Νέα

Η στρατηγική του μπουρδελιάρη που «ξέμεινε» μετά τα 50

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.804
Πόντοι
3.656
Όπως έχω πει ο επόμενος σταθμός είναι Τυνησία καθόσον τα ανατ μπλοκ είναι πλέον μόνο για πολύ μαλακες με πολλά λεφτά η πολύ νέους
Ούτε τονα ούτε τ άλλο είμαι
Βαση πληροφοριών κ λογικής είχα ποφασσιει ότι είναι η δεκαετία της Τυνησίας. Ένα ακόμα θετικό φηντ μπακ από το ποστ σου
Όσον αφορά το θέμα μαύρο ή σκούρο παιδί με ανοιχτόχρωμους γονείς κάνει μπαμ ότι είναι από αλλού το παιδί
Αν είναι κάνας βραζιλιάνος ψιλομιγαδας παλεθτετε, αν είναι κάνα κατραμι κεντροαφρικανος θέλει συνήθεια
Αλλά Ελλάδα δεν παίζουν αυτά έτσι κι αλλιώς... Οικονομικό είναι το πρόβλημα συνήθως κι αν βγει κολωχαρακτηρας το παιδί ειδικά το αγόρι στην εφηβεία

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.522
Πόντοι
456
Οι χωρισμένες με παιδί σε βλέπουν αποκλεστικά σαν πορτοφόλι. Μια χαρά είναι μόνες τους και με την διατροφή να τρέχει όσο τα παιδιά είναι μικρά. Ειδικά αν είναι και στο δημόσιο με τις διευκολύνσεις που έχουν χαιρέτα μου τον πλάτανο.
Όταν μεγαλώνουν λίγο τα παιδιά και σκέφτονται μετά τα έξοδα για σπουδές κτλ τότε σκέφτονται να τυλίξουν και κανέναν άλλο για να τσοντάρει.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.618
Πόντοι
1.706
Όπως έχω πει ο επόμενος σταθμός είναι Τυνησία καθόσον τα ανατ μπλοκ είναι πλέον μόνο για πολύ μαλακες με πολλά λεφτά η πολύ νέους
Ούτε τονα ούτε τ άλλο είμαι
Βαση πληροφοριών κ λογικής είχα ποφασσιει ότι είναι η δεκαετία της Τυνησίας. Ένα ακόμα θετικό φηντ μπακ από το ποστ σου
Τι καλο εχεις βρει στην Τυνησια?
Μπορεις να κανεις μια αναλυση?

Ειχα βρεθει εκει πριν μια δεκαετια, ημουν με γυναικα τότε οποτε δεν εχω ξεκαθαρη αποψη.
Παντως τα θετικα ηταν πως:
Ειναι φτηνά
Σχετικα κοντα σε συγκριση με ασιες κ αμερικες
Καλος καιρος
Παραλιες, θαλασσες
Μετριοπαθεις μουσουλμανοι.

Αν εχει low cost πτησεις τότε εχει χαλασει σιγουρα

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.804
Πόντοι
3.656
Τι καλο εχεις βρει στην Τυνησια?
Μπορεις να κανεις μια αναλυση?

Ειχα βρεθει εκει πριν μια δεκαετια, ημουν με γυναικα τότε οποτε δεν εχω ξεκαθαρη αποψη.
Παντως τα θετικα ηταν πως:
Ειναι φτηνά
Σχετικα κοντα σε συγκριση με ασιες κ αμερικες
Καλος καιρος
Παραλιες, θαλασσες
Μετριοπαθεις μουσουλμανοι.

Αν εχει low cost πτησεις τότε εχει χαλασει σιγουρα
Παραλίες θάλασσες διακοπές κ φτηνό μαμησι...
Βασικό να μιλάς γαλλικα έστω λίγα, για να συνεννοηθείς.. Που μιλάω.. Με αγγλικά ποιο δύσκολα... Οι γκόμενες δεν είναι σλαυες με Ελληνίδες μοιάζουν, αλλά είναι ιζυ γκοινγκ η φαση με βάση αξιόπιστα άτομα που παν χρόνια....
Τώρα αν θα γουστάρω γενικά δεν ξέρω θα το μάθω όταν πάω....
Εναλλακτικά επίσης από αξιόπιστη πηγή στο νότιο Μαρόκο που συνδιαζει διακοπές θάλασσα κ σχετικά φτηνά έχει γεμίσει βραζιλιάνςς που περιμένουν να μπουν με διάφορους τρόπους στην Πορτογαλία....καθώς κ πολλές μαύρες από υποσαχαρια Αφρική που είναι για να ψωνοζοντε με. Αλλοδαπούς.. Αυτά είναι τα φηντ μπακ... Θα δούμε αν ισχύουν.. Έτσι κι αλλιώς Ουκρανία εκτός από χερσον σε άλλη πόλη δεν υπάρχει πεδίο ούτε για βίζιτες νοσμαλ.... Οπότε αναζητουντε κοντινές κ φτηνές λύσεις...
Και είναι άλλο ένα εναλλακτικό πεδίο
Αυτά για όσους ψάχνονται να παν κάπου κ να βάλουν τρία τέσσερα γκολ μαζεμενα
Τώρα για όποιον θέλει μια για γκόμενα, ειδικά εσείς από Γερμανία νομίζω η μόνη σωστή επιλογή είναι η Πολωνία δίπλα σας.... Εγώ αν έμενα Γερμανία , εκτοσ από Μολδαβές λόγω γλώσσας θα ασχολούμουν μόνο με πολωνεζες ΣΤΗΝ Πολωνία πάντως
Υγ θυμάσαι σε ποια πόλη είχες πάει εκτός τυνιδας+? Πως ήταν η καθημερινότητα, δηλ. Είχε κολοβαρεμα με καφέ κλπ η μόνο άντρες στην γύρα αλλά καψιμι. Το ίντερνετ δουλεύει σίγουρα για γκιμενο φάση αλλά εγώ είμαι κ του έξω της βόλτας εκεί την φοβάμαι την φάση μήπως είναι βαρετά

Τελευταία τροποποίηση:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.569
Πόντοι
3.936
Ποτέ οι άντρες ανά τους διάφορους αιώνες, δεν υπήρξαμε μαλθακότεροι, πιο συμβιβάσιμοι και πιο συστημικά περιορισμένοι απ’ ότι στις μέρες μας κι όμως αυτές εξακολουθούν να κλαίγονται και να μας βρίσκουν λίγους και ακατάλληλους για δημιουργίας σωστής οικογενειακής εστίας.
Το θεμα ειναι οτι δεν πρεπει να παιρνουμε τις γυναικες στα σοβαρα σε οτι μ@λακια κι αν μας λενε που εχουν στον εγκεφαλο. Ο οποίος ειναι σαν λαβυρινθος, δεν βρισκεις ακρη. Αν υπηρχε συμπνοια μεταξυ των αντρων και τις αφηναμε αίολες σε καθε τους βημα χωρις βοήθεια μεσα στην κοινωνια θα ειχαν στρωσει. Τωρα εχουν τις πλατες των αντρων σε καθε τους κινηση. Αφου υπαρχει παντα κι ενας μαλέας απο πισω να τις υποστηριζει. Απο.. μεχρι. Κι υστερα μας το παιζουν αρχηγοι και ξερολες σε ολα τα επιπεδα, με άλλου @@ όμως. Ας προσεχαμε. Ενας αιγυπτιος ειχε πει: μην ακουτε τις γυναικες και μην τις παιρνετε στα σοβαρα,γιατι εχουν μισο μυαλο. Τοτε γελασα. Σημερα οχι.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.618
Πόντοι
1.706
Παραλίες θάλασσες διακοπές κ φτηνό μαμησι...
Βασικό να μιλάς γαλλικα έστω λίγα, για να συνεννοηθείς.. Που μιλάω.. Με αγγλικά ποιο δύσκολα... Οι γκόμενες δεν είναι σλαυες με Ελληνίδες μοιάζουν, αλλά είναι ιζυ γκοινγκ η φαση με βάση αξιόπιστα άτομα που παν χρόνια....
Τώρα αν θα γουστάρω γενικά δεν ξέρω θα το μάθω όταν πάω....
Εναλλακτικά επίσης από αξιόπιστη πηγή στο νότιο Μαρόκο που συνδιαζει διακοπές θάλασσα κ σχετικά φτηνά έχει γεμίσει βραζιλιάνςς που περιμένουν να μπουν με διάφορους τρόπους στην Πορτογαλία....καθώς κ πολλές μαύρες από υποσαχαρια Αφρική που είναι για να ψωνοζοντε με. Αλλοδαπούς.. Αυτά είναι τα φηντ μπακ... Θα δούμε αν ισχύουν.. Έτσι κι αλλιώς Ουκρανία εκτός από χερσον σε άλλη πόλη δεν υπάρχει πεδίο ούτε για βίζιτες νοσμαλ.... Οπότε αναζητουντε κοντινές κ φτηνές λύσεις...
Και είναι άλλο ένα εναλλακτικό πεδίο
Αυτά για όσους ψάχνονται να παν κάπου κ να βάλουν τρία τέσσερα γκολ μαζεμενα
Τώρα για όποιον θέλει μια για γκόμενα, ειδικά εσείς από Γερμανία νομίζω η μόνη σωστή επιλογή είναι η Πολωνία δίπλα σας.... Εγώ αν έμενα Γερμανία , εκτοσ από Μολδαβές λόγω γλώσσας θα ασχολούμουν μόνο με πολωνεζες ΣΤΗΝ Πολωνία πάντως
Υγ θυμάσαι σε ποια πόλη είχες πάει εκτός τυνιδας+? Πως ήταν η καθημερινότητα, δηλ. Είχε κολοβαρεμα με καφέ κλπ η μόνο άντρες στην γύρα αλλά καψιμι. Το ίντερνετ δουλεύει σίγουρα για γκιμενο φάση αλλά εγώ είμαι κ του έξω της βόλτας εκεί την φοβάμαι την φάση μήπως είναι βαρετά

Εγω ειμαι της γνωμης πως ομορφη πρεπει να ειναι η καθημερινοτητα μου.
Δλδ για να τρεχω πολωνια μπας κ γαμησω εγω δεν το κανω, ειμαι κ μακρια , δεν το λες κοντα.

Ειχα βρεθει στο χαμαμετ κ χαμαμετ γιασμιν. Πολυ τουριστικο μερος.
Δεν μπορω να κρινω γιατι ημουν με γυναικα σε all inclusive οποτε φαγητα ,ποτά ,ολα τα ειχα.
Εβγαινα ομως κι εξω.
Θυμαμαι χαρακτηριστικα:
Δυο μπουκαλια κρασι σε ταβερνακι με ζωντανη μουσικη συνολο 12€
Ειχα γνωρισει εναν τυνησιο που μιλουσε καλα αγγλικα γιατι δουλευε μισο χρονο αγγλια κ μισο τυνησια με τον τουρισμο. Είχε ενα tee salon εξω απο το ξενοδοχειο αλλα οχι ποτά. Οταν ρωτησα για ποτό ,πηγε κ εφερε το αμαξι του μπροστα στο μαγαζι, ανοιξε το πορτ μπαγκαζ που ηταν γεματο με μπουκαλια. Χαχαχαχ. Δλδ αντι να πηγαινει στην μπαρα να γεμισει το ποτηρι μου ,πηγαινε στο αμαξι. Χαχαχαχ

Για αυτο ειπα πως ειναι πολυ μετριοπαθεις μουσουλμανοι.
Μονο για το θεαθηναι.

Απεναντι απο το tee salon ειχε ενα ωραιο club ,, το havana club. Ετσι λεγοταν.
Αργαμιση αρχισαν να ερχονταν ταξί κ ξεφορτωναν γκομενοπαρεες , με μινι, ψηλοτακουνα, εντονα μακιγιαζ, εμενα μου κρεμάστηκε η γλωσσα.
Λεω του γνωστου μου με το tee salon : πλακωσαν οι τουριστριες?
Αρχισε να γελαει, μου λεει: μη νομιζεις πως ειναι τουριστριες, δικες μας ειναι. Το βραδυ πετανε την μαντήλα κ μεταμορφωνονται σε ξεκωλα .

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.618
Πόντοι
1.706
Το θεμα ειναι οτι δεν πρεπει να παιρνουμε τις γυναικες στα σοβαρα σε οτι μ@λακια κι αν μας λενε που εχουν στον εγκεφαλο. Ο οποίος ειναι σαν λαβυρινθος, δεν βρισκεις ακρη. Αν υπηρχε συμπνοια μεταξυ των αντρων και τις αφηναμε αίολες σε καθε τους βημα χωρις βοήθεια μεσα στην κοινωνια θα ειχαν στρωσει. Τωρα εχουν τις πλατες των αντρων σε καθε τους κινηση. Αφου υπαρχει παντα κι ενας μαλέας απο πισω να τις υποστηριζει. Απο.. μεχρι. Κι υστερα μας το παιζουν αρχηγοι και ξερολες σε ολα τα επιπεδα, με άλλου @@ όμως. Ας προσεχαμε. Ενας αιγυπτιος ειχε πει: μην ακουτε τις γυναικες και μην τις παιρνετε στα σοβαρα,γιατι εχουν μισο μυαλο. Τοτε γελασα. Σημερα οχι.

Ο φεμινιστης, λευκος ιπποτης, μονοκερος φταιει για ολα.
Δεν φταινε οι γυναικες, αυτες καλα κανουν.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.804
Πόντοι
3.656
Εγω ειμαι της γνωμης πως ομορφη πρεπει να ειναι η καθημερινοτητα μου.
Δλδ για να τρεχω πολωνια μπας κ γαμησω εγω δεν το κανω, ειμαι κ μακρια , δεν το λες κοντα.

Ειχα βρεθει στο χαμαμετ κ χαμαμετ γιασμιν. Πολυ τουριστικο μερος.
Δεν μπορω να κρινω γιατι ημουν με γυναικα σε all inclusive οποτε φαγητα ,ποτά ,ολα τα ειχα.
Εβγαινα ομως κι εξω.
Θυμαμαι χαρακτηριστικα:
Δυο μπουκαλια κρασι σε ταβερνακι με ζωντανη μουσικη συνολο 12€
Ειχα γνωρισει εναν τυνησιο που μιλουσε καλα αγγλικα γιατι δουλευε μισο χρονο αγγλια κ μισο τυνησια με τον τουρισμο. Είχε ενα tee salon εξω απο το ξενοδοχειο αλλα οχι ποτά. Οταν ρωτησα για ποτό ,πηγε κ εφερε το αμαξι του μπροστα στο μαγαζι, ανοιξε το πορτ μπαγκαζ που ηταν γεματο με μπουκαλια. Χαχαχαχ. Δλδ αντι να πηγαινει στην μπαρα να γεμισει το ποτηρι μου ,πηγαινε στο αμαξι. Χαχαχαχ

Για αυτο ειπα πως ειναι πολυ μετριοπαθεις μουσουλμανοι.
Μονο για το θεαθηναι.

Απεναντι απο το tee salon ειχε ενα ωραιο club ,, το havana club. Ετσι λεγοταν.
Αργαμιση αρχισαν να ερχονταν ταξί κ ξεφορτωναν γκομενοπαρεες , με μινι, ψηλοτακουνα, εντονα μακιγιαζ, εμενα μου κρεμάστηκε η γλωσσα.
Λεω του γνωστου μου με το tee salon : πλακωσαν οι τουριστριες?
Αρχισε να γελαει, μου λεει: μη νομιζεις πως ειναι τουριστριες, δικες μας ειναι. Το βραδυ πετανε την μαντήλα κ μεταμορφωνονται σε ξεκωλα .
Χαμαμετ σφαξ και ντζερμπα. Ανυπομονώ να πάω έστω για 7 μέρες να πάρω κλιμα
Εχω όμως την ελπίδα ο τρελός Βολκανο να με προλάβει και να έχουμε άμεσες πληροφορίες πριν τον Απρίλιο
Πολωνία τώρα δεν πας για να ρίξεις ένα πουτσο
Δεν αξίζει τον κόπο.. Πας Ν ανοίξεις κάνα νταραβςρι για να ρχεται η καβλιαρα η καβλιαρες Γερμανία κ να μένει στο μέλλον κι εκεί
Αλλιώς δεν έχει νόημα. Αυτό με άλλη χώρα δεν γίνεται γιατί η δεν είναι προσβάσιμες οι γυναίκες, πχ Ρουμανία, η δεν μπορούν ναρθουν, πχ μπελαρους η Ουκρανία
Επίσης μου φαίνονται πιο νορμάλ απ όλες οι πολωνες πλεον

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.804
Πόντοι
3.656
Αυτό είναι το επίπεδο
Κάτι σαν Ελλάδα επαρχία
Το θέμα είναι τονιζυγκοινγκ και οι τιμές
Αν είναι εύκολα κ φτηνά γενικά αξίζει.... Γκόμενες έχει μέτριες πολλές βλέπω
Αν είναι κ είναι τύπου Ουκρανία να ακούς 100ρικα η να σου ζαλίζουν τα ουμπαλα φυσικά κ δεν αξίζει...

Τελευταία τροποποίηση:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.804
Πόντοι
3.656
Ετσι είναι? Η φαση?

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.618
Πόντοι
1.706
Καπως ετσι

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.804
Πόντοι
3.656
Νταξει αν τον παίρνουν εύκολα τα ξεκόλλα κ με κάνα 50αρι όπως έχω τα ινφο, αλλά δεν δίνω κ πολύ βάση, κάθονται οι νεξτ ντορ δια 2ωρα τριωρα η και βράδυ, τότε είναι οκ.
Low cost ακριβώς δεν ειναι κάνα 200ε κάνουν τα εισιτήρια από Γαλλία Ιταλία,Πάνε αρκετοί Γάλλοι αλλά για καψούρα κι αγάπη ψάχνουν αυτοί.εχει όμως Ιταλούς που παν για Γαμησι κ μόνο...
Η πιάτσα όσο έχουν κλειστά σύνορα είναι τεράστια δεν γίνεται να χαλάσει με κάποια σποτ άτομα που ψάχνουν το ξινο

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.804
Πόντοι
3.656
Μήπως το Γκαμαρθ ακούγεται καλύτερα???
Gammarth

Stelios_el_Conquistador

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2016
Κριτικές
16
Like
580
Πόντοι
310
Εξαρτάται πόσα φράγκα διαθέτει.
Αν έχει δυνατότητα καλό θα είναι να κάνει κανένα ταξιδάκι προς Φιλιππίνες
ή κάποια άλλη χώρα να κάνει τα κονέ του, έχω ακούσει περιπτώσεις 70ρηδων
που κάνανε μια χαρά οικογένεια.
Για εγχώριες καταστάσεις καλύτερα να το ξεχάσει για ευνοήτους λόγους
αλλιώς θα καταλήξει σαν τον κυρ Παντελή στον μπακαλόγατο.
Χύμα προξενιό αλλά δεν μάσησε ο Μύστης Μπακαλόγατος!!!

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.522
Πόντοι
456
Ξέρω πολλές γυναίκες που έχουν ξεμείνει και όσες έχουν την οικονομική δυνατότητα καταφεύγουν σε εξωσωματική ώστε πριν περάσουν πολύ τα χρόνια να έχουν δικό τους παιδί. Το αίσθημα της μητρότητας είναι πολύ ισχυρό στις γυναίκες, σε αντίθεση με όσα υποστηρίζει το κίνημα των άσχημων αγάμητων γυναικών ή αλλιώς φεμινίστριες.

Όσες έχουν ξεμείνει είναι φουλ στα απωθημένα είτε ξέμειναν επειδή είναι online με το Άλφα του Κένταυρου. Στην τελική, όλες αν μπορούσαν και είχαν την οικονομική δυνατότητα θα επέλεγαν τη λύση της εξωσωματικής. Οι χωρισμένες επίσης για εμένα είναι κόκκινο πανί. Το μόνο που τις ενδιαφέρει είναι να βρουν πόρους να μεγαλώσουν το δικό τους παιδί.

Ένας άντρας μαζί με μια γυναίκα χωρίς παιδί είναι συμβίωση όχι οικογένεια. Για έναν 50αρη να φορτωθεί μια 40φευγά μόνο και μόνο για να λέει πως έχει γυναίκα τότε αυτή θα πρέπει να έχει πολλές καλές ιδιαιτερότητες για να μην του κάνει το βίο αβίωτο.

Θεωρώ καλύτερο για κάποιον που είναι 40 και δεν έχει παιδιά να ξεκινάει να χτίζει ένα μπάτζετ ώστε μετά από 10 χρόνια να μπορέσει να δημιουργήσει οικογένεια έστω και με ξένη ή με κάποια συνειδητοποιημένη γυναίκα παρά να φορτωθεί κάποια συμπλεγματική που θα τον στείλει μια ώρα νωρίτερα.

Χονδροειδές παράδειγμα ο Boris Johnson. Έκανε δύο παιδιά, στα 56 και στα 57. Η γυναίκα του είναι 33. Στην τελική όσο χρονών και να είσαι τα παιδιά σε ανανεώνουν και είναι κίνητρο για να ζεις. Η συμβίωση με μια συμπλεγματική, άτεκνη που έχει περάσει την εμμηνόπαυση εγγυημένα ή θα σε στείλει νωρίτερα ή θα σε καταντήσει αλκοολικό.

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Νταξει αν τον παίρνουν εύκολα τα ξεκόλλα κ με κάνα 50αρι όπως έχω τα ινφο, αλλά δεν δίνω κ πολύ βάση, κάθονται οι νεξτ ντορ δια 2ωρα τριωρα η και βράδυ, τότε είναι οκ.
Low cost ακριβώς δεν ειναι κάνα 200ε κάνουν τα εισιτήρια από Γαλλία Ιταλία,Πάνε αρκετοί Γάλλοι αλλά για καψούρα κι αγάπη ψάχνουν αυτοί.εχει όμως Ιταλούς που παν για Γαμησι κ μόνο...
Η πιάτσα όσο έχουν κλειστά σύνορα είναι τεράστια δεν γίνεται να χαλάσει με κάποια σποτ άτομα που ψάχνουν το ξινο
Αναφέρεσαι σε φθηνό (ημί)επίσημο σπόνσοριγκ, ή σε legit φόρτωμα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom