Νέα

Η στρατηγική του μπουρδελιάρη που «ξέμεινε» μετά τα 50

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

7spirit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Like
1.425
Πόντοι
206
Είχα ένα γείτονα στο χωριό μπακούρι 60 χρονών. Όποτε βρισκόμασταν τα καλοκαίρια και καθόμασταν να μιλήσουμε ασταμάτητα έφερνε την κουβέντα είναι δύσκολοι καιροί, πως τα βγάζουμε πέρα με τα έξοδα οι οικογένειες και όλη την ώρα από μόνος του έλεγε καλά είμαι καλά είμαι εγώ...... Ώσπου πριν δύο χρόνια έμαθα ο Αλέκος πήγε σαν το σκυλί στο αμπέλι μόνο του τον βρήκαν πεθαμένο σε ένα χωράφι.
.
Συμφωνώ με το ποστ σου σε γενικές γραμμές, εκτός από τον Αλέκο.
Μια χαρά του ήρθε του Αλέκου.
Μπαμ κι έξω ούτε ταλαιπωρήθηκε , ούτε ταλαιπώρησε.
Αν είχε παιδιά, όπως σε πάρα πολλές περιπτώσεις που ξέρω, θα τον προλάβαιναν, θα τον πήγαιναν σε κάποιο νοσοκομείο και μετά... ανήμπορος για καμιά δεκαετία.

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Και στα δύο
Όταν στα 45+ με 50,ασχολείσαι με 18-23 ηληκιες
Αν η πορνοεκδρομή δεν ξεφύγει σε μεσαία τετραψήφια νούμερα, δώσε feedback αφού γυρίσεις, να ξέρουμε και μεις οι νεότεροι ποιοι πορνοπροορισμοί αξίζουν.

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.743
Πόντοι
2.306
Συμφωνώ με το ποστ σου σε γενικές γραμμές, εκτός από τον Αλέκο.
Μια χαρά του ήρθε του Αλέκου.
Μπαμ κι έξω ούτε ταλαιπωρήθηκε , ούτε ταλαιπώρησε.
Αν είχε παιδιά, όπως σε πάρα πολλές περιπτώσεις που ξέρω, θα τον προλάβαιναν, θα τον πήγαιναν σε κάποιο νοσοκομείο και μετά... ανήμπορος για καμιά δεκαετία.
O Aλέκος ο καημένος είχε ψυχική ασθένεια. Μιλούσε για τα ίδια και τα ίδια, δεν ήθελε καθόλου άλλους ανθρώπους και υπέφερε, έναν άνθρωπο όταν έχει ψυχολογικό πρόβλημα τον καταλαβαίνεις αμέσως, τα τελευταία του χρόνια τον είχαν φάει τα νοσοκομεία.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.243
Πόντοι
3.656
Αν η πορνοεκδρομή δεν ξεφύγει σε μεσαία τετραψήφια νούμερα, δώσε feedback αφού γυρίσεις, να ξέρουμε και μεις οι νεότεροι ποιοι πορνοπροορισμοί αξίζουν.
Δεν Υοαρχουν ρε τυπε τέτοια λεφτά για πέταμα.... 200 το ταξίδι.. Από κει κ πέρα 100 οι μισές μέρες και 150 οι άλλες μισές, εννοώ κάθε δεύτερη να βάζεις κάνα γκολ με όποιον τρόπο...
Αν πάμε πιο πολλά δεν αξίζει γενικώς όχι μόνο εκεί
Το μείον της χώρας είναι ότι οι σωματοτυποι είναι ελληνικοί, δύσκολη η προσαρμογή μετά από δεκαετίες σε Ρουμανία Μολδαβία Ουκρανία, το πλας ότι ο καιρός είναι ζεστός κάνεις κ ρηλαξ και κάνα μπάνιο όπως Ελλάδα αλλά ρίχνεις, όπως ελπίζω κ τα γκολ σου, δεν είναι δηλ άνυδρο το τοπίο όπως στην πατρίδα...
Οποτε ο παράγων που θα κρίνει είναι το φτηνό ιζυγκοινγκ, αν υπάρχει καλώς ας είναι κ κατώτερα τα ατομα
Αν δεν υπάρχει άνθρακες ο σ θησαυρος

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.417
Πόντοι
2.356
To μοτο μου ειναι "μακρια απο γάμους κ μακροχρόνιες σχεσεις
Βασικά καταλαβαίνω τον λόγο για τον οποίο το αναφέρεις. Και συμφωνώ μαζί σου - και υπογράφω τα γραφόμενά σου και με τα δυο μου τα χέρια. Και εξηγούμαι: Όταν είσαι σε μακροχρόνιες σχέσεις ή σε γάμο είναι μαθηματικώς βέβαιο ότι θα βγεις ζημιωμένος, σίγουρα οικονομικά και ψυχικά. Έχεις κάποια κέρδη βέβαια, αν δεις ότι έχεις παιδιά, οικογένεια κλπ. Πάντως, όσο περνάει ο καιρός, αντιλαμβάνομαι όλο και πιο ισχυρά ότι για να κρατήσει ΓΕΡΑ μια οικογένεια ή μια σχέση βασικός παράγοντας είναι ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ. Αν υπάρχει αυτός ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ όμως, φτιάχνονται.

Υ.Γ. Προσωπικά μακροχρόνιες σχέσεις ουδέποτε έχω κάνει. Ούτε καν έτος. Μόνο πληρωμένες και κάτι στανταράκι γκόμενες απο εδώ και απο εκεί. όλα αυτά παλαιότερα καθώς τώρα απέχω από όλο αυτό για λόγους που δεν είναι ούτε του νήματος ούτε της ώρας να αναλύσω (αν και κατά καιρούς κάτι έχω ψευτογράψει εδώ)

Τη καλησπέρα μου σε όλα τα μέλη και σε όλους τους επισκέπτες!

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.292
Πόντοι
4.546
Βασικά καταλαβαίνω τον λόγο για τον οποίο το αναφέρεις. Και συμφωνώ μαζί σου - και υπογράφω τα γραφόμενά σου και με τα δυο μου τα χέρια. Και εξηγούμαι: Όταν είσαι σε μακροχρόνιες σχέσεις ή σε γάμο είναι μαθηματικώς βέβαιο ότι θα βγεις ζημιωμένος, σίγουρα οικονομικά και ψυχικά. Έχεις κάποια κέρδη βέβαια, αν δεις ότι έχεις παιδιά, οικογένεια κλπ. Πάντως, όσο περνάει ο καιρός, αντιλαμβάνομαι όλο και πιο ισχυρά ότι για να κρατήσει ΓΕΡΑ μια οικογένεια ή μια σχέση βασικός παράγοντας είναι ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ. Αν υπάρχει αυτός ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ όμως, φτιάχνονται.

Υ.Γ. Προσωπικά μακροχρόνιες σχέσεις ουδέποτε έχω κάνει. Ούτε καν έτος. Μόνο πληρωμένες και κάτι στανταράκι γκόμενες απο εδώ και απο εκεί. όλα αυτά παλαιότερα καθώς τώρα απέχω από όλο αυτό για λόγους που δεν είναι ούτε του νήματος ούτε της ώρας να αναλύσω (αν και κατά καιρούς κάτι έχω ψευτογράψει εδώ)

Τη καλησπέρα μου σε όλα τα μέλη και σε όλους τους επισκέπτες!
Καλησπέρα φίλτατε Μενέδημε. Ελπίζω να έχεις εγκλιματιστεί στη νέα σου δουλειά. Επί του παρόντος, πιστεύω ότι το οικονομικό είναι όντως ένα σημαντικό ζήτημα για μια μακροχρόνια σχέση ή γάμο. Όμως, ΔΕΝ θεωρώ ότι αν είναι λυμένο, όλα τα άλλα λύνονται. Σε κάθε ζευγάρι που είναι σε διαμάχη ή έχει διάφορα προβλήματα, τα αίτια είναι πολύ βαθύτερα από ένα απλό "αν είχαν λεφτά, θα ήταν κομπλέ". Από προσωπική εμπειρία, σε ένα ζευγάρι όπου το οικονομικό ήταν λυμένο από την αρχή (ποτέ δεν τους περίσσεψε τίποτε), υπήρχαν διάφοροι παράγοντες που τους έκαναν να είναι συνέχεια σε εντάσεις και τσακωμούς. Το αποτέλεσμα ήταν η ψυχική υγεία ενός από τους δύο να διαλυθεί.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.417
Πόντοι
2.356
Καλησπέρα φίλτατε Μενέδημε. Ελπίζω να έχεις εγκλιματιστεί στη νέα σου δουλειά. Επί του παρόντος, πιστεύω ότι το οικονομικό είναι όντως ένα σημαντικό ζήτημα για μια μακροχρόνια σχέση ή γάμο. Όμως, ΔΕΝ θεωρώ ότι αν είναι λυμένο, όλα τα άλλα λύνονται. Σε κάθε ζευγάρι που είναι σε διαμάχη ή έχει διάφορα προβλήματα, τα αίτια είναι πολύ βαθύτερα από ένα απλό "αν είχαν λεφτά, θα ήταν κομπλέ". Από προσωπική εμπειρία, σε ένα ζευγάρι όπου το οικονομικό ήταν λυμένο από την αρχή (ποτέ δεν τους περίσσεψε τίποτε), υπήρχαν διάφοροι παράγοντες που τους έκαναν να είναι συνέχεια σε εντάσεις και τσακωμούς. Το αποτέλεσμα ήταν η ψυχική υγεία ενός από τους δύο να διαλυθεί.

Καλησπέρα Μπρατάν. Σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου. Ναι έχω εγκλιματιστεί στη νέα μου εργασία και μάλιστα είμαι και πολύ ικανοποιημένος. Ένας βασικός παράγοντας της ζωής μου είναι να μην ζητάω πολλά, και δεν το λέω μίζερα ούτε κλαίγοντας ως φουκαράς - προσπαθώ αντιθέτως να χαίρομαι με αυτά που έχω. Ναι, έχω λίγα, έχω μικρά, αλλά για εμένα είναι πολύ μεγάλα. Και όλοι μας κάποια στιγμή αντιλαμβανόμαστε ότι τα μικρά είναι τελικά μεγάλα πράγματα. Το καθημερινό ξύπνημα, ο καφές, ένα χαμόγελο, δυο κουβέντες με συναδέρφους. Γενικότερα το δόγμα μου είναι να χαίρομαι με τις χαρές των άλλων και να εν-συναισθάνομαι τις λύπες τους - όχι υποκριτικά - μου βγαίνει από φυσικού μου. Έχω μια "ευγένεια" και ταπεινότητα (όχι επιτηδευμένη και ναρκισσιστική) που με κρατάει όρθιο σε κάθε δυσκολία. Μου δίνει μια ανεξήγητη δύναμη.

Ως προς το θέμα μας. Ναι, αυτό που αναφέρεις ως παράδειγμα υπάρχει - και το δέχομαι πλήρως - απλά νομίζω ότι υπερισχύει το οικονομικό ως μοχλός καλής ή κακής συνύπαρξης μέσα σε μία σχέση ή σε ένα γάμο. Για τα βαθύτερα αίτια πέραν των οικονομικών δεν μπορώ να μιλήσω αλλά αυτά νομίζω είναι σαν συνεπακόλουθα. Μιλάω για πλειονότητες.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Όταν είσαι σε μακροχρόνιες σχέσεις ή σε γάμο είναι μαθηματικώς βέβαιο ότι θα βγεις ζημιωμένος

Υ.Γ. Προσωπικά μακροχρόνιες σχέσεις ουδέποτε έχω κάνει.

Tώρα μου θυμίζεις μέλη από το thread περί εξωτερικού,που χωρίς να έχουν βγει εκτός συνόρων,
εκφράζουν και αυτοί με "βεβαιότητα" την άποψή τους για κάτι που ουσιαστικά,δεν έχουν βιώσει.

Προσωπικά έχω βαρέσει max 6ετία σε σχέση,χωρίς να απατήσω και πέρασα στιγμές που αν ήμουν solo θα ήταν αδύνατο να τις βιώσω.
Από τα πολύ ωραία της συντροφικότητας,του να γνωρίζεις καλύτερα τον εαυτό σου μέσα από τον άλλον,
της εμβάθυνσης στο σεξ,τα ταξίδια.
Αλλά και τα πολύ σημαντικά,όπως ότι μία μακροχρόνια σχέση(και συγκατοίκιση) είναι προετοιμασία για όταν/αν κάνεις οικογένεια.

Δεν ξέρω πως σκέφτεται ένας άνθρωπος που δεν έχει κάνει ποτέ μέχρι τα 30+ σχέση,
ότι θα περάσει από το solo ψωλαρμένισμα ή κωλομπαριλίκι ετών,
απευθείας στην προοπτική οικογένειας χωρίς καν να έχει συνυπάρξει προηγουμένως στον ίδιο χώρο με έναν άνθρωπο.

Παράλογα πράγματα..

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.417
Πόντοι
2.356
Tώρα μου θυμίζεις μέλη από το thread περί εξωτερικού,που χωρίς να έχουν βγει εκτός συνόρων,
εκφράζουν και αυτοί με "βεβαιότητα" την άποψή τους για κάτι που ουσιαστικά,δεν έχουν βιώσει.

Προσωπικά έχω βαρέσει max 6ετία σε σχέση,χωρίς να απατήσω και πέρασα στιγμές που αν ήμουν solo θα ήταν αδύνατο να τις βιώσω.
Από τα πολύ ωραία της συντροφικότητας,του να γνωρίζεις καλύτερα τον εαυτό σου μέσα από τον άλλον,
της εμβάθυνσης στο σεξ,τα ταξίδια.
Αλλά και τα πολύ σημαντικά,όπως ότι μία μακροχρόνια σχέση(και συγκατοίκιση) είναι προετοιμασία για όταν/αν κάνεις οικογένεια.

Δεν ξέρω πως σκέφτεται ένας άνθρωπος που δεν έχει κάνει ποτέ μέχρι τα 30+ σχέση,
ότι θα περάσει από το solo ψωλαρμένισμα ή κωλομπαριλίκι ετών,
απευθείας στην προοπτική οικογένειας χωρίς καν να έχει συνυπάρξει προηγουμένως στον ίδιο χώρο με έναν άνθρωπο.

Παράλογα πράγματα..
Αντιλαμβάνομαι πλήρως αυτά που αναφέρεις και μπορώ να πω ότι συμφωνώ απολύτως μαζί σου σε αυτήν την οπτική - σκεπτική. Δυστυχώς ή ευτυχώς, τόσο οι συγκυρίες, τόσο και οι επιλογές μου δεν με βοήθησαν να κάνω μακροχρόνιες σχέσεις. Ξεκάθαρα έχω σταθεί άτυχος ως προς αυτό. Οι λόγοι είναι όλων των πεδίων. Οικονομικοί, επαγγελματικοί, οικογενειακοί, υγείας κλπ. Δεν θα τα αναλύσω εδώ όμως. Αρκεί να σου πω ότι ΝΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ. Ως χαρακτήρας μια χαρά θα έκανα οικογένεια ή μακροχρόνια σχέση - δεν είμαι "επαγγελματίας αρνητής σχέσεων - γάμου" απλά δεν μου βγήκε γενικά.

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.292
Πόντοι
4.546
Αντιλαμβάνομαι πλήρως αυτά που αναφέρεις και μπορώ να πω ότι συμφωνώ απολύτως μαζί σου σε αυτήν την οπτική - σκεπτική. Δυστυχώς ή ευτυχώς, τόσο οι συγκυρίες, τόσο και οι επιλογές μου δεν με βοήθησαν να κάνω μακροχρόνιες σχέσεις. Ξεκάθαρα έχω σταθεί άτυχος ως προς αυτό. Οι λόγοι είναι όλων των πεδίων. Οικονομικοί, επαγγελματικοί, οικογενειακοί, υγείας κλπ. Δεν θα τα αναλύσω εδώ όμως. Αρκεί να σου πω ότι ΝΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ. Ως χαρακτήρας μια χαρά θα έκανα οικογένεια ή μακροχρόνια σχέση - δεν είμαι "επαγγελματίας αρνητής σχέσεων - γάμου" απλά δεν μου βγήκε γενικά.
Το να είσαι συνειδητοποιημένος νομίζω είναι το παν. Μπορείς να είσαι single και να καυλαντίζεις όσο θες. Όταν όμως αποφασίσεις να κάνεις οικογένεια και να σοβαρεύτεις, αν είσαι συνειδητοποιημένος και ξέρεις τι θέλεις, μπορείς να συμβιώσεις με τη γυναίκα σου, χωρίς να έχεις προηγούμενες εμπειρίες.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Δεν ήταν επί προσωπικού το σχόλιό μου,γιατί δεν ξέρω τι μπορεί να κρύβεται πίσω από κάθε nickname και τι έχει βιώσει ο καθένας.

Απλά στο bou υπάρχει πολλές φορές υπεραπλούστευση σε κάποια θέματα.

Σχέση=σχεσάκιας=μουνόδουλος
Έλληνες εξωτερικού=πλένουν πιάτα,ζουν σε υπόγεια
Έλληνες εσωτερικού=άχρηστοι ή μαλάκες ή βύσματα
Χωρισμένη=προβληματική
....................
.....
..

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.568
Πόντοι
1.706
Απλά στο bou υπάρχει πολλές φορές υπεραπλούστευση σε κάποια θέματα.

Σχέση=σχεσάκιας=μουνόδουλος
Έλληνες εξωτερικού=πλένουν πιάτα,ζουν σε υπόγεια
Έλληνες εσωτερικού=άχρηστοι ή μαλάκες ή βύσματα
Χωρισμένη=προβληματική
....................
.....
..

Ο μέσος ορος μας ειναι ,35 χρονων, 1,90, 92 κιλα, εξυπνοι, οκορφοι, πλουσιοι, γαμαμε κ δερνουμε.
Το καλυτερο σπιτι ειναι του δημητρακη
Ειμαστε ολοι φουκαραδες εκτος του δημητρακη

Εγγρ.
1 Ιαν 2021
Κριτικές
4
Like
511
Πόντοι
300
Σε αυτή την ηλικία έχει πια ξοφλήσει ο άντρας. Δεν του κάθεται ούτε θηλυκή γάτα, θα βρει να παντρευτεί; Εκτός κι αν είναι κανένας πλούσιος. Οπότε μπουρδέλα μόνο. :confused:
Οταν φτάσεις σε αυτή την ηλικία,ξανά σκέψου τι έγραψες.
Γιατί,δουλεύω 12 ωρες,παράλληλα σπουδάζω ακόμα και διατηρώ ένα σπίτι με ότι χρειάζεται,συν ότι στο σεξ δεν είμαι 20,αλλά προβλήματα δεν έχω,διατηρώ όσο καλύτερα μπορώ το σώμα μου και νιώθω λιοντάρι.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.079
Πόντοι
3.506
Γιατί,δουλεύω 12 ωρες,παράλληλα σπουδάζω ακόμα και διατηρώ ένα σπίτι με ότι χρειάζεται,συν ότι στο σεξ δεν είμαι 20,αλλά προβλήματα δεν έχω,διατηρώ όσο καλύτερα μπορώ το σώμα μου και νιώθω λιοντάρι.
Αν δεν γίνομαι αδιάκριτος, η δουλειά σου έχει να κάνει με tatto ?

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Δηλαδή βρίσκεις να γαμήσεις σε αυτή την ηλικία; Το αν είσαι λιοντάρι στο σεξ είναι άλλο.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.227
Πόντοι
3.846
Παικτη καλή τύχη στην Τυνησία. Τόσο αυτή η χώρα ,όσο και το Μαρόκο είναι σταθερά τουριστικοί προορισμοί (νομίζω περισσότεροι πάνε Μαρόκο), γενικά χαμηλό κόστος ζωής ,αν και στο Μαρόκο μπορεί να πετύχεις και πολύ ακριβές περιοχές, και καλό κλίμα όλο το χρόνο. Προσοχή μην πέσεις πάνω σε φανατικούς μουσουλμάνους, γενικότερα πάντως η Τυνησία για τα δεδομένα της περιοχής είναι πιο προοδευτική χώρα.

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Ρε τύποι μετά μας λέτε τι καλές που είναι οι ελλεινιδες.. Εδώ ο άλλος πάει στην τυνησια?????.. Από. Εκεί να καταλάβουμε τι πείνα υπάρχει στο ελλαδισταν.. Μετά μα ςλετε όλα καλά είναι εδώ τύποι μια χαρά οι ελλεινιδες??

Εγγρ.
1 Ιαν 2021
Κριτικές
4
Like
511
Πόντοι
300
Δηλαδή βρίσκεις να γαμήσεις σε αυτή την ηλικία; Το αν είσαι λιοντάρι στο σεξ είναι άλλο.
Ρε φίλε με δουλεύεις;
Όσο υπάρχουν γυναίκες θα βρίσκεις,δεν είπα μόνο στο σεξ,αλλά γενικα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom