Παραλίες θάλασσες διακοπές κ φτηνό μαμησι...
Βασικό να μιλάς γαλλικα έστω λίγα, για να συνεννοηθείς.. Που μιλάω.. Με αγγλικά ποιο δύσκολα... Οι γκόμενες δεν είναι σλαυες με Ελληνίδες μοιάζουν, αλλά είναι ιζυ γκοινγκ η φαση με βάση αξιόπιστα άτομα που παν χρόνια....
Τώρα αν θα γουστάρω γενικά δεν ξέρω θα το μάθω όταν πάω....
Εναλλακτικά επίσης από αξιόπιστη πηγή στο νότιο Μαρόκο που συνδιαζει διακοπές θάλασσα κ σχετικά φτηνά έχει γεμίσει βραζιλιάνςς που περιμένουν να μπουν με διάφορους τρόπους στην Πορτογαλία....καθώς κ πολλές μαύρες από υποσαχαρια Αφρική που είναι για να ψωνοζοντε με. Αλλοδαπούς.. Αυτά είναι τα φηντ μπακ... Θα δούμε αν ισχύουν.. Έτσι κι αλλιώς Ουκρανία εκτός από χερσον σε άλλη πόλη δεν υπάρχει πεδίο ούτε για βίζιτες νοσμαλ.... Οπότε αναζητουντε κοντινές κ φτηνές λύσεις...
Και είναι άλλο ένα εναλλακτικό πεδίο
Αυτά για όσους ψάχνονται να παν κάπου κ να βάλουν τρία τέσσερα γκολ μαζεμενα
Τώρα για όποιον θέλει μια για γκόμενα, ειδικά εσείς από Γερμανία νομίζω η μόνη σωστή επιλογή είναι η Πολωνία δίπλα σας.... Εγώ αν έμενα Γερμανία , εκτοσ από Μολδαβές λόγω γλώσσας θα ασχολούμουν μόνο με πολωνεζες ΣΤΗΝ Πολωνία πάντως
Υγ θυμάσαι σε ποια πόλη είχες πάει εκτός τυνιδας+? Πως ήταν η καθημερινότητα, δηλ. Είχε κολοβαρεμα με καφέ κλπ η μόνο άντρες στην γύρα αλλά καψιμι. Το ίντερνετ δουλεύει σίγουρα για γκιμενο φάση αλλά εγώ είμαι κ του έξω της βόλτας εκεί την φοβάμαι την φάση μήπως είναι βαρετά
Εγω ειμαι της γνωμης πως ομορφη πρεπει να ειναι η καθημερινοτητα μου.
Δλδ για να τρεχω πολωνια μπας κ γαμησω εγω δεν το κανω, ειμαι κ μακρια , δεν το λες κοντα.
Ειχα βρεθει στο χαμαμετ κ χαμαμετ γιασμιν. Πολυ τουριστικο μερος.
Δεν μπορω να κρινω γιατι ημουν με γυναικα σε all inclusive οποτε φαγητα ,ποτά ,ολα τα ειχα.
Εβγαινα ομως κι εξω.
Θυμαμαι χαρακτηριστικα:
Δυο μπουκαλια κρασι σε ταβερνακι με ζωντανη μουσικη συνολο 12€
Ειχα γνωρισει εναν τυνησιο που μιλουσε καλα αγγλικα γιατι δουλευε μισο χρονο αγγλια κ μισο τυνησια με τον τουρισμο. Είχε ενα tee salon εξω απο το ξενοδοχειο αλλα οχι ποτά. Οταν ρωτησα για ποτό ,πηγε κ εφερε το αμαξι του μπροστα στο μαγαζι, ανοιξε το πορτ μπαγκαζ που ηταν γεματο με μπουκαλια. Χαχαχαχ. Δλδ αντι να πηγαινει στην μπαρα να γεμισει το ποτηρι μου ,πηγαινε στο αμαξι. Χαχαχαχ
Για αυτο ειπα πως ειναι πολυ μετριοπαθεις μουσουλμανοι.
Μονο για το θεαθηναι.
Απεναντι απο το tee salon ειχε ενα ωραιο club ,, το havana club. Ετσι λεγοταν.
Αργαμιση αρχισαν να ερχονταν ταξί κ ξεφορτωναν γκομενοπαρεες , με μινι, ψηλοτακουνα, εντονα μακιγιαζ, εμενα μου κρεμάστηκε η γλωσσα.
Λεω του γνωστου μου με το tee salon : πλακωσαν οι τουριστριες?
Αρχισε να γελαει, μου λεει: μη νομιζεις πως ειναι τουριστριες, δικες μας ειναι. Το βραδυ πετανε την μαντήλα κ μεταμορφωνονται σε ξεκωλα .