Καλή η δουλειά και τα λεφτά έξω αλλά μετά τι σκατα τα κάνουν;Αράζουν στο σπίτι αγκαλιά με Η/Υ η κινητό και ούτε θέατρο πάνε η κινηματογράφο ( δεν ξέρουν αρκετά καλά την γλώσσα της χώρας που μένουν) .Σκέτη μιζέρια...
Εγω εζησα 2 χρονια εξω και απο αποψη διασκεδασης και εξοδων περασα πολυ καλα. Μικρο μερος, εκανα αμεσως πολλες παρεες ολων των ειδων (μεσα απ τη δουλεια, Ελληνες, γειτονες, κλπ) ειχα παντοτε παρεα οποτε ηθελα. Και ο τροπος διασκεδασης εκει προσωπικα μου αρεσει πολυ, γιατι εχει τις ντισκο (κλαμπ) τις οποιες εχουμε αναλυσει εκτενως παλιοτερα εδω, και επισης ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ
Για μενα ειναι παραδεισος η νυχτερινη ζωη της βορειας ευρωπης.
Επισης, εχει πολλα παραγματα να κανεις για να γεμιζεις το χρονο σου, πχ εγω ειχα στα 100 μετρα γυμναστηριο με μεγαλη πισινα μπροστα στην προκυμαια. Ητανε τρομερη γκαυλα να πηγαινω τα απογευματα, να κανω μπανιο σε σχετικα αδεια πισινα, συν τζακουζια, σαουνες, κλπ και να παιρνω καφε και να αραζω σε ξαπλωστρα μπροστα στην προκυμαια.
Να φανταστεις ειχα προσπαθησει κατι αντιστοιχο στην Αθηνα, να γραφτω στην πισινα του Ολυμπιακου Σταδιου ενα καλοκαιρι και οταν πηγα ητανε κλειστη για εναν μηνα κατακαλοκαιρο για συντηρηση!!!
Εχει πολλες τετοιες ευκολιες και χομπυ.
Οι λογοι που προσωπικα εφυγα απο εκει ητανε καθαρα εργασιακοι αλλα και οτι ηταν πολυ μικρο το μερος, και ειχε αρχισει να μου τη δινει ο σκατοκαιρος.
Αμα ημουνα σε μεγαλη πολη, πχ Λονδινο, Αμστερνταμ κλπ πιθανως να ημουν αεπανω ακομη. Στις μεγαλες πολεις δε σε πολυενδιαφερει και ο καιρος γιατι εισαι συνεχεια σε κλειστους χωρους, σινεμα, παμπ, μποουλινγκ, καζινα, στριπτιτζαδικα, προποτζιδικα, ρετιρε, υπογεια, θεατρα, μουσεια, συνεδριακα κεντρα, κλπ
σιγα μη σ ενδιαφερει αμα εξω βρεχει η οχι