Νέα

Η στρατηγική του μπουρδελιάρη που «ξέμεινε» μετά τα 50

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Είναι φαινόμενο, όχι μόνο της εποχής αλλά και παντοτινό, πολλοί άντρες να "ξεμένουν" ανύπαντροι μετά τα 50, παρότι είχαν το γάμο και τα παιδιά μέσα στους στόχους τους. Παλιά οι συνηθέστερες αιτίες ήταν ανύπανδρες αδελφές που "απαγόρευαν" να παντρευτεί πριν από αυτές ο άνδρας, κλπ
Σήμερα το φαινόμενο έχει ριζικά αντίθετα αίτια, δεν είναι ότι ο άνδρας απαγορεύεται να νυμφευθεί, αλλά κυρίως ότι αδυνατεί να βρει σύντροφο που να ταιριάξουν, να είναι πιστή στην οικογένεια, κλπ
Στο νήμα αυτό θα καταθέσουμε απόψεις και στρατηγικές, για το πως πρέπει να κινηθεί ένας άνδρας (μπουρδελιάρης η μη) μετά τα 50, όταν δυσκολεύεται να κάνει οικογένεια και παιδιά, για διάφορυς λόγους.
Να ψάξει σε άλλες χώρες;
Να ρίξει τα στάνταρ του ως προς το αντίθετο φύλλο;
Να ψαχτεί με χωρισμένες κοντάσ την ηλικία του (αν και αυτό κάνει δύσκολη την απόκτηση παιδιού);

Είναι νήμα για όλους. Για όσους ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία, για "παππούδες" που έχουν περάσει από αυτό το στάδιο, για νεαρούς που εκτιμούν πως θα έρθουν σε τέτοια φάση, κλπ

Παρακαλώ τις απόψεις σας

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.414
Πόντοι
6.955
Είμαι 43 και οδεύω πρός αυτήν την φάση όπως λες, με την σημείωση πως ουδέποτε είχα τον γάμο και την απόκτηση διαδόχων στους στόχους μου. Αντίθετα, ήθελα να γνωρίσω πολλές γκόμενες και να βιώσω εμπειρίες αλλά το αποτέλεσμα είναι να κάθομαι και να διαβάζω τι γράφουν στο μπου.
Η άποψη μου είναι πως το παιχνίδι έχει χαθεί, γάμος και οικογένεια σε αυτήν την ηλικία δεν παίζουν. Τώρα, αν θες να γνωρίσεις κάποια για παρέα και συμβίωση στα γεράματα είναι σεβαστή επιλογή και κατανοητή η ανασφάλεια που λειτουργεί ως αιτία για το παραπάνω. Σε καμία μα σε καμία περίπτωση δεν θα έριχνα τα στάνταρ και να γίνω σαβουρογάμης. Όμως, δέχομαι ως ορθολογική επιλογή την αναζήτηση του άλλου μισού σε χωρισμένες που είναι κοντά στο δικό σου ηλικιακό group.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.532
Πόντοι
216
Στρατηγικη για ποιο πραγμα;
Για σχεση;
Για πηδημα;
Για γαμο;
Για τι ακριβως;

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.743
Πόντοι
2.306
Εγώ έχω κάνει 3 γάμους.

Παιδιά δεν ξέρετε τι χάνετε. Μια γυναίκα όταν παντρεύεται τα 2-3 πρώτα χρόνια είναι στα μέλια.

Μετά είναι ημιδιαχειρισιμη για καμία διετία ακόμα.

Κακομοιριδε ς κοιτάξτε μη δεν έχετε πάει σε δικηγόρο με συμβόλαια γιατί θα σας αφήσουν χωρίς σπίτι.

Και δεν σπέρνουμε ακαποτα παιδιά τάχα να απασχολουμε την γυναίκα.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.031
Πόντοι
9.297
Είμαι 43 και οδεύω πρός αυτήν την φάση όπως λες, με την σημείωση πως ουδέποτε είχα τον γάμο και την απόκτηση διαδόχων στους στόχους μου. Αντίθετα, ήθελα να γνωρίσω πολλές γκόμενες και να βιώσω εμπειρίες αλλά το αποτέλεσμα είναι να κάθομαι και να διαβάζω τι γράφουν στο μπου.
Η άποψη μου είναι πως το παιχνίδι έχει χαθεί, γάμος και οικογένεια σε αυτήν την ηλικία δεν παίζουν. Τώρα, αν θες να γνωρίσεις κάποια για παρέα και συμβίωση στα γεράματα είναι σεβαστή επιλογή και κατανοητή η ανασφάλεια που λειτουργεί ως αιτία για το παραπάνω. Σε καμία μα σε καμία περίπτωση δεν θα έριχνα τα στάνταρ και να γίνω σαβουρογάμης. Όμως, δέχομαι ως ορθολογική επιλογή την αναζήτηση του άλλου μισού σε χωρισμένες που είναι κοντά στο δικό σου ηλικιακό group.
Οι γυναίκες γερνανε,οι άνδρες ωριμαζουν...στα 40+ έχουμε (συνήθως) φράγκα πιο πολλά από ότι στα 20+ και απέχουμε παρασάγγας από την ψυχολογική διάλυση που έχουν πολλές γυναίκες ανύπαντρες στα40+ λόγω "μη εκπλήρωσης του σκοπού της υπάρξεως τους=αιτία κ.τ.λ ".Επίσης στην ίδια ηλικία αν και έχει κάποιες φθορές το γενετικό μας υλικό παρ'ολα αυτά μπορούμε ακόμα να τεκνοποιησουμε ενώ γυναίκα στην ίδια περίπου ηλικία έχει αποκλεισθεί σχεδόν από αυτό το σενάριο.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.607
Πόντοι
5.060
Σε αυτή την ηλικία έχει πια ξοφλήσει ο άντρας. Δεν του κάθεται ούτε θηλυκή γάτα, θα βρει να παντρευτεί; Εκτός κι αν είναι κανένας πλούσιος. Οπότε μπουρδέλα μόνο. :confused:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.751
Πόντοι
3.656
Είναι φαινόμενο, όχι μόνο της εποχής αλλά και παντοτινό, πολλοί άντρες να "ξεμένουν" ανύπαντροι μετά τα 50, παρότι είχαν το γάμο και τα παιδιά μέσα στους στόχους τους. Παλιά οι συνηθέστερες αιτίες ήταν ανύπανδρες αδελφές που "απαγόρευαν" να παντρευτεί πριν από αυτές ο άνδρας, κλπ
Σήμερα το φαινόμενο έχει ριζικά αντίθετα αίτια, δεν είναι ότι ο άνδρας απαγορεύεται να νυμφευθεί, αλλά κυρίως ότι αδυνατεί να βρει σύντροφο που να ταιριάξουν, να είναι πιστή στην οικογένεια, κλπ
Στο νήμα αυτό θα καταθέσουμε απόψεις και στρατηγικές, για το πως πρέπει να κινηθεί ένας άνδρας (μπουρδελιάρης η μη) μετά τα 50, όταν δυσκολεύεται να κάνει οικογένεια και παιδιά, για διάφορυς λόγους.
Να ψάξει σε άλλες χώρες;
Να ρίξει τα στάνταρ του ως προς το αντίθετο φύλλο;
Να ψαχτεί με χωρισμένες κοντάσ την ηλικία του (αν και αυτό κάνει δύσκολη την απόκτηση παιδιού);

Είναι νήμα για όλους. Για όσους ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία, για "παππούδες" που έχουν περάσει από αυτό το στάδιο, για νεαρούς που εκτιμούν πως θα έρθουν σε τέτοια φάση, κλπ

Παρακαλώ τις απόψεις σας

να παρουμε συμβουλες απο τον christos savvidis τυπε :confused: :confused: :confused:

maxresdefault (2).jpg

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Σε αυτή την ηλικία έχει πια ξοφλήσει ο άντρας. Δεν του κάθεται ούτε θηλυκή γάτα, θα βρει να παντρευτεί; Εκτός κι αν είναι κανένας πλούσιος. Οπότε μπουρδέλα μόνο. :confused:
Kάνεις λάθος νομιζω. Μια χαρά είναι ο άντρας στα 50 του. Κι ας μην είναι πλούσιος, αρκεί να βγάζει κάποια φραγκα βέβαια, μην είναι και άνεργος! Ίσα ίσα που ένας τέτοιος μπορεί να βρει κάποια πολύ πιο normal από έναν πλούσιο όπου τον θέλουν μόνο για να του φάνε λεφτά.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.607
Πόντοι
5.060
Kάνεις λάθος νομιζω. Μια χαρά είναι ο άντρας στα 50 του. Κι ας μην είναι πλούσιος, αρκεί να βγάζει κάποια φραγκα βέβαια, μην είναι και άνεργος! Ίσα ίσα που ένας τέτοιος μπορεί να βρει κάποια πολύ πιο normal από έναν πλούσιο όπου τον θέλουν μόνο για να του φάνε λεφτά.
Και ποια θα βρει κοντά στην ηλικία του, όταν όλες είναι παντρεμένες; Ή μήπως θα γυρίσουν να κοιτάξουν τον παππού οι 20άρες και οι 30άρες;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.031
Πόντοι
9.297
Ο πενηντάρης
Ο πενηντάρης
Είναι ο νέος της εποχής....
Τρισμέγιστε Ζαμπέτα έβλεπες πολύ μπροστά....

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.031
Πόντοι
9.297
Και ποια θα βρει κοντά στην ηλικία του, όταν όλες είναι παντρεμένες; Ή μήπως θα γυρίσουν να κοιτάξουν τον παππού οι 20άρες και οι 30άρες;
Για 40αρες ομως λουκούμι θα είναι....κι αν βαρεθεί την 40αρα ας χτυπάει κανα πιπινι με ένα εικοσαρικακι να γουστάρει...η καμμία 60αρα ...όρεξη να υπάρχει και όλα γίνονται.?

• Like
Αντιδράσεις: oldboy

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Οι γυναίκες γερνανε,οι άνδρες ωριμαζουν...στα 40+ έχουμε (συνήθως) φράγκα πιο πολλά από ότι στα 20+ και απέχουμε παρασάγγας από την ψυχολογική διάλυση που έχουν πολλές γυναίκες ανύπαντρες στα40+ λόγω "μη εκπλήρωσης του σκοπού της υπάρξεως τους=αιτία κ.τ.λ ".Επίσης στην ίδια ηλικία αν και έχει κάποιες φθορές το γενετικό μας υλικό παρ'ολα αυτά μπορούμε ακόμα να τεκνοποιησουμε ενώ γυναίκα στην ίδια περίπου ηλικία έχει αποκλεισθεί σχεδόν από αυτό το σενάριο.
οι γυναικες ανω των 40 οπως τις περιγραφεις ειναι πολλές και αυξανονται και εχουν δυστυχως δικαιωμα ψηφου και δημιουργουν πολλα προβληματα στους ανδρες που περιγραφεις

Geiler12

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
507
Πόντοι
301
Εξαρτάται απο τον άντρα,αν φέρει πάνω κομπλεξ η άλλα συμπλέγματα η ανεκπλήροτους στόχους τότε δύσκολα τα πράγματα,αλλοιώς μια χαρά είναι η ηλικία ακόμα για τα σημερινά δεδομένα για γάμο και σχέσης.Για αυτόν που ψάχνει υπάρχουν γυναίκες με προυπόθεση να προσέχει λίγο τον εαυτό του και να μην έχει καταντήση ναυάγιο(τσιγάρο,φραπέδες,τυρόπιτες,κοιλούμπες και μούσια σαν τον αβρααμ λινκολν...!!

Karfwmenos

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2020
Like
26
Πόντοι
0
Μετά τα 30-40 ωριμάζουμε που λέει ο λόγος..? εγώ είμαι 46 αφού δεν παντρεύτηκα πριν 3 χρόνια που πήγαινε κάπως πιο σοβαρά , τώρα είναι αργά... Και επειδή από ότι διαβάζω μερικούς τους έχει πάρει από κάτω, πρέπει να πω αυτό που σκέφτομαι δεν είναι όλοι και όλες για γάμο πρέπει να ξεκολλήσουμε από τα στερεότυπα...ο τύπος που είναι στα 40-50 μία χαρά είναι εγώ το χω ρίξει σε χωρισμένες πού και πού μπουρδέλα και μερικές φορές βγαίνουμε παρέα με κολλητούς όταν τους αφήνουν οι γυναίκες τους ?

agronnn1991

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
592
Πόντοι
86
στην ελλαδα οι γυναικες μπορουν να βρουν γκομενο οποτε θελουν αυτες..οι αντρες δεν μπορουννα βρουν καθολου ευκολα γκομενα..πανω αο τους μισους αντρες,οσοι δηλαδη δεν εχουν κυκλο,καταλληλες παεες,γνωριμιες,η οσοι δεν εχουνς λεφτα,μενουν οχι μονο ανυπαντροι αλλα και μπακουρια και αγαμητοι..υπαρχουν ακομα και γυμνασμενοι στο ελλαδισταν που δεν μπορουν να βρουν μια κανονικη γυναικα,οταν πχ αμερικη πρεπει να εισαι τεραστιο νααυγιο για μην βρισκεις γυναικα!!..

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.127
Πόντοι
3.506
Μετά τα 30-40 ωριμάζουμε που λέει ο λόγος..? εγώ είμαι 46 αφού δεν παντρεύτηκα πριν 3 χρόνια που πήγαινε κάπως πιο σοβαρά , τώρα είναι αργά... Και επειδή από ότι διαβάζω μερικούς τους έχει πάρει από κάτω, πρέπει να πω αυτό που σκέφτομαι δεν είναι όλοι και όλες για γάμο πρέπει να ξεκολλήσουμε από τα στερεότυπα...ο τύπος που είναι στα 40-50 μία χαρά είναι εγώ το χω ρίξει σε χωρισμένες πού και πού μπουρδέλα και μερικές φορές βγαίνουμε παρέα με κολλητούς όταν τους αφήνουν οι γυναίκες τους ?
Σωστός μύστη !

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
18.419
Πόντοι
12.946
Εξαρτάται πόσα φράγκα διαθέτει.
Αν έχει δυνατότητα καλό θα είναι να κάνει κανένα ταξιδάκι προς Φιλιππίνες
ή κάποια άλλη χώρα να κάνει τα κονέ του, έχω ακούσει περιπτώσεις 70ρηδων
που κάνανε μια χαρά οικογένεια.
Για εγχώριες καταστάσεις καλύτερα να το ξεχάσει για ευνοήτους λόγους
αλλιώς θα καταλήξει σαν τον κυρ Παντελή στον μπακαλόγατο.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Όποιος μπορεί και συμβιβάζεται του είναι πιο ευκολο να παντρευτεί. Ακόμα και αν ένας άντρας βρει μια που να γουστάρει πολυ, κάποια στιγμή θα τη βαρεθεί. Ένας συμβιβασμός είναι ο γάμος και τίποτα παραπανω. Σε αγαπες και μαλακιες δεν πιστευω ουτε βάζω τις ανθρωπινες σχέσεις σε συμβόλαια. Ειδάλλως βρίσκεις μια στο 6 Μηνο χυνεις μέσα και ότι φέρει η ζωή.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Πλέον για μένα η ζωή στα 40 είναι τόσο μικρή και ο χρόνος τόσος λίγος που νιώθω ότι δεν προλαβαίνω καν να σκεφτώ για το τι είναι σωστό η λάθος.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Εξαρτάται πόσα φράγκα διαθέτει.
Αν έχει δυνατότητα καλό θα είναι να κάνει κανένα ταξιδάκι προς Φιλιππίνες
ή κάποια άλλη χώρα να κάνει τα κονέ του, έχω ακούσει περιπτώσεις 70ρηδων
που κάνανε μια χαρά οικογένεια.
Για εγχώριες καταστάσεις καλύτερα να το ξεχάσει για ευνοήτους λόγους
αλλιώς θα καταλήξει σαν τον κυρ Παντελή στον μπακαλόγατο.
Καλά για την ελλεηνιδα μετά τα 35 είσαι πεθαμένος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom