι failure....:headbang:

Φυσικα και ειμαι ευγενης με παιδεια.Επισης ειμαι τελειομανης!!!!!!
Μηπως μας τα ζαλισες λιγο με τον θειο σου?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αστον ρε συ.....εχει ψωμί εδω

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396

Ελα βρε μαλακα με τα κλωνε παλιο αδερφουλα..πες οτι σε γαμησα τωρα.Τρεχα στον Αντισθενη σαν πουτανακι που εισαι να του πεις να με κανει ban επειδη σου ξεσκισα τον κωλαρικο μαλακα μαγκουφη :tooth: .Απο ναυαγια του εξωτερικου που μενουν ολομοναχοι κριτικη δεν δεχομαι.Αλλα και να την δεχτω να ειναι καλοπροαιρετη και να στεκει.Οχι να γραφεις τις μαλακιες σου για εναν ανθρωπο που εγινε μπαμπας και πετυχε το νοημα της ζωης.Ειπαμε δεν ειναι ολοι ανωμαλοι σαν εσενα να γαμανε μεχρι τα βαθια γεραματα τις πουτανες του ανατολικου μπλοκ που ειναι τιγκα στα αφροδισιακα...:tooth::2funny:
Μηπως μας τα ζαλισες λιγο με τον θειο σου?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αστον ρε συ.....εχει ψωμί εδω
Ο θειος μου βρε μαλακιδη ειναι ενα απο τα παραδειγματα ανδρων που εκαναν οικογενεια σχετικα μεγαλοι σε ηλικια...γι'αυτο τον αναφερω!!!!

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
Ρε τυποι παλι τα ιδια ? ας κανει ο καθενας οτι γουσταρει δε βγηκε η ζωη μας με οδηγιες χρησης . Πολυ καλα εκανε οποιος εφυγε εξω γιατι οι συνθηκες εδω ειναι δυσκολες και καλα εκανε και οποιος παντρευτηκε στα 50 γιατι ετσι ηθελε . Μη κρινουμε ο ενας τον αλλο ρε χαλαρωστε λιγο ολοι .

Τυπε @Kman2 συνεχιζεις και απαξιωνεις ρε μαν . Για μενα δεν ειναι σκανδαλη ο γαμος και τα παιδια και τα κανα νωρις , για σενα μπορει να ναι . Οπως απαξιωνες και τους Ελληνες που εμειναν Ελλαδα οτι ειναι ολοι λαμογια . Χαλαρα λιγο ρε τυπε κανε το κεφι σου και να σαι καλα , μη μηδενιζεις ομως οτι δε σε εκφραζει , δεν ειναι ωραιο .

Στη ζωη παντα κατι κερδιζεις και κατι χανεις , δεν υπαρχει ουτε το ιδανικο ουτε το τελειο , με το να απαξιωνει ο ενας τον αλλο δε κερδιζουμε κατι .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom